CEEK is een virtual reality-platform dat een tokenized gateway biedt naar exclusieve VR-ervaringen, zoals albumspecifieke VR-ervaringen, ‘live’ concerten en meer.

Het bedrijf heeft onlangs 22K ETH opgehaald in hun ICO van 2018 om een ​​bedrijfsmodel te verkennen dat muzikanten in staat stelt virtuele werelden rond hun wereld te creëren. CEEK wil een deel van het geld gebruiken om VR / AR-studio’s in de Verenigde Staten te bouwen om partners en entertainers te helpen merkervaringen te creëren voor hun publiek en CEEK-gebruikers.

CEEK biedt een glimp van het potentieel van een consumentgerichte kruising van VR / AR en blockchain. Onderdeel van het CEEK-aanbod is de creatie van een “Entertainment Metaverse”, een virtuele wereld waar gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan ervaringen.

We kregen de kans om de oprichter van CEEK te interviewen Mary Spio over de toekomst van virtual reality, de integratie van blockchain in verschillende industrieën en ondernemerschap in een snel evoluerende industrie.

Mary Spio

Spio is een voormalige Deep Space Engineer die heeft gewerkt met bedrijven zoals Boeing Digital Cinema (waar ze hielp bij het creëren van een technologie die werd geïmplementeerd door Lucas Films, 20th Century Fox en andere grote studio’s), Intelsat en Aerospace Corp.

Ze heeft technische begeleiding gegeven aan projecten en bedrijven zoals Microsoft Xbox, Tribune News Company, Coca-Cola, Toyota en meer dan 200 radiostations. Spio zit ook in de adviesraden voor Oculus VR for Good (Facebook) en Amazon Launchpad.

Genieten!

Kun je ons vertellen waar CEEK-fans naar uitkijken in termen van aankomende partnerschappen en samenwerkingen met artiesten en sportteams??

Onze samenwerking met Universal Music verdiept zich, we hebben enorme projecten in de maak. We werken samen met de Sacramento Kings, Orlando Magic Gaming, Dani Carvajal van Real Madrid en meer dan 100 muziekartiesten en persoonlijkheden die ervaringen zullen uitbrengen op het CEEK-platform en rechtstreeks promoten bij hun fanbase. CEEK brengt een netwerk en een gemeenschap die zich uitstrekt tot de beroemde fanbase en meer dan 1 miljard bedraagt.

Ons plan is om de marketing binnen het netwerk te vergroten door verschillende pakketten aan te bieden ($ 10 tot $ 250 +), die honderden miljoenen dollars aan tokenaankopen kunnen opleveren, terwijl we volledig nieuwe markten, doelgroepen en middelen openen voor onze partners en exchanges. CEEK werkt al samen met een awardshow die meer dan 60 miljoen stemmen heeft ontvangen voor een aanstaande exclusieve aanbieding die CEEK-tokens accepteert voor stemmen, bekijken en interacties.

We hebben een fenomenale line-up, variërend van muziek tot sport en alles daartussenin. Met exclusieve interviews en achter de schermen toegang tot de grootste namen in entertainment, is CEEK VR gepositioneerd om een ​​360 VR-opstelling te bieden zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Het grootste probleem waarmee de VR-wereld wordt geconfronteerd, is consistentie, totdat CEEK VR niemand programmeerde voor VR zoals we gewend zijn op televisie, d.w.z. consequent premium episodische inhoud.

We schrijven bijvoorbeeld geschiedenis met de première van Hollywood Rooftop, een volledig gescripte serie van de heer Brett Leonard, de legendarische regisseur die de maker van Oculus Rift Palmer Luckey inspireerde..

Veel VR-bedrijven zijn meer gefocust op de gamingmarkt, maar VR en gaming lijken niet aan te slaan. Is daarom de CEEK-strategie meer gericht op algemeen vermaak?

De “CEEK-strategie” is altijd gericht geweest op de dagelijkse inhoudconsument. Gaming is een belangrijke sector binnen de VR-industrie die zich richt op hardcore gamers. De meeste VR-bedrijven hebben geen ervaring met reguliere doelgroepen, dus hebben ze op dezelfde manier getarget als hardcore gamers en dat werkt gewoon niet.

CEEK heeft consequent bewezen dat wanneer je de ervaring en het vertellen van verhalen op de eerste plaats zet, de technologie een bijzaak wordt en de acceptatie toeneemt. We hebben onze inhoud verpakt voor Megadeth, Lady Gaga, fans van One Republic en zij reageerden omdat de inhoud resoneerde.

