Olympiër & Hybridblock mede-oprichter Apolo Ohno over Blockchain Entrepreneurship

Apolo Ohno is de medeoprichter van Hybridblock, een cryptocurrency exchange, trading terminal en leerportaal.

Apolo leent van een reeks ervaringen die maar weinig andere ondernemers in de cryptocurrency-ondernemerschapsruimte kunnen; hij is een achtvoudig Olympisch medaillewinnaar en een Amerikaanse shorttracklegende.

We hebben onlangs de kans gehad om Apolo te interviewen over verschillende onderwerpen, waaronder blockchain-ondernemerschap & risicotolerantie, de evolutie van het cryptocurrency-ecosysteem en innovatie op het gebied van cryptocurrency-uitwisselingen.

Veel mensen hebben de naam Apolo Ohno gehoord en het brede scala aan prestaties die ermee gepaard gaan. Hoe kun je, als iemand die acht medailles heeft gewonnen op de Olympische Spelen, het beste de toepassing van die ervaring in cryptocurrency-ondernemerschap omschrijven??

Ik denk dat iedereen die mij kent of in het verleden zaken met mij heeft gedaan, weet dat mijn grootste kracht mijn arbeidsethos is en mijn vermogen om een ​​ongelooflijk netwerk van vrienden en medewerkers over de hele wereld te hebben en te proberen de punten echt met elkaar te verbinden, of het nu mijn partners zijn in Azië, of mijn honger om te proberen in deze ruimte in elke hoedanigheid te winnen.

Voor degenen die mij niet kennen of iets over mijn achtergrond weten: ik heb de eerste 15 jaar van mijn leven in de Olympische Spelen gewijd aan het winnen. Voor degenen die niet naar sport kijken, moeten weten dat de Olympische atleten enkele van de meest gedreven en gepassioneerde mensen zijn die ik ooit heb ontmoet, keer op keer gefocust op hetzelfde, de hele dag, elke dag gedurende jaren en jaren, in een poging om perfect te worden op dat ene specifieke geval.

Apolo-Anton-Ohno-Amerikanen-kunnen-leren-van-Olympische-cultuur

Foto courtest van UPI.com.

Het heeft me veel geleerd over het leven, voorbereiding, worstelingen, uitdagingen, mislukkingen, terugveren, sterker worden en leren. De blockchain-gemeenschap is er een die heel anders is. Ik denk dat het een extreem collaboratieve gemeenschap is die echt leunt, en de kracht ervan is het vermogen om deze open source-mentaliteit te hebben om met alles te delen.

Of het nu mijn vrienden in Santa Monica zijn, en ze staan ​​open voor een beleid om elk project binnen te laten lopen en openlijk te bespreken, en transparant met hen te zijn: “Hé man, ik denk dat je problemen groter en groter zullen worden. . Je zou geen ICO moeten doen. ” Of het is: “Hé. We houden van uw technologie. Je moet verbeteren. Doe dit en dit. “

Ik ben enthousiast over deze community en mijn doel is om de band te versterken tussen deze community en de community die nog niets van crypto af weet en die brug te bouwen zodat steeds meer deelnemers hier zijn, deze technologieën gebruiken en deelnemen aan een manier waarop ze zich op hun gemak voelen. Dat is echt waar ik enthousiast van word, het feit dat de wereld voor mij nog zo onaangeroerd is.

Als er 50 miljoen gebruikers in de wereld zijn voor crypto, is dat niets. Dat is het kleinste, kleinste ding. Je hebt 97 miljoen millennials in de Verenigde Staten. Je hebt 47% van de hele millenniumgeneratie ter wereld. Dit worden de toekomstige gebruikers van al deze nieuwe, beste en nieuwste technologieën.

