Wat is het Broodtoken?

De Bread Token (BRD) biedt kortingen en extra services bij het gebruik van de populaire Bread Wallet-app. Bread is de eerste cryptocurrency-portemonnee die een loyaliteits- en klantenbeloningsprogramma biedt. In de competitieve markt voor cryptocurrency-portemonnees heeft Bread meer dan 650.000 klanten in meer dan 150 landen verworven. De volgende stap is het stimuleren van mensen om binnen het Brood-ecosysteem te blijven.

BRD-logo

Brood portemonnee

De Bread wallet is een gratis iOS- of Android-download en eenvoudig in te stellen. Er wordt geen registratie of persoonlijke informatie verzameld tijdens het installatieproces. Na het downloaden van de app kun je een Bitcoin wallet importeren of een nieuwe aanmaken. Als u een nieuwe portemonnee aanmaakt, ontvangt u een papieren sleutel: “een lijst van 12 woorden dat kan worden gebruikt om de toegang tot uw portemonnee te herstellen als u ooit uw telefoon kwijtraakt of upgradet. ” Als u later besluit om een ​​andere portemonnee te gebruiken, kunnen de 12 woorden worden gebruikt om uw privésleutel te genereren en kunt u nog steeds uw Bitcoins herstellen. De sleutels zijn alleen toegankelijk vanaf uw apparaat, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat Bread wordt gehackt.

De eenvoudige gebruikersinterface heeft opties voor het verzenden en ontvangen van Bitcoins. In de menuoptie is er voor bepaalde landen de mogelijkheid om Bitcoin rechtstreeks vanuit de Bread-app te kopen.

BRD portemonnee

Bij het verzenden kunt u kiezen tussen het betalen van ‘gewone’ of ‘goedkope’ netwerkkosten. De reguliere kosten zouden uw transactie binnen een uur moeten bevestigen, terwijl de economy fee uw transactie binnen 24 uur zou moeten bevestigen, afhankelijk van het verkeersniveau op het Bitcoin-netwerk..

Transactiekosten voor brood

Broodportemonnee is wat wij beschouwen als een hete portemonnee, in die zin dat het is verbonden met internet en handig is als u van plan bent regelmatig Bitcoins te verplaatsen. Voor langdurige, veiligere opslag van uw Bitcoins, zou u koude opslag moeten overwegen, zoals de Ledger Nano S.

Toegankelijkheid

Het uiteindelijke doel van Bread is om een gedecentraliseerde bank. Net zoals Airbnb geen hotels heeft en Uber geen auto’s bezit, heeft Bread ook geen geld voor je. Ze vergemakkelijken eenvoudig het verzenden en ontvangen van uw geld. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zürich, maar levert diensten aan gebruikers over de hele wereld.

Bread zal samenwerken met een verscheidenheid aan financiële dienstverleners om de “kopen en verkopen van Bitcoin, directe storting van lonen in Bitcoin, betaling van rekeningen, kopen en verkopen van tokens, bijhouden van ROI van crypto-activa, enz.. Brood streeft ernaar de afhankelijkheid van klanten van traditionele fiat-banken te verminderen en hen naar de wereld van gedecentraliseerd bankieren te brengen.

In plaats van te proberen zich in elk land te vestigen en aan de wet te voldoen, werkt Bread gewoon samen met gevestigde derden in verschillende landen. “Als u uw brood in Japan opent, krijgt u toegang tot lokale beurzen en diensten die wettelijk voldoen en klanten in Japan bedienen. Als u naar Duitsland reist en daar uw brood opent, ziet u de diensten die in die regio beschikbaar zijn. ”

In bepaalde landen kan Bread tot $ 20.000 aan Bitcoin per dag en $ 50.000 per maand leveren. Het is echter vermeldenswaard dat hoewel de basisfuncties van de BRD-portemonnee anoniem worden gebruikt, voor aankopen bij deze derde partijen enige persoonlijke informatie vereist is..

Hoe werkt het Broodtoken?

Het Bread-token, BRD, is gelanceerd in december 2017. Het lijkt enigszins op de Binance-munt, waardoor goedkopere transactiekosten op de Binance-uitwisseling mogelijk zijn. Het BRD-token maakt kortingen en extra services binnen de Bread-app mogelijk. Als het kopen van Bitcoin via de app bijvoorbeeld 5 dollar kost, krijgen gebruikers mogelijk de optie om slechts 3 dollar te betalen bij het gebruik van BRD-tokens. Het simpelweg vasthouden van BRD zal ook voordelen opleveren in de toekomst.

Er zijn 88.862.718 BRD-tokens waarvan ongeveer ⅔ wordt gedistribueerd via voorverkoop en crowdsale. Met deze verkopen werd 32 miljoen dollar opgehaald tegen een prijs van 900 BRD per 1 ETH.

