Als u dit leest, is de kans groot dat u ervaring heeft met of geïnteresseerd bent in het handelen of investeren in cryptovaluta.

De kans is vrij groot dat een meerderheid van onze lezers ergens tussen $ 100 en $ 10.000 een bedrag heeft geïnvesteerd in een combinatie van activa zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en NEO. Er is ook een kleine minderheid die een wilde wandeling heeft gemaakt en in ICO’s heeft geïnvesteerd – sommigen hebben geluk, het grootste deel wordt verbrand.

Uw beslissingen werden waarschijnlijk gevoed door nieuws en impulsen, en aangezien uw risico relatief laag was, kostte het niet veel overtuigingskracht om uw bestellingen te plaatsen

Maar wat gebeurt er als dat cijfer van $ 100 tot $ 10.000 wordt vermenigvuldigd met 100x tot 1.000x, in sommige gevallen 10.000x? En het is uw fulltime baan. En het is niet jouw geld. Het landschap verandert een beetje.

Cryptocurrency-fondsen hebben een unieke taak voor zich, waarbij ze door een lawaaierige en luidruchtige omgeving moeten navigeren om toegang te krijgen tot hoogwaardige dealstromen en investeringsdoelen. De inzet is veel hoger en reputatie begint er toe te doen.

CoinCentral kwam in contact met het team achter een van ‘s werelds toonaangevende blockchain-investeringsmaatschappijen, NEO Global Capital, tijdens hun eerste bijeenkomst in Boston. Tijdens het evenement waren er zware cijfers van organisaties als Arrington XRP Capital, Pantera Capital, Block72 en natuurlijk NGC.

Het NGC Fund I heeft een zeer gevarieerde portefeuille van blockchain-projecten met een hoog octaangehalte, zoals Ontology, Bluzelle, Zilliqa, Trinity, Mainframe en Top.

Het volgende interview biedt een aantal serieuze inzichten in de mechanica achter het runnen van een internationaal blockchain-fonds, vooral in de bearmarkt die 2018 is, van NGC Founding Partner Roger Lim.

Genieten!

Kunt u ons iets meer vertellen over wat u het gevoel geeft dat u een goede investeringsmogelijkheid heeft? Welke specifieke eigenschappen zoek je in het team, in het idee, in de technologie?

Het oprichtende team van NGC is sinds het begin betrokken bij de blockchain-industrie, dus we hebben het geluk samen te hebben gewerkt met enkele van de early adopters van de technologie. Na verloop van tijd komt een beter begrip van welke industrieën het meest behoefte hebben aan een digitale revisie en waar gedecentraliseerde technologieën de grootste impact zullen hebben, dus onze ervaring heeft zeker in ons voordeel gespeeld.

Als zodanig hebben we een sterk idee ontwikkeld van welke sectoren het meest zullen profiteren van blockchain; wat opvalt in termen van een projectoprichtersteam; en of een idee innovatief en ontwrichtend is versus een idee dat vergelijkbaar is met iets dat al bestaat en eigenlijk alleen maar incrementele verbetering kan bieden.

Dat gezegd hebbende, NGC heeft een goed afgeronde portefeuille van investeringen, en we hopen een verscheidenheid aan industrieën te blijven ondersteunen, waaronder identiteitsoplossingen; gamen; online content streaming; de financiële dienstverlening (d.w.z. bankieren, financiering, betalingen en uitwisselingen); enzovoort.

We zullen ook blijven investeren in publieke ketens, maar ook in privacy- en beveiligingsprojecten, omdat we ze zien als sterke voorbeelden van het aanpakken van een specifiek probleem. Over het algemeen is het belangrijk om te kijken hoe concurrerend de markt is voor wat dat project ook probeert op te lossen.

Misschien wel het allerbelangrijkste: we leggen een zware nadruk op de kracht van het team in het hart van een project: heeft dit project een sterk leiderschap? Wat is hun ervaring? Hebben ze hoge slagingspercentages van eerdere projecten? Een sterk team is vaak de beste indicator voor het al dan niet slagen van een project.

Kunt u ons iets vertellen over de relatie van het fonds met NEO??

Onze band met NEO is een strategische band die NGC in staat stelt haar positie als toonaangevende investeringsmaatschappij te vervullen. Hoewel NGC een volledig onafhankelijke entiteit is, geloven we al lang in NEO en hebben we een speciaal fonds opgericht om de groei van het NEO Smart Economy-ecosysteem te bevorderen. Door strategische inzet van kapitaal, projectincubatie en het gebruik van al onze beschikbare middelen, zijn we van mening dat we de groei van de algehele cryptomarkt kunnen helpen versnellen, dus het is interessant als u geïnteresseerd bent in investeringen, u kunt ook leren handelen met behulp van bronnen van sites zoals https://day-traders.net/.

