Deze week in Crypto: 11 mei 2018

Deze week in Crypto

Woorden kunnen me niet naar beneden halen, maar prijzen wel

Stokken en stenen kunnen mijn botten breken, maar neerwaartse verkoopdruk zal me bankroet maken.

Nadat Bitcoin een belangrijk weerstandsniveau van $ 10.000 niet heeft doorbroken, heeft de markt moeite om ondersteuning te vinden. Het valt sinds zondag constant en op dit moment lijkt het alsof we de week afsluiten met een rode kaars. Met een totale marktkapitalisatie van crypto’s van $ 392 miljard, een 14% afname sinds afgelopen vrijdag, de kans om die lange rode kaars op het weekblad te zien is groot.

Gezien de trends met bull-traps in de bearmarkt van dit jaar, zouden we een kleine daling kunnen verwachten. Of dit kan slechts een correctie zijn van de positieve prijsactie die we onlangs hebben gezien. Hoe dan ook, houd Bitcoin in de gaten voor mogelijke ondersteuningsniveaus in veelvouden van twee ($ 8.400, $ 8.000 $ 7.600, etc.) en benader de markt met een beetje gezonde reserve – als we te ver onder $ 8k breken, kan dit een week betekenen meer van rood.

Bitcoin: Met $ 8.610 heeft Bitcoin zijn bijna maandlange reeks van wekelijkse winsten doorbroken door een 10% verlies sinds afgelopen vrijdag.

Ethereum: Ethereum doet het nog erger, naar beneden 16% wekelijks met een prijskaartje van $ 680.

Rimpeling: Het ergste van alles is dat Ripple, die op $ 0,69 zit, heeft verloren 30% van zijn waarde gedurende de week.

cryptocurrency-markt 10 mei

Binnenlands nieuws

De Colorado-wet zegt ja en dan nee tegen wetgeving die richtlijnen zou bieden voor het identificeren van tokens als effecten: Het wetsvoorstel, HB 1426, werd zonder problemen aangenomen in het huis van Colorado, maar de senaat had andere plannen voor de wetgeving. Na een stemming voor HB 1426 te hebben aangenomen, riep de Senaat op tot een nieuwe stemming en werd het wetsvoorstel 18-17 geschrapt. Als het wetsvoorstel in de wet zou zijn aangenomen, zou het onderscheid hebben gemaakt tussen nutstokens en effectentokens; de eerste, tokens voor zaken als CryptoKitties, zouden als “verzamelbare postzegels” worden beschouwd, terwijl alle tokens die voor financieel gewin worden verdeeld, als effecten worden beschouwd. De wetgevende samenvatting van het wetsvoorstel luidt als volgt: “Het wetsvoorstel definieert‘ open blockchain-token ’en stelt bepaalde open blockchain-tokens vrij van de definitie van‘ beveiliging ’voor de doeleinden van de‘ Colorado Securities Act ’. ‘

Ondertussen gebruikte West Virginia zojuist Blockchain voor zijn staatsverkiezingen, een primeur voor de VS: Colorado wast misschien zijn wetgevende handen van blockchain, maar aan de andere kant van het land maakt West Virginia zijn handen vuil. Toen de peilingen op 8 mei werden gesloten, ontving de regering van West Virginia een deel van haar cijfers van het blockchain-stemplatform van Voatz, waardoor het de eerste Amerikaanse verkiezing was die stemmen registreerde met behulp van de technologie. De optie, die voorlopig als een proefperiode werd behandeld, stond alleen open voor ingezet militair personeel, afwezige kiezers, de echtgenoten en personen ten laste van beide groepen, en geregistreerde kiezers uit de provincies Harrison en Monongalia..

Bloomberg, het Galaxy Digital Capital-team van Novogratz gaat het Crypto Index Fund lanceren: Miljardair-investeerder en cryptokapitalist Mike Novogratz’s Galaxy Digital Capital en Bloomberg lanceren een gezamenlijk cryptocurrency-indexfonds. Bekend als de Bloomberg Galaxy Crypto Index, volgt het fonds de prijzen van Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Dash, Monero, Ethereum Classic en Zcash. Beide partijen noemen de index de ‘eerste institutionele benchmark’ van de cryptomarkt. Hoewel het oorspronkelijke Bloomberg-rapport aangaf dat de index openstaat voor Bloomberg-klanten, maakte het niet bekend of de index al dan niet open zou staan ​​voor beleggers buiten de klantenkring van Bloomberg, of ze nu geaccrediteerd zijn of niet..

