Als er een enkele gedeelde ervaring is die beginners en nieuwe handelaren hebben bij het betreden van de cryptocurrency-wereld, is het meestal de overweldigende complexiteit om iets gedaan te krijgen. Van het kopen van hun eerste bitcoin of het uitvoeren van hun eerste altcoin-handel, nieuwkomers zullen waarschijnlijk verschillende wazige gebieden tegenkomen.

Terwijl de totale marktomvang van complexe blockchain-gebaseerde projecten blijft groeien, blijft er een perifere markt voor het vereenvoudigen van het gecompliceerde volgen..

Een van de veelbelovende tools die tot doel hebben de massa te vereenvoudigen en in staat te stellen handel te drijven, is Capitalise.ai. Capitalize biedt een taalgebaseerde gebruikersinterface voor geautomatiseerde handelsscenario’s, en kan worden geïntegreerd met een verscheidenheid aan externe beurzen zoals Binance en Bitmex en voert de transacties voor u uit.

U zou bijvoorbeeld iets kunnen typen als “Koop $ 10.000 aan Bitcoin als het $ 15.000 bereikt, maar verkoop het als de prijs onder $ 12.000 daalt.” en uw transactie wordt uitgevoerd als aan bepaalde criteria wordt voldaan.

Er is geen codering vereist en eenvoudige alledaagse woorden zijn voldoende om deze transacties uit te voeren.

We hebben de kans gekregen om te interviewen Shahar Rabin, de CEO & Medeoprichter van Capitalise.ai. Rabin is een ingenieur met meer dan 15 jaar ervaring in het handelen in traditionele markten en heeft geautomatiseerde handelssystemen ontwikkeld voor de afgeleide markten.

Genieten!

* Noot van de redactie: hoe goed u uw transacties ook kunt verwoorden, handelen (vooral in de cryptocurrency-wereld) is nog steeds een zeer risicovolle onderneming. Doe uw eigen onderzoek, raadpleeg professionele financiële adviseurs en investeer alleen wat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Kun je ons iets vertellen over de geschiedenis van Capitalize? U heeft het mede opgericht in 2014, was het in eerste instantie voor traditionele markthandel, of had u altijd al een visie voor cryptocurrencies?

Capitalize is opgericht in 2015 met de visie om alledaagse problemen op te lossen voor handelaren in de traditionele markten. Toen cryptocurrencies waren we nog steeds een nichemarkt zonder veel activiteit erin en daarom hadden we geen cryptocurrencies in gedachten.

Hoeveel werk was het om het handelsplatform van de grond te krijgen? Hoe ben je op het idee gekomen??

Het idee om een ​​platform te creëren waarmee u uw handelsactiviteiten eenvoudig kunt automatiseren, kwam als een persoonlijke noodzaak. Mijn medeoprichter Amir en ik werkten aan onze eigen algo-handelswinkel. Ontwikkelingscycli duren weken en zelfs maanden en we waren op zoek naar een manier om deze tijdspanne te verkorten. Vanuit onze eigen noodzaak hebben we gecreëerd wat vandaag Capitalize is. Het heeft 3 jaar geduurd om dit robuuste handelsplatform van de grond te krijgen. De interface is gebouwd voor eenvoud en de motor die dit aandrijft, is enorm en complex.

Voor wie is Capitalize bedoeld? Uw slogan is “gebruik maken van uw handelsvaardigheden”, betekent dit dat Capitalize niet voor beginners is, maar voor ervaren handelaren?

In eerste instantie waren we dit aan het ontwikkelen voor handelaren zoals wij, handelaren die specifieke scenario’s in gedachten hadden en die deze op hun portefeuilles wilden toepassen. Na verloop van tijd ontdekten we echter dat vrijwel iedereen die zich met de markten wilde bezighouden, onze technologie kan gebruiken.

Hoofdletter

Dus een beginnende belegger die gewoon $ 1.000 aan Bitcoin wil kopen, kan precies dat doen, en een professionele handelaar kan complexe handelsscenario’s schrijven. Iedereen kan deze technologie gebruiken, afhankelijk van de unieke verzoeken die ze voor zichzelf schrijven.

Hoeveel gebruikers heeft u?

We hebben onlangs dit platform gelanceerd, open en gratis voor iedereen. Hoewel we nog niet zijn begonnen met marketinginspanningen, hebben we tegenwoordig honderden gebruikers die dit gebruiken.

We zijn erg verheugd om te zien hoe de adoptie groeit wanneer meer mensen de kans krijgen om dit te ontdekken.

