ICO’s worden compliant en Airdrops zullen dit voorbeeld moeten volgen

We naderen halverwege 2018 en tot nu toe hebben meer dan 340 ICO’s bijna ingezameld $ 9 miljard tussen hen. Zelfs temidden van zorgen over regelgeving, oplichting en hackers, zijn die cijfers niet te snuffelen. In feite, terwijl de meeste mensen denken aan vorig jaar als de non-stop partij voor ICO’s, zagen in 2017 slechts 210 van hen minder dan $ 4 miljard aan fondsen.

Wat geeft? Het lijkt erop dat zelfs met een bearish marktsentiment en de Amerikaanse SEC angst in de harten van blockchain-startups ademt, ICO’s nog steeds sterk zijn. Wat er gebeurt nadat ze de fondsen hebben ingezameld, valt natuurlijk nog te bezien, en ook in welke richting de wetgeving zal uitgaan.

Dus hoewel veel blockchain-bedrijven nog steeds optimistisch zijn over ICO’s, merken anderen dat ze voorzichtig zijn en hun opties evalueren. En zoals met alles rondom dit beslist grijze gebied, is er enige verwarring over wat die opties zijn.

Wat zijn conforme ICO’s?

Een conforme ICO, of STO (Security Token Offering), wordt vanaf het begin gereguleerd door de SEC. Er zijn vier belangrijke wegen open voor een Amerikaans blockchain-bedrijf dat een gereguleerd aanbod wil hebben en ze hebben elk hun voor- en nadelen.

Een van de alternatieven is bijvoorbeeld het gebruik van een bestaande vrijstelling voor effecten, een Reg A + genaamd. U kunt tot $ 50 miljoen inzamelen en uw bod openstellen voor iedereen ouder dan 18 jaar. De vangst? U hebt twee jaar gecontroleerde financiële gegevens en veel tijd en geld nodig.

Een Reg CF is een gemakkelijkere en goedkopere manier om geld in te zamelen, maar u bent aanzienlijk beperkt tot hoeveel u kunt inzamelen (minder dan $ 2 miljoen).

Fintech-handelaarsaccounts helpt blockchain-bedrijven om conforme ICO’s te houden. CEO Edward Corona zegt: “Houd er rekening mee dat zij [conforme ICO’s] bedrijfseigenaren nog steeds niet de vrijheid en controle bieden van een ongereguleerde ICO.”

Rechtsaf. Maar ze bieden ondernemers natuurlijk ook niet de mogelijkheid om achter de tralies te belanden.

Een ander groot voordeel van het hebben van een conforme ICO is dat u uw deal kunt opvragen en overal kunt adverteren, waardoor het veel gemakkelijker wordt om bekendheid te geven aan uw tokenverkoop. Met Facebook, Twitter, Google en Bing die ICO-advertenties allemaal verbieden, kun je door de gereguleerde route te nemen deze kanalen gebruiken voor meer bekendheid.

U verlicht ook de onrustige geesten van veel potentiële investeerders die door de recente slechte pers werden geschrokken.

Wat betekent dit voor Airdrops?

Verschillende ingenieuze ICO-teams hebben creatieve manieren bedacht om hun projecten op de markt te brengen met behulp van airdrops. Effectief, het verspreiden van gratis tokens aan geïnteresseerde partijen en het creëren van buzz voor hun verkoop. We hebben zelfs een aantal ongelooflijke fysieke luchtdruppels gezien, met tokens die uit ballonnen vielen.

In deze enorme poging om de effectenwetten te omzeilen, zijn airdrops in een stroomversnelling gekomen. Wie houdt er niet van gratis geld, toch? U kunt zich zelfs aanmelden wees gewaarschuwd naar opkomende airdrops en geniet van al het gratis geld. Maar als je moeder je ooit heeft verteld dat niets in het leven gratis is, sorry dat ze gelijk had.

airdrop alert

Websites die mensen waarschuwen voor airdrops

Net zoals er niet zoiets bestaat als een gratis lunch, is er niet zoiets als vrije voorraad. Dat is niet alleen mama die praat, dat is ook de Securities and Exchange Commission.

Dus als je dacht dat airdrops een uitstekende manier waren om het reclameverbod te omzeilen of om je ICO op de markt te brengen, zou je dat idee waarschijnlijk ook moeten opbergen.

Airdrops voldoen ook niet. En ze zullen waarschijnlijk worden beschouwd als beveiligingstransacties, wat een behoorlijk problematisch scenario vormt.

Darren Marble, CEO van CrowdfundX, een marketingbedrijf voor STO’s, zegt: “Je kunt niet zomaar aandelen naar mensen sturen. Het probleem met een airdrop is dat het over het algemeen niet strookt met de Amerikaanse veiligheidswetten. ” Dus die geweldige marketingtactiek om bekendheid te creëren en zelfs FOMO te laten escaleren? Toch niet zo’n goed idee.

“Mijn algemeen advies voor STO-emittenten”, vervolgt hij, “ik zou dat concept van airdrop in de wacht zetten. Ik zou iedereen in de VS aanraden om het niet te doen. Ik snap het, het is een goede marketingtactiek, maar er is te veel risico en onzekerheid. “

Dit is niet meer leuk

Regelgeving lijkt een somber beeld te schetsen. Zeg gewoon het woord en het doet de cryptomarkten trillen. Maar het doel van regulering lijkt tweeledig te zijn. Om blockchain-bedrijven een wettelijk kader te geven om van te werken, en om investeerders te beschermen tegen ICO-zwendel.

Volgens Marble moeten blockchain-bedrijven niet te neerslachtig worden. Ook al voelt het alsof hun vleugels worden geknipt, er zijn nog genoeg manieren om aan financiering te komen. Hij zegt:

“Ik denk niet dat echte teams zich zo druk moeten maken. Als je een echt blockchain-concept of -team hebt en je hebt enige vaardigheid of differentiatie of een ongelooflijke visie, dan mag het feit dat je niet op Twitter kunt adverteren je er niet van weerhouden om geld in te zamelen. ”

Hedgefondsfondsen

U kunt (of wilt) dus geen ICO hebben, u kunt geen gratis aandelen in de portemonnee van investeerders stoppen en u kunt gebruikers op sociale media niet verbazen. Maar er zijn nog andere manieren om geld in te zamelen en ze kunnen het kaf van het koren scheiden.

“Als je kijkt naar wat er in de ruimte gebeurt, dan was er in 2017 duidelijk een enorme stroom van particuliere investeerders op de markt, en nu is dat grotendeels verdwenen. De Google-zoekopdrachten naar Bitcoin zijn drastisch afgenomen. Het gesprek over Bitcoin aan de eettafel was afgelopen Thanksgiving. Nu is er een stormloop van crypto-hedgefondsen. “

We hebben het over kleine hedgefondsen die ergens tussen de $ 5 miljoen en $ 500 miljoen te investeren hebben. En ze wachten op uw project.

“Innovatieve bedrijven”, zegt Marble, “zelfs als u een klein team bent, kunt u een pagina zoeken met al deze fondsen en vervolgens contact opnemen met deze mensen. De beste deals op dit gebied worden gefinancierd door een kleine groep gepassioneerde cryptohedgefondsen die niet per se onmogelijk te bereiken zijn. “

Gedachten sluiten

De toekomst van fondsenwerving ziet er misschien heel anders uit, maar het hoeft niet somber te zijn. Nu ICO’s en airdrops beginnen af ​​te nemen, moet ook de stortvloed van shitcoins en holle witboeken die alleen maar lucht verkopen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me