Volgens 0x Tracker, DDEX heerst al geruime tijd over alle andere gedecentraliseerde centrales. Technisch gezien een relayer die oorspronkelijk werd gebouwd om het Hydro-protocol te implementeren, vertegenwoordigt DDEX nu ongeveer 75% van het totale volume van transacties via het 0x-protocol elke maand. Bowen Wang, mede-oprichter van DDEX, en Munair Simpson van Coin Central hadden de gelegenheid om bij de Blockchain Open Forum evenement in Seoul, Zuid-Korea om de vorderingen van DDEX en zijn ambities voor de toekomst in te halen.

Top 0x relaiskaart

Top 0x Relayer-diagram – DDEX domineert.

Het interview

Munair Simpson: Bowen, kun je jezelf kort voorstellen en ons vertellen over enkele vorderingen of ontwikkelingen die met DDEX hebben plaatsgevonden??

Bowen Wang: Hallo allemaal. Dit is Bowen Wang. Ik ben medeoprichter van Hydro Protocol en DDEX. We zijn vorig jaar oktober DDEX gestart. Op dit moment zijn we de nummer één gedecentraliseerde centrale in het 0x-ecosysteem. We zitten sinds januari in de bètaversie, maar we brengen in de komende maanden onze native mobiele app met portemonnee uit, en ook de portemonnee binnen de gedecentraliseerde centrale..

Munair Simpson: Een van de dingen die we bij CoinCentral graag doen, is een stap terug doen en iets meer leren over het team achter een succesvol project. Wilt u uw achtergrond introduceren en wat u heeft geïnspireerd om DDEX te starten??

Bowen Wang: Ik ben afgestudeerd aan het wiskunde- en economieprogramma van de New York University. Ik werkte bij een durfkapitaalbedrijf genaamd ZhenFund dat was de eerste investeringsarm van Sequoia Capital China. Ik hoorde in 2016 over Ethereum en de medeoprichter van Ethereum.

Toen ik aan het investeren was, was er een project genaamd CITA dat probeerde geld in te zamelen. De mede-oprichter is een van de mede-ontwikkelaars in het Pi Ethereum-project. Dat is hoe ik Ethereum leerde kennen. Dat was in de tijd van de DAO-hack. Ik begreep hoe belangrijk het slimme contract was en hoe anders het was van Bitcoin. Daarom raakte ik geïnteresseerd in Ethereum.

Ik deed veel investeringen op het gebied van blockchain voor ZhenFund, en ik had mijn eigen cryptofondsen erbij. Ik heb geïnvesteerd in veel van de privacylagen en ook in gedecentraliseerde uitwisselingsprotocollen.

Mijn medeoprichter, Tian Li, die de CEO is van DDEX, werkte vroeger bij Microsoft en Palantir. Hij is een full stack engineer met een CFA. Hij ging terug naar China om zijn eigen startup genaamd ClassBox te starten, die 30 miljoen downloads en zes miljoen DAU’s had. Hij verkocht het bedrijf en werd adviseur van vele venture-ondernemingen. Hij gelooft ook diep in Ethereum.

We werkten samen om ons eerste cryptofonds op te bouwen, en toen realiseerden we ons dat de enige manier waarop we kunnen bewijzen dat onze investeringsthese juist is, is door er zelf een te bouwen [gedecentraliseerd uitwisselingsprotocol]. We hebben het allereerste prototype van DDEX op Ropsten in oktober vorig jaar gebouwd. We realiseerden ons dat er veel ruimte was om de oorspronkelijke generatie DEXen te verbeteren. Daar zijn we begonnen.

Munair Simpson: Jullie hebben veel vooruitgang geboekt in een zeer korte tijd. Er zijn andere relayers in de ruimte, zoals Radar Relay en Paradex, maar jullie zijn tot nu toe het meest succesvol geweest. Wat denk je dat dit succes heeft veroorzaakt??