Waarom besloot u om over te stappen naar cryptocurrency-markten? Welke cryptocurrencies ondersteunt u??

Vorig jaar hebben we een enorme groei gezien in de handel in cryptocurrencies. Het soort problemen dat we oplossen voor handelaren is zelfs nog groter in de cryptohandelmarkten.

Deze markt slaapt nooit, wordt 24 × 7 verhandeld en is extreem volatiel. Dit alles betekent dat een handelaar altijd snel op elk evenement moet kunnen reageren. En dat is wat ons deed besluiten om deze technologie aan cryptohandelaren te leveren.

Kunnen klanten zowel traditionele markten als cryptovaluta verhandelen??

Natuurlijk. U kunt accounts van traditionele wereldwijde brokers zoals “Interactive Brokers” linken om aandelen, FX, enz. Te verhandelen en uw cryptorekeningen van exchanges zoals “Binance” linken om Bitcoin, eth, enz. Te verhandelen..

cryptocurrency-uitwisselingen

Lost of Capitalize cryptocurrency-uitwisselingen en partners.

U moet nog een whitepaper publiceren. Wat is het verhaal daarachter? Ziet u dat uw bedrijfsmodel uw eigen token nodig heeft, uw eigen cryptocurrency? Zo ja, vertel ons dan in het kort hoe dat werkt.

Onze whitepaper is binnenkort beschikbaar op onze website. Binnenkort introduceren we een token. Dat token wordt gebruikt om het gebruik van alle Capitalize-producten, bestaande en toekomstige, te stimuleren. Meer daarover in onze binnenkort uit te brengen whitepaper.

Hoe gebruik je kunstmatige intelligentie in je handelsengine?

Het is de optimalisatie-engine die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie, die momenteel wordt ontwikkeld en die gebruikers zal helpen hun handelsstrategieën te optimaliseren. Met behulp van big data-analyse en AI-algoritmen zou het systeem de gebruiker op de hoogte kunnen stellen van een beter presterende strategie, op basis van de strategie die ze hebben ingevoerd.

Gebruik jij ook machine learning? Wat is het verschil?

De meeste ontwikkeling van machine learning is geconcentreerd in onze taaltechnologie. De algoritmen voor machine learning zorgen ervoor dat de taal die door het systeem wordt ondersteund, kan worden uitgebreid en biedt de gebruiker bovendien meer relevante suggesties om hem te helpen bij het opstellen van een handelsstrategie..

Hoe ben je van plan blockchaintechnologie te combineren met AI??

We hebben weinig use-cases die zullen worden ontwikkeld op basis van de blockchain-technologie. Een daarvan is de sociale arena van de markt.

Hoe ver ben je op je roadmap? Wanneer lanceert u uw cryptoplatform??

Eigenlijk zijn we al gelanceerd! Ons platform is live voor iedereen om mee te handelen en het is gratis. Kijk voor meer informatie op onze website: www.capitalise.ai

Hoe zorgt u ervoor dat het geld van uw gebruikers veilig is??

Het is erg makkelijk. Capitalize maakt verbinding met uw bestaande accounts in de verschillende beurzen die we ondersteunen. Zodra u ons toestemming geeft, kunnen wij namens u handelen. We kunnen uw geld echter niet opnemen. Uw geld blijft dus op de beurs staan ​​en wordt door de beurs beveiligd. U hoeft nooit geld naar Capitalize te sturen.

Hoe zorgt u voor een continue uptime?

Een deel van de reden waarom onze technologie complex was om te ontwikkelen, is onze compromisloze houding, 24/7 bereikbaarheid is een sleutelfactor. Verschillende servers, die zich in verschillende delen van de wereld bevinden, fungeren altijd als back-up, als de ene server uitvalt, neemt een andere onmiddellijk zijn plaats in om een ​​voortdurende uptime van het systeem te garanderen..

Wat gebeurt er als een transactie per ongeluk gebeurt? Als de handelaar per ongeluk iets typt of de machine het verkeerd begrijpt? Heeft u een vangnet??

De manier waarop ons platform is ontworpen, maakt misverstanden van machines onmogelijk. Wanneer u een handelsscenario schrijft, kunt u alleen een expliciet scenario schrijven. Er is geen manier om scenario’s te schrijven die niet kloppen of die misschien een dubbele betekenis hebben.

hoofdletter

Voor de gebruikers die misschien in de war zijn, hebben we een laatste bevestigingsscherm waarin al uw voorwaarden op een andere manier zijn geschreven, zodat u zich op uw gemak kunt voelen als u ervoor kiest om een ​​geautomatiseerd scenario uit te voeren.

