Deze week in Crypto | 13 april 2018

Bulls on Parade (laat je niet vertrappen)

Voor de eerste keer hebben we een duidelijk, positief opwaarts momentum gezien voor de muntbrede markt. De uitgebreide marktkapitalisatie van cryptocurrency is gestegen 23% $ 326mld, een stijging van $ 248mld afgelopen vrijdagochtend. Maar er is één voorbehoud: het grootste deel van deze groei is in de afgelopen 36 uur gekomen.

Zoals gebruikelijk leidend in prijsbewegingen, steeg Bitcoin ongeveer $ 1.000 dollar in één uur, en sprong van $ 6.800 naar iets meer dan $ 7.700 tussen 7.00 en 8.00 uur op 12 april. Samenvallend met deze dramatische prijsbeweging, werden Bitcoin-shorts naar hun laagste volume in een halve maand gedrukt, aangezien ongeveer 15.000 transacties hun positie in de loop van donderdagochtend sloten. Omdat korte broeken werden afgebroken en de prijzen door het dak waaiden, bedroeg het handelsvolume van Bitcoin tijdens de piek $ 1,2 miljard, mogelijk de grootste volume van een uur in de geschiedenis van de valuta.

De opwaartse prijsbeweging is ongetwijfeld goed – we zijn allemaal blij dat we wat groen in de portefeuille zien – maar deze short squeeze was zo spontaan en de prijsbeweging leek zo op ‘herstel’ dat we eerder in de bearmarkt van 2018 hebben gezien dat we ‘ ik drink nog niet de bullish Kool-Aid. Toch waren de korte broeken op een recordhoogte voordat de prijsactie verschoof en ongeveer 37% werd geliquideerd, en het enorme handelsvolume op de stijging van één uur van Bitcoin is bemoedigend..

Positieve ontwikkelingen, maar blijf slim, want we zijn misschien nog niet vrij voor de start.

Bitcoin: Zoals we hierboven hebben besproken, onderging Bitcoin gistermorgen een drastische prijsstijging. Vanaf de perstijd is de wekelijkse prijs gestegen 18% voor $ 8.050.

Ethereum: Na een paar weken slecht te hebben gepresteerd, ziet Ethereum er nog beter uit dan Bitcoin 27% gedurende de week met een prijs van iets meer dan $ 510.

Rimpeling: Ripple zit op schema met Ethereum, met $ 0,65 na een stijging van 27% deze week.

Binnenlands nieuws

Nano Team gekoppeld aan class action-rechtszaak over Bitgrail verliest: De Bitgrail-saga gaat verder, maar deze keer wordt er actie ondernomen tegen het kernteam van Nano. Colin LeMahieu, Mica Busch, Zack Shapiro en Troy Retzer zijn allemaal beklaagden in een rechtszaak die is aangespannen bij de rechtbank van New York door eiser Alex Brola, die beweert de Nano-investeringsgemeenschap in het algemeen te vertegenwoordigen. De class action beschuldigt de eisers voor het misleiden van investeerders voor het gebruik van Bitgrail-uitwisseling om Nano te kopen en op te slaan, en vraagt ​​het team hard fork Nano om verloren geld terug te vorderen. Uren voordat de rechtszaak opdook, Nano bekend gemaakt dat het een juridisch fonds had opgericht voor slachtoffers die NANO verloren aan Bitgrail, met de belofte om bijdragen tot $ 1mln te matchen.

In een week vol kostuums draagt ​​JP Morgan zijn eigen met juridische problemen over geheime crypto-aankoopkosten: Financieel titan JPMorgan Chase & Co. staren door de loop van hun eigen rechtszaak. Uit een federale rechtbank in Manhattan, beschuldigt een landelijke klasse van beklaagden de instelling van het opleggen van verrassingskosten voor aankopen van cryptocurrency en deze te behandelen als voorschotten in contanten. De beklaagden zeggen onder meer: ​​”Chase (JPM.N) rekende zowel extra kosten als aanzienlijk hogere rentetarieven op de contante voorschotten dan op de creditcards.” Begin februari begon de bank cryptocurrency-aankopen met creditcards te weigeren, vermoedelijk vanwege de volatiliteit van de activaklasse.

Winklevoss Twins winnen patentaanvraag voor cryptografisch, cloud computing-betalingssysteem: Ze konden geen voet aan de grond krijgen in de opkomende sociale media-sector, maar de Winklevoss-tweeling wordt steeds populairder in de crypto-wereld. De eigenaren van de Gemini-beurs hebben zojuist een octrooi gekregen voor een “systeem-, methode- en programmaproduct voor het verwerken van veilige transacties binnen een cloudcomputersysteem.” Dit draagt ​​bij aan een steeds groter wordende reeks vijf patenten gehouden door Winklevoss IP, LLC, de juridische entiteit van de tweeling. Er wordt gespeculeerd dat het duo zou kunnen proberen de technologie in hun Gemini-uitwisseling te implementeren.

