Wat is RChain?

Huidige blockchain-platforms hebben een nieuwe gedecentraliseerde wereld geïnspireerd, maar hun ontwerpen zijn bezaaid met schaalbaarheid, snelheid en veiligheidsproblemen. Deze onderliggende architectuurfouten zullen uiteindelijk het succes en de acceptatie van legacy blockchain-platforms belemmeren. Zich bewust van deze urgente problemen, kwam het RChain-team in 2016 samen om een ​​betere blockchain-architectuur te bouwen.

RChain-koptekst

Het betere ontwerp van RChain

Het ontwerp van RChain heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere blockchain-concurrenten:

 1. Snelheid- De architectuur van RChain moet het mogelijk maken om gemakkelijk tienduizenden transacties per seconde te verwerken. RChain is van plan te lanceren met een capaciteit om 40.000 transacties per seconde te verwerken en uiteindelijk te verbeteren in de richting van het doel van 100.000 transacties per seconde.
 2. Gereedschap- De ontwikkelaarstools die samen met het RChain-platform worden geleverd, zijn niet te evenaren door het huidige marktaanbod. RChain is van plan een platform aan te bieden waarmee ontwikkelaars met verschillende achtergronden en codeertalen eenvoudig hun apps en producten kunnen verbinden met de blockchain.
 3. Coöperatie RChain- De coöperatie is een openbare groep die bestaat uit de ontwikkelaars, investeerders en gebruikers van RChain. Het stelt zijn leden in staat om de open source blockchain van RChain te ontwikkelen en er toegang toe te krijgen. Door een gemeenschapssfeer te creëren, geeft de coöperatie elk lid de mogelijkheid om de toekomst van het platform te beïnvloeden.
 4. Vertrouwen– RChain stelt ontwikkelaars over de hele wereld in staat om veilige en fraudebestendige gedecentraliseerde oplossingen te creëren die zowel schaalbaar als snel zijn.

De coöperatie RChain

De RChain Cooperative is een unieke community voor blockchainontwikkeling en governance. De leden beheren, bezitten en ontwikkelen het open-source RChain-platform. De coöperatie is gevestigd in Seattle, Washington, en creëert een formeel georganiseerde, op regels gebaseerde gemeenschap die veel blockchain-platforms missen.

Iedereen kan lid worden van de coöperatie, maar leden moeten een eenmalige contributie van $ 20 dollar betalen om lid te worden. Deze lage prijs is gekozen om mensen met alle financiële achtergronden in staat te stellen de toekomst van RChain te helpen creëren.

Deelnemen aan de RChain Cooperative biedt haar leden meerdere voordelen:

 • Toegang tot alle Discord-kanalen van RChain
 • Mogelijkheid om bestuursleden te kiezen
 • Laat leden deelnemen aan bestuurscommissies
 • Hiermee kunnen leden stemmen over projectgoedkeuring en budgettoewijzingen.

Coöperatief bestuur

Elk lid van de coöperatie krijgt één stem, ongeacht het aantal tokens dat ze bezitten.

De coöperatie heeft een raad van bestuur bestaande uit negen zetels. Verschillende Board-stoelen hebben een looptijdlengte:

3 jaar bestuurszetels- Greg Meredith, Vlad Zamfir, Ian Bloom

2 jaar bestuurszetels- Kenny Rowe, Evan Jensen, Alexander Bulkin

1 jaar Board Director Seats- Navneet Suman, Hendrik Jan Hibolling, David Currin

Coöperatie RChain

Hoe werkt RChain?

De architectuur van RChain is ontworpen naar een tak van de wiskunde die mobiele procesberekeningen wordt genoemd in een poging om de schaalbaarheid van het platform te maximaliseren.

Het platform kan meerdere blockchains ondersteunen, zowel openbaar als privé, zelfs op hetzelfde knooppunt. De blockchains zijn beveiligd via het Proof of Stake-consensusprotocol.

Ga voor meer informatie naar het wit papier en architectuur documentatie.

