Wat is de volgende Bitcoin?

Wauw. Dat is ballsy om zelfs maar te vragen wat dat is. Is Bitcoin niet goed genoeg voor jou??!

Dus je denkt dat je klaar bent voor de volgende Bitcoin, toch? Nou, laat me eerlijk zijn, de volgende “Bitcoin” kan maar beter zo wereldschokkend geweldig zijn dat het het tijdcontinuüm van het universum doorbreekt. (Echt waar.)

Wat ik bedoel is dat het beter is om echt innovatief te zijn dan functionaliteit en protocollen waar Bitcoin al het gat heeft gevuld. Maar goed, dit is een van de meest gestelde vragen van nieuwkomers in cryptocurrency … Dus hier zijn we dan.

Laten we beginnen met eerst te bekijken wat Bitcoin zo fantastisch maakt.

Wat is Bitcoin, man?

Bitcoin is een digitaal geldecosysteem met valuta-eenheden (Bitcoin) die worden gebruikt om waarde op te slaan en te verzenden onder deelnemers aan dit glorieuze gedistribueerde en gedecentraliseerde computernetwerk. De Bitcoin-protocolstack is beschikbaar als open source-software en kan op veel apparaten worden uitgevoerd, waaronder mobiele telefoons, tablets, desktops en zelfs een Raspberry Pi.

Gebruikers communiceren via het Bitcoin-protocol via het web of andere mechanismen (zoals bluetooth of zelfs radio). Het is een peer-to-peer-systeem zonder centrale server of controlepunt.

Bitcoin wordt gemaakt via een proces dat mining wordt genoemd. Dit houdt in dat computers strijden om oplossingen te vinden voor een wiskundig probleem (denk aan een race om een ​​gigantische Sudoku-puzzel op te lossen) die 12,5 BTC per gevonden blok oplevert. Mijnwerkers verwerken en valideren ook bitcoin-transacties om dubbele uitgaven of andere frauduleuze transacties te voorkomen.

Laten we dus eens kijken, Bitcoin (en zijn Blockchain) bestaat uit:

 • Een gedecentraliseerd peer-to-peer-netwerk (het bitcoin-protocol)
 • Een grootboek voor openbare transacties (de blockchain)
 • Een reeks regels voor onafhankelijke transactievalidatie en valuta-uitgifte (consensusregels ook bekend als mijnbouw)
 • Een mechanisme om wereldwijde gedecentraliseerde consensus te bereiken over de geldige blockchain (Proof-of-Work-algoritme)

Het is het internet van geld! Het is waanzinnig innovatief is wat het is.

Dus, wat is de volgende Bitcoin al??

Gozer. Bitcoin is een nieuwe activaklasse. Dat is een vrij moeilijke show om te volgen. Dit betekent dat het een geheel nieuwe categorie van digitale “eigendommen” heeft gecreëerd die een hele reeks wormen en gebruiksvoorbeelden is die het zal openen. Zelfs de IRS, de IMF-wereldbank en vele andere bestuursorganen krabben zich nog steeds vragend achter het hoofd over wat ze met deze technologie moeten doen.

Hieronder staat een superbasische rubriek over wat van iets de volgende Bitcoin zou maken (die van toepassing zal zijn op de beschouwde munten).

De “volgende Bitcoin” moet:

 • Hebben een toonaangevende architectuur van de volgende generatie – Ze moeten de blockchain-constructie op een grote manier ontwikkelen om als ‘het volgende’ te worden beschouwd. Ethereum heeft bijvoorbeeld een platform gecreëerd dat tientallen topprojecten heeft voortgebracht die bovenop zijn netwerk zijn gebouwd.
 • Wees exponentieel storend in use cases – Het financiële systeem ontwrichten, fintech en het creëren van een nieuwe beleggingscategorie is moeilijk te volgen, ze moeten verder innoveren.
 • Maak gebruik van originele code en implementaties – Bitcoin is samengesteld uit eerder gepubliceerde concepten (bijv.Hashcash) maar heeft die creaties geëvolueerd tot iets origineels, nieuw en robuusts, ze moeten een vergelijkbare prestatie hebben.
 • Zorg voor een netwerkeffect van adoptie – Een “munt” is slechts een idee zonder een werkend product en wat nog belangrijker is, mensen die het gebruiken, hoe meer gebruikers, hoe beter.

