Kraken vs Tweelingen

Kraken en Tweelingen worden vaak aanbevolen als goede platforms om te beginnen met het verhandelen van cryptocurrency voor de tussenliggende belegger. Elk platform heeft unieke functies die specifiek zijn gericht op verschillende soorten beleggers.

In deze “Kraken vs Gemini” -vergelijking bespreek ik de positieve en negatieve punten van elke uitwisseling, zodat u kunt beslissen welke beter voor u is.

We bespreken:

Kraken vs Gemini: belangrijke informatie

Financieringsmethoden

Met Gemini kunt u geld op uw rekening storten via bankoverschrijvingen (ACH), bankoverschrijvingen en / of cryptocurrency-stortingen. Zodra u uw verzoek heeft ingediend om geld op de rekening te storten, u kunt meteen beginnen met handelen – zelfs voordat uw overdracht is goedgekeurd. U kunt geen geld opnemen totdat de overboeking is goedgekeurd, maar u kunt aankopen doen op munten als de prijs schommelt. Dit is voordelig in een bullmarkt waar de prijzen naar verwachting zullen stijgen tijdens het goedkeuringsproces.

Hoe u geld op uw account op Kraken mag storten, wordt bepaald door uw verificatielaag.

Op niveau 1 kunt u alleen digitale valuta storten en opnemen maar kan zowel digitale als fiat-valuta’s verhandelen. Niveau 1 vereist dat u uw volledige naam, geboortedatum, land en telefoonnummer opgeeft.

Bankstortingen en opnames (via bankoverschrijving) zijn beschikbaar op niveau 2 of niveau 3 afhankelijk van het land waar u woont. Niveau 2 vereist bovendien uw adres, terwijl u een geldig identiteitsbewijs en recent bewijs van verblijf moet uploaden om niveau 3 te bereiken.

Als je jeuk hebt om te beginnen met beleggen, zoals ik was, zou Tweelingen je keuze uit de twee moeten zijn. Met een strikter en langduriger goedkeuringsproces raad ik Kraken alleen aan aan beleggers die op zoek zijn naar meer geavanceerde handelsopties.

Koppel

Kraken biedt een veel geavanceerdere handelservaring dan Gemini. U kunt bestellingen plaatsen met de eenvoudige, gemiddelde en / of geavanceerde opties. Basismarkt (beste marktprijs) en limietorders (vaste prijs) kunnen worden geplaatst via het tabblad Eenvoudig. Op de tabbladen Gemiddeld en Geavanceerd kunt u stoplimieten, vervaldatums, hefboomopties en voorwaardelijke sluitingen instellen.

Kraken Bitcoin-dashboard met eenvoudig geselecteerd tabblad

Kraken Bitcoin-dashboard met geavanceerd tabblad geselecteerd

Het Gemini-platform heeft een strak ontwerp dat leidt tot een eenvoudigere ervaring voor de gemiddelde gebruiker. De grafieken staan ​​naast het bestelformulier, zodat u analyses kunt uitvoeren terwijl u munten koopt en verkoopt – iets wat ik waardeer als belegger. Een unieke functie in Gemini is de mogelijkheid om munten in een veilingformaat te bestellen, hoewel ik dit zelf nog nooit heb geprobeerd en het niet zou aanbevelen voor een nieuwe handelaar.

Gemini Koop Bitcoin Dashboard

Voor ervaren investeerders, Kraken is een beter platform om geavanceerde handelsopties te doen. Als beleggen nieuw voor u is en het uw doel is doe gewoon een aankoop en houd het een tijdje vast, Gemini zou uw keuze moeten zijn.

Handelskosten

Gemini en Kraken hebben beide variabele handelskosten die worden bepaald door uw 30-dagen handelsvolume en of u een maker (een order in de boeken) of een nemer (een order uit de boeken) bent..

De vergoeding voor een maker op Gemini daalt van een maximum van 0,25% naar een korting van 0,10% naarmate uw handelsvolume toeneemt. Met een korting verandert uw vergoeding in een korting die u op de transactie ontvangt. Voor nemers is de vergoeding 0,25% tenzij u handelt op het hoogste volumeniveau.

Op Kraken varieert de maker fee meestal van 0,00% tot 0,16% met een afnemersvergoeding tussen 0,10% en 0,26%.

Ik raad aan om te berekenen wat de Gemini-handelskosten en Handelskosten voor Kraken zou zijn op een paar transacties die u overweegt uit te voeren. Vervolgens kunt u kiezen of het verschil in vergoedingen voldoende is om op te wegen tegen de andere factoren bij het kiezen van uw platform.

Beschikbare cryptocurrencies

Kraken ondersteunt een groot aantal munten en paren, zoals:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnosis
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Meloen
 • Augur
 • Tether
 • Dogecoin
 • Stellaire lumen
 • Monero
 • Rimpeling
 • Zcash

Gemini ondersteunt alleen Bitcoin en Ethereum trading en heeft geen plannen aangekondigd om meer munten toe te voegen.

