Hoe maak je een shitcoin

Noot van de redacteur: deze gids over het maken van een shitcoin is volledig satirisch. Op geen enkele manier, vorm of vorm moedigt Coin Central u aan om een ​​shitcoin te maken. Er zijn er al genoeg op de markt – we hebben ze niet meer nodig.

Hoe maak je een shitcoin

Van snel geld grijpt te plat oplichting, het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig profiteert van de bloeiende, maar ongereguleerde cryptocurrency-markt. Dus waarom zou je dat niet doen? Het maken van cryptocurrency is niet alleen meer voorbehouden aan computerprogrammeurs en blockchain-experts. Tegenwoordig kan iedereen het! Zelfs jij.

Hoewel er tal van platforms zijn die het belachelijk gemakkelijk maken om een ​​munt te maken, gaan we vandaag het Waves-platform gebruiken. Maar laat me duidelijk zijn, Golven is geen shitcoin of een shit-platform en veel van de munten die met Waves zijn gemaakt, zijn legitiem. Ik kan dit niet genoeg benadrukken. Het Waves-team doet geweldige dingen om blockchain-technologie toegankelijker te maken voor de gemiddelde Joe. Als je meer wilt weten over het project, bekijk dan onze Waves-beginnershandleiding.

Dat gezegd hebbende, je kunt je eigen munt op Waves in minder dan 15 minuten creëren voor ~ $ 10. Het is echt een geschenk en een vloek van het platform.

Laten we beginnen.

Maak een Waves-account aan

Ga eerst naar het Waves Online-client. Er zijn momenteel twee beschikbaar, maar ik raad aan om de bèta uit te proberen. Voor een bèta is het gebruiksvriendelijk en vrijwel zonder fouten.

Golven website

Nadat u op “Aan de slag” hebt geklikt, kiest u een avatar en stelt u een veilig wachtwoord in. U kunt uw avatar later niet meer wijzigen, dus zorg ervoor dat u tevreden bent met uw keuze. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik er een heb gevonden die precies op mij lijkt.

golven avatar

Zie de gelijkenis?

Nadat u uw account heeft ingesteld, krijgt u de mogelijkheid om er een back-up van te maken. Als je duizenden mensen met een professionele ICO wilt oplichten, is dit iets dat je wilt doen. Schrijf uw wachtwoordzin van 15 woorden op een geheime en veilige locatie op.

… Of plak het op een plakbriefje naast uw computer. Wat voor jou ook werkt.

golven back-up zin

Herhaal uw wachtwoordzin, druk op Doorgaan en u bent klaar!

Nou bijna. Waves laat je een of andere luxe legalisatie bevestigen voordat je je eindelijk bevrijdt.

Verspil echter geen tijd aan het lezen van de saaie details – we hebben een shitcoin te maken. Klik gewoon blindelings op de selectievakjes en klik op ‘Bevestigen en beginnen’.

golven juridische overeenkomst

Financier uw account

Nu zijn we in zaken. Het kost 1 GOLF om een ​​munt op het platform te creëren. Als je al een WAVES-houder bent, geweldig! Je hoeft alleen wat van je potentiële winst op te offeren voor het waardeloze goed.

Als dit niet het geval is, moet u wat geld overmaken en voor WAVES handelen op hun gedecentraliseerde uitwisseling. Er zijn tal van opties om dit te doen, maar ik raad aan om Bitcoin, Ethereum, Litecoin of Zcash over te zetten.

Golven balanceert

Echt ballin ’hier buiten

Stortingen in Amerikaanse dollar en euro zijn ook beschikbaar, maar vereisen een goedkeuringsproces. Dit is een geweldige optie als u een papieren spoor wilt achterlaten voor uw zwendel ICO.

Nadat u uw geld heeft overgemaakt, navigeert u naar de beurs en ruilt u ze in voor ten minste één WAVE – de vergoeding die nodig is om een ​​munt te maken.

Golven DEX

Maak je Shitcoin

Nu begint het plezier. Het WAVES-platform doet al het zware werk bij het maken van je munt, maar je hebt nog steeds de controle over een paar van de kenmerken – het belangrijkste is de naam.

U wilt uw munt een spannende naam geven. Laat het de toekomst vertegenwoordigen of naar de maan gaan. Je kunt niet fout gaan met zoiets als Apollo of Quantum.

Quantum

Wacht, Quantum bestaat al?

Geef vervolgens uw shitcoin een spannende beschrijving. Zorg ervoor dat je veel modewoorden toevoegt, zoals ‘verstorend’, ‘onveranderlijk grootboek’ en ‘blockchain 3.0’ – want 2.0 was zoooo 2017.