We schalen nu de successen die we hebben gehad met een mainstream publiek, door eerst Xbox te helpen hun gebruikersbestand uit te breiden naar een mainstream niet-gamingpubliek, en dat succes ook te repliceren met inhoud die we hebben gemaakt voor Megadeth’s Grammy-winnende album Dystopia.

Wij zijn van mening dat met onze gepatenteerde mobiele oplossingen en eersteklas meeslepende contentaanbod de mainstream acceptatie van VR soepel en moeiteloos zal verlopen..

Waar zie je de toekomstige richting van VR in de komende 1-2 jaar? En verder in de toekomst?

Ik zie Virtual Reality als een groeimedium voor leren, sociale connectiviteit, zelfexpressie en ontspanning. De industrie zal een aanzienlijke acceptatie ervaren zodra er gunstiger en aantrekkelijker inhoudsaanbod wordt aangeboden dat mensen helpt te leren, contact te leggen, inhoud te creëren en te relaxen.

Het samenbrengen van VR en Blockchain opent een aantal opwindende mogelijkheden voor artiesten en sportteams om geld te verdienen met hun VR-concerten en -evenementen. CEEK is ook van plan om “digitale merchandising” aan te bieden. Kun je wat meer uitleggen over welke vormen digitale merchandise kan aannemen??

Digitale merchandise omvat alles van gesigneerde albums, merkkleding voor avatars tot zeldzame optredens, skins en interacties met beroemdheden die digitaal worden geverifieerd op de blockchain met betrekking tot hun authenticiteit en zeldzaamheid. Deze items zijn ook van toepassing op items uit het echte leven, variërend van gesigneerde gitaren tot een complete artiestenoutfit en zelfs 3D-geprinte goederen.

Welke kansen creëert dit voor artiesten, teams en fans?

De mogelijkheden zijn eindeloos, artiesten en teams kunnen nu digitale merchandise en tickets verkopen zonder geografische, fysieke en andere beperkingen. Nieuwe inkomstenstromen en markten worden nu geopend via CEEK. De CEEK-munt is een universele valuta voor verificatie van digitale media, toegangsverificatie en vooral decentralisatie door betalingen aan makers van inhoud via slimme contracten.

CEEK’s heeft een volledige herziening van onze infrastructuur uitgevoerd om blockchain in zoveel mogelijk functies te gebruiken. Daartoe hebben we verschillende nieuwe API’s gemaakt om de infrastructuur te verbinden met blockchain-implementaties. Wanneer gebruikers bijvoorbeeld een CEEK-account openen, ontvangen ze portefeuilles en de mogelijkheid om reeds gekoppelde CEEK-tokens te bezitten. Aankopen kunnen worden gedaan met CEEK-tokens, of fiat, eth en afgestemd op CEEK, het proces is volledig naadloos, zodat gebruikers de lange leercurve niet hoeven te overwinnen voor degenen die nieuw zijn in de cryptowereld.

Ons doel met deze integraties is om een ​​brede acceptatie van blockchain-technologie mogelijk te maken, met alle voordelen van een open beveiligd grootboek, maar met alle gemakkelijke gebruikerservaring die wordt geboden door de huidige veelgebruikte technologieën..

Is blockchain-technologie fundamenteel voor het CEEK-model of speelt u in op een trend?

Blockchain-technologie is fundamenteel voor het CEEK-model. We hadden al een tokenized systeem dat was gebaseerd op punten en fractionele verdeling van royalty’s aan makers van inhoud, en met de blockchain-integratie hebben we het proces eenvoudig, efficiënt en transparant gemaakt.

Het hebben van een onveranderlijk record van wat er is geopend, vergroot het vertrouwen van het CEEK-platform en vergroot onze pijplijn exponentieel. Wij geloven in transparantie, dit is belangrijk voor muzieklabels, artiesten, artiesten en andere contentmakers die ons platform gebruiken. Blockchain biedt de mogelijkheid om nauwkeurig rekening te houden met en te crediteren voor alle playbacks.

Wat zou je zeggen tegen mensen die beweren dat VR dood is of nooit van de grond zal komen??

