Kevin Maloney is de oprichter en CEO van Xeeda, een cryptocurrency hardware wallet die speciaal is ontworpen voor smartphones.

Maloney leent zich voor zijn ervaringen als serieondernemer, beginnende investeerder en bestuursdirecteur die betrokken is geweest bij elf beginnende bedrijven. Volgens het persbericht heeft hij met succes meer dan $ 60 miljoen aan kapitaal opgehaald voor private equity-bedrijven in sectoren zoals biotechnologie, chemicaliën, batterijen, software, media, mobiel, consumenten, gezondheidsvoeding, fintech en onroerend goed..

Xeeda merkt op Maloney‘S intrede in de blockchain-industrie. Hoewel Xeeda momenteel alleen in voorbestelling is, ziet het eruit als een behoorlijk handige gadget.

De huidige markt voor hardwareportefeuilles voor cryptocurrency wordt geleid door producten zoals de Ledger Nano S en Trezor, die beide hebben bewezen extreem veilige en betrouwbare producten te zijn. Veel beginners vinden het echter een behoorlijk intimiderend proces om aan de slag te gaan met de Ledger of Trezor. Xeeda wil de gebruikerservaring aanpakken door gebruikers in staat te stellen hun hardware-wallets te gebruiken met hun smartphones, een apparaat dat ze waarschijnlijk al in hun zak hebben.

* Noot van de redacteur: aangezien we deze portemonnee niet persoonlijk hebben gebruikt, kunnen we de kwaliteit, interface of veiligheid ervan niet bevestigen. Als we dat doen, zie je hier een link naar onze recensie.

Hoe komt XEEDA aan zijn naam??

We wilden een naam die gedenkwaardig was en waarmee we verder konden gaan dan onze oorspronkelijke producten. We hebben verschillende opties geprobeerd door middel van informele tests met vrienden en familie en na een tijdje begonnen we te genieten van het geluid en het moderne gevoel van X-E-E-D-A. En we denken xeeda.io is echt een coole URL.

Hoe contrasteert ondernemerschap in de cryptocurrency-ruimte met uw eerdere startup-ervaringen??

Elke startup waar ik bij betrokken ben, vereist een ongelooflijke vaardigheid om de focus vast te houden terwijl je wordt geconfronteerd met een continue stroom van obstakels en afleidingen die zich voordoen als aantrekkelijke kansen. Simpel gezegd, de cryptocurrency-ruimte is al die keren 100. Voor degenen die hun weg naar succes navigeren, denk ik dat de beloningen ook ordes van grootte groter zullen zijn dan wat we hebben gezien in eerdere disruptieve industrieën.

Hoe denkt u dat XEEDA de acceptatie van cryptocurrency zal versnellen??

Als je tegenwoordig naar commercie kijkt, is het duidelijk dat internetgebruik en de wereldeconomie in toenemende mate worden aangedreven door communicatie en transacties via smartphones.

Onze ambitie is om de acceptatie van digitale valuta te versnellen door een handig en veilig platform te creëren voor cryptogemeenschappen die directe toegang tot mobiele telefoons nodig hebben met een uitstekende gebruikerservaring en een breed scala aan nuttige functies..

Xeeda

Wat zijn de beperkingen met andere hardwareportefeuilles die u wilt aanpakken??

Xeeda is gericht op het bieden van veilige toegang tot digitale valutamarkten door middel van gebruiksgemak en mobiliteit met behulp van onze hardwareportefeuille en geïntegreerde app. Gebruikers van bestaande cold wallets hebben ons verteld dat complexe installatie- en transactieprocessen het gebruik ervan beperken of zelfs elimineren. Dat willen we veranderen.

Bovendien kunnen we, door ons te concentreren op gebruiksgemak, onbedoelde gebruikersacties tot een minimum beperken die het potentieel voor beveiligingsinbreuken of foutieve transacties die leiden tot verlies van digitale valuta kunnen openen..

U bevindt zich nog in de pre-orderfase. Hoe kunt u early adopters van uw app verzekeren dat uw portemonnee veilig is??

Early adopters zijn onze belangrijkste klanten. Ze verzekeren van de veiligheid en beveiliging van alle Xeeda-producten is het resultaat van het samenbrengen van ons team van briljante geesten met het gerichte doel om de architectuur van XEEDA te ontwerpen, hardware, firmware en software te implementeren, productieprocessen en -normen vast te stellen en educatieve inhoud te leveren en Klantenservice.

Al onze producten en bedrijfsprocessen moeten samen worden geoptimaliseerd en vervolgens worden gevalideerd door middel van meedogenloze tests. We zullen onze gebruikersgemeenschap doorlopend updaten om transparantie in onze ontwikkelingsinspanningen en kerntechnologieën te garanderen.

Hoe blijven jullie hackers in de ruimte voor??

Eerst en vooral gebruiken de beveiligingsexperts van XEEDA best practices uit de branche en apparaten die voldoen aan de Common Criteria EAL5 of hoger. We hebben beveiligingslekken in andere apparaten en services bestudeerd om te bepalen welke aanvalsvectoren zijn gebruikt en hebben de XEEDA-portemonnee zo ontworpen dat deze immuun is voor deze aanvallen.