BRD verkoop

Er zijn verschillende manieren om de resterende ⅓ BRD te verdienen. Het plaatsen van berichten over BRD op sociale media, het beantwoorden van enquêtes of het simpelweg vasthouden van een bepaald bedrag aan BTC in de Bread-portemonnee kunnen allemaal resulteren in het ontvangen van gratis BRD in de toekomst.

BRD-distributie

In een typisch klantbeloningssysteem verdien je meer punten en dus meer beloningen. Met een vaste voorraad BRD-tokens zouden de voordelen van het hoogste niveau uiteindelijk echter niet haalbaar worden. Brood hoopt dit op te lossen door middel van een ‘Rewards-waterval’.

Beloningen Waterval

Na verloop van tijd zullen er nieuwe beloningsniveaus komen naarmate munten steeds moeilijker te verkrijgen zijn. Een van de voorgestelde beloningen voor BRD-houders is toegang tot persoonlijke klantenservice. Een zeldzaamheid in de cryptocurrency-ruimte, gebruikers zouden een echte persoon kunnen bellen voor klantenondersteuning.

Broodteam en vooruitgang

Bread, voorheen bekend als Breadwallet, werd in 2015 opgericht door Aaron Voisine en Adam Traidman. Het was de “eerste standalone iOS Bitcoin wallet ”en is uitgegroeid tot 15 medewerkers.

Brood Team

Vooruitkijkend wil het BRD-team zowel het kopen als verkopen van Bitcoin via de app in verschillende landen mogelijk maken. Binnenkort komt er ook ondersteuning voor Ethereum- en ERC20-tokens. Misschien wel de meest opwindende functie is de mogelijkheid om koop nieuwe ICO’s via de Bread-app met de BRD-tokens. Hieronder vindt u hun agressieve routekaart op weg naar het eindspel om ‘s werelds gedecentraliseerde bank te worden.

Roadmap voor brood

Handelsgeschiedenis van Broodtoken

Het zou geen verrassing moeten zijn dat de prijs van BRD sterk gecorreleerd is met de prijs van BTC. Niet alleen delen de meeste munten deze correlatie, maar het BRD-token is rechtstreeks gekoppeld aan een app die Bitcoin gebruikt. De waarde van BRD op lange termijn hangt echter af van het nut. Als het Bread-team in staat is om extraatjes en kortingen voor BRD-houders te leveren, zou je een prijsstijging verwachten gezien het vaste aanbod van BRD.

Waar kan je kopen Broodtoken?

“Diverse promoties, wedstrijden en weggeefacties bevinden zich in de planningsfase” om BRD-tokens te verdelen. Als u vandaag echter voor sommigen wilt handelen, vindt het overgrote deel van het handelsvolume plaats op Binance.

Waar kun je opslaan Broodtoken?

Aangezien BRD een ERC20-token is, kunt u deze op MyEtherWallet opslaan. Er is momenteel ook een aanmelding voor Bread Beta hier waarmee u Ethereum en BRD rechtstreeks in uw broodportemonnee kunt opslaan.

LoafWallet

Een van de Bread-adviseurs is de oprichter van Litecoin, Charlie Lee. Omdat de Bread-portemonnee open source is, besloot het Litecoin-team om de code te splitsen en de LoafWallet voor Litecoin te maken. De Litecoin Foundation onderhoudt momenteel de code voor de populaire LoafWallet. Helaas is er nog geen Loaf-token. Met het hoge transactievolume van Litecoin en de recente vooruitgang in wording de betalingsmunt, het idee van broodfiches zou wel eens de beste uitvinding kunnen zijn sinds het gesneden … nou ja, brood.

Loaf Portemonnee

Gevolgtrekking

Het idee van Bread van een gedecentraliseerde bank is ambitieus maar aantrekkelijk. Van de BRD wit papier

“Traditionele financiële platforms hebben veel zwakke punten en single points of failure. Banken en beleggingsondernemingen zijn onderhevig aan verduistering, wanbeheer van fondsen en soms volledige insolventie, wat tot rampzalige gevolgen leidt. Creditcardmaatschappijen hebben hoge overheadkosten en kiezen ervoor om verlies als gevolg van fraude gelijkelijk over alle klanten te verdelen, wat betekent dat ijverige, zorgvuldige klanten betalen voor de fouten van degenen die onzorgvuldiger zijn. “

Als je al van plan bent de Bread-app te gebruiken, wil je misschien overwegen om het BRD-token aan te schaffen om geld te besparen en je gebruikerservaring te verbeteren. Zoals we al hebben gezien met het succes van uitwisselingsspecifieke munten, zou het BRD-token de weg kunnen banen voor een groot aantal portemonnee-specifieke tokens.

Aanvullende bronnen

Reddit

Twitter

Facebook

Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me