Genesis Mining is een van de grootste cloud-mijnbouwactiviteiten ter wereld. Deze crypto reusachtig begon met een magere start en groeide in minder dan vijf jaar uit tot een wereldwijde krachtpatser. De strategie van Genesis Mining om cloud-mining op bedrijfsniveau te bieden aan geïnteresseerde crypto-investeerders, heeft enorm zijn vruchten afgeworpen en heeft het bedrijf in staat gesteld een permanent huis in de crypto-ruimte te creëren.

De vroege dagen

De reis begint met een van de medeoprichters van Genesis Mining en een langdurige crypto-supporter, Marco Streng. Het jaar was 2011 en Marco had net een van zijn eerste mijnbouwinstallaties gebouwd. Tijdens zijn tijd als thuiswerker leerde Marco waardevolle lessen over zijn vak die later zouden helpen vorm te geven aan de toekomst van de hele cryptomarkt..

De cryptomarkt was op dit moment onstabiel en cryptomijnwerkers werden gedwongen om hun rigs thuis te bouwen. Afhankelijk van de andere factoren die bij dit proces betrokken zijn, zoals elektriciteitskosten, kunnen gebruikers gemakkelijk merken dat ze geld verliezen op hun mijnbouwonderneming. Marco besefte de noodzaak van een oplossing voor dit probleem en bedacht het concept van Genesis Mining.

https://t.co/kPlYW50hOq

– Marco Streng (@Marco_Streng) 27 januari 2017

De crypto-ruimte had al tal van cloud-mining-platforms, maar veel waren eenvoudige Ponzi-schema’s in plaats van echte mijnactiviteiten. Zoals u zich kunt voorstellen, houdt dit soort zwak bedrijfsmodel niet lang stand en eindigt het meestal met het verlies van al hun geld door nieuwe investeerders.

Cloud mining is een bijzonder goed bedrijfsmodel voor Ponzi-schema’s omdat gebruikers uw faciliteit nooit echt betreden. De markt raakte op een gegeven moment zo verzadigd van deze zwendel dat veel crypto-investeerders dat voelden alle cloud mining-operaties waren oplichting.

Genesis Mining

Temidden van al deze chaos gebruikte Genesis Mining een van de pijlers van de cryptogemeenschap, transparantie, om gebruikers een nieuw niveau van beveiliging en vertrouwen te bieden. In tegenstelling tot de concurrentie besloot Genesis Mining de strikte richtlijnen van de SEC te volgen. Het bedrijf zelfs gearchiveerd voor licenties voor een investering van $ 100 miljoen fonds terug in 2016. Deze strategie onderscheidde het mijnbouwplatform van de concurrentie en maakte het concept uiteindelijk tot een enorm succes.

Datacenters

Tegenwoordig bezit en exploiteert Genesis Mining enkele van de grootste datacenters ter wereld. Het bedrijf houdt de exacte locaties van hun datacenters privé, maar door de jaren heen hebben onderzoekers bevestigd dat het bedrijf ten minste drie grote mijnbouwinstallaties exploiteert in IJsland, Canada en Bosnië.

Raadsel

Genesis Mining bleef de industrie vanaf de eerste dag vormgeven. De ontwikkelaars creëerden de eerste exclusieve Ethereum-mijnbouwboerderij die bekend staat als Raadsel. De faciliteit maakt gebruik van een combinatie van ultramoderne mijnbouwchips en geothermische energie om gebruikers concurrerende uitbetalingen op hun investeringen te bieden. De faciliteit wordt beschouwd als een van de grootste mijnbouwbedrijven ter wereld en bevindt zich in de hoofdstad van IJsland, Reykjavik.

Enigma-mijnfaciliteit via Genesis Mining-website

Enigma-mijnfaciliteit via Genesis Mining-website

Genesis Mining-functies

Het Genesis Mining-platform biedt concurrerend geprijsde cloudmining-contracten aan bedrijven en particulieren wereldwijd. Het platform biedt gebruikers een overvloed aan unieke functies, zoals Stralend. Radiant houdt rekening met het hele spectrum van mijnbouwproblemen, inclusief elektriciteitskosten, Bitcoin-prijzen en verwerkingskracht. Het platform past automatisch de prestaties van de mijnbouwinstallaties aan om u maximale winstgevendheid te bieden.

