Wat is CoinDash?

CoinDash beschrijft zichzelf als een “op cryptovaluta gebaseerd sociaal handelsplatform dat is ontworpen om u te helpen bij het creëren en onderhouden van een winnende portefeuille van cryptocurrencies”. Hiermee kunt u uw cryptoportfolio in een eenvoudig formaat beheren terwijl u de activiteiten van andere handelaren kunt kopiëren.

Het platform bevindt zich momenteel in de bètaversiestadium en wordt getest door ongeveer 1.000 deelnemers die feedback zullen geven over mogelijke verbeteringen / aanpassingen. Volgens hun officiële website, een belangrijk probleem waarmee de cryptocurrency-industrie wordt geconfronteerd, is de toetredingsdrempel die massale acceptatie belemmert.

Belemmeringen zijn onder meer ‘beheren, investeren en interactie hebben’ met handelsplatforms, die onervaren handelaren vaak ontmoedigen om de investeringswereld te betreden. Dit is waar CoinDash binnenkomt.

Met behulp van de CoinDash Token (CDT) kunnen gebruikers ervaren handelaren bekijken. Geïnformeerde gebruikers kunnen vervolgens portfolio’s van ervaren traders repliceren “in een eenvoudige, interactieve, samenwerkingsomgeving”.

coindash munt

Evenzo zullen gebruikers CDT kunnen verdienen door een openbare weergave van hun persoonlijke portefeuille en handelsactiviteiten. Dit geeft klanten de mogelijkheid om zowel “makers als consumenten” te zijn. Om het concept van kennisuitwisseling te bevorderen, biedt CoinDash inzicht in persoonlijke portfolio / handelsbeslissingen, mogelijk gemaakt door het volgen van gebruikstransacties op de blockchain.

Belangrijkste kenmerken van CoinDash

Zoals eerder vermeld, biedt CoinDash handelaren de middelen om slimmere keuzes te maken als het gaat om investeringen in cryptocurrency. Om dit te doen, bevat het platform de volgende functies:

 • Portfoliomanagement: Biedt analyses en biedt geautomatiseerde inzichten over de gebruikersportefeuille en investeringskeuzes.
 • Handelaar netwerk: Sociaal netwerk waarmee gebruikers de realtime portfolio-activiteiten van andere handelaren kunnen volgen en hun strategieën kunnen kopiëren. Het imiteren van hun strategieën is net zo eenvoudig als naar een portefeuille van tophandelaren gaan en op ‘handel kopiëren’ klikken.
 • Marktplaats: Verken nieuwe mogelijkheden voor cryptovaluta, “ontvang realtime marktgegevens en krijg toegang tot beleggingsinstrumenten van derden”. De markt omvat onderwerpen als trending cryptocurrencies en bijgewerkte ICO-informatie.

coindash platform

Hoe werkt CoinDash Werk?

Als een ERC20-token is CDT compatibel met de Ethereum-blockchain. Momenteel ondersteunen Coindash-implementaties Ethereum en RSK maar ze hopen alle slimme contractblokketens te ondersteunen in het kader van sociale handel.

CoinDash is beschikbaar op mobiele apps en online. Het product wordt beschouwd als een marktnetwerk dat een marktplaats, sociaal netwerk en SaaS-component (Software-as-a-Service) omvat. Het marktnetwerk biedt integratie van meerdere uitwisselingen zoals Poloniex en HitBTC om gebruikers op de hoogte te houden van algemene analyses. Het ondersteunt ook “als-dan-automatisering van ICO-investeringen. Voorbeeld: investeer in ICO X als 75% van de cap binnen de eerste 24 uur wordt verhoogd. ” Bovendien kunnen transacties worden uitgevoerd onder “als-dan” -voorwaarden.

coindash platform

 • Marktplaats: gegevens geproduceerd door de SaaS- en netwerklagen maken het gemakkelijker om investeringsmogelijkheden te ontdekken.
 • Realtime handelssignalen van CoinDash
 • Houd gebruikers op de hoogte van de algehele markt en van trending cryptocurrencies
 • Software-ontwikkelingskit voor ontwikkelaars waarmee ze investeringsinstrumenten van derden kunnen samenvoegen.
 • ICO-dashboard: grafisch dashboard van vroegere, huidige en toekomstige ICO’s en helpt bij het erin investeren via het platform.
 • Netwerk (sociaal): maakt interactie tussen de CoinDash-investeringsgemeenschap mogelijk door het delen van inhoud.
 • Signaalhandel: regelmatige gebruikers ontvangen realtime handelssignalen van topinvesteerders. Gebruikers moeten vergoedingen betalen met CDT om terugkerende signalen te ontvangen.
 • Copy trading: gebruikers kunnen een deel van hun muntenbezit toewijzen om tophandelaren te kopiëren met behulp van slimme contracttechnologie

coindash handelaar

Over CoinDash

CoinDash is een Israëlische blockchain-startup met het hoofdkantoor in Tel Aviv. Het bedrijf werd in 2016 opgericht door Alon Muroch en heeft tussen de 11 en 50 mensen in dienst. Genoemd een van de “Top 25 Israëlische beïnvloeders in blockchain-technologieën en cryptocurrencies” door The Jerusalem Post, Muroch is geen amateur voor de industrie.

