Cloud mining in 2018 is niet voor angsthazen. Bitcoin-cloudmining is bezaaid met oplichting of wordt over het algemeen als onrendabel beschouwd. Is Litecoin cloud mining een waardevol alternatief in 2018? We hebben al het nodige onderzoek gedaan om u ons beste en meest eerlijke antwoord op deze vraag te geven.

Over het algemeen heeft cloud mining nu een behoorlijk slechte reputatie, misschien wel terecht. De wereld van crypto is nog steeds vol met oplichting, en cloud mining is niet anders. Er is helaas een groot aantal oplichters die maar al te bereid zijn om uw geld als maandelijks terugkerende inkomsten te nemen voor het doen van absoluut jack.

Hoe een Cloud Mining Scam te herkennen

Gelukkig zijn er enkele signalen die een zwendel weggeven. Voordat u met cloud mining begint, moet u ervoor zorgen dat u de provider grondig heeft doorgelicht om te controleren of ze echt zijn. De volgende tips zouden moeten helpen:

  • Zorg ervoor dat de domeinnaam van de website is geregistreerd. Ja, wij cryptovaluta waarderen onze privacy, maar u moet uw kaartgegevens niet naar een niet-geregistreerd domein sturen
  • Controleer of er bewijs is van de apparatuur die ze gebruiken. Sommige mijnbouwbedrijven zullen videobeelden van hun boorplatforms op het werk laten zien; anderen zullen het aankoopbewijs kunnen overleggen van de kit die is gebruikt om de munten te delven.
  • Controleer ook of de apparatuur het juiste soort ASIC is voor het delven van uw gekozen crypto-token. Bitcoin ASIC’s mijnen op basis van SHA-256, terwijl Litecoin-cloudmining-operaties Scrypt ASIC’s moeten gebruiken
  • Kijk hoe lang ze al actief zijn. Hoe langer een bedrijf in bedrijf is, hoe minder waarschijnlijk het is dat ze er vandoor gaan met uw zuurverdiende

Cloud mining oplichting

De hand die de winstgevende Litecoin cloud mining geeft, zou de hand kunnen zijn die uw fiat wegneemt. Afbeeldingsbron: Pixabay

  • Geloof niet altijd vergelijkingssites. Hun meningen en aanbevelingen zijn vaak gebaseerd op hoeveel het mijnbouwbedrijf hen heeft betaald voor een goede beoordeling
  • Controleer de bedrijfsregistratie en de gegevens van de geregistreerde bestuurders. Als de bedrijfseigenaren zich in hetzelfde land bevinden als het bedrijf, betekent dit dat ze eerder rigoureuze controleprocedures hebben ondergaan
  • U kunt luide promoties veilig negeren met beloften van winstgevendheid. Geloof de hype niet, geloof je eigen huiswerk
  • Zoek naar beoordelingen van het bedrijf die zijn gepost door gebruikers buiten de vergelijkingssites. Reddit, BitcoinTalk en YouTube kunnen allemaal nuttige informatiebronnen zijn bij het zoeken naar echte gebruikerservaringen.

Winstgevendheid van Litecoin Cloud Mining

Laten we het niet kleden – we zijn nu al een aantal maanden in het berenland. Maar misschien ben je ervan overtuigd dat je het geluid van stierhoeven kunt horen die vanaf de horizon naar ons toe komen stormen. Dan is Litecoin cloud mining misschien, ondanks de proliferatie van oplichters, iets dat u nog steeds overweegt.

Bear markt

Hij luistert naar het geluid van stierhoeven. Afbeeldingsbron: Pixabay

Van de legitieme Litecoin-cloudminingcontracten die momenteel op de markt beschikbaar zijn, hebben we er een paar doorgelicht om erachter te komen of er momenteel een fluistering van winstgevendheid bieden. Alle verklaringen zijn gemaakt op basis van de waarde van Litecoin op het moment van schrijven.

Litecoin Cloud Mining Contracten

Genesis en Hashflare zijn twee van de meest populaire en aanbevolen aanbieders van cloud mining-contracten. Genesis heeft een zichtbaar team, dat actief is binnen de gemeenschap. Hashflare bestaat al een paar jaar en kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen vanwege het stopzetten van hun SHA-256-mijnactiviteiten vanwege het gebrek aan winstgevendheid in Bitcoin.

We zeggen niet dat we een van deze bedrijven aanbevelen, maar we geloven wel dat geen van beide oplichterij is.

Hun contractmodel is dat ze je toestaan ​​om hash-tarief te kopen van hun eigen mijnbouwplatforms, op basis van een vaste betaling voor een bepaalde periode. Geen van beide biedt momenteel toegang tot hun Litecoin-cloudminingcontracten. Dit komt waarschijnlijk door de huidige winstgevendheid, hoewel de websites ernaar verwijzen als niet op voorraad.

Hashflare Litecoin Cloud Mining

Een actueel screenshot van de Hashflare-contractprijspagina

Het is de moeite waard erop te wijzen dat cloud mining-contracten meestal clausules bevatten die hen in staat stellen om de mijnactiviteiten te stoppen als de onderhoudskosten hoger zijn dan de waarde van het mijnbouwcontract dat u betaalt.

Als dit gebeurt, kunt u geen van uw verloren betalingen terugvorderen, zelfs niet als de mijnbouw voor een langere periode stopt. Dit is zelfs het geval voor die Litecoin-cloudminingcontracten die we hier hebben vermeld. Hashflare heeft dit in het verleden gedaan, tot uiting van verontwaardiging van hun gebruikers.

Gehost Litecoin Mining

Hashnest (eigendom van Bitmain) biedt u de mogelijkheid om uw eigen Scrypt ASIC te kopen, die het vervolgens in bewaring neemt en in een van zijn eigen datacenters draait.

Momenteel biedt het die service ook niet aan. Nogmaals, dit wordt hoogstwaarschijnlijk aangedreven door de huidige waarde van Litecoin. De onderhouds- / energiekosten voor het uitvoeren van uw Scrypt ASIC zullen hen momenteel meer kosten dan ze in rekening brengen voor het uitvoeren ervan.

Laatste woord

Op basis van de toename van oplichting en winstgevendheid, kunnen we Litecoin cloud mining op dit moment niet met een goed geweten aanbevelen. Als de markt schommelt en de waarde van Litecoin omhoog schiet zoals eind 2017, kan dat veranderen.

Zoals de zaken er nu voorstaan, zou u een beter rendement behalen door uw geld op een alledaagse bankspaarrekening te steken. Het is waarschijnlijker dat de inflatoire rente het zal helpen groeien dan dat u in 2018 geld zult verdienen met Litecoin cloud mining.

Uitgelichte afbeelding met dank aan Pixabay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me