temtum, lanceert binnenkort zijn speciaal gebouwde betalingsnetwerk van de volgende generatie dat is ontworpen om enkele van de inherente problemen met bestaande cryptocurrencies op te lossen.

We spraken met oprichter en CEO Richard Dennis om erachter te komen wat deze inherente problemen zijn en hoe Temtum van plan is de gevestigde spelers aan te nemen en een betalingsplatform uit te brengen om een ​​kritische massa-acceptatie te bereiken.

Waarom lanceer je Temtum? Hoe verschilt het van andere cryptocurrencies?

Sinds ik voor het eerst betrokken raakte bij Bitcoin na het werken aan het Tor-netwerk, werd het duidelijk dat BTC nooit een geschikt netwerk zou worden dat zou kunnen uitgroeien tot een grootschalig peer-to-peer-betalingsnetwerk – het was gewoon zo traag en kreeg ik zelfs een vlag bij de universiteit omdat ik te veel energie uit mijn kantoor gebruikte. Dit was rond 2014 toen ik Cryptography doceerde aan Portsmouth Uni, en dus besloot ik voor mijn doctoraat om een ​​netwerk te creëren dat schaalbaar en geschikt is voor mobiele apparaten, terwijl het zeer veilig is..

Temtum is de afgelopen vier jaar ontwikkeld op de fundamenten van de Tijdelijke blockchain die ikzelf en Dr. Gareth Owenson hebben gemaakt. We namen een heel andere weg naar 99% van deze industrie in die zin dat we bootstrapped, peer-reviewed papers schreven over ons onderzoek en doorgingen met het creëren van wat we nu geloven dat de meest efficiënte Blockchain-technologie is die er bestaat en zullen los de inherente problemen op met cryptocurrencies, die bedoeld zijn om te worden gebruikt voor directe, gevoelloze betalingen.

Je lanceert op een moment dat het sentiment terugkeert naar Bitcoin, maar ook aansluit op zoveel projecten die geen producten hebben opgeleverd. Welke invloed heeft dit op de temtum?

Welnu, dit is een heel reëel probleem voor de volgende generatie blockchain- en cryptocurrency-projecten die in 2019 en daarna worden gelanceerd, inclusief temtum. De gemeenschap is niet op zoek naar nieuwe projecten, ze zoeken naar de top 20-30 valuta’s om hun beloften na te komen en in sommige gevallen zelfs het eerste deel van hun projecten te lanceren – is er bijna het gevoel van ‘geen andere cryptocurrency?’ En het maakt gewoon niet uit hoe baanbrekend die technologie kan zijn. Dit is volkomen begrijpelijk en we zijn eigenlijk dezelfde mening toegedaan, met de hoeveelheid geld die in de branche is gestroomd: waar is de technologie?

Het is een andere branche dan die we eind 2017 zagen en wij als merken moeten onderzoeken hoe we op de juiste manier lanceren, in het voordeel van toekomstige consumenten en het netwerk, in plaats van speculanten. We hebben onze technologie geleverd vóór enkele van de grootste projecten in de ruimte, wat betekent dat we ons kunnen concentreren op distributie, massale acceptatie en integraties met wereldwijde technologieproviders voordat zelfs Ethereum in de positie is om dit te doen. Joseph Lubin heeft zelf verklaard dat Ethereum mogelijk 2 jaar verwijderd is van schaalbaarheid.

Als u zich moet begeven op een schijnbaar nog steeds overspoelde markt, hoe vindt u dan dat de gebruikers mainstream worden? Vooral als het voor sommige mensen ongelooflijk moeilijk is om te bepalen welke cryptocurrency ze moeten gebruiken?

Het is eigenlijk onmogelijk omdat de juiste nog niet beschikbaar is. Bitcoin blijft een waardeopslag, een crypto Goud als je wilt, een van de volgende generatie dapp-platforms zal doorkomen als de gekozen technologie, aangezien sommige uitzonderlijk zijn en dan is het aan welke valuta het wereldwijde betalingsnetwerk kan zijn voor de massa – waarvan we hopen dat het temtum zal zijn.

