Stel je voor dat je wordt betaald tijdens het online winkelen. Sterker nog, stel je voor dat je tijdens het online winkelen in cryptocurrency wordt betaald. Klinkt goed? Een nieuw klantbeloningsplatform genaamd Lolli denkt van wel en maakt de weg vrij voor een nieuw cryptocurrency cashback-model. Of misschien moet het het nieuwe worden bedacht #bitcoinback model? Hoe dan ook, gebruikers van de service ontvangen beloningen in Bitcoin wanneer ze winkelen bij een van Lolli’s deelnemende online retailers. De retailer heeft ook een klantenserviceplatform waarvan hij een contract heeft afgesloten LGNetworksinc.com, dus je kunt ze ook bellen om eventuele twijfels weg te nemen.

De oprichters zijn geen onbekende in de online retailwereld en richtten eerder Cosmic Cart op, een zogenaamd ‘universeel winkelwagentje’. Cosmic stelde bedrijven in staat hun goederen overal online te verkopen en was een groot succes. Zo erg zelfs dat ze uiteindelijk werden opgekocht door een andere concurrent.

Makers Alex Adelman en Matt Senter besloten dat dit echter niet het einde van de weg voor hen zou zijn. Alleen deze keer zouden ze een bedrijf moeten opbouwen met de nieuwste technologie in gedachten. En dat valt, zoals je wellicht vermoedt, stevig in de schoot van blockchain.

Waar komt de naam vandaan?? Lolly

Alex legt uit dat zijn vader hem en zijn zus als jonge jongen vaak naar de bank bracht. Hij had altijd een hekel aan bankieren, maar keek uit naar die kleine beloning aan het einde van elke reis – een lolly. Alex is er stellig van overtuigd dat Bitcoin de toekomst van het bankwezen is en dat het enige dat ontbreekt aan de vergelijking, Lolli is.

Hoe werkt het

Loyaliteitsbeloningsprogramma’s bestaan ​​al jaren. Wie houdt er niet van een cadeau voor een beetje online winkelen? En hoewel het model niet zoveel is veranderd, hopen de oprichters dat de toenemende populariteit van cryptocurrencies nieuwe klanten zal blijven aantrekken.

Markt > verkopen > verdien commissie. De formule is hetzelfde, behalve dat elke keer dat u winkelt bij een van de partnersites van Lolli, zij een korting van de winkelier nemen en een commissie met u delen. Betaald rechtstreeks in uw Lolli-portemonnee in Bitcoin.

Lolli-browserextensie & Portemonnee

De gemakkelijkste manier om met hun beloningsprogramma te werken, is waarschijnlijk via de browserextensie die beschikbaar is voor zowel Chrome als Safari. De extensie waarschuwt u automatisch wanneer u een partnersite bezoekt en geeft een overzicht van de mogelijke bitcoinback waarvoor u in aanmerking komt:

Lolli beloont in een van de meest iconische winkels van de VS.

Lolli beloont in een van de meest iconische winkels van de VS.

Nadat u de extensie heeft geïnstalleerd, kunt u gewoon winkelen zoals u gewend bent. Activeer vervolgens de beloning (zoals hierboven zichtbaar) bij uw favoriete winkel. Eindelijk, zodra u uw aankoop heeft gedaan, wordt Bitcoin naar uw portemonnee gestuurd. Het is zo makkelijk.

Met de browserportemonnee kunt u uw spaargeld op uw bankrekening opnemen zodra uw saldo minimaal $ 15 bedraagt. Ontwikkelaars zijn bezig met het lanceren van 2 nieuwe functies waarmee u uw zuurverdiende (hard-shopped?) Bitcoin kunt overzetten naar een andere cryptocurrency-portemonnee van uw keuze. Dit is een belangrijke ontwikkeling sinds online wallets of hete portemonnees (zoals ze ook algemeen bekend zijn) zijn meer vatbaar voor hacking.