Maar als ze nu niet in een bepaalde hoedanigheid worden aangenomen en het gesprek vandaag begint, glijdt de macht uit de vingertoppen en gaat het terug naar diezelfde instellingen en organisaties die deze technologieën proberen te verstoren. Ik wil ervoor zorgen dat mensen dat van harte begrijpen: collectief, hoe meer we samenwerken, hoe sterker we zijn.

Ja, er is concurrentie. Ja, er zullen altijd betere, grotere teams zijn die grotere dingen doen. Dat is allemaal geweldig, want concurrentie leidt tot het uitbrengen van ongelooflijke technologieën die zullen winnen en impact zullen hebben. Maar uiteindelijk ben ik een fundamentele voorstander van deze gemeenschap.

Ik ben een fundamentele gelovige. Ik zet mijn eigen kapitaal achter veel verschillende projecten en ik geloof erin. Ik hoop het beste voor iedereen. Ik ben enthousiast over wat de toekomst in petto heeft, en ik zou graag die katalysator willen zijn om deze legitimiteit voor alle activaklassen in de crypto-ruimte te stimuleren en ook een deel van de verandering waarvan we denken dat die moet plaatsvinden.

Wat bracht je naar de blockchain-ruimte? Wat maakte je zo gepassioneerd door cryptocurrency-ondernemerschap?

Mijn eerste kennismaking met deze wondere wereld van blockchain, crypto en cryptoassets begon tussen eind 2012 en begin 2013.

Enkele vertrouwde vrienden van mij met wie ik al heel lang bevriend was, ik had in hun vorige bedrijven geïnvesteerd en ik had gemerkt dat veel van deze jongens hun bestaande succesvolle bedrijven verlieten en all-in gingen met Bitcoin-gerelateerde producten, diensten en bedrijven.

De cryptoassetsfeer was er een die ik op geen enkele manier begreep, maar toen ik veel van deze invloedrijke individuen zag bewegen en migreren, vond ik het echt interessant. Veel van hen begonnen met me te praten en bespraken de redenen waarom ik mee zou moeten doen, de impact ervan, de transformerende aard van de technologie en de verschillende toepassingen. Dat is waar mijn reis begon.

En terwijl ik dieper duik, begon ik echt de kracht te begrijpen die verschillende soorten blockchain-technologieën hadden, en waar ze van toepassing waren, of je nu in een afgelegen regio in de wereld woont waar nog geen gsm-service is en je wilt winnen toegang tot welke goederen, diensten, training of activiteiten u ook zoekt, of er is nieuwe bedrijfsgerelateerde technologie die dingen efficiënter en transparanter maakt en de hoeveelheid risico beperkt die gepaard gaat met het runnen van dit soort organisaties of bedrijven, of manipulatie , enz.

Ik was duidelijk erg geïnteresseerd vanwege het hele valutamodel over hoe we de digitale valuta zagen als een toegangspoort tot een groter gesprek over wat geld is, hoe de samenleving geld definieert en hoe we omgaan met geld. Hoe speelt dat een rol bij regeringen, regelgevingen en al onze interacties heen en weer??

Hoe meer ik erin dook, hoe meer ik ook in de war raakte, maar ook hoe meer ik geïnteresseerd raakte. Sindsdien is het een geweldige reis geweest.

Het is een van die bedrijfstakken waar je elke dag helemaal geen idee hebt wat er aan de hand is, omdat je vooruitgaat met een geheel nieuwe technologie en de overgrote meerderheid van de mensen om je heen ook probeert erachter te komen.

Zoals de slimste mensen in de branche zelf zijn als: “We kennen er een paar, we weten het niet allemaal. We weten niet eens wat we niet weten. We proberen dat uit te zoeken. ” Het is alsof je met een grote mate van onzekerheid omgaat. Het is een soort typische startup, maar exponentieel onzekerder en moeilijker.

Het is erg leuk. Ik denk ook dat de kracht, het vermogen en het potentieel ervan grenzeloos zijn. Nogmaals, niet alles heeft een token nodig. Niet alles maakt gebruik van blockchain. Niet alles hoeft echt gedecentraliseerd te zijn.

