IDEX CEO Alex Wearn over Aurora Advancements

Alex Wearn is CEO en mede-oprichter van Aurora, het bedrijf achter IDEX. Hij werkt momenteel aan veel verschillende initiatieven, waaronder een rebranding voor het beroemde gedecentraliseerde beurs- en financiële platform. Munair Simpson van Coin Central had de gelegenheid om Wearn en zijn collega te interviewen Forrest walvisvangst, hoofd marketing, bij Consensus vorige maand tijdens Blockchain Week in New York City. We wilden Wearn een paar vragen stellen over de rebranding van Aurora, zijn aspiraties voor cryptocurrency-bankieren en enkele van de uitdagingen waarmee hij wordt geconfronteerd bij het uitvoeren van IDEX op het Ethereum-netwerk.

Het interview

Munair Simpson: Alex, wil je jezelf voorstellen, vertel ons dan iets over je achtergrond en waar jullie de laatste tijd mee bezig zijn geweest?

Alex Wearn: Mijn naam is Alex Wearn. Ik ben de CEO en medeoprichter van Aurora. We zijn vooral bekend om ons eerste product, IDEX, een hybride gedecentraliseerde centrale die is gebouwd op het Ethereum-netwerk.

Mijn achtergrond ligt in softwareontwikkeling, voornamelijk productmanagement. Ik heb gewerkt voor IBM, Adobe en Amazon. We zijn iets meer dan een jaar geleden met dit project begonnen. We zijn begonnen met het bouwen van de centrale rond januari of december 2016, januari 2017.

We zijn gelanceerd in oktober 2017 en sinds januari 2018 hebben we een behoorlijk agressieve groei gezien. We zijn van 3.000 gebruikers medio januari naar 140.000 gebruikers gegaan. We zijn de meest gedecentraliseerde uitwisseling qua volume in het Ethereum-netwerk, evenals het beste contract wat betreft het aantal transacties en de doorvoer.

We gebruiken over het algemeen ongeveer 5-7% van de bandbreedte van het Ethereum-netwerk. We hebben een geweldige groei gezien, een geweldige acceptatie, en we zijn erg verheugd om u meer over ons project te vertellen.

Munair Simpson: Forrest, wil je jezelf even voorstellen??

Forrest Whaling: Mijn naam is Forrest Whaling. Ik ben het hoofd marketing. Mijn achtergrond ligt in traditionele digitale marketing. Ik doe dat al tien jaar, ben in crypto geraakt door de investeringsmogelijkheden daar. Deze jongens waren op dat moment bezig met het bouwen van een DEX-project, dus ze hebben me ingeschakeld om wat advieswerk te doen. Toen we eenmaal door de financiering waren gegaan, boden ze me een fulltime baan aan en ik heb niet achterom gekeken.

Munair Simpson: Een deel van het team is hier vandaag niet bij jullie. Iedereen die u in het bijzonder wilt noemen, heeft een sterke bijdrage geleverd om mensen meer over het team te laten weten?

Alex Wearn: Ja. Het kernteam was al vroeg ik en mijn jongere broer Phil. Hij was al vroeg betrokken bij de crypto-ruimte en was degene die deze mogelijkheid voor een gedecentraliseerde uitwisseling identificeerde, en met name deze hybride benadering die we een beetje verder zullen bespreken.

Ray was de hoofdontwikkelaar van deze hele zaak. Hij is degene die het in elkaar heeft gezet. Ook Brian, een ander kernlid, die bij ons kwam in juni 2017 toen we niet meer waren dan een whitepaper en een prototype-versie van de uitwisseling. Het is verbazingwekkend om te zien wat een eenmansinitiatief was, nu uitgroeit tot een ontwikkelteam. We hebben momenteel negen mensen die er fulltime aan werken, evenals verschillende aannemers.

Ik ben echt opgewonden om de rijping van het product te zien. We waarderen dus echt al zijn inspanningen om ons op dit punt te helpen.


Aurora-team

Aurora-team

Munair Simpson: Veel mensen zijn niet bekend met de Aurora DAO en het nieuwe Aurora-netwerk. Wilt u beide kort toelichten??

Alex Wearn: We zijn begonnen met IDEX. Dit is ons eerste product. IDEX is een hybride gedecentraliseerde centrale. Dat betekent dat we een slim contract gebruiken voor alle bewaring van fondsen – handel en afwikkeling.