Winklevoss beveiligt vijfde octrooi terwijl institutionele spelers de grip op de markt versterken: Het US Patent and Trademark Office, ingediend in december 2017, kende Winklevoss IP een patent toe voor “[systemen], methoden en programmaproducten voor het exploiteren van op de beurs verhandelde producten die digitale, op wiskunde gebaseerde activa bevatten.” Kortom, het octrooi verleent de Winklevosses de mogelijkheid om exchange-traded products (ETP’s) af te handelen met behulp van cryptocurrencies (waarschijnlijke tokens).

Winklevoss-patent

Robinhood haalt $ 363 mln op in serie D durfkapitaalronde: Ze zeggen dat de mensen die het meeste geld verdienden tijdens de 19e-eeuwse goudkoorts degenen waren die schoppen verkochten. Nou, Robinhood moet een aantal mooie schoppen hebben, want het trok $ 363 miljoen aan financiering in zijn serie D-durfkapitaalronde. De financiering, bijgedragen door DST Global, Iconiq, Capital G, Sequoia Capital en KPCB, heeft de handelsonderneming gewaardeerd op $ 5,6 miljard. Robinhood is van plan om het kapitaal te gebruiken om zijn cryptocurrency-handelsservice, die momenteel beschikbaar is in 10 staten, uit te breiden naar de hele VS..

Het moederbedrijf van de New York Stock Exchange wil Bitcoin-handel introduceren op Wall Street: De Intercontinental Exchange (ICE), een in Atlanta gevestigd bedrijf dat eigenaar is van de New York Stock Exchange, plant naar verluidt zijn eigen cryptocurrency-handelsplatform. Als de uitwisseling tot stand zou komen, zouden institutionele klanten Bitcoin kunnen verhandelen met behulp van swapcontracten, derivaten waarmee banken contracten kunnen houden voor de prijzen van de cryptocurrency en transacties kunnen afwikkelen met betalingen op de volgende dag. Deze swapcontracten zouden de beurs volledige wettelijke bescherming bieden onder de handelswetten van de CFTC, en de beurs zelf zou de eerste traditionele financiële beurs zijn die rechtstreeks Bitcoin verhandelt als het tot bloei zou komen..

Facebook onderzoekt blockchain, creëert verkenningsgroep: Mark Zuckerberg en het team van Facebook willen geen cryptocurrency-advertenties op hun website, maar dat betekent niet dat ze de technologie niet onderzoeken voor het voordeel en de ontwikkeling van Facebook. David Marcus, het hoofd van Facebook Messenger en bestuurslid van Coinbase, plaatste op zijn persoonlijke Facebook-pagina dat hij ‘een kleine groep aan het opzetten is om te onderzoeken hoe blockchain het beste kan worden gebruikt op Facebook, vanaf nul’. Zuckerberg kwam in januari publiekelijk uit voor het afwegen van de toepassing van blockchain voor de diensten van Facebook en verklaarde op zijn eigen persoonlijke pagina: “Ik ben geïnteresseerd om dieper te gaan en de positieve en negatieve aspecten van deze technologieën te bestuderen, en hoe ze het beste in onze Diensten.”

Wat is er nieuw bij CoinCentral

De top vijf van grootste mijnbouwactiviteiten ter wereld: Als data de nieuwe olie is, dan zijn dit soort operaties de nieuwe boormachines en booreilanden.

GDAX versus Binance Exchange-vergelijking: De ene heeft fiat-opties, de andere is ‘s werelds go-to voor altcoins geworden, maar beide staan ​​consequent in de top vijf voor dagelijks volume.

Fluidity Summit 2018: Blockchain en de toekomst van financiën: Als onderdeel van de blockchain-week van NYC, zal de Fluidity-conferentie figuren bevatten als Mike Novogratz, Bill Lubin en andere prominente stemmen in de crypto-sfeer.

Boost Adam Draper van VC op Blockchain als een startup-superkracht: In de voetsporen van deze vader is Adam Draper optimistisch over blockchain.

Wat zit er eigenlijk in een blok?​Een inleiding tot blokverkenners: Vind je jezelf verdwaald in een doolhof van nonces, hashes en wallet-adressen wanneer je block explorers zoals etherscan gebruikt? Daar is een kaart voor.

Welke kansen zou blockchain kunnen creëren voor intellectueel eigendom (IP) ?: Copywriting en patenten op de blockchain – klinkt ons best logisch.

Cryptocurrency Mining’s Drain on the GPU Supply: Naarmate mijnbouw populairder wordt, moeten fabrikanten van grafische kaarten er rekening mee houden dat gamers, hun traditionele klantenbestand, blij blijven omdat GPU’s rijst.