Maar ik denk dat het idee om deze radicale transparantie te hebben in veel van de verschillende diensten, goederen en activiteiten die we in ons dagelijks leven hebben, of hoe het zich verhoudt tot data en onze eigen persoonlijke data, het gesprek pas echt begint groot worden en we beginnen diep te gaan.

Dat is wanneer onze ogen oplichten omdat we begrijpen en zien hoe deze digitale economieën de wereld hebben getransformeerd, hoe onderling verbonden we allemaal zijn en waar kansen liggen. Het is geweldig.

Wat inspireerde je om HybridBlock te starten?

Mijn inspiratie om betrokken te raken bij de uitwisselingsruimte werd aangewakkerd door mijn eigen frustraties over het aan boord gaan en van fiat naar het kopen van mijn eerste cryptoassets. En niet alleen ik, maar ook veel van de vrienden waarmee ik te maken had gehad.

En ik denk dat de meesten van ons Amerikanen zijn, tenzij je een ander middel hebt gekocht of een ruil hebt gekocht, ik denk dat veel mensen het Coinbase-model hebben gebruikt. Die jongens hebben het proces heel goed vereenvoudigd.

Niemand is perfect. Mensen houden er niet van om hoge kosten in rekening te brengen, en er is altijd wel een klacht hier en daar. Maar de realiteit is, dat was mijn eerste kennismaking, het doorlopen van dat systeem omdat het het gemakkelijkst was. Ik was bereid meer te betalen omdat het het eenvoudigste was en er een zekere mate van vertrouwen was.

En toen mijn verfijning groeide, ging ik verder met het vinden van andere verschillende soorten uitwisselingen en verschillende soorten altcoin-technologieën. Dat is toen ik begon te spelen. Maar ik besloot om voor de uitwisselingsruimte te gaan, met name HybridBlock, omdat ik dacht dat er een regio en een deel van de wereld was die kon worden bediend via een retailmodel dat eenvoudig was en zich kon richten op enkele pijnpunten en probeerde te achterhalen oplossingen voor hen uit.

Hybridblock

Ik reis al 20 jaar naar Azië. Ik ben optimistisch over Azië in het algemeen. In termen van bevolkingsdichtheid, hun honger naar digitale valuta en digitale activa en hun acceptatiegraad om deze dingen te begrijpen vanwege het gamingfenomeen dat zich overal in Azië had voorgedaan, naast hun liefde voor mobiele apparaten. Ik denk dat het hoger is dan waar ook ter wereld.

En dus zag ik net vanuit een kansperspectief: hoe faciliteren we een dienst die heel eenvoudig is, waar als er ooit een probleem is, mensen de telefoon kunnen opnemen en bellen om erachter te komen wat die oplossing zal zijn, en laat iemand ze door dat proces leiden?

Aangezien we voortdurend evolueren en proberen de cryptoassetsruimte te legitimeren, was dat mijn doel, niet alleen de detailhandel, maar ook de bestaande cryptoassethouders, en wat er dan ontbreekt aan de grotere institutionele of prophandelsfirma, of HFT-bedrijf dat op zoek is naar het gebruik van hun technologie om op een compatibele, veilige en vertrouwde manier handel te drijven en binnen te komen. Dat is hoe ik begon.

Een ding waar veel mensen die in cryptocurrency sprongen, geschokt waren, was hoe slecht de klantenservice was. Als er één bedrijf is dat op zijn minst een echt goede klantenservice kan bieden, is dat genoeg toegevoegde waarde.

Dus hoe meer we gebruiksvriendelijke producten hebben, in het bijzonder zoiets als uitwisselingen die mensen helpen om in het ecosysteem te stappen, hoe sterker de industrie wordt..

Akkoord.

