Handel in Crypto als bedrijf via Trader Status

Verricht u elk jaar duizenden kortlopende cryptotransacties? Doe je daghandel tijdens de handelssessie? Handelt u consequent op ten minste vijf of zes dagen per week? Worden er tijdens uw handelsdag enkele uren besteed aan marktonderzoek en handelsboekhouding? Is ten minste één van uw cryptorekeningen exclusief gewijd aan uw hyperactieve handelsregime, een die bedoeld is om een ​​voltijds leven voor u te verdienen? Zou u, indien gecontroleerd, al het bovenstaande eerlijk kunnen onderbouwen om uw handelsactiviteiten te ondersteunen? Als dat het geval is, is het tijd dat u leert hoe u crypto kunt verhandelen als een bedrijf via IRS handelaar status.

Belangrijkste verschillen tussen investeerders en handelaren

De Internal Revenue Service (IRS) behandelt investeerders anders dan handelaren, en nu (belastingjaar 2018) dat investeringsuitgaven niet langer aftrekbaar zijn, hebben actieve cryptohandelaren goede redenen om de status van handelaar te zoeken.

Investeerders zijn in wezen iedereen die niet fulltime handelt en niet zijn primaire levensonderhoud verdient door frequente handel in cryptocurrency (zoals beschreven in de openingsparagraaf).

Dit zijn de belangrijkste nadelen van het handelen in crypto als investeerder in plaats van als handelaar:

  • U kunt slechts $ 3.000 per jaar aan vermogensverliezen aftrekken. Stel je voor dat je een werkelijk slecht handelsjaar, geslagen met $ 24.000 aan kapitaalverliezen op korte termijn. Het kost u minstens acht jaar om die verliezen volledig te compenseren. Erger nog, u kunt verliezen op korte termijn alleen compenseren met winsten op korte termijn en verliezen op lange termijn met winsten op lange termijn.
  • U kunt niet langer een deel van de kosten van nieuwsbrieven, handelsadvies, belastingvoorbereiding, handelssoftware, datafeeds of andere investeringsgerelateerde uitgaven aftrekken zoals in voorgaande belastingjaren. Au.

Potentiële voordelen van de status van handelaar met een sectie 475 MTM-verkiezing

Het woord potentieel doemt hier groot op. De reden is dat de IRS momenteel cryptocurrencies classificeert als eigendom en niet als effecten of handelswaar. Als en wanneer de belastingmensen cryptocurrencies als een waardepapier of een handelswaar declareren, neem dan de sectie 475 mark to market (MTM) boekhoudkundige verkiezing wordt een gemakkelijke beslissing.

  • Door ervoor te kiezen om MTM te gebruiken, worden uw crypto-meerwaarden en -verliezen belast als gewone winsten en verliezen.
  • U wordt niet langer beïnvloed door de maximale jaarlijkse vermogensverliesaftrek van $ 3.000 die van toepassing is op beleggers.
  • Al uw handelskosten zijn aftrekbaar op schema C (winst of verlies uit bedrijf). Computers, beeldschermen, internet, datafeeds, gsm, meubilair, educatieve uitgaven, seminars, professionele abonnementen, belastingvoorbereiding, juridische kosten, afschrijvingen, auto- en vrachtwagenkosten, pensioen en winstdeling, belastingen en vergunningen, reizen en maaltijden, enz. . zijn allemaal potentieel aftrekbare kosten voor uw cryptohandel. U ontvangt ook een aftrekpost voor het thuiskantoor voor bedrijven administratieve functies erin uitgevoerd.

Meer zakenvriendelijke extra’s

  • Als u daadwerkelijk een kantoor huurt of koopt (niet bij u thuis), moet u ook huur, verzekering, hypotheekrente, nutsvoorzieningen en onroerendgoedbelasting aftrekken. Als u werknemers heeft, zijn hun loon en voordelen ook aftrekbare bedrijfskosten.
  • De premies van uw ziektekostenverzekering zijn aftrekbaar op schema C als zakelijke kosten.
  • Als u een eenmanszaak bent of als een LLC met één lid werkt, moet u belasting voor zelfstandigen betalen (Plan SE​De helft van het belastingbedrag is aftrekbaar op formulier 1040. Dit helpt u nu niet, maar het zou uw socialezekerheidsuitbetaling moeten verhogen..
  • Wanneer u als bedrijf in cryptovaluta handelt via de status van een handelaar, mag u een pensioenaccount aanmaken, zoals een Solo 401-k, enz. De premielimieten voor Solo 401-k-plannen doen die van IRA- en Roth IRA-accounts in het niet toenemen voor jou.