Beschouw deze volgende “keuzes” als mogelijkheden op basis van wat tegenwoordig bekend is. We zullen niet weten wat de volgende (of volgende) Bitcoin is op korte termijn. (Als het überhaupt al zou zijn, aangezien sommigen zouden kunnen beweren dat er niets boven de grond kon komen, brak Bitcoin)

Ethereum

Zoals besproken in deze gids, “Wat is Ethereum?”, Leer je meer details over het geheel. Ik zou echter nog steeds enkele van die punten willen aanraken om een ​​context toe te voegen waarom Ethereum de volgende Bitcoin zou kunnen zijn.

Ethereum is een protocol, slim contractplatform, codebasis en heeft zelfs een besturingssysteem (ethos) ontworpen voor mijnwerkers. Ethereum vergemakkelijkt het bouwen van gedecentraliseerde applicaties (dApps) via een blockchain met Turing-complete programmeertaal waarmee de gebruiker slimme contracten en aangepaste dApps kan schrijven.

Deze Turing-complete computing-toevoeging maakt een krachtigere blockchain mogelijk dankzij aanpasbare slimme contractscripting (die Bitcoin niet heeft). Daarnaast is er de Ethereum Virtual Machine (EVM) die op Ethereum draait en waarmee alle Ethereum-gebruikers slimme contracten lokaal op hun apparaat kunnen uitvoeren met een node.

Een DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie die een virtuele entiteit is die gedecentraliseerd bestuur en beheer mogelijk maakt. Eenmaal boven een bepaalde aangewezen meerderheidsdrempel (bijv. 51%) kunnen aandeelhouders beslissen hoe ze uitgeven, geld toewijzen en zelfs code wijzigen. De DAO heeft alle mechanismen van traditionele bedrijven of non-profitorganisaties, maar gebruikt in plaats daarvan cryptografische blockchain-technologie voor handhaving.

Ethereum-contracten kunnen een gedecentraliseerd netwerk voor bestandsopslag vergemakkelijken. (Waar gebruikers tokens kunnen verdienen voor het verhuren van hun harde schijven en ongebruikte ruimte) Denken: Een gedecentraliseerde Dropbox of Google Drive.

Een beginnershandleiding voor Ethereum

Bron: Ethereum.org-blog

Het Ethereum-team

Kernontwikkelaars

Recente ontwikkelingen zijn onder meer het toevoegen van privacyfuncties en het verminderen van bloktijden (plasma)

Enkele grote projecten op het platform van Ethereum zijn:

Toestand

Status is een mobiel Ethereum-besturingssysteem (OS), browser, messenger en open source-platform. Als Ethereum een ​​wereldwijd computernetwerk was, zou Status vergelijkbaar zijn met het Windows-besturingssysteem met gebruiksvriendelijke interfaces die Ethereum-code en slimme contracten tot leven brengen. Het team heeft ook een meer visie op decentralisatie en wederopbouw van internet zoals het bedoeld was.

TenX

TenX is een netwerk-, spoor- en betaalmethode (via een bankpas) met 0% uitgaven en wisselkosten. TenX ondersteunt verschillende blockchain-activa in meerdere blockchains, waaronder Bitcoin, Dash, Ethereum, Ethereum ERC20 Tokens (REP, CVC, OMG) en er wordt binnenkort meer aan toegevoegd. Bovendien krijgen gebruikers beloningen van transacties en kaartbezit (0,5% per transactie en 0,1% omdat ze kaarthouder zijn)

TenX-betaalpas

Waarom kon Ethereum is de volgende Bitcoin?