Deze ruimte is zo nieuw en er ontbreken zoveel stukjes. Er zijn problemen met de schaalbaarheid. Er is al dit gepraat over deze of gene uitwisseling is beter omdat het een of andere blockchain heeft.

En ik denk aan het eind van de dag dat de manier waarop ik het vanuit een fundamenteel perspectief bekijk, is: ik wil gewoon een eenvoudig, gemakkelijk onderdeel dat logisch is voor mij als gemiddelde gebruiker en die toegang heeft tot de beste prijzen met de laagste tarieven in de eenvoudigste manier die snel, gemakkelijk en begrepen is, alsof ik aan het winkelen was op Amazon.

Dat is voor mij een heel gemakkelijke, simpele en intuïtieve manier waarop ik met mijn eigen winkelmiddelen omga. Maar als u zich bezighoudt met financiën en handelstokens, wil ik iets anders kunnen hebben. En ik denk dat dat cascades en vervolgens groeit naarmate we ons verdiepen in de verschillende verfijningsniveaus van elke gebruiker.

Met name degenen die sinds 2010 in deze ruimte zijn, de OG-crypto-jongens die dit echt beter begrijpen dan de meesten. Hun behoeften zijn anders dan de man in Hong Kong die op een dag via Bloomberg op televisie over crypto hoorde en misschien Mike Novogratz op televisie zag praten over hoe het de wereld gaat veranderen en hoe iedereen 0,25% van zijn bezit vervangt als een hedge. hierin, naar valutahedge. Nu willen ze in een bepaalde hoedanigheid deelnemen, maar ze hebben geen idee hoe.

We hopen die entiteit te zijn die mensen door dat proces kan leiden. Het is nooit gemakkelijk. Technologie is zeker een van die dingen waarvan je soms niet weet wat je niet weet totdat je er gewoon doorheen bent gegaan. En dan kom je erachter dat er veel problemen, uitdagingen en serverproblemen optreden. Maar aan het eind van de dag denk ik dat je een aantal van deze dingen kunt oplossen en het is bedoeld als een naadloze en onoverwinnelijke ervaring die heel, heel soepel verloopt.

Wat is volgens jou de belangrijkste manier waarop mensen de komende jaren over Bitcoin gaan horen of daadwerkelijk gaan handelen? De eerste grote hindernis is om mensen te leren dat cryptocurrency bestaat.

Hoe kunnen we mensen laten zien dat dit iets is dat ze zouden moeten gebruiken? Wat denkt u dat de branche als geheel moet doen om die overgang te vergemakkelijken??

Ik geef je mijn twee cent. Afgezien van de technische behoeften van schaalvergroting, extra portemonnee-UI / UX en functionaliteit, is een onderwijssysteem van cruciaal belang voor de acceptatie van de massamarkt, zodat ze de feiten begrijpen over Bitcoin, blockchain, Ethereum en deze andere opkomende technologieën die elk uur opduiken..

Het begint met toonaangevende bedrijven met marktkapitalisatie. Of u het nu met hen eens bent of niet, dat is gewoon de realiteit. Dat is waar de menselijke psychologie altijd naartoe zal gaan. En dus leidt het tot geloofwaardigheid om uit te leggen wat deze zijn in de meest ware vorm, en ook in de meest eenvoudige simplistische vorm, zodat iemand het kan begrijpen.

Ik ben erg gepassioneerd door het maken van een app en een website die zijn ontworpen om mensen te informeren die niets van crypto af weten. Mijn vader heeft bijvoorbeeld over Bitcoin gehoord, misschien via Julian Assange in zijn studies en online onderzoek. Maar afgezien daarvan begrijpt hij er eigenlijk niets van.

Hij denkt dat Satoshi Nakamoto is als een lang verloren familielid van hem ergens in Japan. Ik probeer hem uit te leggen dat dat niet het geval is, dat deze man, of vrouw, of team, of groep anoniem is, en dat ze niet echt naar buiten zijn gekomen en tegen de wereld hebben uitgesproken dat ze er nog zijn.