Het NGC Fund I lijkt een nieuwer fonds te zijn vergeleken met het NEO Eco Fund. Kunt u uitleggen wat de verschillen zijn tussen de twee fondsen in termen van doelstellingen en potentiële investeringsdoelstellingen??

Het NGC Fund I is ons for-profit fonds, waarin we investeren in de meest veelbelovende en innovatieve projecten op het gebied van blockchain. Onze bredere interesse ligt bij het bevorderen van de industrie, dus we investeren in projecten met sterke use-cases en kunnen helpen bij het stimuleren van de reguliere acceptatie van blockchain.

Ons tweede fonds is het NEO Eco Fund en ons doel hier is om de groei van het NEO Smart Economy-ecosysteem te bevorderen. In overeenstemming met ons geloof in NEO, investeren we af en toe in projecten die specifiek zouden profiteren van de infrastructuur van NEO.

Over het algemeen is het doel van beide fondsen om startups te helpen blijvende concurrentievoordelen te creëren in een sector die snel erg druk wordt..

Wat voor soort kortetermijndoelen en -doelen komt u doorgaans overeen met een startende onderneming als u eenmaal heeft besloten te investeren? Hoe ga je het eens worden over deze doelen??

Doelen, doelstellingen en doelstellingen verschillen afhankelijk van het soort projecten dat we ondersteunen. Als het bijvoorbeeld een openbare keten is, zouden we met het project samenwerken om hiaten in het technische team, de roadmap en mijlpalen te identificeren voorafgaand aan de lancering van het mainnet. We zijn genereus met onze tijd voor elk van onze investeerders; we willen dat ze slagen, en als ze gebruik willen maken van de ervaring van een van onze partners of contact willen opnemen met ons netwerk, hebben ze de volledige steun en steun van het bedrijf.

Het is typerend dat durfkapitaalfondsen een oprichtend team nodig hebben om op langere termijn te streven naar verkoop van het bedrijf binnen een bepaalde periode. Is het anders met NGC? Aan wat voor soort tijdsbestek werk je voor langetermijndoelen en hoe definieer je langetermijndoelen?

Over het algemeen bereiken symbolische investeringen veel sneller liquiditeit op beurzen dan aandeleninvesteringen (maanden in plaats van jaren). Desalniettemin willen we bij NGC dat al onze investeerders slagen, of we nu een symbolische of aandeleninvestering doen. We hebben nog steeds tokens van veel van onze investeringen en we blijven met hen samenwerken en verwachten dat ze hun groei en ontwikkeling voortzetten en de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen de komende jaren behalen..

Zijn er voordelen verbonden aan het exploiteren van een cryptocurrency-fonds in een bearmarkt??

In zekere zin heeft de dramatische stijging van bitcoin vorig jaar de blockchain-industrie verstevigd: er is nu een interesse in blockchain en cryptocurrency die voorheen niet bestond. Terwijl we afstand nemen van de cryptomanie die volgde, is het voordeel van het exploiteren van ons cryptofonds in een bearmarkt dat de meeste projecten nu komen met goede bedoelingen.

Dit wil niet zeggen dat we slechte acteurs volledig hebben geëlimineerd, maar er waren zeker meer projecten en spelers die op hun hoogtepunt op de markt kwamen toen er een grotere kans was op snelle overwinningen. Evenzo stelt de huidige markt investeerders in staat tijd te besteden aan onderzoek, het begrijpen van een nieuwe technologie of een probleem dat een project kan oplossen – in een bullmarkt kunnen investeerders handelen uit angst om iets te missen.

Naast goede waarderingen heeft de huidige markt sterkere projecten opgeleverd met ervaren leiderschapsteams, overtuigende use-cases en geavanceerde technologie. Wij zijn van mening dat het concurrentievermogen van de markt op geen enkele manier is afgenomen.

Wat onderscheidt een beleggingsfonds van hoge kwaliteit van een beleggingsfonds van lage kwaliteit?

Een hoogwaardig investeringsfonds is een fonds dat weloverwogen en doordachte investeringsbeslissingen neemt. Een ding waar we erg trots op zijn bij NGC is dat ons oprichtende team afkomstig is uit een gevarieerde achtergrond van crypto-investeringen, traditionele financiële markten, opkomende technologieën en fusies en overnames..

We zouden zeggen dat de beste investeringsfondsen degenen zijn die in staat zijn om hun cryptospecifieke kennis te combineren met ervaring uit meer traditionele verticale markten, waardoor ze een meer afgeronde en weloverwogen benadering van investeringen volgen..