Het heeft een fantastisch team van niet alleen veteranen van Bitcoin, maar ook van programmeren en ontwikkelen. Ze hebben de technologie, functionaliteit en behoeften van Bitcoin geëvolueerd. Hun netwerk, protocol en slimme contractplatform waren zo’n leider dat ze een go-to-source zijn geworden voor de meeste ICO’s die even indrukwekkende teams en use-cases hebben.

Gebaseerd op de eerder genoemde rubriek, is Ethereum absoluut een leider van het pakket door originele code (slimme contracten, ethOS, EVM) en toonaangevende architectuur aan te bieden waarop talloze organisaties voortbouwen. De indrukwekkende startups en use-cases die bovenop Ethereum zijn gebouwd, zijn talrijk en van topklasse.

Ten slotte hebben ze een absoluut waanzinnig netwerkeffect en worden ze geprezen door Crypto-enthousiastelingen, speculanten en zelfs institutionele beleggers. Dit zal voor gevestigde exploitanten moeilijk te repliceren zijn.

(Leer hier hoe u Ethereum kunt kopen)

Rimpeling

XRP is het Ripple-token dat wordt gebruikt voor afwikkeling, maar is een afzonderlijk onderdeel van het protocol (de rails genaamd RippleNet). Het geheel van RippleNet omvat een afrekeningslaag, overschrijving, API en valutawisselfunctionaliteit. Ripple had al vroege iteraties in 2005 en werd uiteindelijk gesteund door Andreessen Horowitz en Google Labs in 2011.

Daarnaast is er een RippleNet-adviesraad die heeft samengewerkt met brancheleiders in het bankwezen om een ​​door de branche herzien en geaccepteerd ‘rulebook’ of een reeks standaarden op te bouwen die voor elke transactie operationele consistentie en juridische duidelijkheid garanderen.

Ripple heeft kantoren in San Francisco, New York, Londen, Sydney en Luxemburg met meer dan 75 klanten in 27 landen.

Het probleem met betalingen vandaag

Rails zijn traag en vol met veel tussenpersonen die zowel tijd als kosten toevoegen. Grensoverschrijdende afwikkeling is ook duur en omslachtig te beheren. In dit digitale tijdperk is er grote behoefte aan een upgrade van deze systemen. Ripple probeert deze problemen aan te pakken.

Specifieke Ripple-producten zijn onder meer:

 • xCurrent – Een bedrijfssoftwareoplossing die onmiddellijke bankafwikkeling, grensoverschrijdende betalingen en end-to-end-tracking mogelijk maakt.
 • xRapid – Een uitwisselingsmechanisme dat voor veel valutaparen ter wereld tegen lage kosten zorgt
 • xVia – Een eenvoudige Application Programming Interface (API), waarvoor geen software-installatie vereist is, die naadloze transparante betalingen mogelijk maakt die via hun wereldwijde netwerk worden verzonden.

xCurrent

De xCurrent-softwareoplossing werkt door banken die elkaar in realtime een bericht sturen om betalingsgegevens te bevestigen voordat de transactie wordt gegenereerd. Het wordt bevestigd zodra de levering arriveert en is verrekend.

De afwikkelingsstappen omvatten: (1) Betalingsinitiatie (2) Validatie vóór de transactie (3) Cryptografische opslag van fondsen (4) Afwikkeling (5) Bevestiging

xCurrent’s geldstroom

xRapid

Betalingsaanbieders, financiële instellingen en bijna elke entiteit die gebruikmaakt van transacties tussen verschillende landen, kunnen nu direct en goedkoop in valuta wisselen. Opkomende markten hebben doorgaans over de hele wereld vooraf geladen rekeningen in lokale valuta nodig, wat duur wordt. xRapid verhoogt de liquiditeit en verlaagt de behoefte aan dure valutareserves.

xRapid creëert goedkope liquiditeit voor veel valutaparen ter wereld

xVia

Deze Application Programming Interface (API) is voor bedrijven, betalingsproviders en banken die een standaardinterface nodig hebben om wereldwijd betalingen te verzenden. Dit betekent transparante tracking en uitgebreide gegevens zoals bijgevoegde facturen.

