Wat is LUXCoin (LUX)?​Beginners gids

LUXCoin (LUX) is een munt die Parallelle Masternodes, het PHI1612 hybride PoW-PoS-algoritme en een “Statisch” model voor uitzetten implementeert. De verscheidenheid aan innovatieve functies die LUXCoin en Luxcore te bieden hebben, hebben LUXCoin voor veel mensen in de cryptocurrency-wereld op de radar gezet.

Luxcore, het ecosysteem van blockchainoplossingen en -diensten achter LUXCoin (LUX), richt zich op het bouwen van een brug tussen hoogwaardige beveiligings- en privacy blockchain-producten, de enorme markt op ondernemingsniveau en de gemiddelde consument. Luxcore bestaat uit LUXCoin, dat bedoeld is als het open source blockchain-gebaseerde token van waarde, en de meer enterprise-consumentgerichte closed source-producten zoals Parallel Masternodes en LuxGate.

In wezen biedt Luxcore een platform waarmee gebruikers op verschillende dynamische manieren producten kunnen maken rond verschillende gebruiksscenario’s op verschillende dynamische manieren waar maar weinig andere tokens (indien aanwezig) toe in staat zijn.

Luxcore is ook van plan om toekomstige updates uit te brengen, zoals Segwit, slimme contracten en LuxGate via het Parallel Masternode (PMN) -systeem.

lux info

via een van de eerste forumberichten waarin de ontwikkeling van LUXCoin wordt geïntroduceerd. (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254046.0)

Noot van de redacteur: aangezien het LUXCoin- en Luxcore-team snel nieuwe ontwikkelingen en updates vrijgeeft, zal dit artikel de komende weken verschillende keren worden bijgewerkt om de nieuwe wijzigingen weer te geven. De huidige status van het artikel weerspiegelt de huidige functionaliteit en plannen van het Luxcore-platform.

Wat is het PHI1612 hybride PoW / PoS-algoritme?

Het Luxcore-platform prijst zijn PHI1612-algoritme als het “meest efficiënte GPU-mijnalgoritme”. Haar GPU-vriendelijk en schiet voor hogere hash-snelheden zonder het stroomverbruik te verhogen. Het algoritme probeert uiteindelijk het mijnbouwproces efficiënter te maken, wat zal helpen om mijnbouw winstgevender te maken door de elektriciteitsrekening te verlagen.

Het algoritme voorkomt dat grote mijnbouwbedrijven de controle over het token domineren en centraliseren. Omdat LUXCoin GPU-vriendelijk is, is het veel meer gedemocratiseerd en gedecentraliseerd. Lux is ook ASIC-bestendig.

Luxcore combineert ook eigenschappen van de Proof-of-Work- en Proof-of-Stake-algoritmen. Dit protocol wordt “Proof-of-Stake 2” genoemd en staat de distributie van ingezette beloningen toe, ongeacht hoeveel een gebruiker uitzet.

Wat zijn parallelle masternodes (PMN)?

Parallel Masternodes (PMN) kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn, maar de technologie is gericht op het aanpakken van de betrouwbaarheids- en beveiligingsbehoeften van ondernemingen en instellingen.

De functie Parallel Masternodes is gebouwd op i2pd-technologie en SAM-protocol, wat de beveiliging van Lux een substantiële boost geeft.

Dit privénetwerk stelt gebruikers in wezen in staat om applicaties van derden bovenop de blockchain te maken op een manier waar maar weinig andere tokens toe in staat zijn. De parallelle masternodes zullen alleen beschikbaar zijn voor doorgelichte en geverifieerde overheidsinstellingen en bedrijven om het potentieel voor kwaadwillende spelers te verkleinen. Alle wallets en transacties op de Parallel Masternodes zijn versleuteld.

Wat is LuxGate?

LuxCore beschouwt LuxGate als een “technologisch wonder in de blockchain-ruimte.”

Met deze technologie kunnen gevalideerde blockchains met elkaar communiceren, waardoor een constructieve brug ontstaat voor verschillende blockchains (zoals Bitcoin en Ethereum) om op verschillende manieren met elkaar in contact te komen..

LuxGate maakt de interactie mogelijk met gecentraliseerde organisaties zoals bankinstellingen met het Parallel Masternodes privénetwerk. Aangezien LuxGate en PMN over algoritmen heen kunnen werken en systeemonafhankelijk zijn, heeft Luxcore een grote kans om traditionele banktransactiesystemen door elkaar te schudden..

Een voorbeeld van een use case voor dit project is als volgt (van de Luxcore productinformatiepagina

“Als een instelling twee lagen firewallbeveiliging heeft A & B, met elke laag een andere beveiligingssterkte, met A op 300 punten en B op 200 punten (in totaal 500), met LuxGate ingeschakeld, heeft elk niveau een gecombineerde sterkte van 500, wat de totale moeilijkheidsgraad op 1000 punten brengt. “

Luxcore is van plan om met particuliere instellingen samen te werken om hen te helpen bij het opzetten van parallelle masternodes en het laten groeien van het netwerk met behoud van hoge beveiligingsstandaarden.

Lux-routekaart

Als je de LUXCoin Github en Discord bekijkt, zie je een snelle vooruitgang in ontwikkeling en updates. Het team is van plan om hun Parallel Masternodes (PMN) in het eerste kwartaal van dit jaar te lanceren en zal in het tweede kwartaal beginnen met de integratie van bedrijven op bedrijfsniveau.

LUX-stappenplan

LUXCoin handelsinformatie

In plaats van een ICO deed LUXCoin een ‘pre-mine’ waarbij ze 5% van het totale aanbod ontgonnen.

Luxcoin

Momenteel kan LUXCoin alleen worden verhandeld op Cryptopia.

Laatste gedachten

LUXCoin lijkt een zeer ambitieus project te zijn dat de wereld van traditionele bankdiensten aanzienlijk zou kunnen opschudden. Zijn parallelle masternodes (PMN), PHI1612-algoritme,

Voor meer informatie, bekijk hun wit papier, of vind ze op een groot aantal kanalen, zoals Telegram, Reddit, en Onenigheid.