Crypto-gemeenschappen en partnerschappen worden vaak overdreven als het gaat om het potentieel van een project of valuta om te slagen. Om maatregelen te nemen om de acceptatie te mainstreamen, zouden we moeten kijken naar niche-industrieën met een geschikt publiek, zoals Gen Z-, tech- en device-leidende merken en die met grote gemeenschappen die een valuta accepteren die binnen die gemeenschap wordt gebruikt. Bij Temtum zijn we begonnen met het opzetten van industrieën die niet alleen voldoen aan die criteria, maar ook aan onze technologie en ons merk.

We staan ​​voor opname met technologie die wordt ondersteund door snelheid, duurzaamheid en schaalbaarheid – de bestaande cryptogemeenschap is simpelweg niet genoeg om een ​​succesvolle valuta te creëren die dagelijks wordt gebruikt, maar we weten hoe we moeten presteren buiten alleen crypto om en dat onderscheidt ons echt. in deze markt.

U heeft verklaard dat Bitcoin, Ethereum en VISA enz. Niet leveren, kunt u me meer vertellen??

Ik heb altijd geloofd in de kracht van cryptocurrencies als een vorm van betaling, voor snelle en veilige transacties tussen individuen en over de grenzen heen. Bestaande cryptocurrencies slagen er echter niet in deze visie waar te maken. Rapporten suggereren bijvoorbeeld dat Bitcoin dezelfde hoeveelheid energie gebruikt als IJsland in een jaar, temtum kan duizenden keren meer transacties verwerken voor dezelfde kosten als een gemiddeld huis in het VK gedurende een jaar, ongeveer $ 600. Als een valuta nu niet duurzaam is, voordat we deze in de echte wereld hebben ingevoerd, is deze niet geschikt voor het doel als toekomstig betalingsnetwerk.

We kunnen ons netwerk van stroom voorzien met een fractie van de verwerkingskracht van toonaangevende cryptocurrencies en traditionele financiële netwerken. Aangezien temtum op schaal is gebouwd, kunnen we uiteindelijk netwerken van stroom voorzien die groter zijn dan VISA & Bitcoin gecombineerd op bijvoorbeeld slechts 50 smartphones. De impact die dit zal hebben op de CO2-voetafdruk van het verwerken van wereldwijde betalingen is enorm, en is nu eigenlijk heel spannend voor de traditionele financiële instellingen die geschrokken zijn door persberichten over Bitcoin.. We zijn van plan het eerste klimaatneutrale wereldwijde betalingsnetwerk te zijn.

We willen de volgende generatie consumenten een echt, werkend alternatief bieden voor bestaande betalingsplatforms. Weg van gecentraliseerde instellingen, weg van traditionele methoden, waar iedereen welkom is en niemand wordt buitengesloten. Dat heeft geen negatieve invloed op de gezondheid van onze planeet en creëert financiële vrijheid – in wezen een valuta voor iedereen.

Een munteenheid voor iedereen klinkt behoorlijk ambitieus. Hoe denkt u uit te voeren?

We hebben onze mainnet-oplossing voltooid, dus zodra de valuta wordt gedistribueerd, verwachten we dat deze dagelijks bruikbaar is en we werken aan oplossingen om ervoor te zorgen dat TEM niet alleen zit op beurzen die speculatief worden verhandeld. We hebben verschillende partnerschappen en er komen er nog meer, waardoor de valuta in handen kan zijn van dagelijkse consumenten in onze doelgerichte niche-industrieën.

Deze strategie stelt ons in staat om adoptie buiten de cryptogemeenschappen te bewerkstelligen tegen tarieven die nog nooit eerder zijn gezien en we hebben onvermoeibaar gewerkt om hier te komen in plaats van puur aan een fondsenwervingsvehikel.

temtum is ontworpen met het specifieke doel om snel, gratis, veilig, schaalbaar en duurzaam te zijn. Er is geen mijnbouw, er zijn geen kosten, deze valuta werkt met alle bestaande betalingsopties via enkele van onze innovatieve integraties met banknetwerken, waaronder VISA. We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dit de meest stabiele en gebruiksvriendelijke valuta is, die uiteindelijk wordt aangedreven door de gebruikers op een openbaar netwerk.

