Wat is Rivetz?

Het Rivetz-ecosysteem benadert het kat-en-muisspel van cyberbeveiliging rond een op hardware gebaseerde identiteit op individuele apparaten. Door de hardware-gebaseerde identiteit van de TEE (Trusted Execution Environment) te combineren met het onveranderlijke attest van de blockchain, kan Rivetz bieden een ongekende mate van intentie-zekerheid achter elke transactie.

Naast het simpelweg gebruiken van uw smartphones om uitwisselingen in te ruilen, moet dit beveiligingsniveau worden ingebouwd in het protocolniveau voor de onvermijdelijke toekomst van het Internet of Things (IoT) als we willen zien dat de toekomst van robots die elkaar betalen tot bloei komen.

Simpel gezegd, u kunt Rivetz zien als 2FA (Two-Factor Authentication) op steroïden zonder het gedoe.

Hoe werkt Rivetz?

Voordat we met Rivetz beginnen, moeten we beginnen met TEE (Trusted Execution Environment). Wist je dat TEE zich in de hoofdprocessor bevindt op veel van de nieuwere smartphoneapparaten van vandaag? Een van de belangrijkste partners van Rivetz, Trustonic, is een leider in de halfgeleider- en digitale beveiligingsindustrie. Trustonic heeft al de weg geëffend voor de acceptatie van TEE in ‘s werelds toonaangevende mobiele apparaten met merken als Samsung Knox, Samsung Pay, Alipay en Symantec. Momenteel is TEE ingebed in meer dan 1 miljard Android-apparaten.

hoe meer je weet logo

Volgens Wikipedia, “De Trusted Execution Environment (TEE) is een beveiligd gebied van de hoofdprocessor. Het garandeert dat code en gegevens die erin zijn geladen, worden beschermd met betrekking tot vertrouwelijkheid en integriteit. De TEE als geïsoleerde uitvoeringsomgeving biedt beveiligingsfuncties zoals geïsoleerde uitvoering, integriteit van vertrouwde applicaties en vertrouwelijkheid van hun activa. In algemene termen biedt de TEE een uitvoeringsruimte die een hoger beveiligingsniveau biedt dan een rijk mobiel besturingssysteem open (mobiel besturingssysteem) en meer functionaliteit dan een ‘secure element’ (SE). ”

Leg dit alsjeblieft aan mijn moeder uit?

Je kunt Jimmy (het apparaat dat je wilt beschermen) vertellen dat hij van niemand snoep mag accepteren als hij buiten alleen van school naar huis loopt (de voorwaarden zijn ‘buiten’ en ‘alleen van school naar huis lopen’), maar hij kan wel snoepjes accepteren (waardoor een transactie kan plaatsvinden) van iedereen wanneer hij thuis is. Thuis is hij veilig en kan hij iedereen daar met een veel grotere zekerheid vertrouwen dan buiten.

Om het terug te brengen naar de realiteit, kunt u de voorwaarden zo ingewikkeld maken als: u kunt alleen transacties uitvoeren in deze exacte openbare sleutel als u zich op het netwerk bevindt dat wordt geleverd door deze exacte router met dit IP-adres elke zaterdag tussen 13:05 uur en 13:07 uur terwijl je dichtbij genoeg bent om te communiceren met dit exacte Bluetooth-apparaat.

Als aan al deze vooraf bepaalde voorwaarden is voldaan, wordt de intentie achter de transactie betrouwbaar. U kunt uw toestel normaal en geheel vrij gebruiken door vervelende beveiligingsmaatregelen zoals het openen van een 2FA app.

Het doel van Rivetz is om binnen blockchain-transacties te beweren dat “dit apparaat, in deze toestand, volgens deze regels, deze transactie heeft uitgevoerd.”

Hier is een demonstratie van de door Rivetz gepatenteerde biometrische spraakherkenningstechnologie.

Het nut van RvT-tokens

Een ding dat het Rivetz-team altijd benadrukt op hun Telegram, is dat ze proberen het gouden kind te zijn voor utility-tokens. De kernhulpprogramma’s van RvT-tokens zijn:

  • uitwisseling van cybercontrolediensten
  • het registreren van de referentie “voorwaarden van intenties” van het apparaat
  • het verifiëren van de integriteit van het apparaat met een cyberbeveiligingscontroller
  • voltooiing om een ​​machine multisig te bieden

Team vat dit nut van het token samen als ‘integraal voor het leveren van geautomatiseerde apparaat-naar-service- of apparaat-naar-apparaat-betaling voor het gebruik van de cyberbeveiligingsservice’, zoals vermeld in de wit papier.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Partnerschappen

Behalve de essentiële partnerschappen met Trustonic die hierboven zijn genoemd, heeft Rivetz meer dan een dozijn andere partnerschappen. Enkele van de meest opmerkelijke zijn het Amerikaanse Department of Homeland Security, Parity (opgericht door Gavin Wood), Telefonica (marktkapitalisatie van $ 41,88 miljard), Trusted IoT Alliance en het National Cybersecurity Center of Excellence.

Uitwisselingen

Een interessant gebied waarin Rivetz kan uitblinken, is het verbeteren van de beveiliging van gecentraliseerde uitwisselingen. Aangezien hackers zich vaak richten op uitwisselingen, kan Rivetz voor hen allemaal een waardevolle verbetering van de beveiliging bieden. Ze zijn zelfs in gesprek met een aantal uitwisselingen om te helpen bij hun veiligheid.

Wedstrijd

rivetz competitief landschap

Bron: John Nussbaum (14-11-17)

Er is momenteel weinig tot geen concurrentie binnen deze niche in het gehele blockchain-ecosysteem. Een verrassend feit, aangezien beveiliging een groot voordeel is dat blockchain-technologie kan bieden.

Handelsgeschiedenis

RvT bereikte zijn hoogste prijs ooit van 3,78 USD en bereikte een totale marktkapitalisatie van bijna 100 miljoen op 7 januari tijdens het altcoin-festival in die maand. Het is sindsdien gedaald en heeft tweemaal de vloer van 6000 sats bereikt. Zoals veel altcoins aan het einde van het eerste kwartaal van 2018, houdt het momenteel een kerstuitverkoop.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(functie () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = waar;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = RVT&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam;

embedder.parentNode.appendChild (s);

Waar Rivetz kopen

RvT is beschikbaar op de gecentraliseerde centrale, HitBTC en gedecentraliseerde centrales zoals EtherDelta, IDEX en Radar Relay.

Waar moet Rivetz worden bewaard

RvT is een ERC-20-token, zodat u het veilig kunt opslaan in alle Ethereum-compatibele portefeuilles zoals MyEtherWallet, Ledger Nano S, Trezor, MetaMask, Parity en vele anderen.

Gevolgtrekking

Met de simpele boodschap van “verhoogde beveiliging leidt tot verhoogde mogelijke waarde in de keten” en het behandelen van “beveiliging als een kwaliteit in plaats van als een bijzaak”, zijn beveiligingsimplementaties zoals voorgesteld door Rivetz essentieel voor de hele blockchain-industrie als we willen dat de toekomst van onze economie echt wordt geïllustreerd. We moeten beveiliging inbouwen op hardwareniveau. Met vertrouwen en verbeterde kwaliteit van elke transactie zal de plafondwaarde op de keten natuurlijk stijgen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me