Dat is een erg genereuze reeks potentieel winstgevende belastingvoordelen voor uw cryptohandelbedrijf. Afhankelijk van hoe u uw bedrijf feitelijk structureert (S-Corp., LLC, C-Corp, eenmanszaak, enz.), Kunnen die belastingvoordelen lucratief zijn.

Handel in Crypto als bedrijf via Trader Status Bitcoin-cycli

Overweeg om de krachtige bull en bear-cycli van Bitcoin voor u te laten werken als bedrijfseigenaar in plaats van als investeerder. Afbeelding: MotiveWave Ultimate.

Zoek professionele belastingadviseurs voordat u de status van handelaar en MTM kiest

Ervan uitgaande dat u een zeer winstgevende, hyperactieve cryptohandelaar bent, is het verstandig om het beste beschikbare belastingadvies te zoeken en te betalen. Vooral bij het kiezen van de handelaarstatus met MTM en nog meer als je dit probeert te doen voor een cryptohandeloperatie.

Veel bedrijven die gespecialiseerde belastingvoorbereiding voor handelaren aanbieden, bieden ook C-Corp., S-Corp. en LLC-oprichtingsdiensten. Zorg ervoor dat ze zeer bekwaam zijn op het gebied van zowel de belasting op cryptohandelaren en de bedrijfsvormende kanten van de vergelijking. De oprichting van een bedrijf kan echter duur zijn als deze pakketdealroute wordt gevolgd. Overweeg in plaats daarvan om een ​​van die bedrijfsstructuren te creëren op een van de goedkope juridische websites.

Veel professionele handelaren gebruiken een S-Corp. of een LLC om hun ondernemingen te runnen. U kunt hetzelfde doen, zelfs de twee structuren combineren voor extra flexibiliteit (en meer papierwerk!). Beide bieden bescherming van persoonlijke activa. Wel een mooi pluspunt van de S-Corp. is de mogelijkheid om aandelen uit te geven om kapitaal aan te trekken. LLC’s kunnen geen aandelen aan investeerders verkopen in ruil voor kapitaal, maar ze kunnen wel verkopen belangen in het bedrijf zelf.

Handel in Crypto als een bedrijf via Trader Status chique horloge en pak

U hebt geen luxe horloge of zijden pak nodig om als bedrijf in cryptocurrency te handelen, maar u heeft wel deskundig advies over belasting en bedrijfsvorming nodig om dit met succes te doen. Foto door Adeolu Eletu op Unsplash

Handel in Crypto als bedrijf via Trader Status

Alles bij elkaar genomen lijkt het kiezen van de IRS-handelaarstatus met MTM een winnende strategie voor actieve cryptohandelaren. U bespaart op belastingen, zet vermogenswinsten en -verliezen om in gewone winsten en verliezen, kunt grote handelsverliezen onmiddellijk aftrekken (waarom zou u acht jaar wachten?) En alle handelskosten afschrijven als de kosten van zakendoen..

Het aftrekken van premies voor de ziektekostenverzekering en het starten van een Solo 401-k-pensioenplan zijn extra voordelen die worden geboden door over te schakelen van crypto-investeerder naar cryptohandelaar. Als u verder gaat, kunt u ook uw persoonlijke bezittingen beschermen door een bedrijf of LLC op te richten voor uw handelsbedrijf.

Onderzoek het trackrecord en de reputatie van de belastingvoorbereiders die beweren experts te zijn op het gebied van handelarenbelasting. Vraag hen hoeveel cryptocliënten ze hebben geholpen bij het verkrijgen van de IRS-handelaarstatus. Vergelijk hun vergoedingen voor de oprichting van bedrijven en LLC met die van gewone juridische websites. U kunt honderden dollars besparen door uw S-Corp te vormen. of LLC met de laatste, in plaats van de eerste.

Welke route u ook kiest voor statusadvies voor cryptohandelaren en bedrijfsvorming, zorg ervoor dat u deskundig, door de IRS goedgekeurd advies krijgt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map