Deze week in Crypto: 27 april 2018

Bull Run? Bull Trap? Onzin?

De markt opent deze vrijdag met een marktkapitalisatie van $ 415mld en heeft drie opeenvolgende weken aan winst in de wacht. April is een goede maand geweest voor investeerders. Sinds die sprong van $ 1.000 die Bitcoin op 12 april maakte, hebben we sindsdien een gestage opwaartse trend doorgemaakt, en alle positieve prijsacties hebben een analist postuleren een bull run.

Niet om een ​​domper te zijn als alles voorbij is, maar wees niet te overhaast. We zagen iets soortgelijks terug in februari, waar de markt in minder dan twee weken groeide tot meer dan $ 500 miljard, nadat hij crashte onder de $ 280 miljard. Deze groei is langer en (schijnbaar) meer organisch geweest, maar we zullen de prijsweerstand in de gaten moeten houden. Als Bitcoin en de andere grote jongens de weerstandsniveaus die ze deze week hebben afgewezen niet kunnen doorbreken (voor Bitcoin $ 9.700), zouden we een dubbele top kunnen zien zoals we in februari deden en weer naar beneden gaan. Als deze weerstandsniveaus echter worden verbroken, kunnen we nog steeds hogere prijzen verwachten.

Ik probeer niemand bang te maken – probeer gewoon beide kanten van de medaille te presenteren. Blijf slim daarbuiten, mensen.

Bitcoin: Met $ 9.220 heeft Bitcoin een comfortabele 7% verhoging van de week.

Ethereum: Ethereum kende deze week een bijzonder indrukwekkende groei 12% met een prijs van $ 672.

Rimpeling: Ongetwijfeld als reactie op de aanzienlijke winsten van vorige week, is Ripple eigenlijk down 1% voor $ 0,84.

Binnenlands nieuws

Nasdaq bereid om cryptocurrency-uitwisseling te openen wanneer “mensen klaar zijn voor een meer gereguleerde markt”: In een Squawk Box-interview deze woensdag vertelde Nasdaq-CEO Aden Friedman aan CNBC dat “Nasdaq zou overwegen om na verloop van tijd een crypto-exchange te worden.” Friedman blijft impliceren dat Nasdaq alleen op de markt zou komen als de juiste regelgeving van kracht is: “Als we ernaar kijken en zeggen ‘het is tijd, mensen zijn klaar voor een meer gereguleerde markt’, voor iets dat investeerders een eerlijke ervaring biedt. . “

Winklevoss’s Gemini Exchange werkt samen met Nasdaq om zijn markten te monitoren: Misschien test Nasdaq de markten voordat hij erin springt. Op dezelfde dag als het interview van Friedman, kondigde Gemini Exchange, eigendom van en beheerd door de Winklevoss-tweeling, aan dat het Nasdaq’s SMARTS Markets Surveillance zou implementeren om toezicht te houden op marktmanipulatie op zijn platform. “Onze inzet van Nasdaq’s SMARTS Market Surveillance zal helpen ervoor te zorgen dat Gemini een op regels gebaseerde marktplaats is voor alle marktdeelnemers”, zei Tyler Winklevoss, de CEO van Gemini in een reactie..

Introductie van Marketplace Surveillance-technologie met @Nasdaq https://t.co/giHwJtseRu

– Tweeling (@GeminiDotCom) 25 april 2018

Goldman Sachs grijpt Crypto Trader om te dienen als VP van Digital Assets: Goldman Sachs keerde de trend van Wall Street-executives om om zich bij blockchain-projecten aan te sluiten en heeft talent uit het cryptocurrency-rijk weggevaagd. De nieuwe VP van Digital Assets, Justin Schmidt, heeft een master in Computer Science van MIT en bekleedde eerder VP-posities bij WorldQuant LLC en Seven Eight Capital. Goldman Sachs creëerde de positie “als reactie op de interesse van klanten in verschillende digitale producten”, hoewel het bedrijf “nog geen conclusie heeft getrokken over de reikwijdte van ons aanbod van digitale activa”, zei Goldman Sachs-woordvoerster Tiffany Galvin-Cohen met betrekking tot de aanstelling..

MIT Technology Review publiceert ‘Laten we Bitcoin vernietigen’, een essay over hoe Bitcoin zou kunnen vallen: Auteur Morgan Peck pleit op geen enkele manier voor het vernietigen van Bitcoin; ze schetst slechts hoe het kan worden vernietigd. Volgens haar argument zouden een regering en haar centrale bank haar eigen cryptocurrency kunnen uitgeven in plaats van Bitcoin, zou Facebook een ICO kunnen lanceren en de populariteit van Bitcoin kunnen overnemen – een verontrustend scenario, zo niet hoogst onwaarschijnlijk – of Bitcoin kan gewoon irrelevant worden gemaakt door een groot aantal cryptocurrencies die worden gebruikt om te betalen voor verschillende goederen en diensten.

