Hoe u een lening kunt krijgen in BTC

Leningen: sommige mensen hebben ze nodig en betalen ze terug met slechte kredietleningen maandelijkse betalingen die kan worden verkregen via de website van jusyrightloans. Sommige mensen verdienen geld om mensen in nood te helpen. En tot voor kort waren alle bank- en P2P-leningen werden afgehandeld in fiat-valuta. Maar een grote vraag voor Bitcoin-liefhebbers was: hom een ​​lening te krijgen in BTC?.

Is een lening in Bitcoin voor jou haalbaar? Is het financieel zinvol voor u? Hoe / waar kunt u een lening krijgen in Bitcoin? Volg mee en je leert hier de basisprincipes.

Leningen: essentiële vragen

Voordat u leert hoe u een lening kunt krijgen bij BTC, moet u uzelf eerst enkele moeilijke vragen stellen:

 • Waarom moet ik kapitaal lenen in bitcoin of in een andere valuta??
 • Is deze lening voor een productief doel (bedrijfsuitbreiding, huurvastgoed, onderwijs, etc.)?
 • Ik heb er vertrouwen in dat de voordelen van het aangaan van een lening ruimschoots opwegen tegen de kosten en mogelijke risico’s?
 • Wat moet ik doen als ik de lening niet op tijd kan terugbetalen? Kan ik de gevolgen aan?
 • Zijn de rente en kosten voor een Bitcoin-lening hoog in vergelijking met een traditionele banklening??

Als u nog vragen heeft, kijk dan alstublieft naar de veelgestelde vragen over lenen van Gelicentieerde geldschieters in Singapore

Bekijk de tarieven

Banken en andere op fiat gebaseerde geldschieters gebruiken uw kredietwaardigheid, jaarinkomen, schuldenlast, enz. om te bepalen of u een aanvaardbaar kredietrisico heeft. De rentevoet van uw lening wordt bepaald door die statistieken. Het in de VS gevestigde Lightstream.com kan u bijvoorbeeld een lening voor 24 maanden van $ 10.000 voor woningverbetering toekennen tegen een tarief van 4,99 tot 12,24%. Een “PreK-12-onderwijslening” wordt geleverd met een rentebereik van 6,24 tot 13,69%. Er zijn geen financieringskosten.

Vergelijk die rentetarieven met die van het in Duitsland gevestigde Bitbond.com. Een zakelijke lening van twaalf maanden in bitcoin van 10.000 euro kost je minimaal 1.124 euro aan rentelasten. Dat is 11,24% per jaar (per jaar) voordat u de 2 tot 3% financieringsvergoeding toevoegt. Vergoedingen voor te late betaling worden vermeld als 0,01% van het achterstallige bedrag per dag. (Alle bovenstaande informatie van de Lightstream.com- en Bitbond.com-websites.)

Twee afhaalrestaurants van de bovenstaande info:

 1. Als u over een uitstekende kredietscore beschikt, kan het lenen van een traditionele fiat-geldschieter u een lage rente opleveren.
 2. Hoe lager uw kredietscore, hoe meer de tarieven van een traditionele fiat-geldschieter te vergelijken zijn met die van een Bitcoin-geldschieter.

Hoe u een lening kunt krijgen in BTC

In tegenstelling tot traditionele fiat-geldschieters, gebruikt Bitbond.com een ​​classificatiesysteem voor vertrouwensfactoren om te helpen bepalen hoe waarschijnlijk het is dat u uw Bitcoin-lening terugbetaalt. Geef eerst uw persoonlijke gegevens op:

 • Naam, geslacht, leeftijd
 • Contact informatie
 • Werkgelegenheidsgegevens (recente loonstrookjes, de naam van uw bedrijf of de naam van de werkgever)
 • Verblijfsgegevens (en bewijs van gas-, elektriciteits-, waterrekening)

Vervolgens willen de algoritmen van Bitbond al uw online zaken, bankrekening, PayPal en sociale media-verbindingen zien. Dit zijn de maken of breken datapunten die kunnen bepalen of u een lening krijgt – of niet.

Glanzende, tevreden klanten

Als uw bedrijf bijvoorbeeld veel tevreden eBay-, Etsy-, Shopify- of Amazon-klanten heeft, is dat een groot pluspunt voor u. Als u een langdurige, stabiele relatie heeft met een gereguleerde bank, wordt dat ook positief beoordeeld. Hetzelfde geldt als u veel zaken doet via PayPal en met minimale klachten van klanten. Ten slotte wil Bitbond al uw sociale media-accounts bekijken, zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, enz.

Een fijne, rechtvaardige burger

Hoe meer u door al deze connecties wordt afgeschilderd als een stabiele, eerlijke handelaar, hoe waarschijnlijker het is dat uw lening wordt goedgekeurd. De rang van Bitbond-leners dekt een bereik van A tot F, met een A-ranglijst die u de laagste rentetarieven oplevert. Onthoud dat het andere Bitbond-accounthouders zijn die het risico nemen om u hun Bitcoin te lenen. Bitbond is gewoon de facilitator, die u in contact brengt met anderen die u hun Bitcoin tegen rente willen lenen.

