Blockchain-technologie breidt zich verbazingwekkend snel uit. Deze technologie creëert een welvarende omgeving voor ondernemers die een Bitcoin-bedrijf willen starten. Het was een opwindende rit voor BTC-investeerders en de afgelopen negen jaar heeft er een aanzienlijke groei plaatsgevonden in de crypto-ruimte. Tegenwoordig zijn er tal van zakelijke kansen voor Bitcoin om te overwegen.

Huiswerk tijd

Uw zoektocht naar het perfecte BTC-bedrijf moet beginnen met onderzoek. Zakelijke kansen voor Bitcoin zijn overal, maar het is belangrijk om te onthouden dat niet alle landen pro-bitcoin zijn. Alleen China toegestaan een BTC ATM werkt tot het vorig jaar ICO’s in het land verbood. Tegenwoordig zit die BTC-geldautomaat in de lobby van het hoofdkantoor van BTCC, versierd als een kerstboom, zonder BTC beschikbaar.

Advocaat Tijd

Om te voorkomen dat u uw investering verliest, dient u uw lokale wetgeving te raadplegen voordat u een bepaald bedrijfsmodel kiest. Landen verschillen in hun crypto-wettigheid. Om een ​​worstcasescenario te voorkomen, zoals in de gevangenis worden gegooid en al uw cryptovaluta in beslag laten nemen, moet u uw lokale overheid raadplegen. Een advocaat kan dit deel van het proces gemakkelijker maken.

Sommige advocaten zijn gespecialiseerd in aan cryptocurrency gerelateerde manieren, zoals Lee Schneider van het prestigieuze advocatenkantoor McDermott zal & Emery. De heer Schneider legde onlangs uit hoe zijn praktijk zich nu uitsluitend richt op blockchain-technologie interview met theinformation.com. Hij is ook niet de enige. Er is een groeiend aantal advocatenkantoren die zich tot de ontluikende cryptomarkt wenden op zoek naar nieuwe klanten.

Overweeg uw financiering

Uw beschikbare financiering zal een cruciale rol spelen bij het bepalen welk bedrijfsmodel het beste bij uw criteria past. Niet alle Bitcoin-bedrijven kosten hetzelfde. Er zijn verschillende goedkope BTC-bedrijven, zoals BTC-geldautomaten en merchandise. U kunt een van deze bedrijven starten voor minder dan $ 20.000.

Bitcoin ATM-bedrijf

Bitcoin ATM-bedrijf

Er zijn ook BTC-bedrijven die zeer grote investeringen vergen. U hebt aanzienlijk kapitaal nodig als u overweegt een omvangrijke mijnbouwoperatie te openen. ASIC-mijnbouwinstallaties zijn duur in aanschaf en gebruik. U zou heel gemakkelijk een aanzienlijk deel van uw geld alleen aan mijnbouwplatforms kunnen besteden.

De huidige industriestandaard is bijvoorbeeld de Antminer S9. Deze eenheden kosten $ 698. Een mijnbouwoperatie van grote omvang kan gemakkelijk bestaan ​​uit honderd Antminer s9’s. Veel grote mijnbouwbedrijven bevatten zelfs duizenden mijnbouwplatforms. Een mijnbouwbedrijf van deze omvang zou een investering van $ 700.000 vergen vóór alle andere kosten die met het bedrijf te maken hebben, zoals locatie, personeel en installatie.

Bitcoin-uitleendiensten

Bitcoin-leningen zijn gespecialiseerd in het verstrekken van startkapitaal. Deze services kunnen uw financiering aanzienlijk verhogen als ze correct worden gebruikt. Bitcoin-uitleendiensten kunnen een geweldige manier voor u zijn om een ​​Bitcoin-bedrijf te starten zonder al uw zuurverdiende cryptovaluta uit te geven. Een voorbeeld van een Bitcoin-uitleenplatform is Unchained Capital.

Unchained Capital leent u USD en stelt u in staat uw Bitcoin of Ethereum als onderpand te gebruiken. Gebruikers mogen tot 50 procent van de waarde van hun crypto-onderpand lenen. En de leningen zijn beschikbaar voor een looptijd van drie maanden en twee jaar. Het nadeel is dat u kijkt naar een rente van tien tot veertien procent op uw lening. Maar het kan zijn dat uw potentiële bedrijf deze rentetarieven kan opvangen en toch een aanzienlijke winst kan maken.