Een belangrijk onderdeel voor elke investeerder in de ICO-ruimte is toegang tot dealflow. Wat geeft NGC hier een voordeel? Heeft u advies voor kleinere particuliere beleggers??

Een sterke reputatie voor het helpen van projecten na de investering is belangrijk en verleidt ook meer oprichters en ondernemers om met ons te willen samenwerken. We werken niet alleen nauw samen met, maar we verwelkomen ook andere fondsen om met ons samen te werken om deals, inzichten en expertise te delen. We geloven sterk in samenwerking en dat een verscheidenheid aan blockchain-investeerders (geografische expertise, achtergrond en netwerken) diverse ervaring en enorme voordelen voor een project oplevert.

Wat betreft particuliere beleggers, zoals Warren Buffet ooit zei, “investeer nooit in iets dat u niet begrijpt”, dus doe zeker uw onderzoek, begrijp waar u in investeert; en diversificatie is belangrijk. Crypto’s zijn zeer vluchtig en daarom riskant, weeg de risico’s af voordat u erin duikt.

Uitkijkend op de bredere markt die erg druk wordt. Van de ICO’s die tot nu toe in 2018 zijn voltooid, welke voor u opvallen als unieke of anderszins interessante kansen?

We denken dat alle projecten waarin we hebben geïnvesteerd, innovatieve teams en unieke oplossingen hebben voor de problemen van vandaag binnen de branche. Ontologie biedt bijvoorbeeld een oplossing voor digitale identiteit; Certik lost beveiligingsproblemen in blockchain op met formele verificatie; Hadron helpt ondernemingen zoals NASA om hun rekentaken uit te besteden aan een groot aantal gebruikers en apparaten, zodat deze taken efficiënt en tijdig worden uitgevoerd. Allemaal enorm ambitieuze projecten die enorme vooruitgang boeken en we kijken ernaar uit om ze in de toekomst te ondersteunen.

Hoe komt het NGC-team tot overeenstemming over in welke projecten het wel of niet moet investeren?

Hoewel er geen vaste regels zijn, zouden een sterk product, een effectief businessplan en een ambitieus, doelgericht oprichterssteam zeker de hoeksteen zijn van wat wij beschouwen als een veelbelovende onderneming. Elk van de partners van NGC begrijpt dat investeerders geïnteresseerd zijn in het zien van en investeren in projecten die zowel uniek als impactvol zijn, dus zijn we het vaak eens over het al dan niet investeren..

Wat zijn volgens u de vooruitzichten voor de totale prijs van Bitcoin en cryptocurrencies in de komende 12 maanden? Wat zijn de knelpunten die ertoe kunnen leiden dat de markten in de ene of de andere richting draaien??

Als ik een gok moest wagen, zou ik zeggen dat bitcoin de komende 12-18 maanden nieuwe hoogtepunten zou kunnen zien. Naarmate regelgeving, normen en infrastructuur volwassener worden, verwacht ik dat de markt positief zal reageren.

Wat zou uw beste advies zijn voor elke oprichter van een ICO- of blockchain-startup??

Omdat de blockchain-ruimte steeds luidruchtiger wordt, is een aanbeveling die we altijd doen aan oprichters en ondernemers om te overwegen of ze blockchain echt nodig hebben. Concentreer u op het probleem dat u probeert op te lossen en beslis of blockchain echt de oplossing is.

Wat zijn de vooruitzichten voor NGC als we naar het einde van 2018 en daarna gaan??

Ons primaire belang ligt in het bevorderen van de industrie van blockchain naar mainstream adoptie, dus naarmate we tegen het einde van 2018 evolueren, zullen we blijven streven naar dat doel door te investeren in de meest innovatieve projecten; het sponsoren van initiatieven voor hoger onderwijs; en het faciliteren van gesprekken tussen brancheleiders en zakelijke professionals die zullen ingaan op wat de branche nodig heeft, waar de markt precies staat en welke stappen er in het nieuwe jaar kunnen worden genomen om de branche als geheel vooruit te helpen.

In lijn hiermee hebben we onlangs geïnvesteerd in verschillende belangrijke blockchain-gerichte initiatieven in het hoger onderwijs: meest recentelijk in Berkeley en de National University of Singapore. We hielden ook onze eerste bijeenkomst in Boston om de financiering en ontwikkeling van projecten, de beste investeringspraktijken en opkomende trends in de sector te bespreken. We zijn van plan hier meer van te doen naarmate we het jaar afronden, en hopelijk in 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me