Hoe u de beste crypto-accountant vindt: een gids om uw gids te vinden tijdens het belastingseizoen

U moet actuele, nauwkeurige gegevens bijhouden van al uw cryptocurrency-transacties. Hoogstwaarschijnlijk moet u ook driemaandelijkse geschatte belastingen indienen om uw IRS-belastingaanslag aan het einde van het jaar klein te houden. Ten slotte hebt u ook een foutloze, volledige en tijdige federale (en mogelijk staats- en gemeentelijke) inkomstenbelastingaangifte nodig die klaar is voor 15 april. Misschien bent u klaar voor deze uitdagende taak. Als u dat echter niet bent, moet u de diensten van de allerbeste crypto-ervaren belastingaccountant of CPA beschikbaar.

Hier is waar u op moet letten bij het evalueren van uw crypto-accountant.

Vier stappen om een ​​goede crypto-accountant te vinden

1. Referenties:

Als u de hulp nodig heeft van een goede tandarts, loodgieter, tuinarchitect of automonteur, vraagt ​​u meestal uw vrienden of familieleden om advies. De kans is groot dat ze iemand in die branche kennen of ze kennen iemand die iemand kent, enzovoort. Crypto-belastingaccountants staan ​​echter niet op elke straathoek, vooral als je in een kleine stad woont.

Door lokale accountants en CPA’s te bellen, kunt u wellicht waardevolle leads vinden, zelfs als degenen met wie u contact opneemt niet zijn uitgerust om crypto’s te verwerken. U kunt ook online zoeken naar crypto CPA, crypto belastingvoorbereiding, en crypto-accountant. Dit levert tientallen potentiële leads op en kan een goed startpunt zijn voor uw doorlichtingsproces. Online recensies kunnen ook nuttig zijn. Wees hier voorzichtig mee, want sommige lezen meer als advertenties dan als objectieve klantevaluaties.

Ik heb gewerkt met CPA’s in mijn woonplaats en heb ook gebruik gemaakt van de diensten van CPA’s aan de andere kant van het land. Ze hebben vakkundig belastingzaken afgehandeld, variërend van alledaags tot zeer complex. Gebruik indien mogelijk altijd een CPA. Bij voorkeur iemand die een IRS-ingeschreven agent (EA). Ingeschreven agenten mogen u vertegenwoordigen voor de IRS, en kunnen hun gewicht in goud waard zijn als u een vervelende belastingsboete ontvangt van Big Bro.

Wees dus niet bang om een ​​langeafstandscrypto-CPA of accountant in te huren. Het is fijn om uw belastingprofessional persoonlijk te ontmoeten, maar als dat niet haalbaar is, kunnen de wonderen van videochat, smartphones, de cloud en e-mail het proces bijna net zo persoonlijk maken.

2. Bewijs van Crypto-belastingkennis:

Als u een potentiële crypto-CPA-lead heeft gevonden, neemt u contact met hem op en stelt u hem de volgende vragen:

  1. Hoeveel belastingaangiften voor cryptovaluta hebt u de afgelopen vijf jaar voorbereid??
  2. Heeft u gespecialiseerde instructies ontvangen in het voorbereiden van belasting op cryptocurrency??
  3. Blijf je op de hoogte van alle nieuwe regels en belastingwetten met betrekking tot cryptocurrencies?
  4. Bezit u certificaten die uw bekwaamheid in crypto-belastingvoorbereiding aantonen?
  5. Hoeveel van uw crypto-klanten zijn de afgelopen vijf jaar door de IRS gecontroleerd (u hoort de lijn misschien doodgaan nadat u deze hebt gevraagd!)?

Nu is het mogelijk dat zelfs een goede crypto-CPA niet onthult hoeveel van hun klanten (indien van toepassing) door de IRS zijn gecontroleerd. Zorg er echter op zijn minst voor dat ze bekwaam zijn in de voorbereiding van crypto-belasting en een verifieerbare, langdurige staat van dienst hebben..

het evalueren van uw crypto-accountant inkomstenbelastingvoorbereiding

Als u vertrouwt op een cryptovriendelijke CPA of belastingaccountant, kunt u belastingplanning en -rapportage eenvoudig en stressvrij maken. Afbeelding: stevepb op Pixabay.com

3. Responsieve communicatie:


Zorg ervoor dat uw crypto-CPA gemakkelijk kan worden bereikt. En zorg ervoor dat jij dat ook kunt zijn. Uw CPA-bedrijf heeft mogelijk verduidelijking nodig van verschillende formulieren en documenten. Misschien hebben ze een fout gevonden die uw onmiddellijke aandacht vereist. Snelle, betrouwbare en transparante communicatie tussen u en uw belastingadviseur voor cryptovaluta kan helpen om het hele proces snel en foutloos te laten verlopen. Hoe technischer u en uw CPA zijn, hoe beter. U kunt bijvoorbeeld afzien van de kosten van een nachtkoeriersdienst door uw documenten te scannen en per e-mail te verzenden. U kunt zelfs alles uploaden naar de cloud en de documentkoppelingen delen met uw CPA.