Ik wil dat mensen via deze app begrijpen wat crypto en blockchain is, hoe het hun leven kan beïnvloeden, hoe ze betrokken kunnen raken, en verschillende aspecten zoals vluchtigheid, risico en hoeveel ze in crypto moeten investeren. Al deze verschillende elementen moeten op een heel eenvoudige manier worden uitgelegd waar mensen zich mee kunnen identificeren.

We hebben het gevoel dat we met een aantal van die media hebben gewerkt, en we denken dat we wat grip zullen krijgen met dat soort verschuivingen in het onderwijs. Ik weet dat er een aantal spelers zijn die het goed doen, en ik juich ze toe en bedank ze voor die moeite, maar ik denk dat er een algemeen gemeenschapsperspectief voor nodig is om dit te doen.

Helaas zijn de individuen naar wie ik in deze ruimte opkijk, zo lang ondergedompeld. Het is alsof je met me praat over de technologie achter een olympisch trainingsregime, of een olympisch mes waar ik jaren op heb geschaatst. De meeste mensen zouden dit gewoon niet begrijpen vanwege alle fijne kneepjes die ermee gemoeid zijn.

Totdat ik het op de meest simplistische en herkenbare manier aan iemand uiteenzet, zal het nog steeds heel vreemd klinken. En ik denk dat dat aan het veranderen is. Maar toch, aan het eind van de dag, moet je onthouden: wanneer je in een van je geboortesteden waar ook ter wereld rondloopt, en je het de gemiddelde persoon op straat vraagt, weten ze eigenlijk niet echt wat deze technologieën zijn, of hoe ze worden gebruikt, en hoe ze deze in een bepaalde hoedanigheid kunnen verwerven.

En totdat mensen ja beginnen te zeggen, denk ik dat we nog ver verwijderd zijn van massale adoptie. En het komt niet noodzakelijkerwijs met alleen het institutionele geld, want ik denk dat dat komt op een manier die de afgelopen 18 maanden aan het opbouwen is.

Ik hoop, wens en wil dat mensen van alle verschillende soorten inkomstenstromen die kennis hebben en zichzelf in staat stellen, zelfs bij het kleinste beetje, dat ze op het basisniveau echt begrijpen wat deze dingen zijn en hoe het hun leven kan beïnvloeden. En als dat niet het geval is, is dat niet het geval, maar ze zouden zeker enig begrip moeten hebben in een bepaalde hoedanigheid.

Het is interessant omdat vanaf midden tot eind 2017 iedereen geïnteresseerd begon te raken in crypto. Munten begonnen als 300% in een dag omhoog te vliegen en er begon veel aandacht binnen te stromen.

Als het de eerste keer was dat je in crypto duikt, zit je gebukt onder een enorme opleidingskloof die je heel snel moest leren opvullen om weloverwogen beslissingen te nemen.

Ik denk dat het hier een groot deel van uitmaakt. En ik denk dat terwijl we groeien en de crypto-economie wereldwijd groeit … ik er echt enthousiast over ben om de volgende 100 miljoen mensen betrokken te krijgen, opgeleid, hongerig en willen deelnemen op elke mogelijke manier, en niet puur vanuit een gokspeculatief karakter.

Ik weet dat ik dat psychologisch niet kan beheersen en dat elke cultuur anders is. Ik weet dat er mensen zijn die gewoon een beter leven willen. Ze willen een beter leven voor hun vrienden en familie. Maar ik denk dat er fundamenteel een heel krachtig element in deze technologie zit.

Een goed opgeleide consument is eigenlijk een consument op de veel langere termijn. Dus de LTV van die consument gaat omhoog ten opzichte van de man die zegt: “Ik ga welke munt dan ook kopen.” En die munt dumpt 35% op de eerste dag en ze zeggen: “Shit. Ik ben weg. Dit is niets voor mij. ” Ze beginnen het een oplichterij te noemen zonder enige achtergrondkennis of begrip te hebben van wat ze zojuist hebben gekocht.

