Hoe u uw rekeningen met Bitcoin kunt betalen

De gedecentraliseerde markt wordt wereldwijd nog steeds massaal toegepast, maar veel nieuwe investeerders weten nog steeds niet hoe ze hun cryptovaluta op praktische manieren kunnen besteden, zoals het rechtstreeks betalen van rekeningen. Nieuwe investeerders komen in recordaantallen naar de markt en dit investeringskapitaal wordt opnieuw geïnvesteerd in de BTC-dienstenmarkt.

Naarmate meer mensen leren over de voordelen van blockchain-technologie, blijft de gedecentraliseerde economie groeien. Hoewel de meeste aandacht van de media uitgaat naar hoe Bitcoin u kan helpen bij het verwerven van uw Lambo, zijn veel mensen zich nog steeds niet bewust van de veelheid aan manieren waarop ze hun Bitcoin-inkomsten kunnen besteden aan dagelijkse items. Er is geen tekort aan diensten waarmee u uw rekeningen rechtstreeks met Bitcoin kunt betalen en er komen dagelijks nieuwe platforms met nog meer innovatieve concepten op de markt..

Lamborghini Diablo

Lamborghini Diablo

Je hoort alles over de HODLers van BTC, maar je krijgt zelden verhalen te horen over de mensen die hun cryptocurrencies gebruiken om meer alledaagse taken uit te voeren, zoals het betalen van hun mobiele telefoon of elektriciteitsrekening. Hoewel deze activiteiten de glans missen van een kersenrode Lamborghini Diablo, zijn ze in feite veel belangrijker voor de massale acceptatie van Bitcoin..

Bitcoin-gebruikers van over de hele wereld vinden unieke en innovatieve manieren om het gebruik van fiat-valuta’s in hun leven te vermijden en als je wat praktischer bent dan een felrode Lambo, of gewoon je zuurverdiende Satoshis wilt gebruiken om rond te komen, zijn er veel manieren waarin u uw BTC kunt besteden aan uw kosten van levensonderhoud. Hieronder staan ​​slechts enkele van de meest populaire manieren waarop u uw rekeningen rechtstreeks vanuit uw BTC-portemonnee kunt betalen en geen overgangskosten voor crypto-naar-fiat hoeft te betalen..

Bitcoin-betaalpassen – Betaal uw rekeningen met BTC

Bitcoin-betaalpassen worden door velen beschouwd als de ontbrekende schakel tussen de cryptomarkt en de traditionele marktruimte. Crypto-betaalpassen kunnen op een aantal verschillende manieren werken, maar de meeste gebruiken een protocol dat uw cryptovaluta omzet in fiat-valuta op het moment dat u met uw kaart veegt. U betaalt een kleine verwerkingsvergoeding voor de transactie, maar bij de meeste kaarten is dit veel minder dan wat Coinbase u in rekening zou brengen.

Bitcoin-betaalpas met NFC-kaart

Bitcoin-betaalpas met NFC-kaart

Omdat de handelaar alleen fiat-valuta ontvangt, kunt u uw crypto-betaalpas gebruiken bij winkels die creditcards accepteren, zoals Visa. Dit maakt crypto-betaalpassen perfect geschikt voor het betalen van uw rekeningen. U kunt uw kaart zelfs aanmelden voor automatische factuurbetalingen, net als een traditionele creditcard of betaalpas.

Klik hier voor een uitgebreide lijst van de crypto-betaalpassen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Welto.io

De Welto.io platform biedt gebruikers de mogelijkheid om hun rekeningen rechtstreeks vanuit hun Bitcoin-portemonnee te betalen. Het platform biedt onmiddellijke transactietijden en stelt u zelfs in staat om een ​​combinatie van crypto- en fiat-valuta te gebruiken om uw rekeningen te betalen. Er zijn 2% vaste transactiekosten voor hun diensten; wat veel minder is dan op fiat gebaseerde betalingssystemen en ondanks de betalingslimiet van $ 300, breidt Welto snel uit.

Het Welto-platform werkt momenteel aan een grootschalige update waarmee in de toekomst meer cryptocurrencies kunnen worden gebruikt. Momenteel kunnen gebruikers rekeningen betalen met BTC, LTC, ETH, ZEN, ETC en CRW. Er is ook een mobiele app beschikbaar om te downloaden op het Android-besturingssysteem.

Als dat niet gemakkelijk genoeg voor je is, kun je de Amazon Alexa-app downloaden en je rekeningen betalen met spraakopdrachten. Het beste is dat het Welto-platform niet de enige is. Klik hier om een ​​lijst te zien van de meest populaire betaalplatforms voor cryptovaluta die momenteel beschikbaar zijn.

Woonkamer van Satoshi

De Woonkamer van Satoshi platform is een in Australië gebaseerd betalingssysteem voor cryptocurrency-facturen dat al aanzienlijk wordt gebruikt in het land. Deze startup uit 2014 verwerkt momenteel ongeveer $ 1 miljoen per week aan kleine rekeningen voor BTC-gebruikers in Australië. Het systeem is geïntegreerd met het BPAY-factureringssysteem om gebruikers toegang te bieden tot de meest populaire serviceproviders in het gebied.

Dit platform is uitstekend in zijn capaciteiten en algeheel informatief gevoel. U kunt de feitelijke betalingsstatistieken van de gebruikers van het platform per categorie voor de afgelopen 14 dagen bekijken. Een snelle beoordeling van deze gegevens is echt eye-opening. Creditcardrekeningen zijn de # 1 rekening die op het platform wordt betaald, gevolgd door internet, telefoon, elektriciteit en gas. Op het platform kun je zelfs je huur betalen met crypto.

Dit is echt een opmerkelijke tool voor de BTC-gebruikers in Australië en hopelijk zullen ze hun werking in de toekomst uitbreiden.

Betaal uw rekeningen rechtstreeks

U moet uw serviceproviders altijd vragen of ze BTC rechtstreeks als betaalmiddel accepteren. Het zal u misschien verbazen dat ze het al doen of van plan zijn het in de nabije toekomst te integreren. Bedrijven en regeringen van over de hele wereld beginnen te profiteren van de voordelen van het accepteren van cryptocurrencies en u bent misschien niet ver verwijderd van de dag dat u zelfs uw belastingen in cryptovaluta kunt betalen.

Dat werd in februari van dit jaar gemeld Arizona overwoog om de eerste staat te worden die cryptocurrency-betalingen voor onroerendgoedbelasting accepteert. Dit zou een enorme stap voorwaarts zijn voor de gedecentraliseerde economie en meer staten zullen het voorbeeld van Arizona de komende maanden zeker volgen.

Arizona Capitool

Het Capitoolgebouw van Arizona

Is het mogelijk om uw rekeningen te betalen met een Bitcoin-portemonnee??

Ja, het is heel gemakkelijk om uw rekeningen te betalen met uw Bitcoin-portemonnee en er zijn al duizenden mensen die dit elke dag doen. Dit zijn de individuen die de gedecentraliseerde economie vooruit helpen door retailers te dwingen serieus naar cryptocurrencies zoals BTC te kijken en zoals je waarschijnlijk al weet, kan een kijkje in BTC voldoende zijn om je in het blockchain-konijnenhol te slepen..

wat denken jullie? Ben je klaar om fiat-valuta helemaal op te geven? Laat het ons weten Twitter en zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste en beste cryptonieuws dat op de markt komt.