Een van de grootste impacts die blockchain in 2017 had, blijft grotendeels onopgemerkt.

Als technologie die vrijwel elke onderneming een facelift zou kunnen geven, heeft blockchain duizenden ondernemers in staat gesteld om te gaan zoeken naar manieren om de problemen van de wereld vanuit een nieuwe en onontgonnen hoek op te lossen..

Enkele van de slimste koppen ter wereld hebben hun hoed in de blockchain-ring gegooid en onderweg duizenden banen gecreëerd.

Het maakt niet uit of je een programmeer-, financiële, marketing-, schrijf-, kunst- of zelfs visserijachtergrond hebt – er is ergens in de blockchain-wereld een plek voor jou, zolang je maar klaar, bekwaam en bereid bent om te leren.

Om echter eerder dan later aangenomen te worden, is het belangrijk om de vaardigheden te begrijpen die nodig zijn voor bitcoin-banen en blockchain-carrières..

Er is een handvol traktaten waar u naartoe kunt gaan vanaf waar u nu bent:

HTML

Programmeren: Het hebben van een fundamenteel, gemiddeld of geavanceerd begrip van talen zoals Javascript, Python, C #, C ++, Java zal u een hoop helpen. Hoewel je misschien dezelfde vaardigheden kunt toepassen om blockchain rechtstreeks te coderen, zijn er andere projecten zoals Ethereum die nieuwe talen vereisen, zoals Solidity. De behoefte aan programmeertalent staat bovenaan de hitlijsten voor het grootste aanbod aan blockchain-banen.

financiën

Financiën: Veel financiële bedrijven zijn op zoek naar mensen met het oog op de cryptocurrency-wereld, om zo te zeggen. Met zoveel projecten die uit het houtwerk springen en zulke scherpe pieken en dalen in de cryptomarkt op dagelijkse basis, heeft de financiële wereld meer mensen nodig die willen leven en slapen op blockchain- en bitcoin-markten.

marketing van bitcoin

Marketing / PR / communicatie: Om het lichtjes te zeggen, marketing en communicatie waren in 2017 niet de sterkste kant van veel projecten. Waar veel blockchain-teams in uitblonken met programmeertalent, ontbrak het ze evenzeer aan het verkopen van hun idee. De gemakkelijkste en meest komische om erop te wijzen van het stel is hoe Tron (TRX) in wezen hun hele Engelse whitepaper plagiaat pleegde en hun marktkapitalisatie in de paar dagen na het nieuws met bijna 5x verlaagde..

Waar moet ik wonen om een ​​bitcoin-carrière of blockchain-baan te krijgen?

U zult blij zijn te horen dat de meeste bitcoin- en blockchain-gerelateerde banen veel lijken op het ethos van hun branche: gedecentraliseerd.

De dringende behoefte aan blockchain-savvy talent is het omverwerpen van grenzen en 9-5 woon-werkverkeer, en een groot deel van alle blockchain-projecten werkt met teams op afstand.

Er zijn verschillende hotspots over de hele wereld die bevorderlijk zijn voor netwerken en elleboogwrijven, en als je naar een van deze steden verhuist, wordt het misschien gemakkelijker om rechtstreeks contact te maken met teams. Enkele van de topsteden voor blockchain-banen zijn:

  • San Francisco – San Francisco is een van die steden waar je onder druk zou staan ​​om een ​​gebied te vinden waar je een steen kunt gooien en niet een soort start-up van meerdere miljoenen dollars of de tent van een dakloze kunt raken. SF is de thuisbasis van Coinbase, Ripple, Tezos en een handvol gevestigde cryptogerichte hedgefondsen en risicokapitaalfondsen.
  • New York City – New York is een geweldige stad vol energie en blockchain-startups. Het gebied NYC / Brooklyn / Queens herbergt een heleboel blockchain-gerichte bedrijven, waaronder Ethereum mede-oprichter Joseph Lubin’s ConsenSys, gedecentraliseerde exchange Airswap en tientallen crypto-hedgefondsen en durfkapitaalbedrijven.
  • Boston – Boston is een hotspot voor banen in cryptocurrency omdat veel bedrijven migreren om dichter bij de diepe talentenpool van Harvard en MIT te komen.
  • Austin – De hoofdstad van de Lone Star State houdt blockchain raar en is de thuisbasis van honderden cryptocurrency-ondernemers en bedrijven zoals Factom.

Bekende internationale hotspots: Londen, Wenen, Berlijn, Kopenhagen, Zug, Hong Kong, Moskou en nog veel meer.

Laatste gedachten – Aan de slag Op zoek naar Bitcoin- en Blockchain-banen

De intersectionaliteit tussen blockchain-technologie en schijnbaar oneindige use-cases, gecombineerd met een onderliggende risicobereidheid en het vermogen om met onzekerheid te werken, heeft de deuren geopend voor duizenden bitcoin-banen en blockchain-banen.

Vacaturesites zoals Naval Ravikant’s AngelList beginnen steeds meer bedrijven te krijgen die op zoek zijn naar fulltime blockchain-ontwikkelaars, marketeers en andere crypto-savvy talenten.

Freelancingsites zoals UpWork, die merkte blockchain op als de # 1 snelst groeiende vaardigheid in 2018, hebben allerlei projecten op zoek naar een verscheidenheid aan blockchain-savvy talent.

Je kunt ook volledig zakelijk gaan werken en solliciteren bij bedrijven die momenteel blockchain-posities hebben, zoals Samsung en IBM, of een van de vele kolossen zoals Salesforce die van plan zijn om de nieuwe technologie in de toekomst te verkennen..

Er zijn een heleboel geweldige bedrijven en projecten gevuld met geweldige mensen die momenteel mensen aannemen, net als deze. Het vinden ervan kan net zo eenvoudig zijn als naar blockchain- en cryptocurrency-conferenties en -bijeenkomsten gaan, of een van de vele hackathons over de hele wereld bijwonen om ambitieuze makers samen te brengen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me