Rho Virtual Machine-omgeving

In het centrum van het platform zorgt de Rho Virtual Machine Execution Environment ervoor dat de applicaties van RChain ongelooflijke snelheid en schaalbaarheid bereiken.

De Rho Virtual Machine Execution Environment kan meerdere Rho Virtual Machines tegelijkertijd uitvoeren. Indien nodig creëert The Rho Virtual Machine eenvoudig nieuwe instanties van Rho Virtual Machines om de nieuwe belasting aan te kunnen.

RChain heeft een “multi-chain” -structuur waardoor de blockchains gecoördineerd en parallel kunnen lopen. Elke virtuele machine voert alleen indien nodig een onafhankelijke set slimme contracten uit op een onafhankelijke set blockchains en netwerken.

Lichtgewicht en multithreaded door ontwerp, knooppunten kunnen meerdere krachtige instanties aan, waardoor de gedecentraliseerde applicaties van RChain revolutionaire resultaten kunnen behalen.

Slimme contracten

Op RChain worden slimme contracten geschreven in Rholang. Rholang staat voor reflecterende taal van hogere orde. De taal ondersteunt interne gelijktijdige programmering. Het maakt contracten snel en veelzijdig.

Veilig en correct door constructie, volgen de slimme contracten van het platform een ​​formele verificatiemethode waardoor ze zeer schaalbaar zijn. De Rho Virtual Machine stelt vervolgens de contracten samen en voert ze uit.

Naamruimten

In tegenstelling tot de meeste blockchains die openbare sleutels gebruiken om virtuele adresruimten te onderscheiden, verdeelt RChain zijn virtuele adresruimte in naamruimten. In de eenvoudigste bewoordingen is een naamruimte een reeks benoemde kanalen die worden gebruikt om de locatie van een netwerkbron door te geven.

Met naamruimten kunnen slimme contracten op één blockchain zichtbaar zijn voor systeemcontracten elders op het netwerk. Namespace-ontwikkelaars kunnen ook tools en eigenschappen gebruiken om de systeemversleuteling en protocollen te verbeteren.

RChain’s privétokenverkoop

RChain had een privé-tokenverkoop die begon op 29 augustus 2017 en in minder dan twee weken uitverkocht was. Het bereikte snel zijn harde limiet van $ 15 miljoen.

RHOC-tokens werden voor het eerst verkocht tegen de prijs van 20 cent per token. De tokenverkoop had geen maximale aankooplimiet. Het had echter een minimum aankoopbedrag van $ 50.000.

Alle RHOC-tokens worden bij de lancering van het mainnet omgezet in REV-tokens in een verhouding van 1: 1.

Toekomstige ICO

RChain zal misschien een ICO aankondigen. met de lancering van zijn Mercury-platform tegen het einde van dit jaar. Het bestuur moet allereerst stemmen voordat de ICO kan plaatsvinden. Daarom, als het bestuur en de coöperatie besluiten om een ​​ICO te houden, zal deze waarschijnlijk eind dit jaar plaatsvinden met de lancering van zijn Mercury-platform.

RHOC Token Feiten op een rij

 • Initiële verkoopprijs: $ 0,20
 • Huidige marktprijs: $ 2,05
 • Tokentype: ERC-20
 • Beschikbare voorraad – 358.732.436
 • Maximale voorraad – 861.185.194
 • Mineable- Nee
 • Consensus-algoritme: bewijs van inzet

Handel

Voor het eerst verkocht voor de prijs van $ 0,20 per token, hebben RHOC-tokens monsterlijke opbrengsten opgeleverd voor deelnemers aan Private Token Sale. Na de tokenverkoop ging de prijs van RHOC gedurende enkele maanden langzaam omhoog totdat de prijs aan het begin van het nieuwe jaar boven de $ 2,00 uitkwam..

Op 9 januari 2018 bereikte de prijs van RHOC een recordhoogte van $ 2,83. Sindsdien is de prijs van RHOC geleidelijk gedaald tot zijn huidige prijs van $ 2,05.