Maar er is een gecentraliseerde component die samenwerkt met dat slimme contract. Alle transacties zijn expliciet geautoriseerd door eindgebruikers en hun privésleutels, die vervolgens door de centrale worden gerouteerd. Het voordeel is dat de beurs de verzending van die transacties naar het contract in de wachtrij kan plaatsen en daadwerkelijk een realtime handelservaring kan bieden waarbij gebruikers worden geïsoleerd van de latentie die voortvloeit uit het werken op de blockchain.

We weten dat er enkele nadelen zijn aan het hebben van dat gecentraliseerde onderdeel, voornamelijk het risico van DDOS- of DNS-aanvallen. Onze toekomstvisie omvat het omzetten van die gecentraliseerde componenten in zijn eigen netwerk, het Aurora-netwerk.

Het idee is dat we ons token, het AURA-token, gaan gebruiken via een Proof of Stake-consensusmodel, en dat de componenten die momenteel worden gecentraliseerd worden beheerd door een netwerk van operators. En elk van die operators wordt gestimuleerd om eerlijk te handelen vanwege het uitzetmodel dat achter de schermen plaatsvindt.

Die stakers krijgen dus transactiekosten van de beurs voor hun rol bij het exploiteren van de beurs.

Er zijn een aantal leuke dingen die we hebben gedaan met het AURA-token.

Elke maand geven we een percentage van de tokens weg aan degenen die op het platform handelen in verhouding tot de hoeveelheid volume die ze op de beurs doen, het idee is dat hoe meer liquiditeit u naar het platform brengt of hoe meer volume u inbrengt in het begin, hoe meer van deze tokens u kunt verdienen, en hoe meer u kunt profiteren van de toekomstige groei van het Aurora-ecosysteem.

Het leuke van tokens is dat je een gedecentraliseerd netwerk van acteurs kunt stimuleren om allemaal in dezelfde richting te roeien, om allemaal naar een gemeenschappelijk doel te gaan. Dat is wat we hier echt hebben geprobeerd te doen met het ontwerp van het AURA-token en het Aurora-netwerk.

Munair Simpson: Op de Fluidity Summit in Brooklyn vorige week stond je op het podium met enkele andere spelers in de ruimte, zoals Paradex over het 0x-protocol. Zou je de nieuwe verandering, het Aurora-netwerk, willen vergelijken met zoiets als 0x?

Alex Wearn: 0x is gericht op een protocolcomponent om de toegang van de centrale te openen voor een aantal verschillende front-end gebruikersgerichte componenten. U heeft relayers, applicaties die met elkaar willen integreren.

Dat is een goede manier om dit idee van netwerkliquiditeit te verwezenlijken. Maar een van de nadelen die we zien, is dat het moeilijk is om een ​​hoge frequentie of een snelle handelservaring te creëren binnen een dergelijke protocolbenadering..

Dat is echt waar we ons op richten bij IDEX en Aurora – dat gecentraliseerde gevoel behouden in termen van snelheid, terwijl we de bewaring en beveiliging behouden die horen bij het gebruik van een blockchain voor het beheren van alle cryptocurrency-activa. We streven verschillende doelmarkten na.

Munair Simpson: Ik denk dat het een goed moment is om wat te praten over enkele van de schaalinitiatieven die jullie hebben. Ik denk dat u op uw website plannen had om sidechains te gebruiken. Zou je daar nog wat meer over willen praten?

Alex Wearn: Zoals ik eerder al zei, zijn we momenteel ongeveer 7% van het transactievolume op het Ethereum-netwerk. Het Ethereum-netwerk heeft beperkingen in termen van transacties per seconde, en als we blijven groeien zoals we zouden willen, zullen we uiteindelijk te maken krijgen met beperkingen op de netwerkcapaciteit.

De Ethereum-stichting werkt aan hun eigen schaaloplossingen, maar we zijn eigenlijk in staat om dat probleem onder controle te krijgen door andere sidechain-kansen te bekijken en te verkennen. Het idee dat een sidechain een aparte blockchain is die verbinding maakt met de hoofdketen van het Ethereum-netwerk, waardoor we veel van de transacties in termen van handel kunnen overbrengen naar de specifieke blockchain die uitsluitend gericht is op IDEX-transacties.

