Obsidian Bot biedt een platform aan om cryptocurrency-handelsbots te maken of te kopen met een beginnersvriendelijke gebruikersinterface. De bots van Obsidian Bot draaien 24/7 in de cloud en voeren transacties uit op basis van door gebruikers ingevoerde criteria.

De site biedt een botmarktplaats, waar gebruikers hun eigen bots te koop kunnen aanbieden. Gebruikers kunnen bots maken met behulp van meer dan 50 indicatoren en meer dan 400 markten, en ook gebruikmaken van de bot-test- en indicator-scanfuncties van Obsidian Bot waarmee de prestaties van bot snel kunnen worden getest op basis van historische marktgegevens.

We hebben contact gehad met het Obsidian Bot-team om over crypto te praten en hoe het is om een ​​bot-handelsbedrijf te runnen.

Wie is je ideale gebruiker?

We hebben twee soorten ideale gebruikers.

Ons eerste type gebruiker heeft eerdere handelservaring. Deze gebruikers zullen hun winnende strategieën kunnen automatiseren. Deze gebruikers kunnen hun strategieën ook op de markt verkopen en daarmee geld verdienen.

Dit brengt ons bij onze tweede ideale gebruiker. Obsidian Bot is gemaakt om gebruikers te ondersteunen zonder eerdere ervaring met handelen of cryptocurrency. We bieden instructies om ze bij elke stap van het proces te begeleiden, zelfs als ze geen cryptocurrency hebben. Op de marktplaats kunnen deze gebruikers bots gebruiken (alle bots op de marktplaats zijn gratis) en meteen beginnen met handelen.

We denken ook dat de veel voorkomende HODL-strategie (hold on for thear life) moet uitsterven. Als bedrijf proberen we de boodschap te verspreiden dat de HODL-strategie objectief gezien slecht is en gemakkelijk kan worden vervangen door een bot.

Hoe worden gebruikers beschermd tegen risico’s? Hoe kunnen ze ervoor zorgen dat Obsidian Bot altijd in hun beste belang werkt??

Voorafgaand aan de aankoop kunnen onze gebruikers recensies en beoordelingen zien van eerdere kopers van elke marktplaatsbot. Ook worden de historische prestaties en live prestaties van de bot grafisch weergegeven om gebruikers het algemene gedrag van een bot te laten zien.

Bij aankoop bieden we e-mailupdates voor elke transactie die de bot van een gebruiker uitvoert. Gebruikers kunnen bots ook live testen met signalen om te zien hoe hun bot presteert voordat ze ermee handelen. Bovendien hebben gebruikers de mogelijkheid om hun bots op elk moment uit te schakelen.

De maker van de bot verdient alleen geld aan de winst, waardoor het in hun eigen belang is om de best mogelijke bots te maken.

We begrijpen dat de gebruiker bij het investeren in een handelsbot moet begrijpen hoe de bot werkt. We verstrekken deze informatie zodat onze gebruikers slimme en veiligere investeringsbeslissingen kunnen nemen.

Kun je ons helpen bij het maken van een handelsbot? Hoe wordt de worst gemaakt??

Nadat u zich heeft aangemeld en ingelogd, komt u op uw gebruikersdashboard terecht. Klik op het tabblad ‘aanmaken’ en dit zal u naar de pagina sturen waar u handelsbots maakt. U kunt zoveel handelsbots maken als u wilt, maar u kunt maximaal 15 bots tegelijk uitvoeren voor live-handel.

Er zijn 7 stappen op hoog niveau om een ​​bot te maken.

(1). Kies uw trading bots-markt. Het eerste dat u doet, is de markt selecteren waarin u uw handelsbot wilt laten handelen, bijvoorbeeld ‘BNB / BTC’.

(2). Stel een start- en einddatum in voor de historische marktgegevens waarmee u de prestaties van uw bot wilt testen.

(3). Selecteer en kalibreer technische handelsindicatoren om het brein te bouwen dat uw handelsbot aandrijft. Er is een ‘kopen’-tabblad op de aanmaakpagina, hier voeg je al je indicatoren toe die bepalen wanneer je bot koopt. Voeg zoveel indicatoren toe als u wilt, het aantal indicatoren is naar goeddunken van de gebruiker. We bieden ook een ‘scan’-knop voor alle indicatoren die aangeeft hoe goed je bot zou hebben gepresteerd als je verschillende waarden voor je indicatoren zou gebruiken, dit is super handig als je niet weet hoe een indicator werkt of als je bot het nodig heeft wat fijne afstemming.

