Ledger Mede-oprichter Thomas France over muntondersteuning en hackers voorblijven

Thomas Frankrijk

Thomas France, de mede-oprichter van Ledger, staat aan het roer van een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het maken en verkopen van de Ledger Nano S, een van de bestverkochte cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

De portemonnee heeft een aanzienlijk straatkrediet verdiend van onder meer Tim Draper en heeft duizenden gelukkige gebruikers aangetrokken. Een onofficiële missieverklaring die vaak uit Frankrijk wordt gehoord, is dat het bedrijf hier is om houders van cryptocurrency ‘s nachts gemakkelijker te laten slapen, wat tot dusverre waar is, aangezien de portemonnee ongelooflijk veerkrachtig is gebleken tegen hacks. Met deze verklaring in gedachten roept het echter de vraag op hoe gemakkelijk het Ledger-team ‘s nachts kan slapen met duizenden hackers die in de schaduw op de loer liggen en proberen een maas in de wet te vinden die hen toegang zou geven tot mogelijk miljarden dollars aan symbolische waarde.

Het volgende interview met Thomas France vond plaats tijdens de Draper University Blockchain Intensive van 2018.

Welke strategieën heb je om de voortdurend evoluerende hackpogingen een stap voor te blijven??

Kortom, wat we bij Ledger willen doen, is mensen het best mogelijke product bieden om hun munten veilig op te bergen. Wat we doen, is dat we de lat zo hoog mogelijk leggen om ervoor te zorgen dat de sleutels veilig zijn. Er zijn geen dingen en geen systeem dat onkraakbaar is. Het is niet iets dat bestaat, maar het legt de lat gewoon zo hoog mogelijk.

We zijn constant aan het verbeteren. We hebben een aantal mensen die de code de hele tijd controleren. We hebben het bounty-programma waarmee mensen kunnen helpen om enkele van onze kwetsbaarheden te vinden. We bouwen in feite het juiste raamwerk om de lat zo hoog mogelijk te leggen.

Hoe geef je prioriteit aan voor welke munten je ondersteuning wilt toevoegen op de Ledger Nano S.?

Het is in zekere zin interessant dat we de API’s leveren waarmee mensen rechtstreeks ondersteuning voor hun munten kunnen opbouwen. Wat we de laatste tijd hebben gezien, is dat we de blokkering niet zelf uitvoeren, maar dat het meer de community is die aan de blokkering werkt om hun munten te ondersteunen, meestal op hun eigen portemonnee..

We hebben de gemakkelijke manier om de integratie te maken. In termen van het kiezen van welke munten u wilt ondersteunen, is het gebaseerd op factoren zoals de populariteit, de marktondersteuning, het aantal integraties binnen de ruimte. Het is voornamelijk gebaseerd op dat soort factoren. De nummer één is dat we de juiste tools en de juiste SDK bieden voor mensen om zelf steun voor een munt in te dienen.

Ik heb het gezien met de NEON-portemonnee voor NEO. Het is ontwikkeld door onafhankelijke ontwikkelaars.

Hetzelfde voor Stellar, hetzelfde voor enkele andere munten die binnenkort zullen worden ondersteund. Ik denk dat we tientallen teams hebben die werken aan ondersteuning voor hun munten van Ledger.

Jullie hebben duizenden gebruikers. Ik heb zelf een paar Ledgers. U heeft de gebruikers, u heeft de actieve cryptocurrency-handelaren. Heeft u plannen om in de toekomst een ruilcomponent toe te voegen aan de Ledger-service?

Op dit moment zijn we echt gefocust op datgene waar we goed in zijn. Het ging om het beveiligen van crypto en het bieden van de best mogelijke ervaring. Op korte termijn gaan we de applicatie direct vernieuwen om deze eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken.

We hebben een API ontwikkeld waarmee mensen kunnen integreren met dat soort services, dus mogelijk kan dat gebeuren. We hebben ook enige integratie met alle gedecentraliseerde centrales, zodat mensen onze producten kunnen gebruiken op de relay-runner of op de relayers op EtherDelta. U hebt dus al die services voor het gebruik van Ledger met gedecentraliseerde uitwisselingen.

Hoe kunnen we de hele cryptocurrency-opslag gebruiksvriendelijker maken? Ik denk dat de Ledger Nano S veel heeft gedaan om een ​​grote stap te zetten, maar in termen van massale acceptatie is het nog steeds een beetje verwarrend. Zelfs de producten aan de voorkant zijn nog steeds een beetje moeilijk om nieuwe gebruikers aan boord te krijgen.Ledger Nano S

Ik denk dat we van het ene stadium zijn gegaan, namelijk het moment waarop je je crypto wilde opslaan.Als je het op de juiste manier wilde doen, moest je je computer kopen, controleren of er geen verbinding was, opstarten, je portemonnee installeren, genereren uw sleutels en gebruik deze computer uitsluitend voor het ondertekenen van een transactie.

Nu kunt u een portemonnee gebruiken die dit proces een orde van grootte eenvoudiger maakt. Voor de volgende stap is het altijd een kwestie van of het gemakkelijker is om de sleutels aan iemand anders te geven, maar als je de sleutels wilt hebben en je sleutels alleen wilt houden, moet je een paar extra stappen nemen omdat je er een paar hebt. meer vrijheid om je sleutels te hebben en je hebt meer verantwoordelijkheid en er zijn enkele stappen die je nog moet doorlopen.

U moet nog steeds de initialisatie van uw sleutels uitvoeren, u zult nog steeds uw sleutels genereren. We willen in dat proces staan ​​en elke stap gemakkelijker maken. Het herstelproces om een ​​aantal strategieën te vinden om ervoor te zorgen dat u ze kunt genereren en op de best mogelijke manieren op verschillende locaties kunt opslaan en een aantal verschillende componenten heeft waarbij u het apparaat niet nodig heeft om uw account te controleren of alleen voor het ondertekenen.

Ook de mogelijkheid voor mensen zoals mijn moeder om meer cryptocurrency te hebben omdat ze gewend zijn aan gecentraliseerd bestuur dat wordt afgedwongen door banken die je op dit moment niet kunt hebben in de Ledger.

De reis van Thomas France en Ledger zal interessant zijn om te volgen. Als een baken van veiligheid en stabiliteit in een digitale wereld die soms gek kan worden, is het belangrijk om te begrijpen hoe Ledger evolueert met het ecosysteem.

Als u momenteel uw bitcoins in een uitwisselingsportefeuille of softwareportefeuille houdt, is het ten zeerste aan te raden om hardwareportefeuilles als optie te verkennen. Bekijk onze Ledger Nano S voor meer informatie over de waarde en specificaties.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me