Wat is de beste Litecoin-mijnbouwhardware in 2018?

Het ontginnen van de belangrijkste cryptocurrencies met behulp van hardware kan tegenwoordig serieuze investeringen vergen. Het gaat niet alleen om financiële uitgaven voor de mijnbouwopstelling, maar je moet het spel ook voldoende begrijpen om voldoende competitief te blijven. Als u denkt dat u klaar bent om te investeren in Litecoin-mijnbouwhardware, dan bent u hier aan het juiste adres, aangezien onze gids de beste opties samenvat die beschikbaar zijn in 2018.

Een waarschuwing

De aanhoudende bearmarkt heeft het mijnwerkers in 2018 moeilijk gemaakt. Door de energiekosten in veel landen kunnen de kosten van het runnen van een boorplatform opwegen tegen de beschikbare winsten. Dit kan het geval zijn bij het minen van Bitcoin, Litecoin of een van de andere cryptocurrencies.

Wees u bewust van de risico’s voordat u in mijnbouwhardware investeert. Als de prijs van de munt die u aan het delven bent, daalt, kunt u uiteindelijk meer betalen voor de energie om uw mijnbouwinstallatie te laten draaien dan u zult behalen uit de winst die het genereert. Bovendien wilt u ervoor zorgen dat de winst die u verdient, de kosten van investeringen in uw apparatuur dekt. Controleer een winstgevendheid calculator en zorg ervoor dat u weet waar u aan begint.

Waarom mijn Litecoin?

Hoewel de waarde van Bitcoin aanzienlijk hoger is dan die van Litecoin, lijkt het misschien alsof Bitcoin de aantrekkelijkere optie is. Het minen van Litecoin heeft echter enkele verschillen die voordelig kunnen zijn. Met name de mijnactiviteiten van Litecoin zijn iets minder verzadigd dan die van Bitcoin.

Litecoin block mining gebeurt elke twee en een halve minuut in tegenstelling tot Bitcoin, waar elke tien minuten een block wordt gedolven. Daarom zijn er vier keer zoveel mogelijkheden om een ​​Litecoin-blok te minen dan een Bitcoin-blok. Blokbeloningen voor het minen van Litecoin zijn momenteel 25 LTC per blok.

Net als Bitcoin, Litecoin ondergaat een halvering periodiek, waardoor de munt zijn waarde behoudt. De volgende halvering van Litecoin-blokbeloningen is op 7 augustus 2019.

De mining-hardware van Litecoin werkt volgens het Scrypt-mining-algoritme. Dit betekent dat u ook een Scrypt ASIC kunt plaatsen om andere cryptocurrencies te delven die het Scrypt-algoritme gebruiken, bijvoorbeeld Dogecoin.

Opties voor Litecoin Mining in 2018

Zelfs in 2017 was het nog mogelijk om Litecoin te minen met een CPU of GPU. Omdat ASIC-gebruik zo overheersend is geworden in het minen van cryptocurrency, is het helaas niet langer competitief genoeg om Litecoin in 2018 te minen met behulp van een CPU of GPU.

Om deze reden moet iedereen die naar de beste Litecoin-mijnbouwhardware voor 2018 kijkt, een Scrypt ASIC-mijnwerker aanschaffen. Dit is natuurlijk een duurdere optie dan voorheen beschikbaar was toen GPU-mining mogelijk was. In 2018 is dit echter de enige mogelijke manier waarop een miner realistisch kan strijden om blokbeloningen.

Litecoin Mijnbouwhardware

Antminer L3++

Er zijn veel minder opties voor Litecoin-mininghardware in vergelijking met wat beschikbaar is voor het minen van bitcoins. Onder de beschikbare opties is de consensus dat de beste Litecoin-mijnbouwhardware die momenteel op de markt beschikbaar is, de Antminer L3++ ASIC.

Door de prijs-kwaliteitverhouding af te wegen tegen het stroomverbruik en de hash-snelheid (de snelheid waarmee de miner het volgende blok kan minen), is de Antminer L3 ++ zeker het overwegen waard – vooral voor degenen die nieuwer zijn in het mining-spel.

