Interview met OPEN CEO Ken Sangha over het opener maken van cryptocurrency

OPEN biedt een blockchain-infrastructuuroplossing voor apps om cryptocurrency-betalingen te accepteren zonder uitgebreide ontwikkeling te hoeven doen. Apps kunnen eenvoudig worden aangesloten op de OPEN API en beginnen met het accepteren van tientallen verschillende cryptocurrency.

In een cryptocurrency-wereld waar gebruikersacceptatie cruciaal is, maar achterblijft, zijn projecten zoals OPEN bedoeld om meer gebruikers zonder wrijving aan boord te krijgen.

We kregen de kans om te chatten met OPEN CEO Ken Sangha over het huidige ondernemerslandschap op het gebied van blockchain en cryptocurrency. Voorafgaand aan OPEN hielp Ken een ontwikkelaar van casino-apps op te schalen tot 8 cijfers en werd hij begeleid door meer dan 20 technische versnellers.

Kunt u de belangrijkste verschillen tussen OPEN en andere cryptobetalingsplatforms uitleggen??

OPEN Platform ontwikkelt zijn eigen API en blockchain.

OPEN is een gedecentraliseerde infrastructuur voor applicaties. We staan ​​toe dat applicaties en games cryptocurrency-betalingen accepteren met slechts een paar regels code via onze OPEN API die al live is. OPEN vereist geen kennis van blockchaintechnologie of programmeertaal zoals Solidity, gebruik gewoon de API en je bent klaar om betalingen te implementeren.

Traditionele crypto-betalingsplatforms zoals Bitpay, staan ​​alleen het accepteren van Bitcoin of een klein aantal cryptocurrencies toe. Met OPEN Platform kunt u echter via een DEX betalen met tientallen cryptocurrencies, waardoor gebruikers meer flexibiliteit krijgen.

Wanneer u een service zoals Bitpay gebruikt, ontvangt u alleen een eenvoudige transactiehash die aangeeft hoeveel crypto is betaald. Er is geen integratie met applicatie-backends. Met OPEN kunnen applicaties crypto accepteren als betalingen waarbij de betaling zelf wordt bijgewerkt in de applicatie-backend, wat cruciaal is voor gebruik door ontwikkelaars.

OPEN creëert ook OPEN Chain – een blockchain met hoge doorvoer die gebruikmaakt van Load Balancing. Met deze nieuwe laag kunnen transacties over meerdere blockchains worden geleid om te profiteren van de doorvoer- en consensusmechanismen van meerdere ketens. Hierdoor kan het OPEN Chain-protocol de transactionele belasting over verschillende blockchains verdelen, waarbij de doorvoer en schaalbaarheid van elke blockchains worden benut. Dit betekent dat we voorbij de theoretische schaalbaarheidsgrens van gedecentraliseerde netwerken kunnen komen door ze met elkaar te laten praten en de belasting van transacties te delen.

Open token

Schaalbaarheid, doorvoer en interoperabiliteit hebben blockchains ervan weerhouden om te concurreren met gecentraliseerde oplossingen en het bereiken van reguliere acceptatie; OPEN werkt eraan om dat te veranderen.

Net zoals het HTTP-protocol de basis legde voor gegevensuitwisseling die later bekend werd als het web, en Bitcoin het eerste protocol creëerde om waarde-uitwisseling te coördineren zonder een centrale partij, zo creëert OPEN een protocol voor waarde- en gegevensuitwisseling om de bestaan ​​van de Web 3.0 Stack.

Wat voor potentieel brengt dit naar de ruimte?

OPEN is gericht op ontwikkelaars en overbrugt de bestaande gecentraliseerde wereld met crypto. Waarom maakt dit uit??

Welnu, hele applicaties kunnen en zullen niet naar de blockchain verhuizen. Er moet een infrastructuur zijn waarmee gegevens kunnen worden verwerkt in gedecentraliseerde en gecentraliseerde werelden. Dat is wat OPEN aan het bouwen is.

Deze high-throughput en interoperabele infrastructuur zal van cruciaal belang zijn voor de acceptatie van ontwikkelaars en gebruikers.

Bovendien is OPEN met zijn live API en ontwikkelaarspool gericht op het leveren van de tools die nodig zijn voor acceptatie door ontwikkelaars en reguliere gebruikers.

Kunt u ons vertellen over enkele van de huidige samenwerkingsverbanden die OPEN heeft opgezet en hoe deze de consumenten ten goede zullen komen??

OPEN werkt samen met een gevestigd betalingsverwerkingsbedrijf in Korea dat van plan is binnenkort openbaar te worden. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om eenvoudig cryptocurrency-betalingsoplossingen te bieden aan duizenden van zijn handelaren die betrokken zijn bij grensoverschrijdende en binnenlandse transacties.

We hebben onlangs ook onze OPEN Blockchain Innovation Labs aangekondigd, waar we samenwerken met enkele van de beste academische instellingen over de hele wereld, waaronder University of Southern California, Duke, Tongji University en vele anderen die binnenkort worden aangekondigd. We werken samen met docenten en studenten om baanbrekende onderwerpen binnen de blockchain-ruimte te onderzoeken.