Genesis Mining in de Crypto-gemeenschap

Momenteel heeft het Genesis Mining-platform meer dan twee miljoen geregistreerde gebruikers en de oprichters van het bedrijf zijn de pijlers van de cryptocommunity. De CEO van het bedrijf, Marco Streng, spreekt regelmatig in het openbaar op blockchain-evenementen over de hele wereld. Forbes schreef een stuk over Streng waarin het tijdschrift hem beschreef als een “27-jarige wiskundige die een Bitcoin-imperium opbouwt”. Streng bleek een voordelige ondernemer te zijn en zijn bedrijf sloot tijdens hun reis enkele strategische partnerschappen om hun marktpositie te versterken.

Genesis Mining Partners met Hive Blockchain

In september 2017, HIVE Blockchain Technologies Ltd.. verworven Genesis Mining’s datacenter in Reykjavik voor $ 9 miljoen en 67.975.428 gewone aandelen in het door het bedrijf geproduceerde kapitaal. HIVE Blockchain is een samenwerking tussen Genesis Mining en Foire Group. De verbinding maakte HIVE Blockchain het grootste beursgenoteerd blockchain-infrastructuurbedrijf in de wereld.

Stop and Stop van procureur-generaal in South Carolina

Het is niet altijd geweldig om een ​​pionier in de industrie te zijn, zoals Genesis Mining onlangs ontdekte. In maart van dit jaar ontving het bedrijf een ophouden en ophouden van de procureur-generaal van South Carolina. Het ophouden en ophouden was bedoeld om cloud mining-operaties te onderbreken terwijl de procureur-generaal de validiteit van deze operaties onderzocht. Na vijf maanden onderzoek trok de rechtbank de last onder dwangsom in en mocht het bedrijf zijn activiteiten voortzetten.

Functionarissen van het Genesis Mining-bedrijf gebruikten het onderzoek als een manier om wetgevers voor te lichten over de nuances van de cryptominingsector. De chief compliance officer van Genesis Mining, Shah Hafizi, sprak in het openbaar over de kwestie. Hij legde uit hoe zijn bedrijf er trots op is om met toezichthouders samen te werken om een ​​veiliger investeringsklimaat op de markt te creëren.

Genesis Mining beëindigt contracten tijdelijk

Dit jaar waren er enkele grote marktcorrecties in de crypto-ruimte. De uitbetalingen van Genesis Mining kregen een grote hit in januari 2018 vanwege deze enorme verliezen op de cryptomarkt. Deze verliezen leidden ertoe dat kleinere Bitcoin-mijnovereenkomsten onrendabel werden. Als gevolg hiervan besloten bedrijfsfunctionarissen dat te doen dwingen gebruikers upgraden naar meer substantiële contracten of het risico lopen ze te verliezen.

De pauze in Bitcoin-mijncontracten op een lager niveau duurde niet zo lang, en tegen juni had het bedrijf dat wel hersteld veel van zijn Bitcoin-mijnovereenkomsten. Tegenwoordig biedt het bedrijf een breed scala aan cloud-mining-contracten aan gebruikers met alle financiële middelen. Gebruikers kunnen nu meerdere cryptocurrencies van het platform minen. Deze crypto’s zijn onder meer Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero en Zcash.

Genesis Mining: er komt nog meer

Genesis Mining is erin geslaagd een vitale niche in de cryptomarkt te veroveren. Deze grote cloud-mining-operatie is nu een cruciaal onderdeel in de strategieën van veel crypto-investeerders. Als je kijkt naar de stijgende kosten van elektriciteit in veel regio’s, is het gemakkelijk te zien waar bedrijven zoals Genesis Mining hun gebruik van maken. Je zou verwachten dat de cloud mining-sector zal toenemen naarmate meer bedrijven in de voetsporen van Genesis Mining treden.

Wil je meer weten over cryptomining? Bekijk de grootste cryptominingfaciliteiten ter wereld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me