Bitwage toont trots de zin Banen en salarissen voor internationale outsourcingbedrijven bovenop de homepage. Het bedrijf faciliteert niet alleen grensoverschrijdende betalingen voor klanten, hun werknemers en contractanten. Het is ook een geavanceerde site voor het zoeken naar banen, vooral gericht op de behoeften van externe werknemers. Hier volgt een nadere beschouwing van de voordelen die Bitwage-banen en salarissen voor u kunnen hebben.

Bitwage-banen en salarissen

De activiteiten van Bitwage hebben drie specifieke expertisegebieden:

  1. Medewerkers op afstand helpen bij het vinden van gewenste werkopdrachten, wereldwijd
  2. Werkgevers in staat stellen om externe werknemers snel te betalen, met lage transactiekosten
  3. Externe werknemers uitrusten om hun lonen en salarissen te ontvangen in een van de vijfentwintig verschillende fiat-valuta’s, vier cryptocurrencies en vier edele metalen

Externe medewerkers hebben hun werkgever niet eens nodig om zich aan te melden voor Bitwage om een ​​deel of al hun loon in cryptocurrency-service te ontvangen.

Werk zoeken

Sinds 22 december 2018 zijn 19.500 externe medewerkers geabonneerd op het Bitwage-algoritme voor het zoeken naar werk. Momenteel staan ​​er meer dan 31.000 vacatures op de website. Werkgevers kunnen snel een profiel aanmaken en nieuwe vacatures plaatsen, net zo gemakkelijk als werknemers hun persoonlijke info kunnen posten en aan hun zoektocht naar werk kunnen beginnen.

bitloon jobs en slaries bitloon job lisitng

Op 22 december 2018 staan ​​er bijna 32.000 vacatures op Bitwage.com. Afbeelding: https://jobs.bitwage.com/feed

Volgens de kopie op de Bitwage website,

Machine-learning-algoritmen sturen elke vacature die op sociale media wordt geplaatst (op basis van je vaardigheden) rechtstreeks naar je inbox. Vind zelf vacatures op ons vacaturebank dat de vacatures op afstand op Twitter, Reddit en andere platforms verzamelt.

Sinds Bitwage enkele jaren geleden live ging, is meer dan $ 34 miljoen aan betalingen gedaan aan externe werknemers.

Een deel van de actie

Roamen rond de Bitwage Jobs pagina’s, vond ik hun wervingsovereenkomst. Er staat dat als je een baan vindt met behulp van hun service, u moet akkoord gaan met betaling via Bitwage. Verder stelt het dat 10 procent van je eerstejaarsloon wordt uitbetaald Inloon en de recruiter die je hielp bij het vinden van een baan.

bitloon banen en salarissen bitloon wervingsovereenkomst

Wanneer je wordt aangenomen voor een baan via Bitwage’s Get Jobs-service, wordt er 10% vacaturetoeslag in rekening gebracht.

Arbeidsbemiddelingsdiensten gebruiken al decennia hetzelfde op vergoedingen gebaseerde model, dus dit hoeft niet per se een schok te zijn. Het zoeken naar een vergelijkbare baan op een zoeksite voor vacatures zonder commissie kan echter een beter alternatief zijn, afhankelijk van uw omstandigheden. U kunt Bitwage nog steeds gebruiken om uw loon te ontvangen, zelfs als u de zoektocht naar werk niet hebt gebruikt om uw baan te vinden.

Bedrading internationaal geld kan erg duur zijn en, ironisch genoeg, ook erg traag. Dit tijdswaarde van geld probleem heeft een negatieve invloed op bedrijven, individuen, werkgevers en werknemers. Volgens Bitwage helpt hun gebruik van blockchain-technologie echter om grensoverschrijdende loon- en salaristransacties te stroomlijnen. In sommige gevallen kunnen transmissies die tot vijftien dagen duren, nu dezelfde of de volgende dag worden voltooid met behulp van de salarisadministratie van Bitwage.

Met Bitwage doet uw fysieke locatie er simpelweg niet toe. U kunt overal werken, uw externe werkgever factureren via Bitwage en dezelfde of de volgende dag betaald krijgen. U kunt kiezen in welke fiatvaluta’s, edelmetalen of crypto’s u wilt worden betaald.

