The Paragon Coin Saga – Rappers, Weed en Crypto

De Paragon-munt werd aangeprezen als de antwoord aan een gefragmenteerde marihuana-industrie toen deze eind vorig jaar voor het eerst op de markt kwam. Het Paragon-netwerk zou het hele proces van zaad tot schap omvatten en marihuanagebruikers de broodnodige transparantie bieden binnen de groeiende bedrijfssector.

Het witboek van de munt toont de vele tekortkomingen van de marihuana-industrie en biedt, wat op zijn minst lijkt, redelijke oplossingen voor de huidige problemen van de industrie..

Het project beloofde problemen zoals het huidige bankscenario of het ontbreken daarvan uit de wereld te helpen. In veel staten, Aan marihuana gerelateerde bedrijven kunnen geen bankrekeningen bezitten of exploiteren omdat marihuana door de federale overheid nog steeds wordt beschouwd als een drug op basis van een schema. Het platform beweerde deze situatie te elimineren door een allesomvattend marihuana-ecosysteem te creëren. Hierdoor kunnen gebruikers de productie, distributie en kwaliteit van hun product bewaken zonder tussenkomst van externe organisaties.

Paragon Coin Ad via Vegascannibismag

Paragon Coin Ad via Vegascannibismag

Het Paragon-project kreeg een sterke publieke reactie en bracht met succes meer dan $ 70 miljoen op tijdens hun ICO van 2017. In eerste instantie leek het project een succes, maar het duurde niet lang voordat er inconsistenties begonnen te verschijnen. Deze inconsistenties veroorzaakten uiteindelijk de alarmbel bij beleggers.

Paragon wordt nu geconfronteerd met een class action-rechtszaak van investeerders die beweren het slachtoffer te zijn van fraude vanwege een verkeerde voorstelling van zaken. Laten we eens kijken hoe de Paragon-muntensaga zich ontwikkelde en hoe een voormalige winnaar van de verkiezing en beroemde rapper hielpen om het project onder de aandacht van het publiek te brengen

Sterrenkracht

De directeur van het project, voormalig Miss Iowa, Jessica VerSteeg, was erop gebrand iets speciaals te creëren en niet alleen “nog een potmunt”, zoals ze in een interview in augustus 2017 zei. Ze legde potentiële investeerders uit hoe Paragon de marihuana-industrie voor de eenentwintigste eeuw zou stroomlijnen. Ze wees op inefficiënties in het distributieproces en hoe Paragon deze zorgen kon wegnemen door de implementatie van een op blockchain gebaseerde logistieke keten.

Het spel

Om haar te helpen bij haar promotie-inspanningen, zocht VerSteeg wat extra sterrenkracht. Uiteindelijk sloot ze zich aan bij de rapper het spel. The Game barstte uit in de hiphopscene na ondertekening bij Dr. Dre’s platenlabel, Aftermath Records, in 2002. Hij is ook een van de weinige artiesten die twee albums debuteerde op de nummer één plek in de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst.

Kort nadat hij over Paragon hoorde, trad de Game toe tot de adviesraad van het project. Vervolgens begon hij het Paragon-platform zwaar te promoten op zowel zijn sociale media-accounts als die van VerSteeg. Zowel VerSteeg als The Game hebben aanzienlijke volgers op sociale media.

Het duo verscheen meerdere keren op elkaars sociale media-accounts om het project te promoten. De laatste kruispromotie vond plaats op de dag van de lancering van de Paragon ICO en de game verscheen op de Twitter-feed van VerSteeg om investeerders aan te moedigen deel te nemen aan het fondsenwervingsevenement. Deze acties zouden er uiteindelijk toe leiden dat de Game deelneemt aan de juridische problemen van Paragon.

De game die Paragon promoot op de dag van de ICO


De game die Paragon promoot op de dag van de ICO

De ICO is met succes afgerond en alles leek volgens plan te verlopen. Dat was totdat Paragon het geld van investeerders gebruikte om begin dit jaar tal van onverklaarde vastgoedinvesteringen te doen. Dit nieuws veroorzaakte een terugslag van investeerders die vonden dat hun financiering rechtstreeks zou moeten gaan naar het creëren van een alternatief financieel en volgsysteem voor de cannabisindustrie, zoals beloofd, zodat mensen meer betalingsmogelijkheden hebben bij het kopen van websites zoals i49.net/temperature-stress-on-cannabis/.

In eerste instantie was er speculatie dat het onroerend goed deel uitmaakte van de ParagonSpace project. Dit project zou een groot, op marihuana gebaseerd industriepark worden. Hier kunnen cannabisbedrijven naast elkaar bestaan ​​en synergetisch werken. Het lijkt er nu echter op dat dit niet het geval was en de investeerders klagen aan om hun geld terug te krijgen.

Paragon Coin ICO Juridische problemen

Volgens een verhaal dat voor het eerst werd gerapporteerd door Ontploffing in januari staan ​​Paragon and the Game centraal in een rechtszaak van meerdere miljoenen dollars. Oorspronkelijk was het spel niet in de rechtszaak opgenomen, maar werd het in maart toegevoegd nadat investeerders hadden besloten dat zijn promotie-inspanningen rechtstreeks bijdroegen aan hun verlies aan fondsen.

De rechtszaak claimt een groot aantal redenen, waaronder een verkeerde voorstelling van zaken, misbruik van fondsen en illegale fondsenwerving. De rechtszaak in Californië beweert ook dat Paragon zijn ICO niet heeft geregistreerd bij de Securities and Exchange Commission (SEC). De seconde hellend eind vorig jaar hun ICO-monitoringinspanningen opvoeren, na het ontvangen van talloze klachten over frauduleuze ICO’s.

Paragon Coin verdedigt hun beslissingen

Reageren op de beschuldigingen van ongepaste fondsenwerving, vertelde VerSteeg Business insider dat ze destijds alle wettelijke vereisten volgde en dat het platform volledig voldoet aan alle toepasselijke wetten met betrekking tot het ICO-proces. Het lijkt er nu op dat haar uitspraken zullen worden getest in een rechtszaal in Californië, aangezien optochten van investeerders nu beweren dat het beroemde duo hen heeft misleid om te investeren.

Paragon ICO – Beveiliging?

Of de Paragon ICO al dan niet in de effectenmap valt, moet nog worden bepaald. Als het een beveiliging blijkt te zijn, kijken zowel de Game als VerSteeg naar enkele ernstige financiële en juridische gevolgen. Alle beveiligingsaanbiedingen moeten vergezeld gaan van talrijke openbaarmakingen en waarborgen voor consumentenbescherming. Als wordt vastgesteld dat ze niet aan deze vereisten voldeden, zou het Paragon-project in rook kunnen opgaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map