Belastingangst voor cryptocurrency (en FUD) doemt op terwijl de Amerikaanse belastingdag nadert: Er is veel inkt over het belastingbeleid van de IRS voor het beleggen en verhandelen in cryptocurrency gemorst. Sommige artikelen worden gelezen als nuttige gidsen om lezers te adviseren over veilige archiveringspraktijken, terwijl andere worden gelezen als pure FUD- en schriktactieken, zoals het CNBC-artikel dat hierboven is gelinkt. Nu, we zeggen je niet om je verantwoordelijkheden als Amerikaans staatsburger te beknotten, maar we zullen wel zeggen dat, tenzij je gekke winsten hebt gemaakt (zes cijfers of meer) op je investeringen in het afgelopen jaar, de $ 250.000 aan boetes en gevangenisstraf het artikel referenties zijn waarschijnlijk niet voor jou bedoeld.

The Billion Dollar Trifecta: Rockefellers sluiten zich aan bij Soros, Rothschild Funds met Crypto Investments: De Rockefeller-familie gokt op cryptocurrency en gokt op de lange termijn. Venrock, het durfkapitaalfonds van de familie, werkt samen met de cryptocurrency-investeringsmaatschappij CoinFund om blockchain-gebaseerde bedrijven en startups te onderzoeken. Dit maakt de Rockefellers de nieuwste van ‘s werelds rijkste families en fondsen om in de industrie te investeren, in navolging van George Soros en de Rothschilds.

Bittrex heropent gebruikersregistratie, begroet nieuwkomers met een nieuwe look en sluit de registratie opnieuw: Als onderdeel van een algemene rebranding van de site heeft Bittrex deze week zijn armen geopend voor nieuwe gebruikers. De verhuizing komt nadat Bittrex in december het aanmaken van nieuwe accounts heeft stopgezet, een actie die door veel topbeurzen is ondernomen om de infrastructuur uit te breiden. Bittrex beweert in de tussentijd te zijn uitgebreid tot meer dan 50 werknemers, waardoor de lay-out een complete UI / UX-revisie heeft gekregen (met gemengde beoordelingen binnen de gemeenschap). Nadat een stortvloed aan nieuwkomers de beurs in nieuwe rekeningen had verdronken, moest de beurs de registratie opnieuw sluiten om de vraag te beheren.

En … we zijn terug! Bittrex heropende gisteravond registraties voor nieuwe gebruikers. Voltooi gewoon ons registratie- en klantverificatieproces om te beginnen met handelen https://t.co/F7hqiiHOup pic.twitter.com/DVtXG8vYUZ

– Bittrex (@BittrexExchange) 12 april 2018

Executive verlaat Goldman Sachs om te werken aan de Crypto Merchant Bank van Mike Novogratz: Een schrijnende situatie voor oude financiële instellingen? Laten we daar wat rustiger aan doen, want het is maar één directeur, maar toch is het een symbolisch gebaar. Richard Kim, die naar verluidt aan de cryptocurrency-strategiedesk van Goldman Sach had gewerkt, heeft het bedrijf verlaten om zich bij Mike Novogratz aan te sluiten als COO van Galaxy Digital. Novogratz, die ook 11 jaar een functie bekleedde bij Goldman Sachs, verliet Wall Street in 2015 om zich te concentreren op cryptocurrency.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Hoe Blockchain-technologie de gaming-industrie verandert: Blockchain heeft het potentieel om de manier waarop ontwikkelaars worden gecompenseerd, hoe in-game economieën werken en hoe gamers in-game assets kunnen beheren, te vernieuwen.

Ethereum overbrengen naar een Ledger Nano S: Een simpele les, maar oh zo belangrijk voor het goed beheren van je EH-stash.

3 belangrijke zakelijke voordelen van blockchain: De voordelen van de technologie hebben grote gevolgen voor de manier waarop oudere bedrijven gegevens opslaan, overdragen en beheren en de dagelijkse activiteiten afhandelen.

Wat is Bancor (BNT)? Een beginnershandleiding: Leer alles wat u moet weten over Bancor met onze beginnershandleiding.

Wat Blockchain betekent voor kleine artiesten: Er is een pleidooi gehouden voor het openen van crypto-deuren voor creatieve types om meer gelijk geld te verdienen met hun werk, en artiesten vormen daarop geen uitzondering.

De staat van Bitcoin Mining: wettelijke voorschriften over de hele wereld: Werk de internationale mijnbouwregelgeving bij met ons artikel over de status van de wereldwijde mijnbouwwetgeving.

