Hoewel het zeer riskant is, kan het vroegtijdig investeren in een project zeer vruchtbare resultaten opleveren. Zoals bij elke slimme investering, moet u het juiste onderzoek doen om uw kapitaal te beschermen. De Initial Coin Offering (ICO) -markt is niet gereguleerd, daarom is er weinig verhaal voor u als u wordt opgelicht. Dat gezegd hebbende, ICO’s worden elke dag populairder. Er zijn tot nu toe al meer dan 3000 ICO’s geweest volgens een studie uitgevoerd door Reuters.

Het kiezen van een winnende ICO kan een moeilijke taak zijn. Zelfs een paranormaal begaafd persoon kan niet garanderen dat u voorop komt. Hoewel niemand de crypto-toekomst kent, zijn er nog enkele stappen die u kunt nemen om de beste ICO te vinden om in te investeren.

Verifieer projecten op grote platforms

Uw zoektocht naar de beste ICO zou moeten beginnen met het onderzoeken van wat er wordt besproken op populaire cryptoforums, zoals BitcoinTalk. Hier kun je een breed scala aan advies krijgen, evenals enig inzicht in welke projecten mensen enthousiast zijn. BitcoinTalk markeert al hun ICO-onderwerpen met [ANN].

Beide Reddit en Steamit hebben zeer actieve ICO-forums. Behalve dat je wat inzicht krijgt in je potentiële investering, kun je ook een aantal echt nuttige tips krijgen van doorgewinterde veteranen. Wees niet bang om vragen te stellen. U zult duidelijk willen blijven als u uw project niet op een van deze platforms vermeld ziet.

De beste ICO’s hebben solide ontwikkelingsteams

Onderzoek altijd het ontwikkelingsteam achter een ICO in kwestie. Dit zijn de mensen die uw investering zullen ontvangen. Investeer nooit in een ICO als hun ontwikkelingsteam niet over de ervaring beschikt om de vereiste taken uit te voeren. Begin met de sociale media-accounts van het team. Onderzoek op sociale media kan veel onthullen over het team van een project.

Hebben de teamleden interactie met andere professionals in hetzelfde vakgebied? Dit kan u helpen de invloed van een persoon in de gemeenschap te bepalen. Als de persoon in kwestie technische discussies voert met andere bekende crypto-ontwikkelaars, is dit een goed teken dat ze ervaring hebben met de ruimte. Let op waarschuwingssignalen, zoals nieuw aangemaakte socialemedia-accounts of verschillende identiteiten tussen platforms.

Teamsectie via Dream.io

Teamsectie via Dream.io

Investeer nooit in een ICO als het ontwikkelteam niet openbaar is. Dit klinkt als een no-brainer, maar elke maand gaan miljoenen dollars verloren omdat investeerders het ontwikkelingsteam achter het project niet hebben onderzocht. Idealiter zou u rechtstreeks met het ontwikkelingsteam van het project moeten kunnen spreken via hun vermelde contactgegevens. U kunt om hun inloggegevens en andere informatie vragen waaruit blijkt dat ze technisch in staat zijn om het project af te handelen.

De beste ICO – financiering van durfkapitaal

Het is belangrijk dat u communiceert met het ontwikkelingsteam van het project. Dit zal u helpen om te bepalen hoeveel risicokapitaal (VC) het project al heeft behaald. VC-financiering is de levensader van veel startups. VC-investeerders zijn ervaren professionals die hun geld niet in een project steken, tenzij ze zeker weten dat het team in staat is om hun beloften na te komen. Dat gezegd hebbende, zelfs de durfkapitalisten hebben het soms mis.

Maatschappelijke hulp

Een andere belangrijke factor waarmee u rekening moet houden bij het vinden van de beste ICO om in te investeren, is het niveau van gemeenschapsondersteuning binnen het project. GitHub is een belangrijk startpunt voor open source-projecten, zoals Bitcoin. Met het platform kunnen ontwikkelaars van over de hele wereld tegelijkertijd aan hetzelfde project werken.

Lightning Network GitHub-activiteit

Lightning Network GitHub-activiteit

Een project met een actieve GitHub krijgt sterke steun van de ontwikkelingsgemeenschap. Een project met weinig tot geen activiteit daarentegen is dat niet. U moet ook de Slap Kanaal en Telegram. Met beide platforms kunnen ICO’s potentiële investeerders op de hoogte houden.

Bestudeer het Witboek

Als je eenmaal je achtergrondonderzoek hebt afgerond, ben je klaar om de whitepaper te bekijken. Je zou Satoshi Nakamoto’s moeten lezen Bitcoin-witboek als u niet bekend bent met hoe een stevig wit papier eruit zou moeten zien. Hier is een kort overzicht van veelvoorkomende secties die in de meeste whitepapers voorkomen.

  • Overzicht – Hier vindt u informatie over de marktproblemen die het project wil verhelpen. Dit gedeelte bestaat uit statistieken, onderzoeken en grafieken die de redenen ondersteunen waarom het platform essentieel is voor de markt.
  • Technische specificaties – In het gedeelte met technische specificaties van de whitepaper kunt u precies zien hoe het platform werkt. Dit gedeelte moet een stroomschema bevatten waarin het gebruik van het platform wordt uitgelegd.
  • Wegenkaart – De roadmap vertelt u hoe het implementatieschema van het bedrijf eruitziet. In deze sectie kunt u veel leren over de geplande ontwikkelingssnelheid voor uw potentiële investering. Het is meestal één pagina lang.
  • Token-informatie – In het gedeelte met tokeninformatie staat wat voor soort token het platform gebruikt. Het zou u moeten vertellen of het token werkt op een unieke blockchain, of dat het meelift op een andere blockchain. ERC-20-tokens zijn het meest voorkomende type ICO-token dat tegenwoordig bestaat. Deze tokens werken op de Ethereum-blockchain.
  • Team – Het teamgedeelte geeft u de wie-is-wie van het project. In deze sectie kunt u zien wie het project heeft opgericht en momenteel ontwikkelt. De meeste teamsecties bevatten een foto en een kleine blurb met uitleg over de ervaring van de teamleden en eerdere onderscheidingen.

Onderzoek de code

U moet nooit investeren in een ICO die geen werkende code heeft. Neem contact op met de ontwikkelaars en vraag hen naar de codering van hun project. Vertel hen dat u geïnteresseerd bent om in hun project te investeren en dat u de codering wilt herzien om er zeker van te zijn dat deze klopt. Als ze antwoorden “geen probleem, het is open source”, is dat een goed teken dat ze hun project serieus nemen. Je moet alleen investeren in ICO’s met open-source codering, omdat de gemeenschap vrij is om de code te onderzoeken en er een bijdrage aan te leveren om de code technologisch beter te maken.

Blijf vastberaden en snijd geen bochten

Nu u een beter begrip heeft van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden in dit crypto-investeringsproces, bent u klaar om de beste ICO te vinden. Niemand kan met zekerheid zeggen of u profiteert, maar u kunt de kansen in uw voordeel afdekken door het juiste protocol te volgen bij het investeren in ICO’s.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me