Kraken en Bittrex zijn twee van de meest populaire platforms voor beleggers om alternatieve munten (“altcoins”) te verhandelen. Beide zijn geweldige opties voor mensen die vertrouwd zijn met eenvoudigere uitwisselingen, zoals Gemini en Coinbase, en hun portfolio willen uitbreiden.

In deze ‘Kraken vs Bittrex’-recensie zal ik de positieve en negatieve punten van elk platform schetsen, en tegelijkertijd aangeven wat ze uniek maakt. Op die manier kunt u zelfverzekerd beslissen welke uitwisseling het beste voor u is.

We bespreken:

Kraken vs Bittrex: belangrijke informatie

Financieringsmethoden

Uw beschikbare financieringsmethoden worden bepaald door uw verificatielaag op Kraken.

Als een Niveau 1 gebruiker, je bent beperkt tot stortingen en opnames van cryptocurrency. U kunt op dit niveau echter ook fiat (bijvoorbeeld Amerikaanse dollars) verhandelen naast cryptocurrency. Om een ​​Niveau 1-gebruiker te worden, moet u uw volledige naam, geboortedatum, land en telefoonnummer opgeven.

Om te worden gecategoriseerd in Niveau 2, moet u ook uw adres opgeven. Voor het bereiken van niveau 3 is het uploaden van een geldig identiteitsbewijs en een bewijs van verblijf vereist. Afhankelijk van het land waar u woont, kunt u geld storten en opnemen via bankoverschrijving op niveau 2 of niveau 3. Inwoners van de VS moeten in Tier 3 zitten om toegang te hebben tot deze financieringsmethode.

In tegenstelling tot Kraken, kunt u uw account niet met fiat in Bittrex financieren. Bittrex staat alleen crypto-naar-crypto-uitwisselingen toe gericht op Bitcoin-, Ethereum- en Tether-koppelingen. Als je ervoor kiest om Bittrex te gebruiken, raad ik je aan om een ​​van die drie munten op een andere beurs te kopen en ze over te dragen aan Bittrex om te ruilen.

Koppel

Kraken biedt handig drie manieren om cryptocurrency te kopen en verkopen: eenvoudig, gemiddeld en geavanceerd. Met behulp van het tabblad Eenvoudig kunt u markt- en limietorders.

Kraken Bitcoin-dashboard met eenvoudig geselecteerd tabblad

Op de tabbladen Gemiddeld en Geavanceerd kunt u instellen voorwaardelijke sluitingen, stop-loss, hefboomopties en expiraties.

Kraken Bitcoin-dashboard met geavanceerd tabblad geselecteerd

De Bittrex-interface is bij het eerste gebruik niet zo intuïtief als Kraken. Om een ​​bepaalde munt te kopen / verkopen, kun je ofwel op de marktnaam (bijvoorbeeld BTC-XMR) op de startpagina klikken of op de muntnaam op je portemonnee-pagina (bijvoorbeeld XMR) klikken..

Op de marktpagina biedt Bittrex de juiste grafieken (orderboek en prijstijdlijn) direct boven het invoervak ​​voor orders. Hierdoor kunt u eenvoudig de technische aspecten van de munt analyseren terwijl u een bestelling plaatst.

Bittrex Monero Orderboekschema

Net als bij Kraken kan dat markt- en limietorders instellen en voorwaarden plaatsen voor uw bestellingen. Dat is echter de omvang van de geavanceerde handelsopties die Bittrex biedt.

Bittrex-bestelformulier

Ervaren beleggers die op zoek zijn naar geavanceerde handelsfuncties, moeten naar Kraken kijken, terwijl beleggers met analyse als focus Bittrex moeten bekijken.

Handelskosten

Kraken gebruikt een handel vergoedingsschema met vergoedingen die variëren op basis van uw handelsvolume van 30 dagen en of u een order in de boeken plaatst (een maker) of een order uit de boeken plaatst (een nemer).

De maker vergoeding voor de meeste combinaties op Kraken varieert van 0,00% tot 0,16%. Taker vergoedingen zijn normaal gesproken tussen 0,10% en 0,26%.

Bittrex rekent een commissie van 0,25% voor alle transacties.

Kraken heeft het duidelijke voordeel in handelskosten. Als u echter een kleine belegger bent die deze beurzen gebruikt om snel een positie in een munt te kopen, zijn de vergoedingen beter vergelijkbaar – 0,25% op Bittrex versus 0,26% op Kraken.

Beschikbare cryptocurrencies

Het is vrij onwaarschijnlijk dat u de munten die u zoekt tussen deze twee beurzen niet kunt vinden.

Kraken heeft tal van munten en koppelingsaanbiedingen, waaronder:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnosis
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Meloen
 • Augur
 • Tether
 • Dogecoin
 • Stellaire lumen
 • Monero
 • Rimpeling
 • Zcash

Bittrex heeft meer dan 250 handelsparen. Zoals ik eerder al zei, zijn deze koppelingen allemaal met Bitcoin, Ethereum en Tether, dus zorg ervoor dat je die hebt gefinancierd voordat je gaat handelen.

Overdrachtslimieten

Op Kraken kan dat stort tot $ 25.000 per dag wanneer u een bewijs van herkomst van fondsen. Stortingen nemen doorgaans 1-5 werkdagen om uw account te bereiken. De opnamelimiet voor Kraken is ook $ 25.000 per dag.

