Deze week in Crypto: 20 april 2018 | CoinCentral

Deze week in Crypto: 4.20.2018

Stop me nu niet

Serieus, niet doen, want de markt heeft net de tweede week op rij met een opwaarts momentum geregistreerd – de laatste keer dat we een duidelijke positieve groei hadden over een periode van twee weken was in december vorig jaar.

Met een totale kapitalisatie van $ 375 miljard is de hele cryptomarkt gestegen 13% van de waarde van $ 325 miljard van afgelopen vrijdag. Met deze stijging zitten we weer boven de prijzen van half maart, en we kloppen aan bij een $ 400 miljard die we sinds begin maart niet meer hebben gezien.

Zoals bullish voorspellingen hun weg vinden in click-aas-koppen en ‘experts’ heraut een dreigende bull-run, ga voorzichtig te werk. We zagen Bitcoin in februari naar $ 12.000 stuiteren in een snelle klim die mensen had geloven de bearmarkt was voorbij. Trends kijken zeker omhoog, maar we zullen ons meer op ons gemak voelen wanneer de prijs van Bitcoin overstijgt en boven de $ 9.000 blijft.

Bitcoin: Met $ 8.500 is Bitcoin gestegen 5% tijdens de week. Niet zo’n dramatische scheidsrechter als we vorige week hadden, maar nog steeds wat groei om dankbaar voor te zijn.

Ethereum: Met een 13% deze week stijgen, is het prijskaartje van $ 587 van Ethereum een ​​welkome omkering van de klappen die het heeft gekregen ten opzichte van zijn collega’s in de loop van de bearmarkt van 2018.

Rimpeling: Ripple leidde onze groep van drie en boekte de grootste stijging van deze week 23% wekelijks $ 0,85.

Binnenlands nieuws

Zwemmen in “een dunne soep van veronderstellingen”, Craig Wright Files to Dismiss Billion Dollar Lawsuit: De ooit zelfverklaarde maker van Bitcoin, Craig Wright, heeft een rechtszaak aangespannen bij de federale rechtbank van het zuidelijke district van Florida. Na de dood van zijn broer, heeft Ira Kleiman in februari een rechtszaak aangespannen tegen Wright, waarbij hij beweerde dat Wright ten onrechte “[in beslag genomen Dave Kleimans] bitcoins en zijn rechten op bepaalde intellectuele eigendommen die verband houden met de bitcoin-technologie.” In een show van creativiteit in de rechtszaal veroordelen Wright en zijn advocaten de rechtszaak in hun motie om de procedure te verwerpen, en beweren dat de ‘shakedown’ gebaseerd is op weinig meer dan ‘een dunne soep van veronderstellingen, speculatie, tegenstrijdige beschuldigingen, geruchten en insinuatie. “

Stablecoin-projectbasis verhoogt $ 133 mln aan risicokapitaalfinanciering: De in de VS gevestigde stablecoin-startup Basis, voorheen bekend als Basecoin, heeft maar liefst $ 133 mln opgehaald bij een groot aantal institutionele beleggers. Volgens een basis blogpost, Bain Capital Ventures, GV, Stanley Druckenmiller, Kevin Warsh, Lightspeed, Foundation Capital, Andreessen Horowitz, Wing VC, NFX, Valor Capital, Zhenfund, INBlockchain, Ceyuan Ventures, Sky9 Capital en anderen hebben zich ingezet om het project te financieren. “Samen”, luidt het bericht, “bouwen we een cryptocurrency op met een algoritmische centrale bank die naar onze mening cryptocurrency stabiel en bruikbaar zal maken over de hele wereld.”

New York Attorney General lanceert onderzoek naar cryptocurrency-uitwisselingen: Eric T.Schneiderman en zijn team bij het kantoor van de procureur-generaal van de staat New York stuurden een vragenlijst naar de Amerikaanse kantoren van 13 cryptocurrency-exchanges. De vragenlijst wordt verzonden naar Coinbase, Gemini, Bittrex, Binance, bitFlyer USA, Bitstamp USA, Bitfinex, Huobi, Kraken, Circle Internet Financial Limited (Poloniex), Tidex, Gate.io en itBit, en zoekt naar informatie over basisactiviteiten, vergoedingen en handel beleid, interne controles en risicobeheer. Tyler Winklevoss, de CEO en mede-oprichter van Gemini, verwelkomde de sonde als een kans voor positieve samenwerking op regelgevingsgebied, maar de CEO van Kraken, Jesse Powell, heeft de poging in diskrediet gebracht en heeft publiekelijk aangeduid dat Kraken niet zal voldoen.