Ripple is een A-speler en ik zou zeggen een veteraan in de FinTech-ruimte. Ze waren er niet alleen eerdere Ripple-iteraties dan Bitcoin (circa 2005), maar ze hebben ook top VC’s, waaronder Google Labs die hun inspanningen begeleiden.

Bovendien pakken ze het oude banksysteem aan, dat in de triljoenen dollars wordt beheerd. Om de efficiëntie te versnellen, de kosten te verlagen en de traceerbaarheid en compliance te vergroten, is dit een echt recept voor succes.

Hier zijn enkele van de klanten van Ripple tot nu toe:

Zelfs Crypto-puristische OG’s kunnen het erover eens zijn dat meer mogelijkheden voor mensen om toegang te krijgen tot en deel te nemen aan hun favoriete digitale activa een goede zaak is. Ripple helpt dat op een grote manier door banken in staat te stellen fondsen goedkoop, efficiënter en liquide over valutaparen te verplaatsen. Hoewel velen die realiteit misschien niet leuk vinden, is het de wereld waarin we momenteel leven.

Ongeacht de ethos, is het moeilijk om het argument te maken dat banken verdwijnen, daarom is Ripple een duidelijke kandidaat om de volgende Bitcoin te zijn. Hoewel Crypto OG’s het misschien nooit volledig zullen accepteren, is het bijna gegarandeerd Bitcoin-niveau cool (zo niet moreso) in de ogen van het bankwezen.

Uiteindelijk fungeert Ripple als een brug voor verouderde banksystemen die gebruikmaken van deze nieuwe digitale rails, blockchains via RippleNet en hun andere productsuites.

NEO

Oorspronkelijk uitgebracht als Antshares, is NEO een gedistribueerd “slimme economie” -netwerk dat digitale activa, digitale identiteiten en slimme contracten combineert. Opgericht door Da Hongfei en Erik Zhang NEO heeft nauwe banden met een ander particulier en gefinancierd bedrijf genaamd OnChain die ook wordt geleid door de oprichters van NEO. Bovendien werd OnChain onlangs gestemd als een Top 50 FinTech-bedrijf in China door KPMG wat duidt op acceptatie en bewustzijn van de industrie.

Terug naar NEO, het bestaat uit twee native tokens: NEO (symbool NEO) en NeoGas (symbool GAS) die fungeert als een “brandstof” -token om het NEO-netwerk en de services te gebruiken. Dit is de eerste algemeen aangenomen cryptocurrency van China, waardoor NEO enorm heeft kunnen groeien. Uiteindelijk gebruikt NEO een groot aantal originele technologieën voor zijn “slimme” economie en netwerkinfrastructuur.

NEO heeft een totale voorraad van 100 miljoen tokens die het recht vertegenwoordigen om het netwerk te beheren, op teamleden te stemmen en netwerkparameters te wijzigen. Blokken worden elke 15-20 seconden gegenereerd en kunnen na validatie niet worden ingetrokken, teruggedraaid of gevorkt. Transactiedoorvoer kan tot 1.000tx / s aan met het potentieel om 10.000tx / s te bereiken met optimalisaties en ontwikkeling.

Een van de meest opvallende kenmerken van NEO is ondersteuning voor meer codebases dan Ethereum, waaronder: Java, Kotlin, .NET, C #, Visual Basic, JavaScript, Typescript, Python en Go. Dit overbrugt veel meer van de 18,5 miljoen softwareontwikkelaars die er zijn in Blockchain-ontwikkeling met drastisch kortere leercurves.

Het NEO-systeem omvat: mechanismen voor consensus (DBFT), cross-chain operabiliteit (NeoX), slimme contracten (NEO-contract), gedistribueerde opslag (NeoFS) en kwantumweerstand (NeoQS).