De goedkeuring van uw lening kan tot 14 dagen duren (de maximale tijd voordat uw lening wordt vermeld), maar is meestal sneller. Het hangt er gewoon van af hoe gunstig Bitbond al uw persoonlijke gegevens, bank- en zakelijke connecties scoort. Als de rang van uw Bitbond-lener E of F is, kan het voor u moeilijk zijn om een ​​lening met een lage rente te vinden.

Gekoppeld – of niet?

Kredietverstrekkers op Bitbond kunnen aangeven of uw lening moet worden terugbetaald via een fiat-valutakoppeling (de basisvaluta van de lening) of een zwevende BTC-wisselkoers. Van de Bitbond-website, een exacte definitie:

De basisvaluta van een lening is de valuta waarin het betalingsschema wordt berekend. Is dit bitcoin, dan moet de lener het bitcoin geleende bedrag plus rente terugbetalen. Als de Amerikaanse dollar of euro de basisvaluta is, worden de aflossingen op de lening berekend in dollars of euro’s. De daadwerkelijke betaling gebeurt nog steeds in bitcoin. Maar het aantal bitcoins dat elke maand wordt terugbetaald, fluctueert met de bitcoin-prijs. De waarde van de betaling in dollars of euro staat vast. Dit wordt gedaan om de prijsschommelingen van bitcoin voor leners en geldschieters te beperken.

(Thomas van Bitbond.com antwoordde vrijwel onmiddellijk op mijn lijst met vragen per e-mail. Dat is zeker een goed voorteken als u of andere leners / geldschieters een snelle klantenservice nodig hebben.)

Het is duidelijk dat de meeste gezonde leners een basisvalutakoppeling in Amerikaanse dollar of euro zullen kiezen voor de terugbetaling van hun lening. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over mogelijk grote prijsbewegingen van de Bitcoin tijdens de looptijd van de lening.

De tijd is om

De Bitbond-website biedt een voorbeeld van een calculator voor het aflossen van leningen voor een hypothetische $ 10.000, twaalf maanden, in euro luidende Bitcoin-lening. Hier is een screenshot:

Hoe u een lening kunt krijgen in Btc

Voorbeeld aflossingsschema voor een 12 maanden durende, 10.000 euro luidende Bitcoin-lening. Let op de zware frontloading van rentelasten in de vroege stadia van deze hypothetische lening. Grafiekafbeelding via de website Bitbond.com.

Bitbond-kredietverstrekkers kunnen de aflossingen van leningen structureren, zodat leners in het vroege stadium van de lening meer rente per maand betalen. Dit kan helpen de verliezen voor de kredietverstrekker te verminderen als uw lening op middellange of late termijn onbetaalbaar wordt. Het legt ook meer druk op u om de lening na te komen. Amerikaanse autoleningen werden op deze manier gestructureerd in het tijdperk van vóór 1990. Het is gebaseerd op een terugbetalingsformule die bekend staat als de regel van 78s. Het is zeker gekanteld in het voordeel van de geldschieter!

Deadbeats Pas op

Als u uw Bitcoin-lening niet terugbetaalt, zal Bitbond een belletje doen rinkelen aan de interne incasso-afdeling en er zal zeker contact met u worden opgenomen over uw onbetaalde verplichting. Mocht dat niet uw aandacht trekken, dan verwijst het bedrijf uw zaak door naar een extern incassobureau om nog meer druk uit te oefenen. Weglopen van een leningverplichting is een zekere manier om uw financiële toekomst te verwoesten. Doe het niet.

Overzicht

Hoe krijg je een lening in BTC? Het is een vrij eenvoudig proces. Er lijkt echter geen echt voordeel te zijn bij het lenen in Bitcoin versus lenen in een fiatvaluta, tenzij

 1. Uw kredietscore is te laag om een ​​lening te krijgen van een traditionele geldschieter (bank, kredietvereniging, S.&L, enz.), en
 2. U kunt bij Bitbond een hoge lenersrang behalen ten opzichte van uw hoogwaardige portefeuille van online zaken, bankrekening, PayPal en sociale media-verbindingen.

Als kwalificatie nummer één niet van toepassing is op uw situatie, kunt u waarschijnlijk een betere rente krijgen van een traditionele fiat-geldschieter. Maar wat als beide van die kwalificaties zijn op jou van toepassing? U krijgt waarschijnlijk de knipoog naar een Bitbond Bitcoin-lening. U moet echter verwachten een hogere rente te betalen dan een persoon met een hoge kredietscore die een traditionele fiatlening aangaat.

Vergelijk zorgvuldig de aanbiedingen van traditionele fiat-geldschieters en Bitcoin-geldschieters. Overweeg zorgvuldig welke stijl van lenen het beste bij u past. Neem de tijd om alle kleine lettertjes van de lening te lezen voordat u uw naam op de stippellijn zet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map