En ik weet dat dat altijd zal gebeuren, want dat gebeurt al honderden jaren met alles. Maar ik denk dat we nu alle bijbehorende virale tools hebben waarmee we geweldige inhoud kunnen verspreiden die iedereen kan begrijpen.

Of je nu een InfoSec-specialist bent die al 7 jaar in zijn spel zit, of je bent de persoon die op geen enkele manier iets van technologie af weet, maar je hebt wat extra geld op zak en je hebt zin om mee te doen omdat je van nieuwe houdt technologie. Maar u moet de risico’s begrijpen en u moet begrijpen wie, waarom u het koopt en waar vandaan.

Ja precies. Zoals: “Wat is het proces erachter?” Zoveel mensen die in 2017 investeerden, waaronder ikzelf, investeerden in projecten die ze alleen conceptueel kennen. Het zal interessant zijn om te zien hoe veel van deze projecten, waarvan er vele een aanzienlijk bedrag aan kapitaal hebben opgehaald, zich de komende maanden zullen ontwikkelen..

ikhet is een geweldige tijd. Ik heb een plek in LA. Ik ben vaak in Hong Kong. 80% van mijn tijd breng ik door in Azië. Ik herinner me dat ik in 2016 met veel van mijn DC-vrienden sprak en tegen hen zei: “Jongens, dit is een sector waar je echt heel goed op moet letten, en ik kan niet wachten tot jullie hier zijn en meedoen vanwege de kapitaalmacht die ze hebben in die regio’s van de wereld. “

En ik herinner me de gesprekken die ze hadden. Ze hadden zoiets van: “Nee, man. Ik ben blij met mijn onroerend goed en mijn biotech. Ik ben blij met mijn normale investeringen van het type zandheuvel in Silicon Valley. ” En nu, eind 2017, herinner ik me dat ik met ze sprak en dat ze 2 of 3 bedrijven hadden. Het is gewoon grappig hoe snel mensen draaien en omleiden, en ze bewegen en ze schudden, en ze komen in de ruimte.

Ik verwijt niemand dat hij te laat of te vroeg heeft ingeslagen of verkocht. We zijn nog zo vroeg. Er is in welke hoedanigheid dan ook nog nooit tot winnaar gekroond, en ik ben zo dankbaar en blij dat ik omringd ben door een aantal echt intelligente mensen die ik enorm respecteer om me les te geven, te laten zien en te zien en te leren van andere mensen.

Of het nu gaat om andere beursoperatoren, of het nu gaat om individuen in de ruimte die handelaars zijn, of het nu gaat om mensen die ongelooflijke technologieën ontwikkelen om ons leven gemakkelijker, sneller en beter te maken, of om degenen die het doen vanuit het perspectief van een filantropische gemeenschap: Guy verhuist naar Puerto Rico en proberen uit te vinden hoe je de lichten weer aan kunt doen, alleen voor dat simpele deel van de wereld waar mensen niet echt opletten, maar er is een enorme behoefte.

Er zijn veel verschillende manieren waarop crypto-rijkdom die is gegenereerd, en ook crypto-kennis en blockchain-gerelateerde technologieën kunnen worden toegepast die op deze manier echt van invloed kunnen zijn in een positief perspectief. We hebben dat nu meer dan ooit nodig, en ik ben blij daar in een bepaalde hoedanigheid deel van uit te maken door een plek te creëren waar mensen deze activa kunnen verhandelen.

Absoluut. Er wordt gezegd dat je altijd in mensen moet investeren. Wanneer u een bedrijf start, is het uiterst belangrijk om de juiste mensen aan boord te hebben.