Implementatie is de sleutel! Elk bedrijf heeft een andere strategie en kijk op VR. Wij zijn van mening dat VR nog in de kinderschoenen staat, de belangrijkste drijfveer voor adoptie zal inhoud en gebruiksgemak zijn. Toen we Megadeth lanceerden in de detailhandel zeiden mensen dat cd-kopers geen early adopters waren, we bewezen dat ze ongelijk hadden toen meer dan twintigduizend mensen onze VR-bundel in 24 uur kwamen kopen, en we bleven uitverkocht.

Veel van die mensen wisten niets van VR, en het kon hen ook niets schelen – wat ze belangrijk vonden, was de ervaring op het podium te staan ​​met hun favoriete band, en onze VR-headset maakte dat mogelijk.

CEEK-hoofdtelefoon

Het is makkelijk. Bouw inhoud die mensen willen, maak het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de inhoud en het werkt. Je hebt een stel videogame-geeks met grenzeloze zakken en geen greintje begrip van het reguliere publiek dat VR aan de wereld probeert te verkopen, en dat is de hele industrie kapot. Geef de creatievelingen kracht en er gebeurt magie – dat is waar CEEK om draait.

Omdat we begrijpen dat de toegangsbarrières voor VR hoog zijn, geven we mensen toegang tot onze inhoud op alle verschillende apparaten, van Smart TV-apparaten tot mobiele en desktopapparaten, en blijven we ze naar de VR-wereld brengen. Dus geniet van de inhoud op een manier die u gewend bent, en dan laten we ze zien dat het beter is in VR.

Door het nieuwe Blockchain-platform te gebruiken, stelt CEEK artiesten in staat om “branded tokens” te slaan – aangepaste crypto-tokens. Kunt u meer uitleggen over hoe dit werkt? Hoe kunnen fans deze tokens kopen en verkopen? Hoe zullen ze waarde verzamelen?

Ze zullen de tokens niet anders kunnen kopen dan het kopen van artiestenkaartjes. De tokens zullen waarde opbouwen, aangezien er een beperkt bedrag wordt vrijgegeven voor het bijwonen van evenementen en het verwerven van zeldzame geverifieerde producten en interacties door de artiest.

Celebrity Coin Cast Het “slaan” van munten & virtuele merchandise put uit de CEEK-reserves voor alle gemaakte items en zal daarom ook een drijvende kracht zijn achter de waarde van CEEK-tokens. Een Bancor Token Converter kan worden gestart voor elk smart token met een CEEK-reserve met behulp van een configureerbaar “gewicht”. Zodra de tokens zijn geslagen, kan het totale aantal aangepaste tokens fluctueren en wordt de prijs dynamisch aangepast op basis van marktsentiment en vraag.

Door beroemdheden geslagen munten en virtuele objecten kunnen hun eigen inherente waarde krijgen binnen CEEK. Als Lady Gaga bijvoorbeeld een op maat gemaakt virtueel VIP-ticket uitgeeft voor een privéfeestje toegang tot een exclusief evenement, zal de marktvraag naar dit evenement op basis van het totale aanbod de ticketprijs en inherente waarde binnen CEEK VR bepalen.

Kun je ons vertellen over je plannen om VR-studio’s voor artiesten te bouwen? Waarom is dit belangrijk?

We zijn van plan om “Micro Studios” over de hele wereld te bouwen. Dit is belangrijk om makers van inhoud over de hele wereld de kans te geven meeslepende inhoud te creëren, te verspreiden en er inkomsten mee te genereren. De tools en workflow voor het produceren van immersieve inhoud zijn vrij duur en onnodig gecompliceerd, door gemakkelijke toegang te hebben op een gedecentraliseerd netwerk maken we schaalvergroting van een diverse reeks inhoud mogelijk.

Wat doet CEEK om ervoor te zorgen dat de regelgeving wordt nageleefd nu de SEC strenger wordt??

We hebben een geweldig juridisch team dat in communicatie staat met SEC over materiële beslissingen om naleving te garanderen. Wij zijn een utility-token, een van de weinige die een officieel bestuursorgaan heeft dat dit zo verklaart. CEEK is uitgeroepen tot utility-token door de FMA (Financial Market Authority), het equivalent van SEC in Liechtenstein.

We zien aan uw bio dat u een veteraan bent van de Amerikaanse luchtmacht. Het is een interessante sprong van militair naar VR. Kun je ons iets over die reis vertellen??