GAS wordt gegenereerd door NEO vast te houden

GAS werkt als een Proof of Stake (PoS) -beloning die is gekoppeld aan het vasthouden van NEO en wordt gegenereerd bij elk nieuw blok. Het totale aanbod van 100 miljoen GAS zal over ongeveer 22 jaar vrijkomen. Elk blokinterval is 15-20 seconden met jaarlijks 2 miljoen blokken.

De initiële release is 8 GAS per blok, elk jaar verminderd met 1 GAS (per blok, per jaar). Wanneer het na 7 jaar 1 GAS bereikt, wordt het op 1 GAS per blok gehouden voor de leveringsduur die wordt geschat op 22 jaar. Nadat het 44 miljoenste blok en het totale GAS 100 miljoen aanbod bereikt, zal er geen nieuw GAS worden gedistribueerd.

Het gedelegeerde byzantijnse fouttolerante (dBFT) consensusmechanisme

De dBFT staat voor Delegated Byzantine Fault Tolerant, een Byzantijns fouttolerant consensusmechanisme, vergemakkelijkt overeenkomsten door middel van stemmen bij volmacht. Kiezers die NEO hebben, kunnen een persoon voor een specifieke positie kiezen en in realtime stemmen.

Met digitale identiteitstechnologie kan elke partij een geverifieerd individu of instelling zijn. Dit vergemakkelijkt de registratie van conforme financiële activa en instrumenten in het RVA-netwerk. Dit zou dan het bevriezen, erven en andere eigendomsoverdrachtfuncties mogelijk kunnen maken.

NeoContract maakt interoperabiliteit en compilatie van meerdere codebases mogelijk.

NEO’s slimme contractsysteem (NeoContract) bestaat uit drie delen:

 1. NeoVM – NeoVM is een lichtgewicht, multi-use blockchain virtual machine (VM) met een architectuur die vergelijkbaar is met JavaVM en .NET Runtime.
 2. InteropService – Wordt gebruikt om het blockchain-grootboek, digitale activa, digitale identiteit, permanente opslagruimte en onderliggende services te laden.
 3. DevPack – Compiler en IDE-plug-in – Deze slimme contractcompiler en IDE-plug-in vermindert de leercurve voor ontwikkelaars en biedt ondersteuning voor: C #, Visual Basic, .Net, F #, Visual Studio, Java, Kotlin, Eclipse, C, C ++, GO, JavaScript, TypeScript, Python en Ruby op rails.

NeoX maakt interoperabiliteit tussen ketens mogelijk

NeoX faciliteert dit met (1) een “cross-chain asset exchange protocol” en (2) “cross-chain gedistribueerd transactieprotocol”:

1. Cross-chain overeenkomst voor de uitwisseling van activa

Laat meerdere deelnemers activa uitwisselen over verschillende ketens en zorg ervoor dat alle stappen in de transactie synchroon werken. Andere blockchains kunnen compatibel zijn met NeoX zolang ze eenvoudige smart contract-functionaliteit kunnen bieden.

2. Cross-chain gedistribueerd transactieprotocol

Cross-chain gedistribueerde transacties betekenen dat meerdere stappen van een transactie verspreid zijn over verschillende blockchains en dat de consistentie van de gehele transactie wordt gegarandeerd. Het is ook mogelijk voor cross-chain smart contracts waarbij een smart contract verschillende onderdelen op meerdere ketens kan uitvoeren

NeoQS creëert kwantumbestendige technologie

Kwantumcomputers bedreigen RSA en Elliptische curve (ECC) gebaseerde cryptografische mechanismen. NeoQS integreert een op Lattice gebaseerde cryptografie die het moeilijk maakt voor kwantumcomputers om te kraken.