We kunnen een hogere transactiedoorvoer, snellere bloktijden en snellere afwikkelingstijden krijgen door een zijketen te hebben die uitsluitend gericht is op IDEX-transacties. We zullen ook kunnen afkomen van gasvergoedingen. Dat is een van de grote uitdagingen bij het werken op het Ethereum-netwerk, zijn hogere gasprijzen om congestie op te vangen.

Bovendien is het een ander onderdeel waarin het AURA-token wordt afgespeeld. Het plan is voor een Proof of Stake-zijketen, waarbij knooppuntoperatoren transactiekosten van de beurs zullen ontvangen voor hun rol in het opereren.

Gedistribueerde computers

Gedistribueerde computers

Munair Simpson: Als iemand mee wil doen als node-operator, wat moet hij dan doen??

Alex Wearn: Om eerlijk te zijn, de details zijn op dit moment niet concreet. We zijn nog in de vroege ontwikkelingsfase. We zijn ons ervan bewust geen details te geven vanwege de neiging van mensen in de gemeenschap om iets te horen en eraan vast te houden als evangelie.

We zijn voorzichtig om niets te specifieks te geven, maar u kunt het vergelijken met andere Proof of Stake-netwerken die zich daar ontwikkelen, waar individuen een verzameling munten inzetten, een verzameling activa als een vorm van onderpand, als een stimulans om te opereren op een inzet, in dit geval, om transacties voor het netwerk te verwerken.

Een van de andere voordelen van een zijketen en een van de dingen die we onderzoeken, is de integratie tussen verschillende slimme contractblokketens. Veel van de nieuwe slimme contractplatforms zorgen ervoor dat ze EVM-compatibel zijn, wat betekent dat ze interoperabel zijn met de Ethereum-blockchain.

We zien dit als een manier om al deze activa samen te brengen in één zijketen die exclusief gericht is op de IDEX-handelservaring. We zullen dit gepoolde, gedeelde netwerk kunnen hebben waar iedereen op een gedecentraliseerde manier toegang heeft tot al deze verschillende activa van deze verschillende slimme contractblokketens, terwijl we die snelle, hoogwaardige handelservaring behouden die we tot nu toe hebben gecreëerd..

Munair Simpson: Aangezien jullie veel slimme contracten gebruiken om al deze dingen voor elkaar te krijgen, hoe kun je dat dan adequaat onderzoeken? Geef je de voorkeur aan bug bounties, of werk je met auditors? Hoe controleer je de code?

Alex Wearn: We hebben beide gedaan. We hebben meerdere experts in het team die de code van iedereen beoordelen. We hebben met een aantal verschillende accountantskantoren gewerkt. Hosho was een van degenen die een recente versie van ons slimme contract hebben gedaan. Natuurlijk hebben we de bugbounty naar de gemeenschap als er iets wordt gemist door een van die andere bronnen.

Munair Simpson: Zou je een beetje willen praten over een van de uitdagingen die je onlangs hebt gehad, alles wat je de afgelopen maanden bent tegengekomen en dat je waarschijnlijk niet had verwacht, of waarvan je zou willen dat je het anders had gedaan?

Alex Wearn: Een van de interessante dingen is zojuist de uitdaging geweest om te werken op een netwerk dat zelf dynamisch is en altijd verandert. Vóór december, vóór CryptoKitties, hoefden we nooit na te denken over gasprijzen of achterstand in transacties. Dat was niet echt een probleem. En dan heb je dat ineens aan het netwerk aangepast en alles wordt als een gek geback-upt.

Dus nu is dat ineens een andere technische uitdaging die we moeten oplossen. Zoals ik al zei, routeren we alle bestellingen via de centrale. Alles moet achter elkaar in de wachtrij worden geplaatst, wat betekent dat als mijn transactie erg lang nodig heeft om tot een goed einde te komen, uw opname, die mogelijk afhankelijk is van die transactie, daarachter in de wachtrij komt te staan.

We moeten ervoor zorgen dat alles in een snel tempo beweegt, wat betekent dat we het Ethereum-netwerk moeten monitoren en ervoor moeten zorgen dat we een gasprijs gebruiken die ervoor zorgt dat de zaken snel bewegen in termen van mijnbouwsnelheid. We gebruikten ETH Gas Station al een tijdje, maar uiteindelijk ontdekten we dat we eigenlijk onze eigen interne tool moesten ontwikkelen om het netwerk te monitoren, de lopende transactiepool te monitoren en de optimale gasprijzen te identificeren.