Bowen Wang: Ik denk dat er drie dingen zijn. Een ding is zeker dat we een heel sterk technisch team hebben. Veel van de teamleden zijn afkomstig uit Tian’s vorige onderneming, ClassBox. Ze kenden elkaar al heel lang. Het zijn echt geweldige full-stack ingenieurs.

De tweede zijn onze operaties. We vermelden een heleboel moeilijk te verkrijgen tokens en nieuw vrijgegeven tokens, waar concurrenten geen toegang toe hebben.

Het derde punt is absoluut ons kwantitatieve handelsplatform. We zijn marktmaker-vriendelijk, dus veel handelaren zullen op DDEX naar de markt komen. We hebben ook ons ​​in-house kwantitatieve team om liquiditeitsmandaten te verstrekken.

Top 0x Relayer-lijst

Top 0x Relayer-lijst – DDEX is de eerste.

Munair Simpson: Een van de dingen die je zei, was je team. Hoe waren jij en je medeoprichters in staat om zoveel talent aan boord te krijgen en wat was de weg die je hebt ingeslagen om de DDEX-uitwisseling te ontwikkelen? Heeft u traditionele crowdfunding gevolgd? Kun je ons iets vertellen over hoe je DDEX hebt opgestart??

Bowen Wang: Kortom, al onze teamleden zijn vrienden, verwijzers en mensen die vooraf met ons hebben samengewerkt. Ze kwamen allemaal om ons team te komen versterken, omdat ze ons redelijk goed kennen. DDEX had voor het eerst fondsenwerving via ZhenFund. Er was ook Initialized Capital uit Silicon Valley, waar Garrett Tan vandaan komt YC en Alexis Ohanian van Reddit. We hebben token gegenereerd voor Hydro Protocol, waar we duizend DEXen bovenop willen bouwen. We hebben een privéverkoop gedaan aan dertig institutionele beleggers, grote cryptofondsen in China en Silicon Valley (FBG, Draper Dragon, Inblockchain en vele anderen).

Munair Simpson: Kun je ons iets vertellen over de plannen voor de toekomst in termen van het noemen van de vele DEXen die je bovenop je platform zou willen hebben? Welke vooruitgang hebt u op dit gebied geboekt??

Bowen Wang: We denken dat portefeuilles, dApp-browsers en dApps in het algemeen een uitwisseling moeten hebben ingebouwd in hun eigen native app. Op dit moment integreren we met Coinbase Toshi en Cheetah, een Chinees openbaar bedrijf. We zijn al geïntegreerd in meer dan 10 Ethereum-portefeuilles. We zijn momenteel de enige gedecentraliseerde centrale voor mobiel. We zijn op alle mobiele apparaten.

Munair Simpson: Wat is uw proces voor het aanbieden van tokens? Hoe ga je om met dergelijke verzoeken??

Bowen Wang: We begonnen met het bekijken van hun gemeenschappen, het aantal tokenhouders, de tokendistributie en de kwaliteit van hun sociale netwerk. Hun Twitter, hun Telegram, hun Reddit en hoe populair ze zijn, vertonen tekenen van handelsvereisten op de secundaire markt. Daarna kijken we naar het slimme contract. We beoordelen of er gebreken of root-functies zijn die meer tokens kunnen maken. Ten slotte hangt het ervan af of we het token technisch kunnen integreren. Vervolgens starten we een bedrijfsontwikkelingsperiode om te praten over hoe we onze klanten de beste handelservaring kunnen bieden.

Munair Simpson: Kunt u ons iets vertellen over de markt waarop u zich richt? Wie zijn de ideale klanten van de beurs?

Bowen Wang: De ideale klanten zijn beslist de mensen die hebben deelgenomen aan de ICO. Elke ICO-deelnemer heeft zijn token in zijn portemonnee, maar ze hebben normaal gesproken geen plaats om te verkopen of te kopen op het allereerste moment van de generatie. We willen altijd de eerste beurs zijn die dat hot token of project vermeldt. Ze kunnen het rechtstreeks vanuit hun portemonnee verhandelen. Ze kunnen zonder enige complicaties tokens rechtstreeks uit hun portemonnee kopen.