Beleggers rapporteren (nog) geen winsten in cryptocurrency op hun belastingen: Ongeveer een maand geleden meldde de populaire belastingaangiftedienst Credit Karma dat minder dan 1% van zijn klanten cryptocurrency-investeringen op hun belastingformulieren rapporteerde. Nou, belastingdag was drie dagen geleden en er is weinig veranderd. Volgens nieuwe rapporten van het bedrijf rapporteerden minder dan 100 van de 250.000 aanmeldingen winst uit investeringen in cryptocurrency – dat is slechts 0,04%, een aanzienlijke afwijking van de 8% van de Amerikanen die crypto in een of andere vorm bezitten.

Coinbase neemt Earn.com over, de CEO van Hires Earn als CTO: Coinbase heeft een drukke Q1 achter de rug en het is alleen maar doorgegaan met het inpakken van ponden vanwege zijn al versterkte dominantie in de industrie. Deze week kwamen er rapporten naar boven dat een van de grootste cryptobedrijven Earn.com had overgenomen in een buy-out van naar schatting $ 100 mln. Als onderdeel van de deal wordt de CEO van Earn.com, Balaji Srinivasan, aangenomen bij Coinbase als de eerste CTO van het bedrijf.

SEC slaat Riot Blockchain met dagvaarding, zoekt naar informatie over de focusverschuiving van het bedrijf naar Blockchain: Sinds crypto in 2017 van start ging, zijn bedrijven zoals Long Island Iced Tea (nu Long Blockchain), Kodak, Overstock en Atari aan boord van de hype-trein gesprongen, re-branding of ICO’s voorgesteld in een poging om de inkomsten te verhogen. Riot Blockchain, voorheen bekend als het Biotech-bedrijf Bioptix, is een van deze bedrijven en zoals velen in dit molenhuis hebben ze de onsmakelijke aandacht getrokken van de SEC. Na de naamswijziging steeg het aandeel van het bedrijf met meer dan 1.500%. Dergelijke dagvaardingen zijn gemeengoed geworden voor legacy-bedrijven die hun bedrijfsmodellen hebben gewijzigd om te profiteren van de populariteit van cryptovaluta, en de SEC heeft ‘gewaarschuwd dat het voor bedrijven zonder een zinvolle staat van dienst in de sector niet acceptabel is om te dobberen in blockchaintechnologie, verandering hun naam en bieden beleggers onmiddellijk effecten aan zonder voldoende informatie te verstrekken over de risico’s. “

Dow Jones Media Group werkt samen met Brave Software: In een grote overwinning voor adoptie is de Dow Jones Media Group een partnerschap aangegaan met de Brave-browser en het Basic Attention Token-team om blockchain te testen voor digitaal adverteren en publiceren. De samenwerking geeft Brave browsertoegang tot premium content op MarketWatch en Barron’s, twee van de merken van de Media Group, “op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt”, aldus de officiële persbericht. Bovendien worden zowel MarketWatch als Barron’s gecertificeerde uitgevers voor Basic Attention Token.

https://t.co/xsPVwWAN7h

– Brave Software (@brave) 18 april 2018

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Hoe MetaMask | te gebruiken Beginners gids: Hulp nodig bij het opzetten en gebruiken van de populaire ERC20-browserportemonnee? We staan ​​voor je klaar.

Hoe Blockchain-stemmen werken en waarom we het nodig hebben: Blockchain heeft het potentieel om snellere, transparantere en betrouwbaardere verkiezingsresultaten te leveren dan de huidige technologie ondersteunt.

Binance Exchange-recensie: Er is veel veranderd sinds onze laatste Binance-recensie, dus we hebben er nog een geschreven om de voortgang en groei van de uitwisseling bij te houden.

Wie is Nick Szabo? Lees meer over de man die letterlijk het boek over slimme contracten heeft geschreven en Bitcoin heeft getheoretiseerd jaren voordat een van beide werd gemaakt.

Wat en wie is Bitmain? De mijnbouwgigant heeft naam gemaakt op het gebied van ASIC-chipproductie en met zijn mijncollectief Antpool.

Educatieve campagne over de mogelijke risico’s van cryptocurrency-transacties: Hoewel er door nationale regeringen over de hele wereld aanzienlijke regels en verboden zijn voor cryptocurrency, hebben maar heel weinig regelgevers de nadruk gelegd op educatieve campagnes als een manier om nieuwe investeerders te leren over de mogelijke risico’s van investeren in cryptovaluta..