Papoea-Nieuw-Guinea is de nieuwste jongen op gedereguleerd economisch blok (ketting): Kleinere landen naderen crypto als hun kans om groei te stimuleren, en Papoea-Nieuw-Guinea is daarop geen uitzondering.

Ja, de blockchain kan worden gehackt: Sorry dat ik teleurstel, jongens, maar of het nu gaat om netwerkinterferentie of een aanval van 51%, blockchains kunnen worden aangetast.

Wat moeten goede doelen weten voordat ze Bitcoin-donaties accepteren ?: We zijn allemaal voor crypto-liefdadigheid, maar voordat u Bitcoin als donatieoptie toevoegt, zijn er enkele factoren die het overwegen waard zijn.

Waarom Blockchain-technologie het antwoord is op de ellende van het wereldbanksysteem: Wacht, ik dacht dat we banken probeerden te ontwijken, jongens?

Honderden websites getroffen met Coinhive-software, bezoekers mijne Monero niet op de hoogte: Troy Mursch van Bad Packets ontrafelde een netwerk van meer dan 300 sites die waren geïnfecteerd met Coinhive, een software die wordt gebruikt om mijn Monero te doorzoeken.

Plannen van NYSE moederbedrijf om Bitcoin naar Wallstreet te brengen: NYT-rapport: De Intercontinental Exchange, de eigenaar van de New York Stock Exchange, werkt naar verluidt aan zijn eigen Bitcoin-beurs.

7 van de coolste dingen die je met Bitcoin kunt kopen: Cruises, appartementen – hel – zelfs een universitair diploma, en dat zijn gewoon de onconventionele dingen.

Bij de bron: het Blockchain-rijk van Github verkennen: Duik in de hoeken en gaten van Github met onze verkennende gids.

Mainframe naar Airdrop $ 1 miljoen MFT om geld in te zamelen voor goede doelen: Airdrops zijn de nieuwe populaire manier geworden om valuta’s te laten circuleren, en nu worden ze gebruikt voor filantropische middelen.

Vragen doemen op als Bytecoin 1000% pompt met grote beursvermeldingen, dumpt na netwerkproblemen: Was het een pump and dump, was het oplichterij? Aangezien deze vragen blijven bestaan, is dit wat we weten.

Wie is Adam Back? Over de CEO van Blockstream: In de nieuwste profielen van onze branche-mover kijken we naar Adam Back en zijn werk bij Blockstream.

Binance versus Bitfinex Exchange-vergelijking: Bekijk hoe twee van de populairste beurzen ter wereld het tegen elkaar opnemen met onze nieuwste vergelijking.

Wat is een Cryptocurrency Mainnet: Met tientallen mainnets die deze lente en zomer van start gaan, zullen we zien hoeveel van deze projecten de speculatie waard waren.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Blockchain-standaarden in de maak voor China, verwacht ze in 2019, ambtenaren zeggen: De woorden ‘China’, ‘Bitcoin’, ‘blockchain’ en ‘ban’ zijn vaker in dezelfde koppen en / of zinnen verschenen dan we bereid zijn te tellen, maar alleen omdat de media het zeggen, komt het niet zo; Want als de Chinese regering en anti-crypto-sentimenten synoniem zijn geworden met elkaar, is iemand vergeten dat aan Chinese politici te vertellen. Volgens lokale rapporten stellen beleidsmakers een normcommissie en werkgroep voor blockchain op. Het Blockchain and Distributed Accounting Technology Standardization Committee, zoals het wordt genoemd, wordt opgericht om ‘de industrie wat begeleiding te geven’, vertelde Li Ming, directeur van het Chinese Blockchain Research Office, aan Xinxua’s Economic Information Daily.

Take the Money and Run: Iraniërs gebruiken Crypto om $ 2,5 miljard over grenzen te verplaatsen: Volgens Mohammad Reza Pourebrahimi, voorzitter van de economische commissie van Iran, zouden Iraniërs naar verluidt als reactie op het vertrek van de VS uit de nucleaire deal met Iran, cryptovaluta gebruiken om $ 2,5 miljard het land uit te krijgen. Onzekerheid over de toekomst van de nucleaire deal, die wordt gesteund door een groot aantal internationale regeringen, heeft ervoor gezorgd dat de Iraanse rial het afgelopen half jaar kelderde en een kwart van zijn waarde verloor. Met stijgende rentetarieven, valutahandelaren onder de genezing van de regering en een devaluerende nationale valuta, hebben Iraniërs zich tot Bitcoin en dergelijke gewend omdat ze vastzitten aan redelijke methoden om hun financiën te verplaatsen. “Voorlopig lijkt het erop dat Bitcoin letterlijk de enige manier is om geld het land uit te krijgen … maar met de ongebreidelde inflatie van de rial zullen veel mensen het zich niet kunnen veroorloven”, vertelde een bron aan Forbes..