Munair Simpson: Ik wil het even hebben over uw marketingplannen. Hoe leren mensen meer over uw uitwisseling? Hoe concurreert u ook in deze ruimte??

Bowen Wang: Het hangt af van marketing. Broadcastmarketing is niet logisch voor het grote publiek omdat ze geen tokens hebben. We zijn gebaseerd op Ethereum, dus we ondersteunen alleen Ethereum en ERC20. Dus we doen aan online marketing die meer gericht is op waar de hodlers zijn. Er zijn mensen die CoinMarketCap gebruiken en er zijn mensen die Reddit en Twitter gebruiken. We doen meer met mailinglijsten en SEM.

Munair Simpson: Er zijn een heleboel uitwisselingen die in het derde kwartaal van dit jaar uitkomen. Aan het einde van het vierde kwartaal zullen we enkele Plasma DEXen gaan zien verschijnen. Heeft u nagedacht over wat dat gaat doen om u en uw bedrijf te beïnvloeden??

Bowen Wang: Plasma is absoluut iets dat we echt willen zien voor de hele Ethereum-gemeenschap. We volgen nauwgezet de voortgang op het gebied van plasma of zijketens. Als er een werkende technologie naar buiten komt, proberen we de eerste te zijn die deze ook toepast. We zouden graag meer zien wanneer Ethereum in de nabije toekomst naar P0S of Metropolis gaat. Hopelijk zal het eerder zijn.

Munair Simpson: Kun je ons iets vertellen over de tokenomics van HOT? Wie zou de ideale persoon zijn om het vast te houden en over welke termijnen hebben we het?

Bowen Wang: Kortom, een HOT Token is een stimuleringslaag die is gebouwd op een hulpprogramma-protocol. Een scenario zou zijn als CoinCentral hun eigen DEX zou willen hebben, ze kunnen onze code gebruiken om de engine te bouwen en te beheren. Ze kunnen hun API en hun SDK binnen een maand bouwen en deze vervolgens op de server implementeren. Ze begonnen hun eigen beurs, maar er is geen liquiditeit.

Dan is er een stimulerende laag. Dus als CoinCentral-stacks daadwerkelijk bijdragen aan de makersmarkt, krijgt het elke 24 uur een bijdrage als een blokproducent om HOT-beloningen toe te kennen. Het zal afnemende opbrengsten zijn zoals Bitcoin-mijnbouw, dus het zal in de loop van de tijd in een periode van 24 uur afnemen, maar dat is waar we zien hoe we de gemeenschap kunnen stimuleren om liquiditeit te bieden aan verschillende gedecentraliseerde beurzen om te delen.

Net als bij een gedecentraliseerde centrale, denken we dat er een geografische locatiebarrière zal zijn. De Koreaanse DEX zal de Chinese markt niet betreden. De Chinese DEX zal de Amerikaanse markt niet betreden. We mogen meer partijen en partners uit verschillende delen van de wereld zien toetreden tot Hydro Protocol.

Munair Simpson: Is er iets dat ik je niet heb gevraagd waarover je het wilt hebben??

Bowen Wang: Het grote nieuws is absoluut onze native app. We zullen 0x tokens en onze eigen HOT-token uitzenden. We laten iedereen zich vroeg aanmelden om de airdrops te krijgen. We willen beloningen delen met onze gemeenschap.

Bedankt DDEX-team!

Het was heel bijzonder om op zo’n druk evenement met Bowen om de tafel te kunnen zitten. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om met het Coin Central-team te praten. We hopen dat ze zullen blijven slagen en die successen zullen delen via CoinCentral. Bekijk de HOT voor meer informatie over Bowen en DDEX wit papier en DDEX website.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me