Detailhandelaars

Consumenten winkelen al een paar jaar online met Bitcoin. Het probleem is echter dat het opslaan en afhandelen met virtuele valuta meestal het domein was van technische mensen. Voeg daar nog het aanhoudende probleem van diefstal van cryptocurrency aan toe en je kunt zien waarom adoptie een langzaam maar gestaag proces is geweest.

Hoe dan ook, het aantal websites waarop u Bitcoin kunt gebruiken, blijft groeien. En grote naammerken zoals Bloomingdales, Office Depot, Barnes & Noble, Hotels.com en Macy’s om er maar een paar te noemen zijn al verbonden met het platform. Lolli ondersteunt al ten noorden van 500 retailers en verzoeken om extra kunnen rechtstreeks bij het team worden ingediend.

De voordelen van Crypto-beloningen

Inmiddels zouden de voordelen van online winkelen en beloningsprogramma’s met cryptocurrency duidelijk moeten zijn. Maar laten we voor de duidelijkheid eens kijken naar een paar opmerkelijke redenen.

1. Lolli behandelt alle cryptocurrency-betalingen vanaf het einde. Op deze manier kunnen retailers crypto-beloningen aanbieden zonder zelf met de technische details om te gaan. Gebruikers kunnen ook op een gemakkelijke manier in contact komen met hun favoriete merken via de online portemonnee. Alex hoopt dat hierdoor het win-win-win situatie waarop hij het bedrijf bouwt.

2. Er is een trend van serviceonderbrekingen van creditcardleveranciers zoals Visa in de afgelopen tijd. Dit is een beetje zorgwekkend gezien het feit dat sommige landen zoals Zweden en de VS sterk afhankelijk zijn van kaartgebaseerde diensten. Veel consumenten hebben gewoon geen contant geld bij zich en hebben dat al een tijdje niet meer gedaan.

Als deze problemen escaleren, zullen we vrijwel zeker een sprong in cryptocurrency-aankopen zien, aangezien kopers op zoek gaan naar een betrouwbaardere manier om hun winkeloplossing te krijgen. De uptime van Bitcoin is naar verluidt erg stabiel op ongeveer 99,99% sinds de oprichting in 2009.

3. Ten slotte moeten we ook rekening houden met de toegang van de consument tot online winkelen. Een enorme golf van de wereldbevolking heeft in de eerste plaats zelfs geen toegang tot een bankrekening, laat staan ​​betaalkaarten.

Iedereen met een telefoon en een internetverbinding kan nu online winkelen en beloningen ontvangen via winkeliers wereldwijd zonder je zorgen te hoeven maken over valutakoersen. En u heeft geen kredietscore of autoriteit nodig om u goed te keuren voordat u toegang krijgt tot dit privilege. Zolang u voldoende geld heeft, bent u klaar om te gaan!

Lolli – Een slim initiatief

Zo’n initiatief kan een teken zijn van de groeiende acceptatie van cryptocurrencies. Als loyaliteitsprogramma’s van de grond komen, zal het vrijwel zeker een grote zegen blijken te zijn voor gevestigde netwerken zoals Bitcoin en Ethereum. Beloningsplatforms en retailers zullen regelmatig Bitcoin moeten kopen naarmate meer gebruikers aan boord springen. Dit kan een lastige taak blijken te zijn gezien de vluchtige aard van de crypto-naar-fiat-wisselkoersen.

Dat gezegd hebbende, zullen veel gebruikers waarschijnlijk massaal naar deze platforms gaan, omdat het gemakkelijker wordt om wat crypto te bemachtigen (hoe klein ook). Registratie, verificatie en navigeren door uitwisselingen is een ontmoedigende ervaring voor veel consumenten die van de techniek houden, maar niet in de details willen blijven steken. Alex en Matt lijken vrij onvermurwbaar om die kloof te overbruggen. Een eenvoudige gebruikerservaring is op dit moment duidelijk een van de grootste knelpunten van cryptocurrency.

Het is veilig om te zeggen dat Lolli niet de laatste speler in dit veld zal zijn. Verwacht dat andere startups in de nabije toekomst zullen profiteren van het fenomeen van cryptocurrency-beloningen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me