BitClave: The New Digital Media Token on the Block

BitClave biedt een gedecentraliseerde zoekmachine die advertentie-tussenpersonen van derden elimineert met als doel een sterke, efficiëntere relatie tussen bedrijven en consumenten tot stand te brengen.

BitClave is voorstander van de oorzaak van “het internet terugnemen” van de huidige technische oligarchie en het naar de mensen brengen, allemaal op één samenhangend platform.

bitclave

Deze gedecentraliseerde zoekmachine helpt gebruikers hun gegevens te beschermen en beter te vinden wat ze zoeken, terwijl bedrijven tegen een kostenefficiënter en effectiever tarief kunnen adverteren..

Wat is BitClave?

BitClave streeft ernaar een open zoekmarktplaats te creëren om advertentieprijzen transparant en eerlijk te houden. Het systeem dat BitClave voorstelt, zou externe tussenpersonen zoals Google AdWords elimineren die consumenten en marketeers gescheiden houden.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZQlQv4zi6YI]

In een BitClave-zoekwereld zouden bedrijven hun doelgroep met een extreem hoge mate van specificiteit kunnen bereiken. Met deze hypergerichte targeting kunnen bedrijven meer waar voor hun advertentiebudget krijgen, en kunnen consumenten zeer relevante advertenties gaan vertonen. Als u bijvoorbeeld een yogastudio bent, kunt u in wezen iedereen vinden die yoga doet en hen uw advertenties sturen.

Hoewel deze functionaliteit enigszins kan worden uitgevoerd met traditionele PPC-methoden (pay-per-click), leidt het nog steeds tot veel verspilling. Bedrijven schieten een donderende lading advertenties op een algemeen publiek en hopen er het beste van. Het BitClave-systeem zou veel nauwkeuriger zijn.

bitclave

Het BitClave-systeem zou een vorm van gestimuleerd zoeken gebruiken, waarbij mensen alleen advertenties zouden zien als ze een uitgesproken interesse hebben om ze te zien. Op deze manier zijn niet alleen de doelgroepen van een bedrijf gemakkelijker te bereiken, maar zijn ze ook opgewarmd en komen ze veel dichter bij een aankoop.

Stel dat u op zoek bent naar een nieuw huis. U begint uw zoektocht op het BitClave-platform en ziet dan advertenties van makelaars die voldoen aan uw criteria. U zou niet alleen samengestelde en specifieke advertenties hebben, u zou ook CAT, het BitClave-token, verdienen wanneer u zich bezighoudt met die advertenties.

Omdat de kosten om in wezen een verkoop te doen veel lager zijn onder het BitClave-systeem, zouden bedrijven meer waarde kunnen toevoegen in de vorm van proefaanbiedingen, voorbeelden en kortingen. Deze prikkels zouden ook een hoger responspercentage opleveren, waardoor de relatie tussen bedrijf en consument nog sterker zou worden.

bitclave actief zoekecosysteem

Dit alles zou gebeuren zonder dat een derde tussenpersoon enorme winsten zou binnenhalen in percentages van advertentie-uitgaven of gebruikersgegevens. Het BitClave-ecosysteem helpt consumenten controle te houden over hun gegevens en geeft hen de mogelijkheid om persoonlijke informatie aan bedrijven te onthullen.

Wedstrijd

BitClave voegt zich bij een handvol andere op digitale media gebaseerde tokens in een poging de digitale wereld aan te pakken.

Alleen de reclame-industrie is de moeite waard $ 550 miljard, met Facebook en Google voor het leeuwendeel. Het lijkt misschien buitengewoon ambitieus om te proberen bedrijven als Google, Facebook, Microsoft en Baidu aan te pakken, maar dat is een veel voorkomende opmerking in de crypto-revolutie.

Wanneer u uitzoomt om u even niet alleen op BitClave te concentreren en uzelf bewust te maken van andere projecten in de ruimte, kunt u vonken gaan zien.

Steemit Dit platform wil de ruimte voor het creëren van inhoud verstoren, waar gebruikers via compensatie worden gestimuleerd om te schrijven en om met inhoud te werken Steemit.com.

KNUPPEL: De Basic Attention Token wil ook de advertentiewereld aanpakken en biedt een platform waar gebruikers op hun aandacht worden gelet bij het bekijken van advertenties en uitgevers het merendeel van de advertentie-inkomsten rechtstreeks ontvangen..

AdEx: Deze op blockchain gebaseerde advertentie-uitwisseling heeft tot doel het online advertentielandschap te verstoren om advertentiefraude, privacy en toestemming voor het ontvangen van specifieke gesponsorde berichten te bestrijden.

Hoewel de bovenstaande projecten technisch gezien als concurrentie kunnen worden beschouwd, hebben ze allemaal een missie om het huidige advertentielandschap te ontwortelen. Nu Facebook en Google 73% van alle online advertentiedollars ontvangen, zijn de doelen duidelijk.

Het Bitclave-team

BitClave is opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Mountain View, Californië. Om de zaken nog interessanter te maken, opereert het vanuit de hoofdcampus van Google. Dit geeft BitClave de mogelijkheid om hoogstaand talent uit de omliggende gebieden te werven.

biteclave team

De CEO is Alex Bessonov. Bessonov heeft ervaring met het werken met startup-accelerators en als software-engineer bij Microsoft, eBay en Informatica.

De CTO van BitClave is Patrick Tague. Tague heeft ervaring met mobiele, embedded en draadloze beveiliging.

BitClave (CAT) handelsgeschiedenis

Het schrijven van dit artikel vindt BitClave op een behoorlijk interessante plek. Het project heeft onlangs $ 25.547.000 USD opgehaald in een succesvolle ICO die duurde van november tot december. Het is momenteel genoteerd aan een paar kleine beurzen en heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt.

bitclave CMC

De wisselkoers op het moment van de ICO was ongeveer $ 0,07 / token en is aanzienlijk gestegen in de eerste paar dagen op de markt.

Hoewel BitClave enkele van de grotere beurzen nog niet heeft bereikt, lijkt het er nog steeds op dat er voldoende ruimte is om te groeien.

Laatste gedachten

BitClave komt momenteel in de post-ICO-fase en als de ICO een indicatie is, lijkt het erop dat het de aandacht in de cryptocurrency-gemeenschap zal blijven trekken.

bitclave-interface

Bekijk hun wit papier voor meer informatie over het project en zijn plaats in de algemene digitale mediawereld.

Het succes van BitClave op de korte termijn zal worden gekoppeld aan zijn vermogen om zijn gebruikersbestand uit te breiden en verdere bruikbaarheid voor zijn token te demonstreren.

Podcast: afspelen in nieuw venster | Downloaden