Het lijkt erop dat de mensen gisteren nog lauw opgewonden waren over het ontvangen van een cheque van $ 1.200 van de Amerikaanse overheid om de ontberingen van thuisblijvers en het door pandemie veroorzaakte verlies van banen te verminderen. Vandaag is echter huur verschuldigd. De kruideniersrekeningen voor juni moeten nog oplopen. Die $ 1.200, ongeacht hoe men het probeerde uit te rekken, is ofwel gevaarlijk laag als het nog niet volledig is verdampt.

Gesprekken over nog een (paar) rondes van stimuleringscontroles zijn al in politieke kringen rondgegaan, maar wie zal zeggen dat toekomstige economische stimuleringspakketten hun weg zullen vinden naar de handen van de meest behoeftigen?

Meer dan 60 miljoen Amerikanen hebben geen cent aan CARES-geld gezien en bijna 40 miljoen Amerikanen zijn werkloos. Sommige voorspelling van economische modellen De Amerikaanse werkloosheid bedraagt ​​in 2021 ongeveer 15 procent, en dit cijfer telt alleen individuen die actief werkloosheidsaanvraag hebben ingediend.

Brad Robertson, de oprichter en CEO van Polyient Labs, een blockchain-incubator en Polyient Games, een blockchain gaming-ecosysteem, stelt dat blockchain moet worden gebruikt om de levering van toekomstige stimulusgeld te garanderen.

We kregen de kans om contact te leggen met Brad om blockchain voor hulppakketten te bespreken.

Wat er op institutioneel niveau moet gebeuren om op blockchain gebaseerde oplossingen te implementeren?

Er was een enorme hype rond blockchain in de kinderschoenen. De hype-huwelijksreis is voorbij. Blockchain-oplossingen moeten zichzelf bewijzen. Om grip te krijgen op institutioneel niveau, moeten blockchain-oplossingen aanpasbaar, schaalbaar en interoperabel zijn.

Bedrijfsleiders hebben geen tijd om te bespreken “welke keten de juiste is voor ons bedrijf en onze klanten.” Ze zijn alleen geïnteresseerd in efficiëntie en kostenbesparing.

Om instellingen voor zich te winnen, zal dus ketenoverschrijdende functionaliteit een vereiste zijn.

We zien dit al in blockchain-gaming: die games en gaming-ecosystemen die in een stroomversnelling komen, zijn degenen die cross-chain-functionaliteit bieden. Dat geldt ook voor de institutionele implementatie.

Wat zijn de mogelijke nadelen van het gebruik van blockchain om noodgeld te verdelen??

Het grootste potentiële nadeel van het gebruik van blockchain om COVID-gerelateerd noodgeld te verdelen, is de kans dat het ministerie van Financiën het verknalt.

Ik ben niet luchthartig. Traditioneel hebben overheidsinstanties een slechte staat van dienst als het gaat om het adopteren van nieuwe technologie. We herinneren ons allemaal de vroege dagen van ObamaCare. Kijk meer recentelijk naar de IRS. Het heeft een website opgezet om mensen te helpen hun CARES-reliëfcontroles bij te houden en de site is minstens twee keer gecrasht.

Dit betekent niet dat het ministerie van Financiën geen blockchain zou moeten inzetten om noodbetalingen te versnellen – het zou absoluut moeten. Miljoenen Amerikanen wachten op cheques die in maart zouden worden afgeleverd. Weet gewoon, er zullen hobbels op de weg zijn – net als bij elk nieuw overheidsinitiatief.

Waarom is het nu tijd om blockchain in te zetten om ervoor te zorgen dat hulpgeld sneller wordt geleverd??

De tijd om blockchain in te zetten om de verdeling van noodgeld te verbeteren was in februari– zo niet eerder. Voordat CARES werd wettelijk ondertekend.

Ongeveer 60 miljoen Amerikanen hebben nog steeds geen cent aan CARES-geld gezien. Bijna 40 miljoen Amerikanen zijn werkloos. Wetgevers waren proactief in het verhogen van de werkloosheidsuitkeringen voor miljoenen Amerikanen, maar zij deed niets om ervoor te zorgen dat de arbeidsbureaus van de overheid de golf van nieuwe aanvragen konden verwerken. De meeste van die agentschappen vertrouwen nog steeds op gecentraliseerde technologie uit de jaren tachtig.

Waarom lopen de VS zo ver achter bij de acceptatie van deze technologie? Wat is de aarzeling, vooral als het ervoor zou kunnen zorgen dat mensen hun noodgeld sneller krijgen?

De VS lopen achter Canada, China, Zwitserland, Malta, enz. Omdat onze wet- en regelgeving blockchain en cryptocurrencies marginaliseert, waardoor het moeilijk wordt voor de technologie om echt grip te krijgen in de VS..

Onze huidige regelgeving weerspiegelt een slepende mentaliteit onder sommige wetgevers en beleidsmakers die blockchain-technologie en cryptocurrencies associëren met criminaliteit.

Het is niet helemaal hun schuld; er is veel verkeerde informatie beschikbaar, maar het onderzoek ondersteunt dat standpunt niet. Criminelen gebruiken 800 keer meer traditionele fiatvaluta’s dan digitale valuta als ze de wet overtreden.

Het goede nieuws is dat een verouderde mindset langzaam aan het afbrokkelen is. In 2019 introduceerden vertegenwoordigers Warren Davidson (R- OH) en Darren Soto (D-FL) de Token Taxonomy Act en de Digital Taxonomy Acts.

Afgelopen februari stelde senator Sherrod Brown (D-OH) voor om digitale dollars te gebruiken om COVID-hulp te verspreiden, en meer recentelijk stuurde een tweeledige groep van een tiental leden van het Congres een brief naar minister van Financiën Mnuchin met het verzoek om blockchain te overwegen om hulpgeld te verdelen.

In elk geval proberen wetgevers Capitol Hill de 21e eeuw in te slepen. Mijn bedrijven, Polyient Labs en Polyient Games, hebben beide hun hoofdkantoor in Arizona en we zien vertegenwoordiger David Schweikert (R-AZ) het hier doen: helpen bij het creëren van een zakelijk landschap dat blockchain verwelkomt.

Schweikert, Brown, Davidson en Soto hebben allemaal de verantwoordelijkheid om banen terug te brengen naar hun districten. Ze erkennen dat blockchain een schepper van banen is.

Zal de COVID-crisis de VS dwingen om op de hoogte te blijven van blockchain en digitale valuta??

Ja. We zien al tekenen: de oproep van senator Brown voor een digitale dollar, de brief van het Congres aan Mnuchin waarin wordt gevraagd dat zijn afdeling blockchain gebruikt voor COVID-betalingen.

Wetgevers weten dat traditionele betaalmethoden er niet langer voor zorgen. Ik bedoel, de IRS heeft zijn toevlucht genomen tot het sturen van fysieke cheques aan burgers – en miljoenen van die cheques zijn verloren gegaan. De COVID-crisis dwingt wetgevers om toe te geven dat de oude methoden doorbroken zijn.

Evenzo moeten industrieën nu toegeven dat de wereldwijde toeleveringsketens zijn verbroken. We hebben het de afgelopen maanden uit de eerste hand gezien: kritieke tekorten aan medische benodigdheden, voedsel, toiletpapier. Noem maar op.

Ik garandeer je: er vinden momenteel gesprekken plaats in C-suites door het hele land. Leidinggevenden zeggen: “we hebben een gedecentraliseerde, betrouwbare en transparante methode nodig voor het volgen, traceren en controleren van inventaris.” Dat klinkt als een recept voor blockchain.

Bedankt, Brad!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me