Het is nog maar een vroege dag voor de industrie, maar mensen omarmen al cryptocurrencies. Mensen die technologie in een vroeg stadium gebruiken en toekomstige generaties consumenten nemen elementen van digitale valuta over en stappen af ​​van geïnstitutionaliseerde betalingen in bepaalde delen van hun kooptraject. temtum is hier om hen het best mogelijke product te bieden voor de toekomst van betalingen.

Welke technologie maakt dit allemaal mogelijk??

temtum is gebouwd op de Temporal Blockchain met ons eigen unieke consensus-algoritme, dat combineert om ons onze 4 technologische pijlers te geven: snelheid, beveiliging, schaalbaarheid en duurzaamheid. In een tijd waarin er een zeer competitieve ‘transacties per seconde’ snelheidsrace in de branche is, levert temtum momenteel bewezen 1800 tps op ons mainnet. Dit is voorafgaand aan netwerkschaling, sharding en delegatie, die allemaal bijna voltooid zijn en het netwerk in wezen een onbeperkt TPS-cijfer geven – het zal alleen worden beperkt door netwerkschaal. Aangezien andere projecten ‘miljoenen TPS’-beweringen doen, hebben we nog geen aanhoudend bewijs gezien van zelfs maar een fractie van deze snelheden, dus we zijn erg blij om te zien dat we op de hoogte zijn..

Er is bijna altijd een afweging in Blockchain, zo erg zelfs dat de term ‘trillema’ werd bedacht vanwege het feit dat geen enkele technologie in staat was om ALLE 3 van de belangrijkste beperkingen van Blockchain op te lossen: snelheid, beveiliging en schaalbaarheid. Bij Temtum geloven we dat zonder een 4e, Duurzaamheid, Blockchain nog steeds niet geschikt is voor het beoogde doel. Beveiliging, schaalbaarheid en duurzaamheid worden allemaal opgelost met een uniek kenmerk van temtum: een kwantumbron van willekeur.

Deze willekeur stelt het netwerk in staat om een ​​leider te selecteren voor het verwerken van transacties, zonder ooit vooraf te zijn bepaald, wat zeer efficiënt is, bijna geen energie verbruikt en veilig is tegen de toekomst van kwantumcomputers. We presteren al beter dan de volgende lagen van de grootste projecten in de ruimte als het gaat om snelheid, beveiliging, schaalbaarheid en duurzaamheid.

Kun je ons meer vertellen over het temtum-team??

Ik heb temtum opgericht in 2014 met onze nu CISO Dr. Gareth Owenson aan de Portsmouth University, waar ik op dat moment op 22-jarige leeftijd eigenlijk ‘s werelds jongste docent cryptografie was. David Shimmon kwam bij ons, samen met wat startkapitaal voor de ontwikkeling van de Temporal Blockchain-oplossing en hij begon ons team te versterken met meer dan 25 jaar cryptografie-ervaring, een uitgebreid netwerk in financiën en meerdere Silicon Valley C-Suite executives.

Vijf jaar onderzoek, 12 peer-reviewed gepubliceerde artikelen en vier jaar blockchain-ontwikkeling hebben geleid tot de oprichting van temtum – Cryptocurrency. Geëvolueerd.

Dus wat is het volgende voor jou? Wanneer wordt Temtum gelanceerd?

temtum is al gelanceerd. Voordat we iets in het openbaar zeiden, hadden we een voltooide manier, wat voor ons een gelanceerd netwerk is dat ons heel goed positioneert tegenover enkele van de grootste projecten. Het verschil hier is dat we de valuta, $ TEM, nog niet hebben verdeeld. We gaan onze plannen en recente ontwikkelingen in de zeer nabije toekomst volledig aankondigen. Hoewel de wereld nog in de kinderschoenen staat om te weten wat temtum is en waar we voor staan, bevinden we ons zeker niet in de vroege ontwikkelingsstadia en zijn we er klaar voor om te laten zien wat we hebben gemaakt.

Hoe kunnen mensen meer leren over temtum??

We zijn op Telegram, Onenigheid, Twitter en Reddit. Meer informatie is te vinden op de website van temtum https://temtum.com en in het temtum wit papier. Als uw lezers vragen hebben, horen we die graag – [e-mail beveiligd]