De eerste gedecentraliseerde applicatie (dApp) op het NEO-platform:

Red Pulse, een “nieuwe generatie intelligentie- en content-ecosysteem” voor Chinese markten, heeft een token geïntroduceerd, RPX. Dit token drijft een platform aan dat de productie en distributie van inhoud beheert, aanvankelijk gericht op de Chinese kapitaalmarkten. Het doel is om onderzoek te stimuleren door producenten te compenseren voor hun inzicht. Red Pulse maakt gebruik van marktinformatie, machine learning en traditionele onderzoekspraktijken om gebruikers topgegevens te bieden.

https://coin.red-pulse.com/#overview

Aan de voorkant hebben consumenten toegang tot het onderzoek dat voor hen het meest relevant is om weloverwogen beslissingen te nemen. Red Pulse handhaaft de kwaliteit van de informatie met toezicht op het platform, de incentivestructuur en doorlichting van bijdragers op expertniveau.

NEO-analyse

NEO is alsof je Ethereum ziet voordat het zo populair werd. Met zijn Aziatische wortels en netwerkeffect zou NEO ons naar nieuwe hoogten en niveaus van acceptatie kunnen brengen. (Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze in de regio Azië-Pacific zijn, waardoor ze bijna 4 miljard mensen hebben).

Het heeft vergelijkbare functies die Ethereum populair maakten, maar ze overtroffen dat aanzienlijk door ondersteuning voor nieuwe codebases toe te staan. Dit vermindert de leercurve voor ontwikkelaars versus het feit dat ze moeten trainen op volledig originele codebases.

Zoals we hebben gezien, is er een enorm knelpunt in het hebben van voldoende Blockchain-ontwikkelaars om aan de huidige marktvraag te voldoen. Dat is de reden waarom NEO veel meer op basis van codes toestaat, hen in staat stelt om te kiezen uit de 18,5 miljoen softwareontwikkelaars die er zijn versus de 5000 geschatte ontwikkelaars die er zijn voor Blockchain.

Met een nauwe alliantie met OnChain, die al wordt geprezen in de Chinese FinTech-industrie, is NEO klaar voor aanzienlijke groei en integratie met de regio Azië-Pacific en daarbuiten.

Bitshares

Bitshares (symbool BTS) is een “crypto-equity”, business engine, gedecentraliseerde exchange (DEX), software, netwerk, grootboek, exchange, bank, valuta en idee, waarvoor de tijd rijp is. Gebaseerd op een gedelegeerd proof of stake (DPOS) -algoritme, werd Bitshares gemaakt door visionair Dan Larimer, oprichter van Steemit, EOS en Cryptonomex. Bitshares bieden krachtige functies en use-cases die voldoen aan enkele van de grootste wereldwijde markten en behoeften van de industrie.

Ten eerste fungeert uw gebruikersnaam als uw portefeuilleadres (denk aan uw e-mailaanmelding als voorbeeld) versus lange omslachtige reeksen letters en cijfers. Ze hebben een razendsnelle blockchain met bloktijden van 1,5 seconde en een doorvoerpotentieel van 180.000 tx / s (wat meer is dan Visa, Mastercard en Amex gecombineerd).

Bron: @Bitshares

Een gedecentraliseerde beurs (DEX) biedt een handelsvloer die is gebouwd op de blockchain

De DEX stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies te kopen en te verhandelen zonder een centrale autoriteit of single point of failure. Dit elimineert de noodzaak van een verrekenkantoor. De DEX heeft een groeiende Chinese marktpenetratie en populariteit als gevolg van stijve en onzekere opkomende overheidsregels.

Smart Coins zijn aan de markt gekoppelde activa die worden gedekt door reële waarde

Deze ingebouwde functie en zijn gekoppeld aan activa zoals bitUSD weerspiegelt de USD fiat-waarde. Hierdoor kunnen korte broeken met onderpand en opties de deur openen voor Bitshares om een ​​hap uit de geschatte markt voor derivaten van $ 1 biljard. De activa behouden prijspariteit op basis van de gedecentraliseerde Bitshares-markt.