(4). Selecteer en kalibreer indicatoren voor uw verkoopstrategie voor bots. Deze stap is hetzelfde als stap (3), behalve dat u nu uw verkoopstrategie aan het maken bent.

(5). Kalibreer uw bots, stop verlies en stop winstverliesindicatoren. ‘Stop Loss’ is een indicator die de drempel bepaalt waarop u uw verliezen beperkt. ‘Stop winstverlies’ is een indicator die de drempel bepaalt voor wanneer uw bot zal verkopen terwijl deze winst maakt.

(6). Analyseer de prestaties van uw bot in een grafiek met historische marktgegevens. Wanneer u de tabbladen ‘kopen’, ‘verkopen’ en ‘stop / verlies’ van uw bots heeft ingevuld, is het nu tijd om uw bot te testen aan de hand van historische marktgegevens. Als het u niet bevalt, kunt u altijd indicatoren verwijderen / toevoegen / of kalibreren.

(7). Sla ten slotte uw bot op en start deze live op onze ‘Live’ handelspagina!

Met de scannertool kunnen gebruikers op een knop klikken en zien hoeveel geld hun handelsbot hypothetisch zou hebben verdiend in het datumbereik dat ze eerder hadden geselecteerd. De gebruiker kan waarden aanpassen en zo vaak scannen als ze willen, totdat ze tevreden zijn.

Als ze eenmaal indicatoren in beide hebben, worden ze gevraagd om waarden in te voeren zoals het bereik van de kandelaar en stop loss-controle, samen met variabelen die uniek zijn voor elke indicator.

Hoe bescherm je gebruikers tegen bots die al dan niet in hun belang op de markt handelen??

Ten eerste zijn gebruikers niet verplicht om een ​​handelsbot op de markt te kopen als ze zich daar niet op hun gemak bij voelen. Voorafgaand aan de aankoop kan een gebruiker een sterbeoordeling zien die eerdere aankopen aan de bot hebben gegeven, samen met opmerkingen. We bieden ook de bots historische uitvoering en live uitvoering.

We geven ook een grafiek weer met de historische aankooppunten van de bot. Bij aankoop bieden we e-mailupdates voor elke transactie die de bot van een gebruiker uitvoert; de gebruiker kan op de hoogte blijven en de voortgang van zijn bot overal volgen. Een gebruiker heeft ook de mogelijkheid om zijn bot op elk moment uit te schakelen. Hoewel de bot handelt voor de gebruiker, is het in het belang van de gebruiker om de voortgang ervan in ieder geval voor een korte tijd te volgen totdat een gebruiker de acties van de gekochte bot vertrouwt..

Wat zijn naar uw mening de beste handelsbotstrategieën??

Wij geloven dat er 3 belangrijke dingen zijn om de beste handelsbot te maken.

(1). De bot maakt gebruik van hoogfrequente handel die mensen niet kunnen uitvoeren.

(2). De bot mag alleen handelen in een bullmarkt en slapend blijven in een bearmarkt.

(3) Ten slotte handelt de bot op een markt met een niet-vluchtige munt, bijvoorbeeld BTC / USDT. De bot die BTC koopt, laat de investering groeien en handelt terug naar USDT in afwachting van de volgende kans.

Kun je iets zeggen over de beveiliging van Obsidian Bot? Veel gebruikers zijn misschien een beetje terughoudend om een ​​derde partij toegang te geven tot hun investeringen – hoe kunt u dit aanpakken??

Het waarborgen van de veiligheid van gebruikersinformatie is een van onze hoogste prioriteiten. Gebruikers kunnen hun API-sleutels veilig invoeren op onze website. Ze worden vervolgens veilig opgeslagen achter verschillende beveiligings- en coderingslagen. Een van onze bedrijfsadviseurs is een beveiligingsdirecteur bij Zillow om ervoor te zorgen dat ons beveiligingsprotocol actueel is.

Bovendien staan ​​we erop dat gebruikers API-opnames uitschakelen, zodat in het onwaarschijnlijke geval van een hack het geld van gebruikers niet buiten hun beursportefeuille kan worden verplaatst. We moedigen gebruikers ook aan om beveiligingsmaatregelen te nemen met Binance en andere crypto-uitwisselingen.

Kun je ons uitleggen hoe Obsidian Bot geld verdient??