Dat is iets dat we vier of vijf maanden geleden nooit hadden verwacht, om iets anders te worden dat we moesten oplossen vanwege de dynamische aard van het werken op een openbare blockchain.

Munair Simpson: Een van de dingen die me opvielen was dat je je eigen stablecoin hebt. Zou je hier een beetje over willen praten?

Alex Wearn: De naam van de stablecoin is de Boreal. Het is nog niet live. Maar we zijn van plan het ergens volgend jaar uit te brengen. Het idee achter de Boreal is dat het voornamelijk wordt ondersteund door de uitwisseling zelf. De Boreal zal altijd inwisselbaar zijn op IDEX tegen de streefwaarde van zijn betaling voor handelsactiviteiten in plaats van handelskosten.

U kunt zich een situatie voorstellen waarin, als de prijs ooit onder de streefwaarde daalt, handelaren worden gestimuleerd om het te kopen als een manier om hun transactiekosten vooruit te betalen en hun totale handelskosten daadwerkelijk te verlagen. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop we erover zouden willen nadenken.

Het is een cadeaubon van een winkelier, in welk geval u vooruit kunt betalen voor uw activiteit op de beurs, of toekomstige inkomsten op de beurs kunt tokeniseren. In termen van stabiliteit, in plaats van alleen een algoritme te hebben dat de prijs controleert en vraag en aanbod beheert in de hoop deze op de streefwaarde te houden, heb je eigenlijk een inkomstengenererende entiteit achter zich die er daadwerkelijk achter staat en de aflossing ervan garandeert.

Dus je kunt het zien als een robuuster systeem in termen van stabiliteit. En door naar het volume IDEX te kijken, kunt u zich op uw gemak voelen met het aantal tokens dat in voorraad is of in omloop is. We hebben eigenlijk de intentie om dat te gebruiken als een manier om het bedrag dat er is programmatisch te beheren.

Als er $ 100 miljoen aan jaarlijkse inkomsten is en er slechts 100 miljoen in omloop is, dan voelt u zich redelijk op uw gemak, wetende dat de beurs in staat zal zijn om ze binnen een jaar allemaal van de markt te halen door middel van normale operaties..

Aurora's boreale

Aurora’s Boreal

Munair Simpson: Het voorbeeld dat u zojuist gaf, geeft veel vertrouwen, maar wat als er mensen zijn die wat meer officiële auditing van deze stablecoin willen? Heeft u plannen om samen te werken met auditors, welke organisatie dan ook, of is er een plan om dit transparanter te maken??

Alex Wearn: Het einddoel is een zelfregulerend systeem, een systeem dat inputs gebruikt zoals de inkomsten op IDEX, de circulatie of de snelheid van het token, hoe snel ze worden ingewisseld, hoeveel er op andere platforms wordt gebruikt. Het gebruikt dat allemaal om het aanbod programmatisch te beheren.

En idealiter zijn al die regels en omstandigheden zo transparant mogelijk. Dit is onbekend terrein, dus we zullen er voorzichtig mee zijn, omdat, begrijpelijkerwijs, mensen zich zorgen zullen maken over het idee van een stablecoin, een van deze stablecoin-systemen, waarbij je een activum vrijgeeft dat wordt ondersteund door fiat of niet.

We proberen een nieuw paradigma te bedenken, een nieuwe benadering om de stabiliteit te beheren en de waarde van het actief te garanderen.

Munair Simpson: Veel mensen in de CoinCentral-gemeenschap zijn erg geïnteresseerd in uw project. Nu we een beetje over Aurora en Boreal hebben gesproken, zijn mensen misschien een beetje in de war.

Als ze geïnteresseerd zijn in het succes van uw project op de lange termijn, welk project moeten ze dan proberen te bezitten? Moeten ze ze allebei proberen, of één? Hoe zou dat werken??

Alex Wearn: De Boreal is meer een tool die is gebouwd binnen het uitwisselingsplatform. Zodra de circulatie groeit, zijn we van plan de Boreal te gebruiken als basisvalutamarkt of als basisvaluta voor markten binnen IDEX. Dus in plaats van alleen Ether-handelsparen toe te voegen, hebben we in feite het boreale als een handelspaar dat mensen een stabiele afdekking geeft in tijden van volatiliteit..