Voorafgaand aan CoinDash was Muroch medeoprichter van Bitcoin Authenticator in 2014 en was hoofd van iOS-ontwikkeling bij p2p (peer-to-peer) betalingsoplossingenbedrijf PayKey. Mede-oprichter Adam Efrima heeft ook een indrukwekkend hervat, ooit operationeel directeur bij het sociale handelsinvesteringsnetwerk eToro en investeringsdirecteur bij Citic Group voordat hij verder ging met de oprichting van CoinDash.

Tijdens de ICO-fase werd CoinDash gehackt door een “onbekende dader” die het aangewezen investeringsadres veranderde in een persoonlijk adres. Terwijl het bedrijf nog steeds $ 6,4 miljoen kon ophalen, de hacker had al ongeveer $ 7 miljoen gestolen in Ethereum. CoinDash sloot de tokenverkoop uiteindelijk 13 minuten na de start.

In een verklaring zei het bedrijf: “dit was een schadelijke gebeurtenis … maar het is zeker niet het einde van ons project.” Naast de aanvankelijke tegenslag is het bedrijf doorgegaan met het project en heeft het zijn roadmap geschetst zoals hieronder te zien is.

coindash roadmap

CoinDash Munttoevoer

CoinDash heeft een totaal aanbod van 1.000.000.000 CDT met een circulerend aanbod van 651.246.670 CDT. Hoewel de markt handelaren ‘s nachts wakker houdt van angst, onthulde CoinDash goed nieuws.

coindash marketcap

Als onderdeel van hun loyaliteitsprogramma ontvangen ICO-deelnemers tokens via distributie voor in totaal 15.000.000 CDT. Bovendien zal CoinDash in de maand februari in totaal 2,5 miljoen CDT uit de circulatie ‘terug kopen’ om het in de reserves van het bedrijf te houden ”. Coindash staat momenteel op 195 van alle munten in termen van marktkapitalisatie.

CoinDash Handelsgeschiedenis

Op 7 augustus 2017 betrad CoinDash ongeveer $ 0,05. Op het moment van schrijven handelde CDT voor ongeveer $ 0,11 en bereikte ATH’s van $ 0,27 op 7 januari 2018. De dramatische schommelingen in de prijs van dit digitale activum weerspiegelen de algehele volatiliteit van de cryptocurrency-markt. In de afgelopen weken heeft de bearmarkt ook CDT geplaagd.

coindash handelsgeschiedenis

Waar kan je kopen CoinDash?

Binance, Gate.io, HitBTC, EtherDelta, Gatecoin, Mercatox, en Grote zijn allemaal beurzen die u CDT kunt kopen met ETH of BTC. Coincentral raadt Binance echter ten zeerste aan vanwege het gebruiksvriendelijke formaat en de lage handelskosten.

Nieuwe gebruikers kunnen BTC- of ETH-munten kopen op Bitstamp, CoinMama, Coinbase of Gemini en deze op hun respectievelijke adressen op Binance storten. Deze uitwisselingen maken ETH- en BTC-aankopen mogelijk met creditcards en / of bankoverschrijvingen.

Waar kunt u opslaan CoinDash?

Omdat CoinDash een ERC20-token is, kunt u deze opslaan op hardware-wallets die de Ethereum-blockchain ondersteunen, zoals Ledger Nano S en Trezor. U kunt het ook opslaan op MyEtherWallet (MEW). Raadpleeg onze gids The Best Ethereum Wallets om meer portemonnees te bekijken.

Conclusie

In zijn wit papier, CoinDash stelt dat zowel ervaren als beginnende cryptocurrency-investeerders zich aangetrokken zullen voelen tot het platform via zijn krachtige analyse- en sociale netwerktools. Momenteel bevindt zich in de laatste testfase waarschijnlijk een gereed product dat op korte termijn klaar is voor openbare lancering.

Een project als dit lijkt zich te onderscheiden van de vele “zwendel” blockchain-projecten. Met CoinDash biedt het project een duidelijke use-case voor CDT. Volgens het team “hoe meer mensen het platform gebruiken, hoe meer vergoedingen er worden betaald, hoe meer tokens er worden gekocht, wat uiteindelijk de prijs van het token opdrijft.”

Omdat veel handelaren dagelijks geld verliezen, is het geen verrassing dat een product wordt gelanceerd om handelaren een helpende hand te bieden. Daarom zou het niet onredelijk zijn om het succes van deze relatief nieuwe altcoin te voorzien.

Bekijk de projecten voor meer informatie over CoinDash officiële Twitter-pagina, of bekijk dit Youtube video uitleggen hoe het futuristische handelsplatform werkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me