De oplossing is om anderen (of andere apparaten, zoals de smartphone) niet te vertrouwen om uw gegevens veilig te houden, maar om zelf de controle over uw gegevensbeveiliging te nemen. Bij cryptocurrencies zijn de kritieke gegevens uw privésleutels. De XEEDA Hardware Wallet is het eenvoudig te gebruiken apparaat dat is ontworpen om uw privétoegangssleutels te beschermen tegen iedereen die niet door u persoonlijk is geautoriseerd om er toegang toe te krijgen. U behoudt de volledige controle over al uw privésleutels op de Xeeda Hardware Wallet.

Uw privésleutels verlaten nooit de beveiligde opslag in de XEEDA Wallet. Wanneer hackers uw perimeterverdediging doorbreken, zoals een iPhone of Android-app, blijven uw privésleutels veilig. Ze verlaten de XEEDA-portemonnee nooit en de portemonnee zelf heeft ingebouwde tweefactorauthenticatie, inclusief biometrische authenticatie.

Wat gebeurt er als de smartphone van een klant wordt gestolen? Hoewel dieven mogelijk geen toegang hebben tot hun geld, verliest de klant zijn portemonnee en zijn cryptocurrency??

Als de smartphone van een klant wordt gestolen, zijn al zijn tegoeden waartoe de Xeeda Hardware Wallet toegang heeft, volledig beveiligd en beschermd. Ze zijn niet verloren, noch kunnen ze worden gestolen. De Xeeda Hardware Wallet vereist biometrische authenticatie op de portemonnee zelf en een extra pincode alleen voor de portemonnee. Fysieke toegang tot de telefoon of Xeeda Wallet van een gebruiker geeft geen toegang tot de sleutels of het geld van de gebruiker.

Als de XEEDA Hardware Wallet van een klant verloren, gestolen of vernietigd is, kunt u het volledige saldo op een andere XEEDA Wallet herstellen met uw 24-woord herstelzin.

Xeeda

Persoonlijk, wat heeft uw interesse in de cryptocurrency-ruimte gewekt?

De cryptocurrency-ruimte creëert de unieke kansen in de recente geschiedenis voor bedrijven en consumenten. Het is echt een ongelooflijke tijd voor iedereen die een leider wil zijn en wil bijdragen aan het opnieuw uitvinden van bedrijfsprocessen die het individuele leven wereldwijd drastisch zullen verbeteren – vooral die in gemeenschappen die zijn uitgesloten van of onvoldoende worden bediend door de huidige economische systemen.

Wat zijn je doelen voor de tweede helft van 2018??

We zijn gefocust op drie hoofdcategorieën: (1) Ga door met het aangaan van partnerschappen met de toonaangevende beurzen, munten en tokens, en andere bedrijven die innovatieve Blockchain-technologieën ontwikkelen. (2) Lever de volledig geteste en bewezen XEEDA-hardwareportefeuille en app. (3) Uitstekende klantenondersteuning bieden aan de Xeeda-gemeenschap.

Wat denk je dat er in petto is voor de vooruitgang van cryptocurrency?

Het is duidelijk dat er veel zal veranderen naarmate de cryptocurrency-ruimte volwassen wordt. We verwachten dat regeringen hun betrokkenheid bij verschillende aspecten van digitale activa vergroten, en dat vereist dat aanbieders en gebruikers dienovereenkomstig handelen. Wij zijn van mening dat bedrijven zoals het onze kritisch zullen zijn bij het afwegen van de rechten van gebruikers en vereisten die kunnen worden opgelegd door overheidsregelgeving.

We verwachten dat cryptocurrency meer mainstream zal blijven worden. Dit vereist verbetering van het gebruiksgemak via apparaten zoals de XEEDA Hardware Wallet, evenals een aanzienlijke verbetering van de transactieverwerkingssnelheden van Blockchains..

Als je terug kon gaan naar het begin, is er dan iets dat je anders had gedaan? Welk advies zou je je twintiger zelf geven??

Ik bestudeer graag de reis naar het succes van grote ondernemers in de afgelopen decennia. Als je naar de top 5 of zo kijkt, valt hun op het vermogen om een ​​team aan te trekken dat over de vaardigheden en vastberadenheid beschikt om de visie te doorzien en deze te leveren aan een gemeenschap van early adopters en gepassioneerde klanten.

Mijn advies aan mezelf op 20-jarige leeftijd is wanneer je iets ziet dat de potentie heeft om de wereld ten goede te veranderen, en het je interesseert, duik dan met volle kracht en word een leider door een geweldig team op te bouwen en vroege klanten en geloofwaardige partners aan te trekken om te innoveren voor en test met.

Om dat te bereiken, moet u waarde leveren aan klanten en partners die alleen u en uw team kunnen bieden; omdat geen enkele persoon of organisatie zo gefocust, vastberaden en capabel is als u en uw team.

Ik zou ook zeggen: faal snel en vaak, geef nooit op, herhaal totdat je grip hebt en deel elk succes met je team.

Al het andere dat u onze lezers wilt laten weten?

Nou, je lezers zijn geweldige mensen, de beste op het gebied van cryptocurrency, dus ik wil iedereen uitnodigen om lid te worden van de XEEDA-community, onze voortgang te volgen en een vroege klant te worden. U kunt aan de slag door onze site.

Dank je!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me