Loopring, oprichters van Nebulas richten een Blockchain Development Community op voor ex-Google-medewerkers: Hitters Xu, Daniel Wang en Andy Tian hebben de xGoogler’s Blockchain Alliance opgericht in een poging om het beste Google-talent te winnen voor de ontwikkeling van blockchain- en cryptocurrency-technologieën.

Coinbase Review: Is Coinbase veilig om cryptocurrency te kopen: Nog een vernieuwde recensie over een van de toonaangevende beurzen in de ruimte.

Asic Mining vs Cryptocurrency Project Teams: A Game of Cat and Mouse: De opkomst van ASIC-mijnbouwinstallaties verhoogde niet alleen de drempel voor toegang tot de markt voor hobbyistische mijnwerkers, maar maakte het ook veel gemakkelijker voor ondernemingen om grootschalige mijnbouwactiviteiten te starten.

Advocaat-generaal van NY stuurt vragenlijst naar 13 beurzen, informeert naar bedrijfsactiviteiten: Het kantoor van de procureur-generaal van de staat New York heeft vragenlijsten gestuurd naar 13 uitwisselingen om meer te weten te komen over hun bedrijfsmodellen, interne controles en basisactiviteiten.

Artsen en PhD’s nemen Blockchain aan: een interview met het Peer Atlas-team: PeerAtlas heeft als missie om medische informatie gratis te maken en een duurzame en schaalbare stimuleringsstructuur te creëren voor artsen en medische professionals om bij te dragen aan en informatie bij te werken in de reclamevrije en peer-reviewed medische bibliotheek.

Onderzoek naar de bevindingen van ICObench’s ICO Market Review: Op 6 april publiceerde de ICO-beoordelingssite ICObench hun ICO Market Review voor de maand maart naast enkele fascinerende branchegegevens. Het bevat gegevens over de verschillende ICO-platforms, algemene markttrends, statistieken per branche en nog veel meer.

Hoe Animecoin (ANI) te kopen: Titel zegt het al, mensen.

Hoe Stablecoins werken en het evenwicht dat ze nastreven voor prijsvolatiliteit: Stablecoins werken om niet-vluchtige crypto-activa te bieden, munten die de sluizen van acceptatie kunnen openen voor legacy-instellingen die crypto niet aanraken vanwege de prijsschommelingen.

Cambridge Analytica Nixes cryptocurrency-project na Facebook-gegevensfiasco: Nadat Cambridge Analytica zich midden in de controverse over gegevensprivacy op Facebook bevindt, trekt het zijn plannen om een ​​ICO te lanceren terug..

Inleiding tot patronen van vervolgdiagrammen: Bekijk onze nieuwste TA-gids om uw ogen te scherpen om trendconsistentie te ontdekken.

De ultieme gids voor privacymunten: Met deze gids zetten we anonimiteit op lockdown met een uitgebreid overzicht van de belangrijkste privacyoptie van cryptocurrency.

Nieuws uit de hele wereld

Oprichters van Loopring, Nebulas en Gifto richten Blockchain Alliance op voor ex-Google-medewerkers: Daniel Wang (Loopring), Hitters Xu (Nebulas) en Andy Tian (Gifto) hebben twee dingen gemeen: ze zijn allemaal voormalige Google-medewerkers en ze hebben allemaal Google verlaten om aan cryptoprojecten te werken. Nu richt het trio de exGooglers Blockchain Alliance (GBA) op, een groep die zich toelegt op het werven van toptalent van Google om blockchain-technologie te ontwikkelen en te verkennen. “Deze gemeenschap zal dienen als een samenwerkingsruimte voor onderzoek, dialoog en ontwikkeling met betrekking tot blockchain-technologie voor Googlers”, beweert de alliantie. GBA heeft momenteel actieve gemeenschappen in San Francisco, Beijing en Shanghai.

#Blockchain heeft eindelijk de aandacht van xGoogler! Drie ex-Googlers @HittersXu (Oprichter van #Nevels), Daniel Wang @daniel_loopring , Andy Tian @andytian hebben de xGoogler Blockchain Alliance (GBA) gevormd. Leer er meer over?https://t.co/XeA8hDJHLD

– Nebulas.io (@nebulasio) 16 april 2018

IBM, International Banks Test Pilot Transactions for Blockchain-Based Trade Platform: IBM, de United Bank of Switzerland, de Bank of Montreal, CaixaBank, Commerzbank en de Erste Group hebben een pilottransactie gelanceerd voor Batavia, een blockchain-aangedreven supply chain-tracking- en handelsplatform. De service werkt door leveringsketenzendingen te volgen en handelsovereenkomsten uit te voeren via slimme contracten. “Handelsgegevens en slimme betalingen, die automatisch worden geactiveerd door de transportgegevens, vormen een belangrijke basis voor risicobeheer en financieringsinstrumenten en voegen waarde toe aan elke toeleveringsketen”, zei Commerzbank-vertegenwoordiger Niko Giesber over het programma..