Onze belangrijkste bron van inkomsten komt uit maandelijkse vergoedingen op winst, die meer in detail worden beschreven op onze vergoedingen pagina. Als onze gebruikers geen geld verdienen, verdienen wij geen geld. Wij geloven dat dit het vertrouwen van de gebruiker tot het bedrijf opbouwt. Met onze tariefstructuur is het in ons beste belang om onze gebruikers zoveel mogelijk geld te verdienen.

Kun je ons wat meer vertellen over je team? Wie zit er achter Obsidian Bot? Waarom is dit het beste team om dit type bedrijf te leiden??

Kelvan Brandt, CEO, programmeert sinds 2013 en heeft een passie voor het automatiseren van gebruikerservaringen. Hij heeft een sterke achtergrond in wiskunde, wat hem uiteindelijk naar de algoritmische handelsmarkt leidde. Na een jaar van succesvolle algoritmische handel in zijn eentje, startte hij het Obsidian Bot-team.

Michael Krebs, COO, heeft een sterke achtergrond in ondernemerschap, het creëren van bedrijfsstrategieën en bedrijfsontwikkeling. Hij heeft twee succesvolle bedrijven opgericht, waaronder een die hij heeft verkocht. Hij heeft ook ervaring in management- en strategieadvies, waar hij complexe bedrijfsstrategieën heeft ontwikkeld voor enkele van de beste en meest innovatieve bedrijven ter wereld..

Danylo Kurgan, CFO, heeft een achtergrond in productbeheer, gratis te spelen videogame-economie, bedrijfsontwikkeling en financiën. Hij heeft tijd doorgebracht bij meerdere start-ups, variërend van cloud computing tot de ontwikkeling van videogames, waarbij hij praktijkervaring opdeed. Ook bracht hij 2018 door als strategisch consultant om enkele van de toonaangevende bedrijven over de hele wereld te helpen bij het creëren van korte- en langetermijnstrategieën.

Alexander Earll, CTO, is gespecialiseerd in het bouwen van grootschalige web- en cloudarchitecturen die gemaakt zijn om duurzaam en schaalbaar te zijn. Deze systemen zijn ontworpen om te groeien en grote verkeersvolumes aan te kunnen terwijl ze nog steeds soepel werken.

Het team van Obsidian Bot zit vol met jonge maar ervaren ondernemers die al jaren bezig zijn met crypto. We hebben ook een team van doorgewinterde ondernemers die ons team adviseren en begeleiden, om ervoor te zorgen dat we geen kritieke fouten maken.

Laten we het hebben over de jeugdigheid van het team. Sommige oudere leden hebben uw team bekritiseerd vanwege de jeugdigheid, wat in feite een sterk punt kan zijn. Hoe zou u deze zorgen wegnemen??

We zien onze jeugd als een voordeel. We zijn jong, waardoor we de veranderende markt met een frisse blik kunnen bekijken. We kijken er niet naar met de vooroordelen die iemand die decennia lang in aandelen, obligaties of effecten heeft gehandeld, zou doen. Ons frisse perspectief sluit het beste aan bij deze opkomende markt.

Wat inspireerde de oprichting van Obsidian Bot?

Onze CEO, Kelvan Brandt, handelde overdag handmatig in cryptocurrency en had er succes mee. Hij besefte dat zijn strategie gemakkelijk kon worden geautomatiseerd. Als programmeur codeerde hij een systeem om zichzelf de lange uren van staren naar een computer te besparen.

Hij bewaarde het voor eigen gebruik totdat zijn vrienden hem geld gingen aanbieden om hun portefeuilles te beheren, daarna wilden hun vrienden erin, enzovoort. Kelvan rekruteerde het huidige team en besloot zijn idee openbaar te maken. Het oorspronkelijke idee is uitgegroeid tot Obsidian Bot.

Waar zie je Obsidian Bot over 5 jaar?

Over 5 jaar zien we Obsidian Bot als een merk dat synoniem staat voor succes. We zien dat Obsidian Bot voorop blijft lopen in technologie, door kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde computertechnieken te integreren om onze gebruikerservaring te verbeteren.

Voor degenen die mee willen doen, wat is de volgende stap?

Schrijf je in op https://obsidianbot.com/Identity/Account/Register en probeer het 14 dagen gratis. Maak bij het aanmelden een bot of gebruik vooraf gemaakte bots (ze zijn allemaal gratis). Start uw bots voor live handel op onze ‘Live’ pagina, leun dan achterover en volg uw voortgang via onze ‘Portfolio’ pagina.

Het bovenstaande artikel is een gesponsorde post. De inhoud is niet gewijzigd om minder objectief te zijn dan onze redactionele normen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me