Het werkt op 942w vermogen met een hash-snelheid van 580mH per seconde. Hoewel een ander model van Litecoin-mijnbouwhardware met een hogere hash-snelheid werkt (zie hieronder), is de Antminer L3 ++ momenteel te koop voor minder kosten op Amazon voor minder dan $ 400. Dit maakt het een uitstekende waarde voor het geld onder Scrypt ASIC’s. Bitmain is de leverancier die de Antminer-hardware produceert en verkoopt.

De Antminer L3 ++ is de nieuwste versie van de Antminer Scrypt ASIC. Er zijn echter nog oudere versies te koop. Er zijn twee modellen van de vorige versie, de Antminer L3+, die draaien op 850w met een hash-snelheid van 600Mh / s, of 800w voor 504Mh / s.

Antminer L3 +

De Antminer L3 + via Bitmain-website

Bij aankoop van de Antminer L3 + of L3 ++ is het belangrijk om te controleren of de voeding is inbegrepen. Modellen die rechtstreeks vanuit Bitmain worden verzonden, hebben geen voeding, dus u moet deze apart aanschaffen. Als u op Amazon koopt, is het wellicht mogelijk om een ​​bundel te krijgen met de meegeleverde voeding.

Innosilicon A4

De Innosilicon A4 LTCMaster is Litecoin-mijnbouwhardware alleen voor de meest hardcore mijnwerkers. Het werkt op 1500w vermogen met een hash-snelheid van 1230Mh / s. Wat echter waarschijnlijk alle mijnwerkers behalve de meest geïnvesteerde mijnwerkers zal afschrikken, is het feit dat het alleen mogelijk is om deze Scrypt-mijnwerker in batches van drie tegelijk te bestellen. Met een kostprijs van $ 3000 per machine is dit een flinke initiële uitgave, vooral in een bearmarkt.

Innosilicon A6

Innosilicon A6 miner via Innosilicon website

Innosilocon lijkt een slechte reputatie te hebben voor klantenservice, waarbij sommige kopers problemen melden met de communicatie met het bedrijf. Op de website staat expliciet dat het eigendom overgaat op de koper zodra Innosilicon het pakket naar de koeriers verzendt. Als je $ 9.000 aan mijnbouwuitrusting beschadigd aankomt, is dat blijkbaar je uitkijkpunt. Om deze reden komt de Innosilicon A4 als laatste op onze lijst.

Een te vermijden – Bittech L1 (SCAM Alert!)

De Bittech L1 zou een gloednieuwe Scrypt ASIC zijn die in augustus 2018 werd uitgebracht. Het werd aangeprezen als een geavanceerder stuk Litecoin-mijnbouwhardware, zij het tegen een veel hogere prijs dan de Antminer ASIC’s.

De productbeschrijving zei dat het 2600w aan vermogen zou gebruiken om een ​​hash-snelheid van 2600Mh / s te draaien. Dit zou het over een langere periode een meer winstgevende optie hebben gemaakt dan de Antminer-hardware. Het product was op de markt voor bijna $ 1.000.

Degenen die de Bittech L1 hebben besteld, hebben hun zendingen echter nooit ontvangen, aldus een lange thread op Bitcointalk. Het feit dat de website van het bedrijf ook down is, duidt op oplichting.

Samengevat

Het delven van cryptocurrencies kan zeer winstgevend zijn tijdens bullmarkten. Het kan zelfs nog steeds winst genereren, zelfs in bearmarkten; als de stroomkosten laag genoeg zijn en de hash-snelheid hoog genoeg. Om de huidige winstgevendheidsniveaus van een van de hier aanbevolen Litecoin-hardware te begrijpen, bekijk eerst een winstgevendheidscalculator. Coinwarz-rekenmachines zijn een goede optie voor het schatten van de winstgevendheid van Litecoin-mijnbouwhardware. Het houdt rekening met de huidige moeilijkheidsgraden voor mijnbouw, de hash-snelheid van elk apparaat en de energiekosten in uw regio.

Zorg er vooral, net als bij elke investering, voor dat u de risico’s en uitbetalingen begrijpt voordat u mijnbouwhardware koopt. Zorg er in het bijzonder voor dat u het bedrijf in detail bekijkt, vooral als het geen bekende ASIC-fabrikant is zoals Bitmain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map