Verdeel uw salaris

Nadat u zich heeft aangemeld voor Bitwage, kunt u de distributies functie om toe te wijzen hoeveel van uw loon gaat waar:

  1. Bank naar bank: Dit is de eenvoudigste bitloonoverdracht.
  2. Cloud spaarrekening (Bitwage Cloud): Hiermee kunt u uw loon sparen in 25 valuta’s, vier crypto’s (XBT, ETH, LTC en VOX) of vier metalen (goud, zilver, platina en palladium). U kunt geld opnemen met een bankpas, via het Visa-netwerk. U kunt ook aankopen doen met Bitcoin met dezelfde betaalpas.
  3. Bitcoin-netwerkoptie (Bitcoin Blockchain): Ontvang uw loon in Bitcoin.

Denk aan de flexibiliteit die beschikbaar is bij bovenstaande opties. Misschien wilt u 80 procent van uw loon in fiat ontvangen en rechtstreeks op uw bankrekening storten. Misschien ontvang je liever 10 procent ervan in Bitcoin en 10 procent in zilver. Uw cloudspaarrekening ontvangt uw fiat-, bitcoin- en zilverstortingen (u hoeft geen nieuwe spaarrekening te openen om de functie cloudspaarrekening te gebruiken). Misschien wil je ontvangen alle van uw loon in Bitcoin. Bitwage zal u zeker van dienst zijn en de transactie zal uiterlijk de volgende dag worden afgerond.

Dit aspect van de dienstverlening van het bedrijf lijkt zijn gewicht in goud waard te zijn (Bitcoin?). U kunt Bitwage opdracht geven om drie (of meer) transacties tegelijkertijd te verwerken, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Tariefstructuren

Per de Bitwage-website:

Er zijn geen kosten verbonden aan onze basisproducten.

Desalniettemin betaalt u nog steeds de spread voor valuta, cryptovaluta of edelmetalen wanneer u uw betaling ontvangt. Als uw werkgever u bijvoorbeeld 1.000 USD betaalt en u ervoor kiest om de betaling in Bitcoin (XBP) te ontvangen, er wordt een commissie van 2,50% boven de middenkoers (MMR) voor de munt (dit op MMR gebaseerde toeslagpercentage zal fluctueren afhankelijk van de hoogte van uw betaling).

bitloon banen en salarissen midden in de markt

De fiat-naar-Bitcoin-conversietoeslag van Bitwage is superieur aan die van verschillende van zijn concurrenten. Bitwage kan de transactie ook dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag afronden. Afbeelding: https://www.bitwage.com/rates

Als u dezelfde 1.000 USD in Bitcoin ontvangt via Coinbase of Lokale Bitcoins, uw toeslag bedraagt ​​respectievelijk 4,00 procent of 4,50 procent. Niet-premium Bitwage-klanten ontvangen hun Bitcoin-betaling de volgende dag. Omgekeerd kan Coinbase tot 7 dagen duren voor betaling en Lokale Bitcoins tot 15 dagen.

Met de basisversie (niet-premium) van Bitwage kunt u uw loon in één valutarekening ontvangen. Loonontvangers wordt ook 1 procent in rekening gebracht voor elke storting in een van de vijfentwintig lokale valuta.

Ga verder omhoog

Bitwage biedt wel een premie onderhoud. Deze add-on biedt u extra flexibiliteit, inclusief levering op dezelfde dag van geld. Met Premium kunt u ook uw loon ontvangen op 25 verschillende valutarekeningen, crypto en metalen. Er zijn verschillende kosten verbonden aan premium, afhankelijk van de diensten die u wenst. Stel dat u een werkgever bent die uw salarisadministratie wil financieren (voor meerdere werknemers). Hier zijn de kosten voor het gaan van respectievelijk de ACH- en creditcardroute:

Financiering van loonlijsten met ACH-debet: 0,50% + 0,50 USD per loonlijst ten laste van de werkgever

Financiering van loonlijsten met creditcard: 3,50% +. 30 USD per loonlijst ten laste van de werkgever

Het is duidelijk dat het financieren van salarisadministratie via ACH de kosteneffectieve optie is. Toch is het altijd een goed idee om back-upsystemen te hebben, zoals een creditcard, voor het geval dat nodig is.

Uiteindelijk

Alles bij elkaar lijkt Bitwage een zeer levensvatbaar betalingssysteem te zijn voor zowel werkgevers als hun externe werknemers. Transactiekosten zijn redelijk en betalingen gebeuren snel. Werknemers en werkgevers genieten ook van de flexibiliteit van valuta-keuze en betalingsverdeling. Vergeleken met zijn belangrijkste concurrenten lijkt Bitwage de leider te zijn op het gebied van kosteneffectieve, grensoverschrijdende betalingstechnologie.

Alle gegevens zijn gebaseerd op de Bitwage-website vanaf 22 december 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me