De manier om ernaar te kijken is dat als je de cryptocurrency-industrie niet echt begrijpt, maar je weet dat veel echt slimme mensen heel hard werken, zoals 100 tot 120-urige werkweken om dingen te bouwen, er misschien iets aan de hand is.

Het is een geweldige tijd, en ik ben blij dat ik erbij betrokken ben op een manier dat we ook proberen een aantal van deze problemen op te lossen en we proberen ons een weg te banen door een aantal van de bestaande problemen. Het is een leuk proces. Ik denk dat we net beginnen.

De volatiele markten zijn hier. We weten dat het op en neer gaat en links en rechts. Het is moeilijk te zeggen of het nieuws, geruchten of feitelijk is. Wat het ook is, het beweegt hard en snel. Er zijn mensen die veel geld verdienen met handelen, en er zijn mensen die langdurig bezitters zijn en dat ze hun portemonnee al lang niet meer hebben aangeraakt.

Er zijn overal verschillende strategieën. Ik ben gewoon opgewonden om in elke hoedanigheid deel uit te maken van de economie en te helpen aan boord van die volgende 100+ miljoen mensen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Daar ben ik echt gepassioneerd over en hopelijk werk ik dan met de toezichthouders op een manier dat ze begrijpen dat dit een ruimte is die niet overgereguleerd mag worden en niet als traditionele activa kan fungeren, omdat het in elke hoedanigheid zo verschillend is.

Ik denk dat als ze dat eenmaal begrijpen, die landen de eersten zullen zijn die winnen. En we hebben veel gezien, of het nu Korea is, of Japan, of Malta, of het volgende rechtsgebied.

Absoluut, en het was interessant om te zien dat veel van de mensen achter deze projecten grote risiconemers zijn. Dat persoonlijkheidstype filtert hierin. Omdat in 2015 of 2016 fulltime aan een cryptocurrency-project werken – wat veel van die projecten in 2017 zijn opgeblazen.

NEO was destijds Antshares. Het team was er constant mee bezig. En toen, in 2017, blies het gewoon op. Het ging van een paar centen of dollars naar $ 200 tot $ 300. De mentaliteit die vereist dat iemand zich relatief vroeg in de cryptocurrency-industrie heeft verdiept, moet enige bereidheid hebben gehad om risico’s te nemen of op zijn minst een hoge mate van tolerantie voor onzekerheid..

NEO was geweldig. In China in het algemeen – en ik weet niet hoeveel van deze luisteraars ooit de blockchain-gemeenschappen in elke provincie hebben gezien of gezien die technologisch door de regering worden gepusht om leiders te zijn. In het verleden werden de Chinezen altijd gezien als de copycat-koningen.

Maar de realiteit is, denk ik, dat je ze de komende 10 jaar zult gaan zien als geweldige innovators en leiders op het gebied van robotica, AI en blockchain-technologie. Het is een spel van nummers. De bevolkingsdichtheid die China en India heeft voor dit soort technologieën en de behoeften zijn ongelooflijk.

Ik vind het inspirerend, en ik dring er bij individuen die nog nooit naar een meet-up of een conferentie in het buitenland zijn geweest, op – we houden eind juli een conferentie in Bangkok, waarin we een hele reeks Zuidoost-Aziatische startups brengen , sterke VC’s en een nieuw technologiebedrijf presenteert zich. Het is een heel gaaf, ander perspectief om de eetlust te zien in deze regio’s van de wereld die we niet gewend zijn.

En als ik Amerikaan ben, is het anders. Ik heb altijd gedacht dat de Verenigde Staten altijd de kracht zullen hebben om de komende 10 jaar het centrum voor technologie te zijn, maar de dingen kunnen veranderen. Ik denk dat het een goede zaak is. Ik denk dat we meer technologieën zullen zien. En zoals bij elke wedstrijd, stijgt de crème altijd naar de top.

Wat voor advies zou je iemand uit een andere branche geven, die al dan niet gerelateerd is aan informatica of blockchain, om de sprong te wagen als ze erover nadenken om blockchain-ondernemerschap te krijgen??