OPEN biedt zijn partners een gemakkelijke manier om cryptocurrency als betaling te accepteren zonder dat ze over blockchain hoeven te leren. Naarmate er meer partners aan boord komen, kunnen consumenten hun favoriete cryptocurrency gebruiken om op steeds meer locaties voor de goederen en diensten te betalen.

Op het gebied van onderzoek hoopt OPEN voorop te blijven lopen op het gebied van blockchain en gelooft het dat universiteiten een sleutelrol spelen bij het creëren van nieuwe use cases en ontwikkelingen in de industrie.

De OPEN GitHub heeft tot nu toe meer dan 800 commits, waardoor het sterk ontwikkeld is. Hoe heeft het project zo veel belangstelling gekregen van de ontwikkelaarsgemeenschap??

OPEN heeft eigenlijk meer dan 2000 commits van zowel de OPEN Chain als de OPEN API ontwikkelingscycli! Hiermee staat het project qua ontwikkeling in de top 20 van alle cryptoprojecten volgens Crypto Miso.

OPEN platform

Hoewel veel projecten zich richten op marketing of hype, zijn we standvastig geweest bij het ontwikkelen van een echt en effectief product dat door duizenden ontwikkelaars en bedrijven kan worden gebruikt. Vanaf het begin waren we gericht op ontwikkelaars, zoals blijkt uit onze groeipool voor ontwikkelaars (20% van het tokenaanbod) en onze consistente technische updates.

Hoe denkt u dit vol te houden??

We zijn van plan aanvullende tools uit te brengen om nog meer ontwikkelaars te helpen, waaronder SDK’s en ons aanstaande testnet.

Kun je ons door het Token Swap-programma leiden? Waarom besloot je hiermee te beginnen??

Het token-ruilprogramma is ontworpen om ons bestaande OPEN-token in te ruilen voor ons nieuwe, aanstaande protocoltoken, terwijl we onze meest loyale supporters belonen met de optie voor extra bonussen. Het bonusbedrag wordt bepaald door wanneer de tokenhouder zijn portemonnee registreert. Er zijn momentopnames gemaakt om portefeuillesaldi vast te leggen.

(Alsjeblieft zie hier voor meer informatie)

OPEN boekt momenteel grote vooruitgang en stoomt door mijlpalen in de roadmap. Kunt u ons door de volgende stappen voor het project vertellen??

OPEN is momenteel sterk gericht op technische ontwikkelings- en integratiepartners. Met onze API live zijn we nu van plan ons testnet in september uit te brengen en door te gaan met het bouwen van extra functies, waarvan er vele in de komende weken worden aangekondigd!

Stel je ambitieuzere tijdlijnen vast in het licht van de huidige vooruitgang??

We lopen eigenlijk ruim voor op onze oorspronkelijke roadmap. We hebben onze API, documentatie en steigergenerator al uitgebracht, klaar voor commercieel gebruik. We zijn van plan om ons testnet binnenkort vrij te geven en agressief te testen om inzicht te krijgen in de doorvoer en schaalbaarheid.

U heeft onlangs de oprichting van Open Blockchain Innovation Labs aangekondigd, samen met een samenwerking met de Viterbi School of Engineering aan de University of Southern California. We begrijpen dat deze tak van OPEN is opgezet om blockchain-innovaties verder te verkennen dan het huidige project. Kunt u iets vertellen over het soort onderzoek dat wordt uitgevoerd??

Ken SanghaDit is een van onze meest opwindende ondernemingen. We onderzoeken en ontwikkelen niet alleen de trends die nu groot zijn, maar ook wat in de toekomst groot kan worden, om echt waarde en bruikbaarheid op de lange termijn te creëren. We hebben samenwerkingsverbanden met meerdere universiteiten in de pijplijn.

Enkele lopende projecten die we kunnen onthullen, zijn onder meer cross-chain atomaire swaps en gedecentraliseerde uitwisselingen.

Gaat u in de toekomst samenwerken met andere onderzoeksfaculteiten en organisaties??

Ja! Blijf kijken.

We begrijpen dat het gebruik van OPEN een transactiekost van 3% met zich meebrengt, die zal worden gebruikt om de groei van ontwikkelaars te financieren. Hoewel dit een goede zaak is, hoe denkt u gebruikers ervan te overtuigen dat het de moeite waard is om het platform te gebruiken??

Deze vergoeding gaat niet terug naar OPEN. De vergoeding wordt teruggestort in de ontwikkelaarsgroeipool om meer ontwikkelaars aan boord te krijgen en te integreren en om te groeien en ook de bestaande ontwikkelaars te helpen.

Wat kost als CEO de meeste tijd en moeite bij OPEN? Waar zou je meer tijd voor willen hebben??

Omdat de branche zich wereldwijd snel ontwikkelt op veel continenten, is het zeker aan het reizen naar de ontwikkelingen die voor OPEN komen.

Ik wou dat ik meer tijd had om nieuwe projecten te leren kennen.

Dank je!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map