Kan ik Bitcoin kopen met mijn IRA?

Bitcoin-investeerders geloven in het potentieel op lange termijn als gedecentraliseerde valuta en als groei-investering. Met de komst van Bitcoin IRA’s kunt u Bitcoin ook opnemen als onderdeel van uw pensioenplan voor de lange termijn. Hier is een blik op de belangrijkste IRA-concepten, gevolgd door de specifieke nuances van het kopen van Bitcoin in uw IRA. Ten slotte bespreekt u drie mogelijke investeringsstrategieën voor uw Bitcoin IRA. Het antwoord op uw vraag: “Kan ik Bitcoin kopen met mijn IRA” is volmondig Ja.

Wat is een IRA / Roth IRA?

De Individual Retirement Account (IRA), geïntroduceerd in 1974, heeft miljoenen werknemers in staat gesteld een persoonlijk pensioen te financieren. Zelfs halverwege de jaren zeventig begonnen door het bedrijf gefinancierde pensioenregelingen geleidelijk te worden afgebouwd, en de IRA was een perfecte vervanging. Tegenwoordig vallen meer werknemers onder IRA- en 401k-pensioenrekeningen dan door bedrijfspensioenregelingen.

Met een IRA kunt u ervoor kiezen om een ​​percentage van uw aangepast bruto-inkomen (AGI) bij te dragen aan uw account. U trekt dan de IRA-bijdrage af van uw belastbaar inkomen op het moment van aangifte van de inkomstenbelasting. Het nadeel is dat alle meerwaarden en dividenden die in de IRA worden verdiend, belastbaar worden wanneer het geld bij pensionering wordt opgenomen.

In 1998 introduceerde senator William Roth wetgeving die de Roth IRA. De Roth IRA biedt geen belastingaftrek voor uw jaarlijkse bijdrage. Alle meerwaarden en dividenden zijn echter 100% belastingvrij wanneer ze worden opgenomen bij pensionering. Uw belastingadviseur kan u helpen bepalen of de traditionele IRA of Roth IRA het meest geschikt voor u is.

Kan ik Bitcoin kopen met mijn IRA?

Ja absoluut. U moet echter een zelfgestuurde IRA om er Bitcoin mee te kunnen kopen. U moet ook een IRA opzetten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC). Uw LLC zal de entiteit zijn die Bitcoin koopt en verkoopt voor uw IRA-account. U kan niet zet elke Bitcoin die u nu bezit rechtstreeks over naar uw IRA LLC. U moet het verkopen, het geld overmaken naar uw IRA LLC en dan kan het namens u Bitcoin kopen en verkopen. Als u de voorkeur geeft aan een Roth IRA, zijn dezelfde algemene richtlijnen van toepassing.

Er zijn jaarlijkse contributielimieten voor IRA-accounts. Overschrijd nooit de limiet of de IRS zal u straffen. U kunt ook worden getroffen door een flinke boete voor vervroegde opname (meestal 10%) als u geld van uw IRA opneemt voordat u 59,5 jaar oud bent.

Bitcoin IRA voors en tegens

Voordelen van investeren in Bitcoin met uw IRA / Roth IRA kunnen zijn:

 • Besparing op inkomstenbelasting. Als Bitcoin wordt toegekend Sectie 1256 fiscale behandeling zal 60% worden belast tegen langetermijnwinsttarieven en 40% tegen kortetermijntarieven. Dit zou een enorm belastingvoordeel zijn en is een goede reden om Bitcoin op te nemen in alle standaard (niet-Roth) IRA’s.
 • Portefeuillediversificatie (Bitcoin, aandelen, obligaties, edele metalen en contanten)
 • Groeipotentieel op lange termijn van Bitcoin
 • Aanpassing premiebedragen als uw inkomen verandert
 • Dollar-cost-averaging (DCA) -strategieën lijken op maat te zijn voor IRA’s

Minpunten van investeren in Bitcoin met uw IRA / Roth IRA kunnen zijn:

 • Bitcoin-vluchtigheid, vooral als Bitcoin een groot percentage van uw IRA uitmaakt
 • Het potentieel voor het hacken van uw IRA LLC. U moet investeren in de beste koude portemonnee die beschikbaar is en ook betalen voor een kluis om alle accountcodes op te slaan.
 • De kosten voor het maken en onderhouden van uw IRA LLC. Is misschien niet rendabel als u een klein rekeningsaldo heeft
 • Onzekerheid over toekomstige overheidsregulering van Bitcoin

Potentiële investeringsstrategieën voor uw Bitcoin IRA

Over het algemeen is handelen / investeren in een IRA slechts long, maar er is een manier om die beperking te omzeilen. Hier zijn enkele handels- / investeringsstrategieën die u kunt overwegen:

 • Dollar-cost-averaging (DCA). Koop elke maand (week) een vast bedrag aan Bitcoin (of de Bitcoin ETF, indien beschikbaar) en houd het gewoon vast voor de lange termijn. Het is het beste om met een DCA-strategie te beginnen wanneer u voor het eerst aan het werk gaat, zodat uw munten 35-45 jaar in waarde kunnen stijgen. Begin indien mogelijk met uw DCA-strategie na een grote correctie van 50-60% in Bitcoin, vooral als u vertrouwen blijft houden in het groeipotentieel op lange termijn.
 • Handel in verschillende soorten bitcoin trendvolgend strategieën. Deze strategieën streven naar grote winsten, maar in tegenstelling tot een DCA, helpt het gebruik van stop loss en trailing stop-bescherming verliezen te beperken en winsten vast te leggen. Swing trading (14 dagen of minder vasthouden) is geen goed idee in een Bitcoin IRA-account. Deze strategie kan ertoe leiden dat u zich concentreert op snelle winsten in plaats van op de langzame, gestage groei die u zoekt als IRA-investeerder..
 • Als / wanneer omgekeerd Bitcoin ETF’s komen beschikbaar, u zult effectief in staat zijn kort Bitcoin in een IRA. Als een dergelijke ETF in december 2017 beschikbaar was geweest, had je de inverse Bitcoin ETF kunnen kopen en kunnen profiteren van de aanhoudende bearmarkt in Bitcoin. Alleen hoogopgeleide handelaren zouden deze strategie moeten overwegen.

Beslissingen: een Bitcoin IRA of een Bitcoin Roth IRA?

Hier zijn een aantal verschillende scenario’s die u kunnen helpen bepalen of een gewone IRA of een Roth IRA beter past bij uw Bitcoin-investeringsplannen:

 1. Je voorziet een gestaag stijgend inkomen voor de komende 20-30 jaar.
 2. U haalt het maximale uit uw jaarlijkse IRA-bijdragen in dezelfde periode.
 3. U bent al zeker 20-30 jaar verzekerd van prijsstijgingen in Bitcoin (12-15% gemiddelde jaarlijkse winst).

In het bovenstaande scenario kunt u tijdens uw pensionering meer beloningen oogsten met de Roth IRA. De reden zou zijn de enorme meerwaarden op uw Bitcoin, die allemaal belastingvrij zouden worden opgenomen. Die meerwaarden zullen hoogstwaarschijnlijk het verlies van de jaarlijkse belastingaftrek die een reguliere IRA biedt, in de schaduw stellen.

Een gewone IRA kan in dit scenario logischer zijn:

 1. Uw inkomen is bescheiden en zal naar verwachting niet gestaag toenemen, anders kan het zelfs afnemen.
 2. Uw jaarlijkse IRA-bijdrage blijft naar verwachting statisch of kan afnemen.
 3. Je bent hoopvol dat Bitcoin het zal waarderen, maar verwacht een meer bescheiden gemiddelde jaarlijkse winst van 7-9%.

In dit scenario kan de jaarlijkse belastingaftrek voor uw IRA-bijdrage de kwaliteit van uw leven op dit moment helpen verbeteren. U betaalt belasting over alle IRA-inkomsten bij opname, maar als een werknemer met een lager loon, betekent uw lage belastingschijf een kleine belastingaanslag op het moment van pensionering. Eet nu wat van je cake en heb er later nog wat van om van te genieten.

Overzicht

IRA- en Roth IRA-accounts zijn uw beste opties als u niet gedekt bent door een bedrijfs- of vakbondspensioen of 401k-pensioenplan. U kunt ze gemakkelijk maken, financieren en onderhouden. Als u Bitcoin in uw pensioenrekeningportefeuille wilt opnemen, moet u een zelfgestuurde IRA en LLC creëren, wat de juridische structuur zal zijn die uw IRA bevat. Ervan uitgaande dat u gelooft dat Bitcoin decennia aan groeipotentieel heeft, is het logisch om de munt in uw pensioenportefeuille op te nemen.

Het is nu uw taak om een ​​gediversifieerde, niet-gecorreleerde pensioenportefeuille te plannen, een portefeuille die Bitcoin, edelmetalen, aandelen, obligaties en contanten omvat. Uw geregistreerde beleggingsadviseur kan u helpen bepalen welk percentage Bitcoin van uw IRA-portefeuille moet uitmaken.

Speculatie op de financiële markten brengt aanzienlijke risico’s met zich mee. U mag alleen risicokapitaal gebruiken bij het handelen of beleggen. Raadpleeg altijd uw erkende financieel adviseur voordat u risicokapitaal op de financiële markten inzet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map