Ik heb eigenlijk voor het eerst onderdompeling in een vluchtsimulator ervaren. Ik was een satelliettechnicus bij de luchtmacht. De luchtmacht is zeer technisch en praktisch, dus je krijgt een vrij diep begrip van technologie als je op een technisch gebied werkt.

De Head of Global Partnerships (en voormalig NFL-lineman) Akim Millington sprak onlangs over de visie van CEEK om fans naast hun favoriete teams te hebben terwijl ze spelen. Hoe ver is dat visioen?

Die visie is niet zo ver weg, we implementeren de technologie om vanuit veel verschillende perspectieven te kunnen genieten van een sportevenement, te beginnen met eSports dat een natuurlijke afstemming heeft met virtual reality.

Zie je iets problematisch bij het creëren van virtuele werelden? We horen al dat tieners negen uur per dag naar schermen kijken en zien dat mensen aan hun smartphones vastgelijmd zitten. Hoe zou u reageren op het argument dat CEEK verdere technologische bubbels zou kunnen creëren die mensen geïsoleerd houden??

Ze zeiden hetzelfde over sociale media, dat het mensen zal isoleren, terwijl het tegenovergestelde wordt gedaan, het mensen socialer maakt. Mensen delen hun leven met vrienden en mensen van over de hele wereld. Ik heb dankzij sociale media opnieuw contact gemaakt met een vriend van de kleuterschool tot de universiteit, hetzelfde geldt voor de meeste mensen. Met VR kunnen we nu werelden en ervaringen met mensen delen op een manier als nooit tevoren.

Isolement en het gevoel nergens bij te horen, veroorzaken veel problemen in de samenleving. Virtuele werelden zoals sociale media zullen mensen verbinden op manieren die we nog nooit eerder hebben gezien, namelijk het leven met gelijkgestemde mensen kunnen vinden en ervan kunnen genieten. We zijn van plan VR-dans, fitness en meer manieren aan te bieden om de verbinding te verbreken en te ontspannen.

Wat we hebben ontdekt, is dat mensen werkelijk willen ervaren wat ze leuk vinden, virtueel. VR is een toegangspoort tot daadwerkelijke ervaringen. Het is een media-evolutie en we duwen mensen langs het continuüm – echte teleportatie en tijdreizen zijn de volgende.

CEEK VR Labs verricht interessant werk op het gebied van gezondheidszorg, waaronder algemeen onderwijs over basisopleiding voor eerste hulp. Kunt u wat meer details over de reikwijdte van VR delen in de meer gespecialiseerde medische training voor professionals die wordt gevolgd??

Opkomende veranderingen in de gezondheidszorg hebben een aanzienlijke impact op het onderwijs in de gezondheidszorg. Medische kennis verdubbelt elke 6–8 jaar, dus permanente educatie op alle niveaus vormt een belangrijke uitdaging. Virtual Reality online training biedt een boeiende educatieve context, ondersteunt leren door te doen en draagt ​​bij aan de motivatie en ervaring van het personeel. Het resultaat is verhoogde patiëntveiligheid en substantiële kostenreductie op alle niveaus. Het menselijk brein heeft niet het vermogen ontwikkeld om onderscheid te maken tussen virtuele en echte ervaringen, dus met VR kunnen mensen sneller vaardigheid en ‘echte ervaring’ opbouwen.

Is CEEK van plan zich te verdiepen in andere industrieën dan entertainment en gezondheidszorg??

Het plan is om op zoveel mogelijk manieren waarde te blijven bieden. We zijn uiteindelijk een startup, dus we moeten heel gefocust zijn. Ik heb lang geleden geleerd dat je als start-up niet het recht verdient om veel dingen te doen totdat je één ding buitengewoon goed hebt gedaan.

Al het andere dat u onze lezers wilt laten weten?

We zijn enthousiast over de weg die voor ons ligt. CEEK biedt een hulpprogramma voor gebruik in de echte wereld en met meer inhoud komt er een grotere vraag naar de tokens, onze headsets, het platform en de algemene producten.

Wij geloven dat CEEK in korte tijd echt een universele munteenheid voor digitale media zal worden die transparante toegangsrechten voor inhoud, beheer en betalingen mogelijk maakt. Het is een goed moment om CEEK-tokens te krijgen. CEEK is beschikbaar op LATOKEN, IDEX, CoinSuper, RightBTC en Bancor.

Dank je!

Noot van de redacteur: het bovenstaande artikel is louter informatief en ter vermaak is het niet bedoeld als beleggingsadvies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me