Is deze gedecentraliseerde markt de volgende Amazon? Laten we eens kijken naar Syscoin, het antwoord van blockchain op e-commerceplatforms.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Wat is Syscoin (SYS)?

Syscoin is “een wereldwijd netwerk, een gedistribueerd grootboek, een gedecentraliseerde database en een blockchain. Het is ook een cryptocurrency, een altcoin, een digitale valuta, en een verhandelbaar token. “

Oorspronkelijk gelanceerd eind 2014 en gemaakt via een Bitcoin-vork, brengt de huidige versie ons naar Syscoin 2.1 en heeft een algoritme waarmee het kan worden samengevoegd met Bitcoin.. Mijnbouw samenvoegen is gewoon de mogelijkheid voor mijnwerkers om tegelijkertijd twee verschillende cryptocurrencies te minen op basis van hetzelfde algoritme.

Het project probeert de tussenpersoon te verwijderen en geld direct terug te geven aan handelaren / consumenten, waardoor de hoge kosten die momenteel door grote bedrijven zoals Amazon en eBay in rekening worden gebracht, worden geëlimineerd. Om transacties met bijna nulkosten mogelijk te maken, kunt u de eigen cryptocurrency, Syscoin (SYS), gebruiken om voor goederen op de markt te betalen. U kunt echter ook betalen met alternatieve cryptocurrencies zoals Bitcoin of Zcash.

blockmarket-interfacesyscrsyscryp

De Blockmarket, gebouwd op de blockchaintechnologie van Syscoin en momenteel volledig functioneel, is een wereldwijd handelsplatform dat u de mogelijkheid biedt om voor weinig tot geen kosten alles te kopen of verkopen, van meubels tot computers. Bovendien kunnen bedrijven volledige virtuele winkels op de Blockmarket creëren en kunt u de producten van iemand anders doorverkopen voor een commissie.

De Blockmarket Desktop Wallet is uitgebracht in september 2017 en vanaf nu moet u deze downloaden om toegang te krijgen tot de Blockmarket-marktplaats. Blockmarket Web wordt dit kwartaal gelanceerd en geeft u vervolgens via internet toegang tot zijn gedecentraliseerde handelsplatform.

Belangrijkste kenmerken van Syscoin

 1. Gedecentraliseerde marktplaats met onbeperkte voorraaditems
 2. Transacties met bijna nulkosten
 3. Aliassen: stuur munten naar niet-hoofdlettergevoelige namen zonder dat u lange wallet-adressen hoeft in te pluggen (bijv. “TheFlowerShop”).
 4. Mogelijkheid om de producten van anderen in uw winkel door te verkopen of om uw producten tegen commissie door anderen te laten verkopen
 5. Versleutelde berichten met e-mailachtige inbox / outbox om te communiceren met mensen op het Syscoin-netwerk
 6. Escrow-service: houdt de tokens van een koper in bewaring “totdat aan de verkoopvoorwaarden is voldaan en de koper de betaling aan de verkoper vrijgeeft”.
 7. Digitale certificaten: geef, autoriseer, authenticeer en wissel digitale activa uit die privé-informatie bevatten, zoals cadeauboncodes of registratiesleutels.
 8. Geen downtime: in tegenstelling tot markten zoals OpenBazzar, waar gebruikers hun computers open moeten laten om aanbiedingen up-to-date te houden, garandeert de Blockmarket 100% uptime.
 9. Geïntegreerde uitwisseling: gebruiksvriendelijke uitwisseling van 32 cryptocurrencies met uitwisselingen in de portemonnee Changelly en Flypme.

Belangrijkste technische kenmerken

Volgens zijn wit papier, Syscoin is “een toestemmingsloze blockchain-gebaseerde cryptocurrency met een reeks slimme contracten … gebouwd op het Bitcoin-scriptsysteem met behulp van OP1 tot OP16 standaard script-op-codes”.

syscoin whitepaper

Syscoin omvat:

 • Geharde slimme contracten (die contrasteren met Ethereums Turing-complete slimme contracten) behouden achterwaartse compatibiliteit met het Bitcoin-protocol.
 • Miner incentives: “Blokkeer subsidies door beloningen en transactiekosten”, met een inflatiecijfer voor blokbeloningen.
 • Proof-of-work SHA-256 merge-mineable. Wanneer toegevoegd, groeide deze mogelijkheid het Syscoin-netwerk 100-voudig in minder dan 12 uur.
 • Masterknooppunten gaan live in Q1 van 2018 en zullen 300.000 TPS mogelijk maken en 0 bevestigingen mogelijk maken
 • Getest en functioneel Lightening-netwerk op Syscoin core mainnet in de volgende bijgewerkte release, die plaats maakt voor microbetalingen
 • Snoeien: het splitsen van Syscoin-servicetransacties “in twee uitgangen, waarbij de eerste uitgang niet hoeft te worden gesnoeid en de tweede wordt gesnoeid na afloop”
 • Cryptografisch veilige handtekeningen voor eigenaren van aliassen, waardoor beveiliging op het netwerk wordt gegarandeerd

