Er is veel meer dan daghandel

Sinds de wereld 9 jaar eerder voor het eerst kennis maakte met Bitcoin, heeft de cryptomarkt een verbazingwekkende groei doorgemaakt. Naast deze snelle uitbreiding is ook het aantal zakelijke kansen voor Bitcoin gegroeid.

Hoewel enigszins populair, kan daghandel stressvol zijn en de beweeglijkheid van de markt kan zelfs de meest ervaren crypto-investeerders verwarren. Gelukkig, zelfs als het verhandelen van crypto niet jouw ding is, zijn er nog steeds genoeg zakelijke kansen voor Bitcoin waarmee je je steentje kunt bijdragen om je steentje bij te dragen aan verdere acceptatie van cryptovaluta en wat extra Satoshis in je zak te stoppen..

bitcoin-business-opportunities-1

Bitcoin-vluchtigheid via American Institute of Economic Research

Afhankelijk van uw budget, zult u merken dat sommige van deze zakelijke kansen perfect bij u passen. BTC wordt mainstream en er is geen tekort aan ondernemingsmogelijkheden. Hieronder staan ​​slechts een paar winstgevende ondernemingen om te overwegen.

Zakelijke kansen in Bitcoin – Begin met mijnbouw

Ja, mijnbouw BTC is nog steeds winstgevend in 2018, maar u zult een aanzienlijke investering moeten doen om uw onderneming op gang te krijgen.

Vanwege de competitieve aard van de mijnbouwsector, wilt u echter voordat u aan de slag gaat, investeren in een aantal hoogwaardige mijnbouwhardware, zoals GPU- of ASIC-mijnchips. Beide opties zullen u veel betere resultaten opleveren dan het proces rechtstreeks vanaf uw CPU proberen, en door lid te worden van een mijnbouwpool, kunt u uw inspanningen met andere leden van de pool gebruiken om de winst te verdelen.

U moet rekening houden met de elektriciteitskosten in uw omgeving, aangezien de meeste mijnbouwplatforms tijdens bedrijf ongeveer 1000 W of meer stroom kunnen verbruiken. Dit kan uw winst opeten en de hele onderneming een mislukking maken. Vermijd dit scenario door een locatie te kiezen met duurzame of zeer goedkope elektriciteit.

BTC-koopwaar

Er is een serieuze vraag naar BTC-gerelateerd handelswaar. Alles wat het nu beroemde BTC-logo brandt, is een hot commodity op de markt en BTC-gebruikers kunnen nooit genoeg merchandise krijgen om de wereld hun liefde voor de visie van Satoshis te tonen. Kunstenaars kunnen BTC-gerelateerde shirts, posters, patches, screensavers, enz. Maken en behalve dat ze het BTC-logo vrij kunnen gebruiken, kunnen ze ook een van de vele blockchain-inhoudsplatforms gebruiken om hun producten veilig aan te bieden.

Overmakingsbetalingen

De overmakingsdiensten van BTC kennen wereldwijd enorm succes. Landen zoals India zijn sterk afhankelijk van overmakingen en afhankelijk van waar u woont, zult u merken dat er in uw regio een serieuze behoefte aan deze dienst is. De overmakingsindustrie verwerkt miljarden dollars aan handel en BTC is perfect geschikt om mensen te helpen een hoger serviceniveau te bereiken in vergelijking met het huidige bedrijfsmodel.

BTC-geldautomaat

BTC-geldautomaten worden door velen beschouwd als de ontbrekende schakel in de crypto-ruimte. Deze eenheden zijn niet overdreven duur en u kunt serieuze winst maken door mensen de mogelijkheid te bieden hun BTC rechtstreeks bij de kiosk te kopen. Het beste is; de meeste staten staan ​​deze geldautomaten niet toe om fiat-geldopnames te verwerken, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over het vullen van de machine met contant geld.

bitcoin-business-opportunities-atm

BTC-geldautomaat

Betalingsverwerkers

Elke bedrijfseigenaar kan direct betrokken raken bij de crypto-ruimte door een crypto-betalingsprocessor toe te voegen. Crypto-verwerking is het afgelopen jaar erg populair geworden en de meeste processors bieden u de mogelijkheid om meerdere soorten crypto te accepteren. Met de beste betalingsverwerkers kunt u zelfs beslissen om uw geld op te nemen in BTC- of fiat-valuta. Dit elimineert elk verlies van geld als gevolg van schommelingen in de BTC-markt.

HODL

To HODL of Hold On for Dear Life, is een zin die de BTC-belegger beschrijft die gewoon BTC koopt en vasthoudt. Er zit een serieus gevoel achter deze strategie. Er zullen maar 21 miljoen BTC gedolven worden en er zijn al meer dan 17 miljoen in omloop. Dit betekent dat de kans zeer groot is dat de prijs van BTC zal blijven stijgen aangezien deze schaarste de mijnbouwsector treft.

BTC-groepen

Blockchain-gebaseerde investering groepen duiken overal ter wereld op. Hier kunnen gelijkgestemde crypto-investeerders elkaar ontmoeten en toekomstige projecten en ontwikkelingen op de markt bespreken. Het organiseren van een blockchain-meet-upgroep kan erg goedkoop zijn en de mensen die u ontmoet, kunnen levenslange zakenpartners worden als een van uw joint ventures slaagt. De meeste blockchain-groepen vragen een kleine contributie, wat ook kan bijdragen aan de algehele winstgevendheid van deze onderneming.

Word een professionele handelaar

Als u een van die personen bent die veel succes hebben gehad met het handelen op de cryptomarkt, dan kunt u overwegen om fondsbeheerder te worden. Er zijn een aantal cryptoplatforms die op de markt verschijnen die gebruikmaken van blockchain-technologie om iedereen in staat te stellen fondsbeheerder te worden. Gebruikers kunnen het vaardigheidsniveau van hun manager verifiëren via de blockchain. Op deze manier kunnen beleggers hun geld met vertrouwen in de portefeuille van de beheerder plaatsen.

Bitcoin zakelijke kansen zijn overal

Het enige dat nodig is, is een creatieve geest en een eenvoudig begrip van hoe cryptocurrencies werken om winstgevende Bitcoin-zakelijke kansen in uw regio te vinden. De gedecentraliseerde markt is er om te blijven en iedereen die zijn investeringen verstandig positioneert, zal zeker de vruchten plukken aangezien BTC mainstream blijft worden.