4. prijs:

CPA-belastingvoorbereidingsservices zijn niet goedkoop. Maar nogmaals, de kleine franchise-joint voor belastingaangifte in het winkelcentrum zou de klus kunnen klaren, of ze kunnen het verpesten. Waarom de gok wagen? Zodra u een crypto-CPA met uitstekende kwalificaties heeft gevonden, controleert u hun tarieven. Uw crypto-CPA zal uw volledige federale belastingaangifte willen voorbereiden (zeer wenselijk) en niet alleen uw crypto-vermogenswinsten en -verliezen (formulier 8949 en schema D). Sta niet toe dat twee verschillende bedrijven afzonderlijke delen van uw federale belastingaangifte voorbereiden. Laat al het werk doen door uw crypto-CPA. Op die manier kunnen ze u, als u wordt gecontroleerd, beter vertegenwoordigen voor de IRS.

Als u een professionele cryptohandelaar bent, met duizenden transacties per jaar (en een schema C of andere bedrijfsgerelateerde belastingformulieren om in te vullen), zijn uw belastingvoorbereidingskosten aanzienlijk. Als u echter gewoon een crypto-investeerder bent met een bescheiden aantal jaarlijkse transacties, verwacht dan minder te betalen. Kortom, u moet winkelen voor de crypto CPA of accountant met een aantrekkelijke combinatie van referenties, bewijs van crypto-kennis, responsieve communicatie en prijs.

Evaluatie van uw crypto-accountant

Zodra uw belastingaangifte is voltooid, is gesigneerd en onderweg naar de bonentellers van de IRS, is het tijd om te ontspannen. Uw enige taak is nu om te verifiëren dat de IRS uw verschuldigde belasting heeft geaccepteerd of u een terugbetaling heeft gedaan. Het kan een paar weken duren voordat u de transacties op uw bankrekening ziet.

Nu is het tijd om uw crypto-accountant te evalueren. Bent u tevreden over hun professionaliteit, cryptogerelateerde en algemene fiscale kennis? Hebben ze een foutloze belastingaangifte voor u opgesteld? Is uw belastingaangifte op tijd ingevuld, of zelfs eerder dan gepland? Heeft uw CPA enkele onbekende mazen in de belastingwetgeving gevonden die u kunt misbruiken? Een goede CPA betaalt zichzelf meestal meteen terug in belastingbesparingen. Hoe vertrouwder uw CPA of andere belastingprofessional wordt met uw unieke cryptohandel-, zakelijke en familiefinancieringsgegevens, hoe waardevoller hun diensten voor u kunnen worden. Als u een bekwaam CPA-bedrijf vindt, blijf bij hen!

Grijze gebieden bestaan ​​buiten het gebied 51

De IRS-belastingcode is duizenden pagina’s lang. Er is geen persoon in leven die kan beginnen elke regel erin nauwkeurig te begrijpen en te interpreteren. Sommige regels en regs lijken zelfs met elkaar in strijd te zijn. Dat is geen grote verrassing, aangezien de belastingwetten sinds 1916 door honderden verschillende speciale belangengroepen in elkaar zijn gezet. Wat het ook is, het is zeker een puinhoop, eentje vol met exploiteerbare grijze gebieden.

het evalueren van uw crypto-accountant zwart wit en grijs

Ergens tussen het zwart en wit van de IRS-belastingcode ligt het grijze gebied. Een goede crypto-CPA kan u helpen deze te identificeren, te exploiteren en ervan te profiteren. Afbeelding: geralt op Pixabay.com

Tot het uiterste gaan

Een goede CPA weet dit en is bereid om de IRS-belastingcode voor u te laten werken. Als uw crypto-CPA-bedrijf gespecialiseerd is in het verleggen van de limiet (met succes natuurlijk) in het grijze gebied, tegenstrijdige delen van de belastingwetten, ga ervoor! Misschien betaalt u minder inkomstenbelasting.

Sterker nog, als u de spierkracht van uw CPA of geregistreerde agent wat grijze gebiedsmagie voor u doet, krijgt u meer vertrouwen wanneer u uw belastingaangifte indient. Niet elke crypto-belastingaangifte zal profiteren van een dergelijke agressieve interpretatie van de IRS-code, maar u zult aangenaam verrast zijn over hoeveel een scherpe (en toch volledig IRS-conforme) CPA u kan besparen op federale inkomstenbelastingen. Hoe complexer uw belastingsituatie is, hoe meer mogelijkheden er zijn om mazen in de wet te benutten.

Belastingontduiking is illegaal. Belastingontduiking is niet. Zoek een hooggekwalificeerde crypto-CPA of accountant en zet hun ervaring in voor uw unieke belastingsituatie. Het geld dat u bespaart bij belastingontwijking, is het waard.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map