Het idee voor het AURA-token is dat naarmate de uitwisseling in het netwerk begint te groeien, de waarde van het AURA-token ook groter wordt. Aangezien de stakers meer beginnen te verdienen via transactiekosten, heeft het staking-model extra beveiliging nodig, zodat de waarde van dat staking-token zal toenemen.

Munair Simpson: Mensen zijn altijd bezorgd over de liquiditeit in deze gedecentraliseerde beurzen. Wilt u een beetje praten over een van de uitdagingen of plannen die u in de toekomst heeft om ervoor te zorgen dat u voldoende liquiditeit heeft voor alle paren die u op de beurs aanbiedt??

Forrest Whaling: We hebben mensen die met nieuwe projecten praten en ervoor zorgen dat de gemeenschap op de hoogte is van IDEX en de mogelijkheid om het actief te verhandelen wanneer het voor het eerst wordt gelanceerd. Dat helpt ervoor te zorgen dat er een markt is van kopers en verkopers op de beurs die al vroeg in het token willen handelen.

Daarnaast werken we samen met professionele marketmakers om ervoor te zorgen dat er een aanzienlijke hoeveelheid liquiditeit is en een minimale spreiding in termen van het prijsverschil tussen kopen en verkopen, zodat iedereen die zijn positie wil beëindigen, in staat is om dit probleemloos te doen.

Munair Simpson: Als we morgen een munt of token lanceren, hoe zullen we jullie dan benaderen over een notering op de beurs?

Alex Wearn: We hebben mensen in het team die dat afhandelen. De beste manier is om lid te worden van onze Telegram-kamer. We hebben de AuroraDAO Telegram-kamer, of je kunt ons vinden op social media of via onze website en een supportticket indienen. Ik zal ze doorsturen naar een listingformulier waar ze wat informatie over het token invullen. Ons team zal het beoordelen en we nemen weer contact met hen op.

Munair Simpson: Wat is Snowglobe?

Alex Wearn: Het idee achter Snowglobe is een volgende iteratie van wat we hebben gebouwd in termen van dit gedecentraliseerde uitwisselingsplatform. Het uiteindelijke doel is om een ​​netwerk te hebben dat beschikbaar is om liquiditeit van meerdere IDEX-achtige beurzen te bundelen.

U kunt zich een situatie voorstellen waarin iedereen in staat is om een ​​uitwisselingsplatform te openen met die gecentraliseerde look en feel in termen van de handelssnelheden van IDEX, maar achter de schermen wordt de liquiditeit gepoold over verschillende beurzen.

Het is een initiatief voor de langere termijn dat we hebben, maar we zien de toekomst in een open, wereldwijd, machteloos, gedecentraliseerd handelsnetwerk. We willen ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk contactpunten zijn om dat in te voeren. We denken dat het hebben van een open netwerk om liquiditeit te delen de beste manier is om van dat wereldwijde initiatief te profiteren.

Aurora's Sneeuwbol

Aurora’s Snowglobe

Munair Simpson: Ik zag iets over gedecentraliseerd kapitaal. Zou je daar een beetje over willen praten en al het andere dat je centraal wilt stellen?

Alex Wearn: Zodra de Boreal in omloop is, willen we die gedecentraliseerde stablecoin nemen en deze gaan uitlenen via een blockchain-gebaseerde bank. Er worden veel identiteits- en kredietsystemen gemaakt waarmee we het risicoprofiel van een bepaalde gebruiker kunnen begrijpen.

We zullen Boreals aan die gebruikers kunnen lenen, en die leningen zullen dan toegang krijgen tot een andere vorm van onderpand ter ondersteuning van de Boreal. Aangezien die leningen worden terugbetaald, zullen particulieren Boreal moeten kopen om zowel de hoofdsom als de rente terug te betalen. Er is een andere vorm van opwaartse prijsdruk op het actief.

Dit zal ook inkomsten genereren voor ons als bedrijf door het genereren van deze op blockchain gebaseerde leningen. De eindvisie is dat we andere DAC’s en andere applicaties willen werven om dezelfde rol te spelen als IDEX en daadwerkelijk de terugbetaling van de Boreal op hun platform voor betaling van goederen en diensten garanderen..