We zorgen wel voor een aantal risicovolle situaties, een gebruiker kan bijvoorbeeld regels instellen voor binnenkomst, dan regels voor een exit, en het hele scenario in een lus draaien. Als zowel de entry- als de exit-voorwaarden tegelijkertijd van toepassing zijn, zal dit ertoe leiden dat een machine steeds weer met supersnelheden in- en uitstapt, wat op zijn beurt een account leegmaakt door het feit dat er handelskosten zijn. Voor dat geval hebben we een veiligheidsprocedure die ervoor zorgt dat de automatische procedure stopt en de gebruiker op de hoogte stelt wanneer dit gebeurt.

Denk je dat blockchain-technologie zal leiden tot markten die nooit gesloten zijn? Zijn er mogelijke nadelen aan een 24/7 beursscenario??

Zeker, dit is nu het geval als het gaat om cryptohandel. Ik geloof dat het in de toekomst een toekomstige standaard zal zijn voor alle handelsactiva. Het mogelijke nadeel is dat we allemaal op de hoogte moeten blijven van wat er in de markten gebeurt en daar 24/7 op kunnen reageren. Minder een probleem met onze geïmplementeerde technologie.

Wat is het grootste probleem dat u bij Capitalize oplost??

De grootste vijand van een handelaar is hijzelf. Angst, hebzucht en verveling zijn vernietigend voor elk handelsplan. Onze technologie helpt iedereen om te handelen als een machine, waarbij alle emoties buiten spel blijven.

2018 was een bearmarkt voor cryptocurrency. Wat zijn volgens u de beste manieren om zelfs in een bearmarkt geld te verdienen? is dit mogelijk?

Geld verdienen in dalende markten is mogelijk, een van de beste manieren is om futurescontracten te gebruiken om short te gaan op de markt en geld te verdienen terwijl ze dalen. U kunt toekomstige contracten met Bitmex verhandelen, maar ik zou dit alleen aanraden als u de risico’s begrijpt die deze handelsinstrumenten inhouden.

2018 was ook een behoorlijk jaar van regulering. Hoe heeft dat uw bedrijf beïnvloed??

Onze normen zijn altijd hoog geweest, we proberen aan de strengste eisen te voldoen, ongeacht waar we actief zijn. Omdat we een bedrijf in de financiële sector hebben, kregen we al te maken met de strengste regelgeving. In dat opzicht hebben we niet veel moeite gehad.

Wat is de grootste verandering die we de komende jaren gaan zien? Wat is je grootste doel in het leven??

Ik denk dat de blockchain het potentieel heeft om veel zakelijke use-cases fundamenteel te veranderen en iedereen te raken. Vanwege dat potentieel ben ik er zeker van dat we steeds meer bedrijven, klein en groot, hun focus zullen zien verleggen en veel op blockchain gebaseerde producten zullen ontwikkelen. Voor de komende jaren wordt het de opbouw van een nieuwe wereld.

Mijn persoonlijke doel is om bekend te staan ​​om de goede dingen die ik probeer te leveren aan deze branche.

Wat doet u als u niet werkt en geen nieuwe zakelijke ideeën bedenkt?

Nou, er komen altijd nieuwe ideeën naar boven, omdat ik zo betrokken ben, ik kan er niets aan doen. Maar verder ben ik een vader en een echtgenoot. Met elk vrij moment dat ik heb, probeer ik zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin te besteden, wat natuurlijk het belangrijkste in mijn leven is.

Welk advies zou u geven aan iemand die handelaar wil worden??

Ik zou een persoon die handelaar wil worden, vertellen om naar een geldautomaat te gaan, $ 1.000 op te nemen, dan naar een drukke straat te gaan en dat geld in de lucht te gooien!

Als je het te pijnlijk vindt, begin dan niet eens. Het is een lange weg voordat u een succesvolle handelaar kunt worden, u zult zeker veel geld verliezen en het duurt lang voordat u winstgevend wordt.

Begin klein, handel met kleine bedragen en spring nooit te snel te hoog.

Al het andere dat u onze lezers wilt laten weten?

We hebben binnenkort meer opwindende producten, backtesting, marktplaats en meer. Dus kijk op onze website (www.capitalise.ai) meer leren. En we zouden het geweldig vinden als je lid wordt van onze community!

Dank je!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me