Er is geen limiet aan het bedrag dat u op Bittrex kunt storten. Het bedrag dat u kunt opnemen, neemt toe met uw niveau van verificatie.

Basisaccounts kunnen tot 3 BTC per dag opnemen wanneer ze tweefactorauthenticatie hebben ingeschakeld. U moet uw naam, adres en geboortedatum opgeven om een ​​basisaccount te hebben.

Verbeterde accounts hebben een dagelijkse opnamelimiet van 100 BTC wanneer ze twee factoren hebben ingeschakeld. Om een ​​verbeterd account te krijgen, moet u een identificatie en een selfie uploaden.

Bedrijfvertrouwen

Kraken en Bittrex opereren als Amerikaanse bedrijven en houden zich aan de hoge normen en voorschriften van de SEC en de Amerikaanse overheid.

Kraken heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en wordt beheerd door het moederbedrijf, Payward, Inc. Veel gerenommeerde investeerders, waaronder Blockchain Capital, hebben het bedrijf meer dan $ 6 miljoen aan financiering gegeven. Het gebruikersbestand op de centrale is ook dramatisch toegenomen sinds de lancering in 2013 – ongeveer elke 5 maanden verdubbeld.

Bittrex is in 2014 gelanceerd door een team met uitgebreide kennis en ervaring in beveiliging en productontwikkeling. De oprichtende team werkte eerder bij bekende bedrijven zoals Amazon, Blackberry, Microsoft en Qualys. Nu het hoofdkantoor is gevestigd in Seattle, wordt Bittrex keer op keer aanbevolen door leden van de gemeenschap als de beste manier om altcoins te verhandelen.

Fondsbeveiliging

Hoewel het exacte bedrag niet wordt gespecificeerd, stelt Kraken dat ze de meeste crypto-activa offline houden in gecodeerde hardwareportefeuilles. De enige munten die ze online bewaren, zijn de munten die worden gebruikt om de liquiditeit op de beurs te behouden. Het bedrijf houdt ook volledige reserves aan om elk risico op een bankrun.

Bittrex houdt 80% tot 90% van alle fondsen offline met behulp van een elastische, meerfasige portefeuillestrategie. Het platform maakt ook gebruik van tweefactorauthenticatie, e-mailwaarschuwingen en IP-adresdetectie om uw account tijdens het inloggen verder te beschermen.

WAARSCHUWING: Bittrex is vaak de focus van hackers die proberen te phishing en de inloggegevens van gebruikers te achterhalen. Navigeer altijd naar de website door “bittrex.com” rechtstreeks in uw navigatiebalk te typen. Google niet “Bittrex” en klik op een link in de zoekresultaten. Vaak kopen phishers advertenties met een vergelijkbare URL en website-ontwerp als de officiële Bittrex-website om handelaren te misleiden om hun inloggegevens op te geven.

Klantenservice

Zowel Kraken als Bittrex bieden goede klantenondersteuning en voldoende middelen om nieuwe investeerders te helpen met veelvoorkomende problemen die kunnen optreden.

Kraken heeft een uitgebreide FAQ sectie en bevat zelfs een trainingsgids voor beginners en handelaren die meer willen weten over beleggen.

Ik heb dit niet persoonlijk meegemaakt, maar Kraken heeft onlangs enige kritiek gekregen vanwege de trage responstijden voor support en het af en toe negeren van supporttickets. Ik denk niet dat dit kwaadaardig is, maar eerder een probleempje voor een snelgroeiend bedrijf.

Bittrex heeft een robuust ondersteuningssite bestaat uit veelgestelde vragen, aankondigingen, nieuws en een gebied om problemen te melden.

De afgelopen week meldden veel communityleden dat ze plotseling niet konden inloggen op Bittrex of geld konden opnemen vanwege verificatieproblemen met hun account. Na een paar dagen stilte bracht Bittrex een uitspraak uit te leggen dat het uitschakelen van het account te wijten was aan nalevingsredenen en slechts 0,01% van de accounts trof.

Ik ben het met de meerderheid van de gemeenschap eens dat Bittrex een waarschuwing had kunnen geven en betere ondersteuning had kunnen bieden aan degenen wier accounts waren getroffen. Hopelijk leert het bedrijf van deze fout en zorgt het voor een betere ervaring de volgende keer dat zich een soortgelijk evenement voordoet.

Gevolgtrekking

Er is een goede reden waarom Kraken en Bittrex tegenwoordig twee van de meest populaire beurzen in de branche zijn. U kunt echt niet fout gaan door een van beide te kiezen voor uw altcoin-handel.

Als u op zoek bent naar een platform om fiat te deponeren en een breed scala aan munten te verhandelen allemaal op één locatie, Kraken is voor jou.

Bent u geïnteresseerd in het verhandelen van een een nog grotere verscheidenheid aan munten op een uitwisseling met verreikende gemeenschapsondersteuning? Kiezen Bittrex.

(Zie de volledige lijst met Crypto Exchange-beoordelingen van CoinCentral)

Meer Kraken-vergelijkingen

 • Kraken versus GDAX
 • Kraken vs Tweelingen
 • Kraken versus Coinbase
 • Kraken tegen Poloniex

Meer Bittrex-vergelijkingen

 • Bittrex versus Coinbase
 • Bittrex tegen Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me