Haasbot is een handelsbot die kunstmatige intelligentie (AI) -algoritmen gebruikt om de cryptomarkten te volgen en automatisch transacties uit te voeren. Het principe is dat de cryptomarkt nooit slaapt, en we gaan ervan uit dat u dat doet, zelfs tijdens de laatste paar nachtmerrieachtige weken van prijsdalingen. Dus terwijl u slaapt, zorgt de handelsbot ervoor dat alles voor u blijft draaien, door te kopen en verkopen volgens de parameters die u ervoor instelt.

Dus is Haasbot het waard? Hier gaan we dieper in op de tool, zodat u kunt beslissen of het een waardevolle investering is voor het beheren van uw handelsactiviteiten..

Waarom bots gebruiken om te handelen?

Welnu, het ‘overnight trading’-element is er slechts een onderdeel van. Het AI-algoritme van een bot kan markttrends veel sneller analyseren dan een mens die handmatig werkt, vooral in de snelle wereld van cryptocurrency-handel met hoge inzetten. Het kan dan namens u transacties uitvoeren, ook sneller dan enig ander mens. Voor elke handelaar kunnen beide redenen een enorme bonus zijn, omdat het stressvol en tijdrovend is om constant alert te zijn op marktbewegingen.

Voor nieuwe handelaren kunnen bots zoals Haasbot zelfs nog waardevoller zijn. Voor een crypto-noob kan de enorme hoeveelheid nieuwe informatie die moet worden geconsumeerd overweldigend zijn. Daarom kan het gebruik van een bot helpen om een ​​aantal initiële transacties te automatiseren, waardoor een nieuwe cryptoliefhebber op zijn gemak kan terugkijken op de acties van de bot en kan leren van wat hij doet. Nieuwe handelaren moeten nog steeds proberen iets te leren over cryptohandel voordat ze in bot-software investeren.

Over Haasbot

Haasbot is een van de vele handelsbots die momenteel op de markt beschikbaar zijn. De software is eigendom van HaasOnline Software; een bedrijf dat oorspronkelijk is opgericht door de Nederlandse software engineer Stephan de Haas. HaasOnline heeft Haasbot in 2014 uitgebracht en sindsdien zijn er twee upgrades uitgebracht. Haasbot 4.0 komt in 2019 op de markt.

Haasbot-startpagina

(Klein feitje: “Haas” betekent “haas” in het Nederlands, vandaar het konijntje-achtige logo van Haasonline.)

Kenmerken

De Haasbot-pakketten bevatten vier verschillende componenten:

 • Bots
 • Verzekeringen
 • Beveiligingen
 • Technische indicatoren

Bots

Haasbot biedt toegang tot vijftien verschillende bots, afhankelijk van uw prijsniveau. Hoe u wilt handelen, bepaalt welke bot u kiest. Voorbeelden zijn:

 • Crypto Index Bot – een handelsbot die werkt met een portfolio van cryptocurrencies, uitgebalanceerd volgens uw specificatie
 • InterExchange Arbitrage Bot – als u wilt handelen in de variaties tussen verschillende exchanges, dan zou u deze gebruiken
 • Order Bot – hiermee kunt u vooraf gedefinieerde orders instellen en een transactie starten wanneer de prijs lager of hoger is dan de waarde die u opgeeft

Verzekeringen

Verzekeringen zijn bijzondere voorwaarden waaraan moet worden voldaan om een ​​koop- of verkooporder uit te voeren. Ze stellen specifieke regels op voor de bots die werken om uw winst te beschermen en verliezen te minimaliseren. Een paar voorbeelden:

 • Absolute prijswijziging en procentuele prijswijziging – dit stuurt een handelssignaal naar de bot om te kopen of verkopen als een bepaalde munt in absolute prijs of met een percentage stijgt of daalt
 • Overwinkosten – dit zorgt ervoor dat de waarde van een transactie zelf niet wordt weggevaagd door transactiekosten
 • Koop nooit hoger – dit vertelt de bot om nooit een transactie af te sluiten tegen een hogere koopprijs dan de laatste verkoopprijs

Beveiligingen

Een veiligheid is een gedefinieerde gebeurtenis die tot kopen of verkopen zal leiden. Beveiligingen zijn bedoeld om te voorkomen dat u verliezen lijdt door aanzienlijke marktdalingen, waar een verzekering anders alleen een kooptransactie zou kunnen verhinderen.

Voorbeelden van beveiligingen voor Haasbot zijn:

 • Price Pump – volgt de prijs tijdens een opwaartse trend en verkoopt wanneer de prijs begint te dalen
 • Stop Loss Fixed Price – hiermee kunt u een prijs instellen waaronder de bot automatisch uw posities moet verkopen om te voorkomen dat u verliest op een transactie
 • Deactiveren na X-transacties – blokkeert verdere transacties nadat een bepaald aantal is uitgevoerd

Technische indicatoren

U kunt technische indicatoren gebruiken om marktomstandigheden voor vraag en aanbod te analyseren, die koop- of verkoopindicatoren kunnen geven. Haasbot heeft tientallen technische indicatoren beschikbaar, afhankelijk van uw prijsniveau.

Enkele van de meer eenvoudige voorbeelden zijn:

 • Relative Strength Index (RSI) – probeert te meten of een actief overbought of oversold is door de omvang van recente winsten te vergelijken met verliezen
 • Vaste koop / verkoop – u kunt vooraf prijspunten definiëren voor koop- en verkoopsignalen
 • Rate of Change – meet de prijsverandering van de ene periode naar de volgende

Door bots te configureren met verzekeringen, beveiligingen en technische indicatoren, kunt u een aantal verschillende Haasbots instellen om te worden uitgevoerd, afhankelijk van uw omstandigheden en op welk Haasbot-prijsniveau u bent geabonneerd.

Haasbot kan worden geïntegreerd met 20 verschillende beurzen, waaronder Binance, Bittrex en Gemini.

Prijsstelling

Haasbot biedt drie verschillende niveaus en u kunt zich abonneren voor drie, zes of twaalf maanden. Alle abonnementen bevatten ondersteuning voor alle uitwisselingen, klantenondersteuning en kernfuncties. De Beginner- en Simple-abonnementen bieden echter geen toegang tot alle bots, verzekeringen, beveiligingen en indicatoren die u krijgt met het geavanceerde plan.

U kunt de prijsaanbiedingen voor de abonnementen van zes maanden hieronder bekijken (prijzen zijn in BTC).

Haasbot-prijsplan voor 6 maanden

Haasbot-prijzen – opties voor 6 maanden

Je kan ook vergelijk de kenmerken van de verschillende niveaus alvorens te kopen.

Alternatieven

Als je Haasbot wilt vergelijken met andere handelsrobots op de markt, dan kun je ook eens kijken naar 3Commas, Cryptohopper, Gunbot of Gekko.

Conclusie – Moet u investeren in Haasbot?

Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat elke handelsautomatisering, inclusief Haasbot, alleen werkt volgens de regels die u ervoor hebt ingesteld. Als u een cryptohandelaar bent die geld heeft verdiend in de huidige markten, dan is de kans groot dat u Haasbot kunt opzetten om uw huidige strategie uit te voeren zonder dat dit ten koste gaat van uw inkomen..

Als u echter eerder geld hebt verloren in crypto, zal Haasbot dat niet omdraaien. Dus als u ervoor kiest om te investeren, is het zeker de moeite waard om te overwegen hoe u het zou gaan gebruiken. Zorg er in ieder geval voor dat uw handelsstrategie inhoudt dat u de uitgaven kunt dekken die u erop legt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me