Binance werkt (mogelijk) aan het implementeren van contante stortingen voor Fiat-to-Crypto-handel: Na het zoeken naar gunstigere regelgevende wateren aan de tropische kusten van Malta, is Binance naar verluidt in gesprek met binnenlandse banken om wisselrekeningen te openen “om mogelijk fiat te ondersteunen”, aldus de CEO van Binance. “We hebben er alle vertrouwen in dat we daar binnenkort een bankpartnerschap kunnen aankondigen. Malta is erg vooruitstrevend als het gaat om crypto en fintech, ”zei CEO Zhao Changpeng over de ontwikkelingen.

Hoewel we de toekomst niet kunnen voorspellen, blijven anderen het op ons proberen. Beide "nieuws" zijn niet nauwkeurig. We werken samen met banken (om mogelijk fiat te ondersteunen), maar hebben geen plannen voor USD op korte termijn. Geen xvg of xpr betrokken. Wees voorzichtig met voorspellende "kristallen bol" nieuws.

– CZ (@cz_binance) 20 april 2018

Blaas je niet uit elkaar: Verge ‘Partners’ met PornHub: Controversiële anonimiteitsmunt Verge heeft deze week een partnerschap met een van ‘s werelds grootste pornosites, Pornhub, stopgezet. Een onconventioneel partnerschap, de ontwikkelingen voegen Verge toe als een betalingsoptie op de website voor degenen die ervoor kiezen om te betalen voor hun ondeugd. Door beide partijen aangeprezen als een baanbrekend partnerschap, hebben sommige leden van de gemeenschap het gebrandmerkt als iets meer dan dat Verge Pornhub betaalde voor advertentietijd, aangezien de overeenkomst kwam met een eigen aankondiging video- en kreeg het Verge-logo een dag lang een aanbevolen integratie met dat van Pornhub op de homepage van de site.

Cambridge Analytica schrapt plannen voor zijn eigen munt na controverse over Facebook-gegevens: Dataconsultancybedrijf Cambridge Analytica kwam onder vuur te liggen nadat aan het licht kwam dat het bedrijf data van 87 miljoen Facebook-gebruikers kocht. Blijkbaar was het bedrijf van plan zijn eigen cryptocurrency te lanceren met een focus op persoonlijke gegevens, maar na de controverse zit dat waarschijnlijk niet langer in de kaarten om meer dan voor de hand liggende redenen. “Voorafgaand aan de controverse op Facebook ontwikkelden we een reeks technologieën om individuen te helpen hun persoonlijke gegevens terug te vorderen van bedrijfsentiteiten en om volledige transparantie en controle te hebben over hoe hun persoonlijke gegevens worden gebruikt,” verklaarde een woordvoerder van het bedrijf. “We waren verschillende opties aan het onderzoeken voor mensen om hun persoonlijke gegevens te beheren en er geld mee te verdienen, waaronder blockchain-technologie.”

Vietnam verhoogt de controle over crypto nadat de grootste zwendel in de industrie zijn burgers plaagt: Vorige week liep het Vietnamese bedrijf Modern Tech naar verluidt weg met ongeveer $ 658 mln aan ICO-fondsen voor twee tokens, Ifan en Pincoin. Als reactie hierop heeft premier Nguyen Xuan Phuc er bij regelgevers en overheidsfunctionarissen op aangedrongen om hun monitoring en regulering van cryptocurrency-projecten, met name ICO’s, te versterken. “Investeringen in cryptovaluta en het verhandelen en inzamelen van geld door middel van het aanbieden van initiële munten evolueren op een meer gecompliceerde manier”, en roept op tot goede bewaking en risicomaatregelen, aldus de regering.

In China arresteren ambtenaren exploitanten van een verdacht piramidespel: Volgens lokale bronnen heeft de Chinese politie degenen gearresteerd die betrokken zijn bij een binnenlands piramidespel. Het cryptocurrency-platform, bekend als DBTC, trok ongeveer 13.000 investeerders aan en haalde ongeveer $ 13 mln aan fondsen op. Blijkbaar beloofde het fonds een dagelijks rendement van $ 12.700 voor een initiële investering van $ 400.000, wat binnen drie maanden een rendement van meer dan 100% zou opleveren..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map