transacties per seconde van rimpelvisum en syscoin

Syscoin-team en partnerschappen

Syscoin wordt geleid door een team van ontwikkelaars en is gemaakt door de huidige kernontwikkelaar, Sebastian Schepis. Volgens Bewijs van ontwikkelaar, een website die ontwikkelteams verifieert, evalueert en rangschikt, Syscoin ontving in 2014 5 sterren.

syscoin recensie

Blockchain Foundry handhaaft Syscoin als zijn vlaggenschipproduct, met een missie om “markten te verstoren door het potentieel van blockchain-technologie te benutten”. In maart 2017 werkte Blockchain Foundry samen met het Microsoft Azure-ecosysteem en is het een van de oprichters van de Digital Identity Foundation (DIF). Andere oprichtende leden van de DIF zijn onder meer bedrijfsreuzen zoals Microsoft, Accenture, ConsenSys en meer.

SYS-munttoevoer en -mijnbouw

Syscoin heeft een maximale voorraad van 888.000.000 SYS en heeft een huidige circulerende voorraad van 531.095.020 SYS. Je kunt het minen, maar het team raadt aan om niet te minen vanaf een CPU, omdat de hash te hoog is. Als u echter geïnteresseerd bent in het delven van de munt, volgt u de instructies op de officiële sites FAQ pagina.

SYS handelsgeschiedenis

Net als veel van de andere vroege blockchain-projecten, zag Syscoin tot voor kort geen substantiële groei. Op het moment van schrijven schommelde Syscoin rond de $ 0,70, meer dan een verdrievoudiging in de afgelopen drie maanden.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(functie () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = waar;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = SYS&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam;

embedder.parentNode.appendChild (s);

Met de aanstaande release van de gedecentraliseerde webmarktplaats en naarmate het gebruikersbestand van Syscoin-producten groeit, zou het gebruik van SYS moeten stijgen, wat kan leiden tot een prijsstijging. Zoals bij alle cryptocurrencies, kunnen andere factoren, zoals FUD en de algemene trend van de markt, deze groei belemmeren.

Waar kan je kopen SYS?

Syscoin is beschikbaar op populaire beurzen zoals Poloniex en Bittrex. Nieuwe gebruikers kunnen BTC- of ETH-munten kopen op Bitstamp of Coinbase en deze vervolgens in hun respectievelijke portemonnee op Poloniex of Bittrex storten. Eenmaal gestort, kunt u deze munten inruilen voor Syscoin.

Waar kunt u SYS?

U kunt wallets voor Mac of Windows downloaden vanuit de Syscoin website of gebruik je telefoon om het Coinomi mobiele portemonnee. Het achterlaten van cryptocurrencies op beurzen wordt niet aanbevolen vanwege het risico op hacks, maar je hebt de mogelijkheid om je munten op de beurzen achter te laten als ze dat willen.

Gevolgtrekking

De blockchain van Syscoin levert hogere snelheden en lagere transactiekosten dan zijn voorganger, Bitcoin. Het kan 750 tps ondersteunen en met de aanstaande masternode-release ondersteunt het meer dan 300.000 tps. Voorlopig is het een van de goedkoopste cryptocurrencies wat betreft transactiekosten (achter zero-fee transactiecryptocurrencies NEO en NANO), zelfs goedkoper dan Ripple.

Zoals vermeld in hun Middelgrote blog, “Onze ontwikkelingsplannen voor 2018 omvatten het toevoegen van gedecentraliseerde databases en bestandsopslag, het verhogen van de transactiesnelheid naar POS / Visa / Mastercard-mogelijkheden, het toevoegen van echte Turing-complete slimme contractmogelijkheden voor onbeperkte bedrijfslogica, zijketens, applicatielagen en onze identiteitslaag.” Hoewel het team zelden op sociale media post, lijken ze altijd te leveren wat ze beloven.

Dat gezegd hebbende, wordt het Syscoin-project ondersteund door een sterk team en verbeteren ze voortdurend hun protocol. Ook is het sinds 2014 in de branche, relatief lang voor blockchain-bedrijven en heeft het een volledig functioneel product. Met de release van de webversie kan dit een nieuwe stap zijn in de richting van massale acceptatie van cryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me