Waar te koop RHOC?

RHOC wordt momenteel verkocht op vier beurzen:

 1. Kucoin
 2. Token Store
 3. EtherDelta
 4. ChaoEx

Hoe bewaart u RHOC?

RHOC kan worden opgeslagen in elke ERC-20-compatibele portemonnee, net als elk ander ERC-20-token. MyEtherWallet is een favoriet van de gemeenschap vanwege het gebruiksgemak.

Hardware wallets zoals The Ledger Nano S bieden echter de meest veilige methode om cryptocurrency vast te houden.

Recent nieuws

De aanvankelijke “Mercury” -versiesoftware is nog in ontwikkeling en zal uiteindelijk eind 2018 worden gelanceerd. Eén keer live zullen houders van RHOC-token zowel toegang tot als gebruik van het platform krijgen. Bovendien had RChain deze maand zijn eerste bestuursforum. Het lijkt de basis voor hoe de toekomstige governance van het platform zich zou ontvouwen.

Bestuursforum

Het eerste bestuursforum van RChain vond onlangs plaats in Seattle van 15 tot 18 februari 2018. Ontworpen om de gemeenschap bij elkaar te brengen, bood het forum ook een legitieme basis voor de toekomst van de bestuursbeslissingen van het project.

Het Governance Forum bood leden de mogelijkheid om bij te dragen door middel van workshops, discussies en presentaties. RChain Cooperative Independent Director, Vlad Zamfir vat het belang van het evenement samen:

RChain-citaat

Ontwikkelingstijdlijn

Kwartaal 1 2018- Ten eerste, demonstratie van Casper proof-of-stake consensus

Kwartaal 2 2018- Vervolgens Alpha release. Hiermee kunnen ontwikkelaars meerdere knooppunten opzetten die Casper en levering van grote inhoud demonstreren.

Kwartaal 4 2018- Vervolgens geplande platformrelease van “Mercury” -software

Voor de laatste informatie over de ontwikkeling van RChain, navigeert u naar het huidige Ontwikkeling routekaart.

Belangrijke teamleden

Greg Meredith

Meredith is de oprichter van RChain en hij is medeoprichter, bestuurslid en voorzitter van The Cooperative. Hij heeft ook meer dan dertig jaar ervaring met innovatieve technologieprojecten.

Meredith was ook de Principal Architect achter grote projecten voor Microsoft en AT&T.

Greg Meredith

Ed Eykholt

Eykholt, CEO van RChain holdings, heeft meer dan dertig jaar ervaring in de technologische industrie. Daarnaast is hij medeoprichter en bestuurslid van de coöperatie.

In het verleden heeft Eykholt meerdere grootschalige projecten geleid met onder meer Microsoft en Alstom Grid. Eykholt heeft in 2015 ook LivelyGig opgericht.

Ed Eykholt

Kenny Rowe

Rowe is zowel bestuurslid als Chief Operating Officer en heeft een achtergrond in blockchain-governance en community building. Daarnaast is hij hoofd van de bedrijfsvoering bij MakerDAO en is hij senior consultant bij Coin Fund.

Kenny Rowe

Evan Jensen

Jensen fungeert als secretaris en fungeert als algemene raad. Hij behaalde oorspronkelijk zijn J.D. en Master in de Rechten aan de Seattle University. Het meest opmerkelijke is dat Jensen een expert is in crypto-gerelateerd recht.

Evan Jensen

Lisa Rice

Rice is Chief Financial Officer van zowel de Cooperative als RChain Holdings. Ze heeft meer dan twintig jaar financiële ervaring. Dit omvat boekhouding, financiële planning en corporate treasury.

Lisa Rice

Gevolgtrekking

RChain kan veel van de problemen met snelheid, veiligheid en schaalbaarheid van blockchain oplossen. De oprichters geloven uiteindelijk dat hun platform een ​​basis zal vormen voor de toekomst van blockchain en gedecentraliseerde app-ontwikkeling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me