Gedecentraliseerde Autonome Bedrijven (DAC) krijgen een platform om te bestaan

Als een van de eerste DAC’s biedt Bitshares een raamwerk voor andere entiteiten om zich op een vergelijkbare manier te organiseren en biedt het de tools, community en rails om dit op een legale en conforme manier te doen, waardoor een vertrouwensomgeving ontstaat.

100% Delegated Proof of Stake (DPOS) maakt de behoefte aan stroomverslindend Proof of Work (PoW) overbodig

Net als bij NXT en Peercoin waren de Bitshares-architecten van mening dat het enige doel van transacties zou moeten zijn voor verspreiding en bevestiging. Proof of Work zoals gezien met Bitcoin kauwt een aanzienlijke hoeveelheid energie op met behulp van computerbronnen om wiskundige problemen op te lossen. Sommigen beschouwen dit als een onhoudbare lange termijn. Bitshares maakt gebruik van het raamwerk van het bewijs van belanghebbenden, zodat houders hun stem aan een sleutel kunnen delegeren.

Netwerkkosten en transactiekosten worden onder de leden verdeeld.

Bitshares biedt lidmaatschapsabonnementen aan die variëren van jaarlijkse tot levenslange lidmaatschappen en die lagere kosten voor het gebruik van de Bitshares-rails mogelijk maken. Voor kortere abonnementen geldt een bepaald tijdsbestek om het verlaagde tarief te krijgen. Daarnaast is er een verwijzingsprogramma voor leden dat één niveau diep is, waardoor ze lagere vergoedingen kunnen ontvangen en een percentage van de vergoedingen die worden betaald door degenen die ze doorverwijzen.

Bitshares biedt bankdiensten aan, waaronder leningen tegen onderpand

Bitshares biedt uw BitAssets onderpand met mogelijkheden om lenen u tot 33,33% van uw totale BTS-bezit waardoor een veel conservatievere reserve van de totale lening mogelijk is (meer dan 200%). Dit gedecentraliseerde bankmodel creëert een robuust en veilig alternatief voor traditioneel bankieren. Het feit dat er feitelijke 2x de door onderpand gedekte reserves zijn, is een grote verbetering ten opzichte van het huidige fractionele reservebankensysteem dat een magere reserve van 10% aan activa vereist.

Oprichters van Bitshares hebben eerdere ervaring met het maken van EOS en Steemit

Bitshares, het bedrijf heeft er een punt van gemaakt om zich af te scheiden als een extern adviesbureau https://cryptonomex.com/ dat het netwerk dient op basis van de wensen van de leden, commissies en getuigen. Dit was om ervoor te zorgen dat er geen gecentraliseerde controle of vooroordelen waren, zoals we hebben gezien bij andere grote munten, terwijl hun expertise en vaardigheden toch op een professionele manier beschikbaar waren voor de gemeenschap..

Ze brengen aanzienlijke ervaring met het bouwen en promoten van eerdere Crypto-projecten, wat hen ervaring en harde klappen geeft om uit te putten, wat hun voortgang en expertise mogelijk zal versnellen om Bitshares te laten groeien.

Uiteindelijk is Bitshares cray cray jongens. Het feit dat ze de derivatenmarkt aanpakken (geschat op $ 1 QUADRILLION … dat is een biljoen x 1000!) Terwijl hun SmartCoins aan activa zijn gekoppeld, is gewoon gek. Ik kan geen grotere markt bedenken waarop ze zich kunnen richten.

Daarnaast is er een grote beweging in de richting van het creëren van een DEX (gedecentraliseerde uitwisseling), wat echt een behoefte van de volgende generatie op de markt is. Problemen met gecentraliseerde uitwisselingen zijn onder meer hacks, inbreuken, diefstal en zelfs marktmanipulatie. Single points of failure, samen met ijverige financiële toezichthouders, is een goed uitgangspunt om een ​​DEX nodig te hebben.

In het bijzonder, als gevolg van recente zorgen over regulering in China, is er op de markt veel gebruik gemaakt van Bitshares DEX, wat een goed voorteken is voor hun netwerkeffect.