Hoe Blockchain de high-end kunstwereld kan veranderen: Kleine artiesten zullen zeker de voordelen van blockchain kunnen plukken, maar dat betekent niet dat we curatoren, galeriehouders, museumexploitanten en beroemde artiesten buiten beschouwing moeten laten.

Ethereum overzetten vanuit een Ledger Nano S: Titel zegt het al, artikel vertelt je alles wat je moet weten – nuff zei.

5 manieren waarop Blockchain-technologie verandert hoe kunst wordt gemaakt: Het verandert de manier waarop we inkomsten genereren, kunst registreren en verkopen, maar blockchain helpt ook bij het revitaliseren van het hele artistieke proces.

BitMEX (Bitcoin Mercantile Exchange Review): BitMEX is tijdens de bearish inzinking van 2018 steeds populairder geworden vanwege zijn margehandelservices. Lees meer met onze gedetailleerde beoordeling.

Klassikale actie ingediend tegen Nano Team, eist “Rescue Fork” voor verloren Bitgrail-fondsen: Het kernteam van Nano is geslagen met een rechtszaak wegens vermeende promotie van Bitgrail bij zijn investeerders, en de eiser (s) willen een harde vork om hun verloren activa terug te krijgen.

Een slim contract opbouwen: het is gemakkelijker dan u denkt: Net zoals het slaan van je eigen shitcoin, is het maken van je eigen slimme contract niet zo ingewikkeld als je misschien denkt.

Monero: A Tale of Five Forks: Als je Bitcoin teveel hard gevorkt vond, wat dacht je van deze ene: Monero die vijf gevorkte munten produceert in één week.

Wat is CryptoKitties? Een beginnershandleiding over de Collectible Cats van de Blockchain: Houd van ze of haat ze, CryptoKitties zijn een hoofdbestanddeel geworden van het ecosysteem van Ethereum, dus waar gaat het eigenlijk allemaal om?

Een Insider’s Guide to the Best Decentralized Art Galleries: Bedoel je dat er eigenlijk gedecentraliseerde kunstgalerijen zijn? Ja, waarom denk je dat we het de laatste tijd zo vaak hebben gehad over de groeiende aanwezigheid van blockchain in de kunstwereld??

Codex werkt samen met ConsenSys en Rare Art Labs voor Live Auction op NYC Ethereal Summit: Deze dinsdag kondigde Codex, een blockchain-titelregistratie, hun samenwerking aan met ConsenSys, een blockchain-softwareontwikkelingsbedrijf en incubator opgericht door Ethereum mede-oprichter Joe Lubin, om een ​​live liefdadigheidsveiling te organiseren tijdens de Ethereal Summit.

Interview: Halsey Minor over het transformeren van de videowereld met VideoCoin: Halsey Minor is een serieel ondernemer met een cv dat elke startende nerd doet draaien, en we hadden het genoegen met hem te praten over zijn nieuwste onderneming, VideoCoin.

Bittrex Exchange opent de gebruikersregistratie opnieuw en sluit deze weer na een golf van aanmeldingen: Na maanden te zijn omsingeld voor nieuwkomers, opende Bittrex zijn deuren voor nieuwe accounts, om de registratie opnieuw te sluiten na een overweldigende vraag.

Fysieke activa op de blockchain: waarom moeite doen ?: Als crypto draait om digitalisering, waarom zou je dan blockchain en tokens gebruiken voor fysieke activa? Zoals onze gids je zal laten zien, beantwoordt de vraag zelf.

Wat is Pepe Cash? Een beginnershandleiding voor memes op de blockchain: Sommigen zouden er alles aan doen om hun eigen zeldzame Pepe te bezitten – zo erg zelfs dat er een niche-economie is voor dit soort onvervalste herinneringen (als dit idioot lijkt, ga je gang en blijf lezen, want deze gids zal waarschijnlijk niet veranderen jouw mening).

Interview: Halsey Minor over innoveren in de Blockchain-wereld: Bekijk deel twee van ons interview met VideoCoin-oprichter Halsey Minor.

Wat is het probleem van de Byzantijnse generaals?? Begrijp dit dilemma in de informatica met onze gids.

Time Draper ziet $ 250k Bitcoin aan de horizon: De productieve tech-investeerder en Bitcoin-stier Tim Draper heeft enkele optimistische verwachtingen voor de prijs van Bitcoin over drie jaar.

Wat is Decentraland (MANA)? Een beginnershandleiding: Decentraland is een door Ethereum aangedreven virtual reality-platform. In deze virtuele wereld koop je percelen grond die je later kunt doorkruisen, bebouwen en geld kunt verdienen. Er is geen limiet aan wat u kunt doen. Het is het eerste digitale platform dat volledig eigendom is van zijn gebruikers.