Stel daarna het totale aantal tokens in. Echt, als het hierop aankomt, hoe meer hoe beter.

Stel dat u $ 100 miljoen wilt ophalen. U kunt beide verkopen 1 miljard munten voor elk $ 0,10 of 1 miljoen munten voor elk $ 100. Als die slechte jongen $ 10.000 haalt en Bitcoin omver werpt, kun je maar beter geloven dat je bij $ 0,10 had moeten beginnen.

En denk erover na vanuit het oogpunt van de mensen die u uw ICO-deelnemers oplicht. Wil je liever $ 10,00 uitgeven om te krijgen 1/1000 van een munt of geef hetzelfde bedrag uit om te krijgen 100 munten? Het antwoord is duidelijk.

shitcoin bedrag

69. Leuk.

U kunt er ook voor kiezen om de munt al dan niet opnieuw uit te geven. Eerlijk gezegd, ga gewoon met je gevoel in deze.

Bepaal ten slotte het aantal decimalen dat uw munt heeft. Google heeft een geweldige willekeurig nummer generator om u te helpen met dit onderdeel.

Om af te sluiten, klikt u op “Genereren”, bevestigt u uw gegevens en voila! Je bent nu de eigenaar van je eigen shitcoin. Maar je werk is nog niet klaar.

shitcoin bevestiging

Zelfs Waves weet dat deze munt naar de verdomde maan gaat.

Shill, shill, shill

Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Wat heb je aan een shitcoin als je er geen reclame voor maakt?

Maak eerst een website op een sitebouwer met slepen en neerzetten, zoals WordPress. Wat je ook doet, je primaire achtergrond moet een variatie hiervan zijn:

Zie de pen Constellaties door Mads Cordes (@Mobilpadde) Aan CodePen.

Ik kan me alleen maar voorstellen dat een echte blockchain er zo uitziet.

Ga vervolgens naar elk forum, subreddit, Facebook-groep, enz … mogelijk en vertel de wereld hoe jouw shitcoin de volgende Bitcoin wordt. Hoe meer je het zegt, hoe meer het wordt. Je moet wat FOMO bijbrengen bij de mensen die “zichzelf voor de gek houden omdat ze deze geweldige kans hebben gemist”.

Iedereen die je probeert te bellen, is duidelijk gewoon FUDing.

Er zijn veel manieren om bijdragen te verzamelen en uw munten te verdelen voor uw ICO. U kunt verkooporders op de Waves DEX plaatsen, met een aannemer samenwerken om het rechtstreeks via uw website te hosten, of investeerders beloven dat u ze munten geeft zodra ze u hebben betaald. De keuze is aan jou.

“Maar hoe zit het met een whitepaper?” Grote vraag … voor een nerd. Niemand leest ze toch. Als je er echt een wilt, kopieer en plak dan delen van enkele van je favorieten. Alle coole kinderen doen het.

En daarmee heb je alles wat je nodig hebt om je eigen shitcoin te maken en met het geld een succesvolle ICO te maken.

Laatste gedachten

Deze gids is bedoeld om te laten zien hoe gemakkelijk het is om een ​​cryptocurrency te maken. Er zijn veel oplichting en BS die er zijn. Doe alstublieft uw eigen onderzoek voordat u financiële beslissingen neemt.

De BoochCoin ICO loopt van nu tot 9 maart. Alle bijdragen worden gedoneerd aan de De liefdadigheid van St. Baldrick. Als je mee wilt doen en BoochCoins wilt bezitten (die absoluut niets waard zijn), moet je:

  1. Stel een Waves-portemonnee voor jezelf in.
  2. Doneer aan St. Baldrick’s hier.
  3. Tweet of DM @RTLnieuws met uw openbare Waves-adres
  4. Ik stuur wat munten

$ 1 gedoneerd = 100 BoochCoins (wat een deal!)

Noot van de redactie: nogmaals, BoochCoins hebben geen waarde en CoinCentral is op geen enkele manier, vorm of vorm die dit token ondersteunt (of een token op onze site, wat dat betreft). Deze tokens zijn gemaakt als onderdeel van dit satirische artikel, en we kunnen deze disclaimer niet meer duidelijk maken dat ze geen legitiem token zijn, en evenmin is dit artikel beleggingsadvies. Verdomme, Steven, je hebt me echt deze superlange disclaimer laten typen, want ook al hebben we het allemaal helemaal duidelijk gemaakt je zou geen BoochCoins moeten kopen, je weet nooit of iemand dat zal doen.