Eerste release van Casper Hits Github, positieve vooruitgang na maanden van stilte: Het langverwachte initiatief om het consensusmechanisme van Ethereum te vernieuwen, vertoont tekenen van leven na een paar maanden in de schaduw van media-obscuriteit te hebben geleefd. Op 8 mei pleegde Danny Ryan, de hoofdontwikkelaar van Casper, de eerste versie van het protocol bij Github, en voegt eraan toe dat “v0.1.0 ons duidelijker markeert bij het taggen van releases om klanten en externe auditors te helpen het contract en de wijzigingen gemakkelijker te volgen.” Op Reddit kondigde hij aan de community aan dat “[meer] dan alleen het onderzoeksteam het contract nu gebruikt – auditors, ontwikkelaars van klanten, enz. – dus wilden we beginnen met het uitgeven van duidelijkere versiebeheer en changelogs om iedereen te helpen georganiseerd te blijven.”

Canaan Creative, de op één na grootste mijnbouwfabrikant van China, gaat naar de beurs in Hong Kong: De South China Morning Post meldde woensdag dat Canaan Creative van plan is een IPO in Hong Kong te lanceren. Oorspronkelijk gepland voor de VS, zou de IPO het eerste openbare aanbod zijn van een blockchain-bedrijf in de stad als het zou gebeuren. Volgens een bron die bekend is met de zaak, hoopt Canaan Creative $ 1 miljard op te halen uit de verkoop.

Whitehat legt een hackoperatie bloot die meer dan 300 websites heeft geïnfecteerd met Coinhive Mining Software: Als toevoeging aan de modewoorden van crypto, is cryptojacking een onhandige, onsmakelijke combinatie van lettergrepen die in de praktijk zelfs nog onsmakelijker is, en het wordt een steeds groter onderwerp van zorg voor cybersecurity. In het meest wijdverbreide voorbeeld van de praktijk die aan het licht kwam, ontdekte Troy Mursch, een beveiligingsonderzoeker bij Bad Packets, een hackcampagne die 348 websites infecteerde met Coinhive, een software waarmee websitebezoekers rekenkracht kunnen bijdragen aan het mijnen van Monero via hun browsers . De operatie, sinds de ontmanteling, had betrekking op websites voor onder meer de San Diego Zoo, de regering van Chihuahua, Mexico, Lenovo en UCLA.

We hebben talloze voorbeelden gezien van hoe cryptojacking-malware uw CPU-bronnen steelt om cryptocurrency te minen. In mijn laatste blogpost leg ik uit hoe monitoring met #PRTG kan deze dreiging helpen verminderen.https://t.co/f7FNoy03Xl

– Rapport over slechte pakketten (@bad_packets) 11 mei 2018

Australische regering weegt blockchain voor handel in toeleveringsketens: In een toespraak voor de Joint Committee on Trade and Investment Growth maakte het Australische ministerie van Binnenlandse Zaken (DHA) een punt om blockchain te pitchen, naast andere opkomende technologieën zoals IoT-hardware en AI, als een oplossing om meer transparantie en efficiëntie in de Australische handel te bewerkstelligen. toeleveringsketen. “De meerderheid van de handelaren is vertrouwd en werkt samen in een veilige en transparante toeleveringsketen”, aldus een woordvoerder van de DHA. “Intelligentie- en risicobeoordelingsmogelijkheden en inkomsteninzameling worden verbeterd door nieuwe en opkomende technologieën, zoals blockchain, die de waarheidsgetrouwheid, validatie en analyse van intelligentie en handelsgegevens zouden verbeteren.”

Europese uitwisselingen zetten wetgevers aan tot regulering, meer juridische duidelijkheid: Leidinggevenden van de Londense eToro en de Oostenrijkse Bitpanda-beurzen vragen om meer, niet minder regels voor de handel in cryptovaluta van Europese overheden. “We zouden blij zijn met regelgeving, dus we weten waar we aan toe zijn”, vertelde Eric Demuth, de co-CEO van Bitpanda, aan Bloomberg. “De voordelen van regulering zijn duidelijk. Een passend raamwerk zou dienen om zowel de consument te beschermen als de levensduur en legitimiteit van de branche zelf te waarborgen ”, aldus Iqbal Gandham, algemeen directeur van eToro, in navolging van Demuth’s oproep tot actie. Adequate KYC- en anti-witwaswetten zouden geloofwaardigheid kunnen geven aan een markt die vaak wordt gekenmerkt door zijn darkweb-oorsprong, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor algemene acceptatie, geloven beide leidinggevenden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map