Bitcoin Mining: risico’s en beloningen voor ondernemers: Mijnbouw is niet voor iedereen weggelegd, maar als je besloten hebt om het voor jezelf te beginnen, zijn er enkele voor- en nadelen waarmee je rekening moet houden voordat je er meteen in duikt.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

In het belang van ASIC Mining, Monero Forks – Five Times: Nadat Bitmain had aangekondigd dat het een ASIC-mijnwerker zou vrijgeven voor de ASIC-resistente Monero, besloot de privacymunt een vork te ondergaan om zijn scriptalgoritme te wijzigen en bij zijn roots te blijven. Sommige ontwikkelaars verwelkomen ASIC-mijnbouw echter bij Monero’s consensus, en ze besloten allemaal om Monero te hard fork om de ontwikkelingen te accommoderen, waardoor we Monero 0, Monero Original, Monero Classic, MoneroC en Monero-Classic kregen (ja, er zijn er twee, en ze hebben allebei dezelfde ticker (XMC), maar hey, het streepje onderscheidt ze tenminste).

22 Europese landen vormen het European Blockchain Partnership: Deze week hebben 22 Europese landen een collectieve overeenkomst ondertekend om het Europese Blockchain-partnerschap te vormen, waaronder Oostenrijk, België, Bulgarije, Tsjechië, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en het VK. toepassingen in de digitale eengemaakte markt ten behoeve van de publieke en private sector. “

Cryptocurrency-malware wordt een algemeen probleem, meldt het: Volgens het National Cyber ​​Security Centre van het VK is cryptocurrency mining-malware een alomtegenwoordige, digitale parasiet geworden voor menig computergebruiker wereldwijd. De trend begon in 2017 toen hackers remote mining-scripts ontwikkelden voor Monero, en het rapport geeft aan dat maar liefst 4.000 websites kunnen worden geïnfecteerd met de malware, waaronder maar liefst 55% van de wereldwijde bedrijven..

Vergeet niet te betalen voor nutsbedrijven: Russische mijnbouw wordt stilgelegd wegens achterstallige energierekeningen: Een van de grootste mijnbouwbedrijven in Rusland (zo niet in Europa) is gesloten door het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken. De MIA arresteerde twee mannen die verantwoordelijk waren voor de mijnbouwactiviteiten in de stad Orenburg omdat ze geen elektriciteitsrekening van meerdere miljoenen kilowattuur hadden betaald. Blijkbaar had de operatie illegaal elektriciteit van de onderstations van een lokale energieleverancier afgetapt.

Malta blijft cryptobedrijven aantrekken terwijl OKEx naar de eilandnatie verhuist: De Zuid-Koreaanse Exchange OKEx, die consequent flirt met de # 1 en # 2 24-uurs handelsvolumes op CoinMarketCap, heeft zich bij Binance in Malta aangesloten. De uitwisseling maakte de verhuizing donderdag in een persbericht openbaar. Malta, dat onlangs crypto- en ICO-vriendelijke wetgeving heeft aangenomen, verdient snel een reputatie als ‘Blockchain Island’, aangezien zijn poging om blockchain-gerelateerde bedrijven naar zijn kusten aan te trekken, de accommoderende wetgeving het gewenste effect heeft bereikt..

OKEx breidt zich uit naar Malta gezien de uitgebreide blockchain-initiatieven van het land.https://t.co/CrE4wEPOuq pic.twitter.com/nMfKFl4N1g

– OKEx (@OKEx_) 12 april 2018

Welk verbod? Chinees Crypto-investeringsfonds groeit met $ 1,6 miljard aan kapitaal: Geloof je nog steeds de eeuwenoude mediaverhalen die zeggen dat China, nogmaals, crypto “verbiedt”? Vertel dat aan het Xiong’An Global Blockchain Innovation Fund, een particulier en publiek gefinancierd crypto / blockchain-ontwikkelingsfonds dat afgelopen maandag is gelanceerd. De gezamenlijk gefinancierde investeringsarm is mogelijk gemaakt door de Yuhang District Government, het Future Science and Technology City Administrative Committee en de Hangzhou Yanqi Investment Management Co., waarbij overheidsfondsen ongeveer 30% van het kapitaal van de organisatie vertegenwoordigen..

Santander onthult grensoverschrijdende betalingsapp met behulp van het protocol van Ripple: De Santander Group, een wereldwijde bankinstelling, heeft plannen om een ​​nieuwe betaalapp uit te rollen. One Pay FX, zoals het heet, maakt gebruik van het netwerk van Ripple om zich te concentreren op grensoverschrijdende geldovermakingen, en Santander kondigde aan dat het van plan is de app aan te bieden aan klanten in Spanje, het VK, Polen en Brazilië, landen die bijna de helft van het klantenbestand van de bank. Onderweg hoopt het de diensten van de app ook naar andere landen uit te breiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me