Het is duidelijk dat als u dieper probeert te duiken in alternatieve munten (elke munt die geen Bitcoin is), dan zou Kraken uw keuze moeten zijn. Alternatieve munten zijn vanwege hun kleinere marktkapitalisatie inherent meer risicovolle beleggingen, maar kunnen om dezelfde reden een hoger rendement opleveren. Het gezegde “hoog risico, hoge beloning” gaat echt op voor deze investeringen.

Overdrachtslimieten

In Gemini is het maximale bedrag dat u via ACH kunt overboeken $ 500 per dag. Er is echter geen limiet voor storten met overboekingen en stortingen in cryptovaluta. De uitbetalingslimiet van Gemini is $ 10.000 per dag.

Gemini ACH-stortingen duren meestal 4-5 werkdagen om goedgekeurd te worden. Maar zoals ik al eerder zei, kunt u het geld meteen gebruiken om te handelen.

Kraken heeft een veel hogere stortingslimiet dan Gemini met een dagelijks maximum van $ 25.000 wanneer u een bewijs van herkomst van fondsen. De opnamelimiet is beperkt tot $ 25.000 per dag. Het duurt 1 tot 5 werkdagen voordat Kraken-stortingen worden goedgekeurd.

Voor investeerders met een hoog volume zijn de hoge dagelijkse limieten van Kraken ideaal, terwijl Gemini meer geschikt is voor traders met een lager volume die snel aan de slag willen..

Bedrijfvertrouwen

Kraken, beheerd door Payward, Inc., is gevestigd in San Francisco en heeft ontvangen $ 6 miljoen aan financiering van verschillende opmerkelijke investeerders, waaronder Blockchain Capital. Het handelsvolume op het platform is sinds de lancering in 2013 ongeveer elke 5 maanden verdubbeld. Dergelijke groeicijfers tonen het vertrouwen dat communityleden delen voor de uitwisseling.

Tyler en Cameron Winklevoss lanceerden Gemini in 2015 als de eerste Amerikaanse beurs met een licentie voor bitcoin- en etherhandel. Hoewel ze bekend staan ​​om hun geschiedenis met Facebook, zijn de twee sinds begin 2013 actief in de Bitcoin-gemeenschap. Het gerucht gaat dat ze eigenaar zijn van 1 procent van alle Bitcoins in omloop en hebben verschillende Bitcoin-gerelateerde projecten gefinancierd via Winklevoss Capital.

Fondsbeveiliging

Zowel Kraken als Gemini volgen de best practices uit de branche bij het beveiligen van uw digitale fondsen. Echter, Gemini neemt betere voorzorgsmaatregelen bij het beschermen van deposito’s in Amerikaanse dollar (USD) met een FDIC-verzekering.

Kraken slaat alle nieuwe muntstortingen op in koude (offline), gecodeerde portefeuilles waar hackers ze niet kunnen bereiken. De enige digitale munten die online worden bewaard, zijn de munten die nodig zijn om de operationele liquiditeit op de beurs te behouden. Er is geen melding gemaakt van FDIC-verzekering op de Kraken-website, maar ze stellen dat ze volledige reserves aanhouden om elke mogelijkheid van een bankrun. Zonder duidelijke FDIC-bescherming is Kraken een iets riskantere uitwisseling om uw USD-fondsen aan te houden.

Gemini specificeert niet de percentages activa die online worden bewaard, maar zorgt ervoor dat het merendeel van de digitale activa in hun eigen verbeterde koude opslagsysteem. Hun systeem garandeert dat er geen single point of failure is door het gebruik van veilige hardwarebeveiligingsmodules (HSM’s) met multi-signature-technologie. Gemini houdt alle fondsen in Amerikaanse dollar bij banken die FDIC-verzekerd zijn tot $ 250.000 per inlegger.

Klantenservice

Hoewel klantenondersteuning op andere beurzen misschien niet bestaat, bieden Kraken en Gemini meestal goede ondersteuning.

Beide beurzen bevatten een bibliotheek met veelgestelde vragen over veelvoorkomende ondersteuningsproblemen en vragen van beginnende investeerders. Kraken gaat zelfs nog een stap verder door een uitgebreid handelsgids om u op weg te helpen.

Beide bedrijven behandelen supporttickets via e-mail, en Gemini heeft een typische reactietijd van 2-3 werkdagen. Hoewel ik dit niet persoonlijk heb meegemaakt, heeft Kraken onlangs op veel forums onder vuur gestaan ​​vanwege zijn trage responstijden en het schijnbaar negeren van tickets voor klantenondersteuning.

Daarom, als u een nieuwe investeerder bent die misschien hulp nodig heeft om aan de slag te gaan, raad ik u aan Gemini te gebruiken.

Gevolgtrekking

Gemini en Kraken zijn twee significant verschillende beurzen voor significant verschillende investeerders.

Tweelingen, met zijn vereenvoudigde interface, is het beste voor nieuwe investeerders die willen doen basishandel na een snelle accountopbouw.

Kraken moet worden gebruikt door meer ervaren beleggers voor hoogvolume handel en / of alternatieve muntinvestering.

(Zie de volledige lijst met Crypto Exchange-beoordelingen van CoinCentral)

Meer Kraken-vergelijkingen

 • Kraken versus GDAX
 • Kraken versus Coinbase

Meer Gemini-vergelijkingen

 • Gemini versus Coinbase
 • Gemini versus GDAX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me