Ik heb geen computerwetenschappelijke achtergrond in welke kracht of vorm dan ook. Veel van mijn vrienden doen dat echter wel. En waar ze zwakke punten hebben, heb ik misschien sterke punten en vice versa. Het gaat erom een ​​team om je heen te bouwen, te leren en betrokken te raken bij mensen en bedrijven die willen laten zien waar ze aan werken, en hoe je je functionaliteit binnen die organisaties kunt versterken en hoe je zelf kunt leren.

Ik denk dat dit de eerste benadering is, in de eerste plaats begrip op het basisniveau: wat is deze branche? Hoe speel ik een rol? Als u niet de volgende atomaire ruiltechnologie gaat bouwen die gaat verhandelen op een openbaar geregistreerde beurs in een specifiek rechtsgebied, wat wilt u dan doen??

Als je gewoon wat geld wilt verdienen, zoek dan uit wat dat is en doe het op de best mogelijke manier met de juiste intentie en transparantie, zodat iedereen begrijpt dat dit is wat je probeert te doen. Aan het eind van de dag zijn we nog steeds een kleine gemeenschap.

En het voelt alsof het zo groot is en we weten dat er elke dag duizenden projecten over de hele wereld plaatsvinden. Het groeit en het is ongelooflijk. Maar in vergelijking met de wereld- en internetpenetratie, of Facebook-penetratie of het gebruik van mobiele telefoons, zijn we nog steeds klein en ik denk dat we nog een lange weg te gaan hebben. Het is voor iedereen prachtig om in deze fase bij deze game betrokken te raken, en je hoeft geen expert te zijn.

Voor degenen die dat zijn, we juichen die jongens toe en ik beveel ze aan. Ik bedank ze voor hun harde werk. Ik denk echter dat er een plek is voor iedereen op deze wereld en dat er een plek is voor iedereen in deze economie. En wat dat ook is, het is aan die persoon om te bepalen wat hun werkelijke sterke punten zijn en hoe ze hun tijd en energie zo goed mogelijk kunnen gebruiken om vooruitgang te boeken in een bedrijfsorganisatie of om vooruit te dromen..

Hoe kan iemand meer betrokken raken, of in welke hoedanigheid dan ook helpen, om jullie te helpen slagen?

Zeker. Ik dring er altijd op aan – Net als mijn vrienden die me vragen hoe ze kunnen leren, zei ik: ga naar een paar lokale bijeenkomsten. Je zult echt verrast zijn hoe open de community werkelijk is. Het is anders dan bij andere organisaties of lokale bijeenkomsten waar ik ooit ben geweest.

En ik ben bij velen geweest, als serieel ondernemer die honger heeft naar nieuwe technologieën, en ben en zie waar de volgende kansen liggen. Ik denk dat de crypto- en blockchain-gemeenschap echt anders is. En het feit dat je veel mensen zult ontmoeten die er misschien voor het eerst zijn. Ze proberen op dezelfde manier te leren.

U bouwt niet alleen een ongelooflijke groep vrienden, medewerkers en potentiële zakenpartners op, maar u leert ook samen met mensen die zowel experts in hun vakgebied zijn als degenen die voor het eerst werken. Ze hebben nog niet eens hun eerste Bitcoin.

En als u die persoon bent, dan is dat waar u begint. Ik ben er vast van overtuigd dat je alles wat je wilt online kunt lezen, maar totdat je naar buiten gaat en erover begint te praten en persoonlijk opgeleid wordt, is het een andere diepgaande ervaring. Maar als je dat eenmaal doet, waarschuw ik je: het konijnenhol gaat erg diep en je komt nooit meer terug.

Dank je!

Voor meer informatie over Hybridblock, bekijk het Hybridblock-website en wit papier.

Om verbinding te maken met Apolo Ohno, kun je hem vinden op Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me