Populaire Bitcoin-bedrijven om te overwegen

Er zijn een aantal populaire soorten BTC-bedrijven die over de hele wereld floreren. U zult merken dat sommige hiervan beter bij uw locatie passen dan andere. Er is geen one-size-fits-all bij het bespreken van Bitcoin-bedrijven. Alleen onderzoek helpt u om de beste investeringsopties te bepalen. Laten we even kijken naar een paar van de meest populaire BTC-bedrijfsmodellen die we vandaag hebben gezien.

BTC-geldautomaat

Bitcoin-geldautomaten beginnen steeds populairder te worden. Met deze apparaten kunnen gebruikers anoniem BTC kopen, verzenden en verkopen. De kosten voor deze anonimiteit komen in de vorm van transactiekosten die veel hoger zijn dan bij online alternatieven zoals Coinbase. Een BTC-geldautomaat kan u een aanzienlijk inkomen opleveren als deze op de juiste locatie wordt geplaatst. U wilt hun legaliteit in uw land controleren voordat u een apparaat koopt.

Het voordeel van een BTC-geldautomaat is dat het een geautomatiseerd bedrijfssysteem is, waarbij u alleen de machines in de warme portemonnee met BTC hoeft te houden. Het nadeel is dat prijsschommelingen de waarde van de BTC in uw hete portemonnee kunnen beïnvloeden. In veel landen, zoals de VS, mag uw BTC-geldautomaat alleen BTC aan gebruikers verkopen. BTC rechtstreeks verkopen voor fiat zonder KYC-conformiteit is in de VS illegaal vanwege de fiatvalutawetten. Klanten kunnen alle BTC die ze willen van uw machines kopen, maar ze zullen ergens anders heen moeten om het te verkopen.

BTC-overmaking

Bitcoin-overmakingsbedrijven nemen over de hele wereld een hoge vlucht. Overmakingsbedrijven sturen internationaal geld. Naties zoals India en Zuid-Afrika zijn sterk afhankelijk van overmakingen. BTC-overmakingsfirma’s kunnen deze klanten een kosteneffectief alternatief bieden voor het traditionele proces om internationaal geld te verzenden. Crypto-overmakingsdiensten bieden klanten directe transacties en verlaagde tarieven. Een crypto-overmakingsbedrijf kan een slim Bitcoin-bedrijf zijn om te overwegen of u in een gebied woont waar overmakingen een belangrijk onderdeel van de lokale economie zijn.

Wereldwijde overmakingsbetalingen via Wereldbank

Wereldwijde overmakingsbetalingen via Wereldbank

Mijnbouwactiviteiten

BTC-mijnbouw is nog steeds winstgevend dankzij de ontwikkeling van krachtige mijnbouwinstallaties en mijnbouwpools. Mijnbouwpools combineren de verwerkingskracht van elke gebruiker op het netwerk. De toegevoegde hash-kracht geeft mijnpools de mogelijkheid om de effectiviteit van alle betrokken mijnwerkers te vergroten. De miners verdelen hun verdiende winsten op basis van hun hash-bijdragen.

Tegenwoordig zijn Application Specific Integrated Chips (ASIC) -mijninstallaties de beste optie voor het delven van BTC. Deze chips zijn duizenden keren effectiever in het berekenen van het Hash-256-algoritme van BTC dan GPU’s of CPU’s. ASIC-rigs gaan echter een aanzienlijk deel van uw investering in beslag nemen.

U moet ook rekening houden met uw bedrijfskosten. Regio’s met goedkope of hernieuwbare energieopties zijn beter geschikt voor mijnbouwactiviteiten. Het kan zijn dat u geen winst maakt als u een mijnbouwbedrijf opzet in een gebied met hoge elektriciteitskosten. Er zijn minder dan vier miljoen BTC die gedolven kunnen worden. Deze schaarste zou de vraag naar BTC moeten helpen opdrijven, en de prijs zou dienovereenkomstig moeten stijgen. De laatste BTC wordt geschat op 2140.

Bitcoin zakelijke kansen

Het is opwindend om te zien hoe blockchain-technologie de wereld een overvloed aan nieuwe zakelijke kansen biedt. Veel mensen in de crypto-ruimte geloven dat de gedecentraliseerde markt nog vele jaren zal blijven groeien. Door nu een Bitcoin-bedrijf te openen, positioneert u uzelf verstandig in deze digitale economische revolutie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me