Daarvoor kunnen ze vervolgens alle winsten delen die afkomstig zijn van de inkomstengenererende kant van het bankleningsplatform. Het idee hier is om de uitgifte van valuta opnieuw te bekijken. Uw nationale economieën geven een valutawaarde, het zijn echt de bedrijven en consumenten die ervoor zorgen dat die valuta waarde heeft en stabiel is.

Maar er is een regering die over de seigniorage-capaciteiten beschikt en degene die daadwerkelijk de voordelen krijgt om de valuta-uitgever te zijn. We proberen ons het uitgifteproces van valuta voor te stellen en er een overeenkomst van te maken tussen bedrijven en consumenten, zodat ze kunnen profiteren van de voordelen die het hebben van hun eigen valuta kunnen hebben..

Munair Simpson: Wie is uw hoofdeconoom?

Alex Wearn: Ik doe hier het meeste onderzoek naar economisch denken. Maar we hebben ook contact gehad met opinieleiders in deze ruimte die opnieuw hebben bedacht hoe de wereld eruit zou zien als je het idee van private banking zou terugbrengen..

Het is geen gekke gedachte. Nog maar iets meer dan honderd jaar geleden waren de meeste banken privé, in de zin dat particuliere entiteiten verantwoordelijk waren voor de uitgifte van hun eigen geld, en de deugdelijkheid van dat geld was een functie van hoe goed die particuliere entiteiten het risico beheersten. van hun activa: “Hoe riskant waren hun leningen?”

En nu hebben we dit perverse systeem waarin je een centrale bank hebt die in hun belang is om het voortbestaan ​​van de grote financiële spelers binnen dat ecosysteem te garanderen. Maar door dit te doen, heeft u nu een deel van het risico van de financiële bedrijven genomen en het overgelaten aan de belastingbetalers.

We proberen na te denken over hoe we de incentivestructuur kunnen veranderen zodat deze beter op één lijn ligt, transparanter is en dat iedereen verantwoordelijk kan zijn voor zijn eigen acties.

Munair Simpson: Wat zijn uw marketingplannen en -initiatieven, en wat heeft u in het verleden gedaan dat succesvol is geweest? Wat zijn de inspanningen die u heeft geleverd om IDEX zo succesvol te maken??

Forrest Whaling: Op dit moment proberen we meer sociale aanwezigheid te creëren op Twitter en Reddit. We vinden dat dit als uitwisseling waarschijnlijk de beste manier is om de gemeenschap te bereiken. We kondigen nieuwe tokenvermeldingen aan, waardoor mensen enthousiast worden over nieuwe functies die eraan komen. Daar gaan we op aandringen.

We houden meer interviews met mensen zoals uzelf en vertrouwde publicaties. We maken het bekend omdat we het gevoel hebben dat de meeste mensen ons alleen kennen voor IDEX, terwijl we een veel groter project zijn, zoals Alex heeft uitgelegd.

Ik vertrouwde vroeger op Google AdWords, YouTube enz. Dat werkt niet alleen niet, ze snijden ook die wegen naar crypto af. MailChimp heeft aangekondigd dat ze ook services zullen afsluiten. We moeten dus uit veel creatieve invalshoeken komen en in vergelijking daarmee is het echt een inspanning van de basis. We leren allemaal hoe we in dit bedrijf kunnen slagen.

Munair Simpson: Is er iets waarover u zou willen praten dat we tot nu toe niet hebben behandeld in dit interview??

Alex Wearn: Ik wil de rest van het team uitroepen. Er zijn een aantal mensen die niet op de website staan. We zijn sindsdien gegroeid door wat zichtbaar is op de website, en er zijn een heleboel andere mensen die achter de schermen bijdragen.

Dat zijn kernleden die al vroeg deel uitmaakten van het team, maar sindsdien zijn we uitgegroeid tot ongeveer 20+. We willen niet alle hardwerkende ingenieurs, marketingmensen en ondersteunend personeel vergeten die ervoor zorgen dat IDEX uitgroeit tot het best mogelijke product.

Bedankt Aurora Team!

Speciale dank aan Alex en Forrest voor het nemen van de tijd om bij Consensus te komen zitten. We hopen dat ze zullen blijven slagen en die successen zullen delen via Coin Central. Bekijk de Aurora voor meer informatie over de visie van Alex voor Aurora wit papier en website.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map