Blockchain Business Bill maakt zijn ronde in de Senaat van Californië: Senator Bob Hertzberg (D) van de staat Californië heeft wetgeving ingevoerd die “een eerste stap zou zijn in de introductie van de technologie in Californië in een beperkte capaciteit”, aldus een ambtenaar persbericht. Als SB 838 in de wet zou worden omgezet, “zou het het gebruik van blockchain-technologie voor bepaalde zakelijke praktijken in Californië mogelijk maken. Blockchain is een opkomende technologie waarmee records kunnen worden opgeslagen en bijgewerkt op meerdere computers met behulp van een gedistribueerde grootboektechnologie. “

Overhaast de regelgeving niet, zegt het Amerikaanse congreslid Patrick McHenry: Hoe bestrijd je fraude in een ongereguleerde markt? Sommigen zullen misschien zeggen dat regelgeving een goede plek is om te beginnen, maar Congreslid Patrick McHenry uit North Carolina zegt niet zo snel. Hoewel hij gelooft dat blockchain-technologie een enorm potentieel heeft, wil hij niet dat wetgevers en ambtenaren zich onder druk gezet voelen om overhaast beleid te voeren: “Het is mijn angst dat het Congres en andere beleidsmakers verwikkeld raken in de hype van bitcoin en zin hebben om iets – wat dan ook – te doen. is beter dan niets, ”vertelde hij CoinDesk.

IBM Files Patent voor IoT-protocol dat gebruikmaakt van Proof of Work: IBM voegt zich bij een groeiende lijst van legacy-technologiebedrijven die patenten hebben aangevraagd voor gedistribueerde grootboektechnologie en heeft een octrooi met het US Patent and Trademark Office voor een proof of work-protocol dat is gebouwd voor het internet der dingen. Volgens het officiële document is het octrooi een “methode, omvattende: het bepalen van een proof-of-work via een apparaat; het gebruik van een vooraf gedefinieerde set nonce-waarden bij het bepalen van de proof-of-work; het opslaan van het proof-of-work op een blockchain; en het uitzenden van het bewijs van werk als een uitzendbericht. “

Amerikaanse octrooiaanvraag voor blockchain

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Waarom 2FA belangrijk is & de beste soorten 2FA: Tweefactorauthenticatie is een essentiële beveiligingsmaatregel om uw geld veilig te houden, dus u moet ervoor zorgen dat uw 2FA-methoden luchtdicht zijn.

Wat is Po.et (POE)?​Beginners gids: Po.et is een op Ethereum gebaseerd, universeel grootboek dat is ontworpen om eigendom en attributie bij te houden voor ‘s werelds digitale creatieve activa ontwikkeld door BTC Media.

Hoe ontwikkelaars oude elektronica omzetten in bitcoin-mijnbouwplatforms: Bitcoin-mijnbouw krijgt vaak een slechte reputatie omdat het ecologisch onvriendelijk is; wat als we deze reputatie op zijn kop zouden zetten door platforms te bouwen met gerecyclede hardware?

Veelvoorkomende fouten die u moet vermijden tijdens het handelen in cryptocurrency: Of het nu gaat om het vingeren van een bestelling of het verkopen van paniek, probeer onzorgvuldige fouten te vermijden bij het spelen met magisch rekengeld.

Top uitwisselingen van cryptocurrency in 2018: De markten en handelsscène zijn het afgelopen jaar drastisch veranderd, dus blijf op de hoogte van uw opties met onze gids voor de beste beurzen.

Bitcoin censuurweerstand uitgelegd: Met volledige onveranderlijkheid komt een grote verantwoordelijkheid, en voor Bitcoin betekent dit dat je je niet kunt verbergen voor wat de blockchain publiceert.

Wat is Radar Relay Decentrale Exchange: De gedecentraliseerde uitwisseling van Radar Relay maakt peer-to-peer-handel in cryptocurrencies mogelijk via andere gedecentraliseerde uitwisselingen van de eerste generatie, zoals de OasisDEX, EtherDelta en IDEX.

De impact van aankomende cryptocurrencies op de financiële sector: Blockchain en cryptocurrencies worden vaak aangeprezen vanwege hun ontwrichtende potentieel, en de oude financiële sector is niet uitgesloten van deze verstoring.

Mijnbouw de toekomst van geld: een GPU-mijnbouwinstallatie bouwen: Heb je ooit GPU-mijnbouw willen starten, maar wist je niet waar je moest beginnen? We kunnen je helpen.

My Ether Wallet lijdt aan phishing-aanval nadat hackers Google Public DNS kapen: Ongeveer 515 ETH als gestolen als gevolg van de phishingaanval.

John McAfee denkt dat het tijd is dat Jamie Dimon zich overgeeft: John McAfee is er weer mee bezig en hij belt de CEO van JP Morgan en vraagt ​​om ‘voorwaarden voor overgave’.

Hoe een cryptocurrency te evalueren: Voordat u de shill van de week voor r / cryptocurrency koopt, wilt u misschien de objectieve waarde van uw investering overwegen.

Neil Patel over KindAds, Crypto Advertising, Entrepreneurship en Regulations: We hadden het genoegen om een ​​praatje te maken met de bekende marketeer en ondernemer Neil Patel, over onderwerpen als het verbod op crypto-advertenties van grote techneuten en de evolutie van blockchainondernemerschap.

Hoe hardwareportefeuilles uw cryptocurrency kunnen beveiligen: Serieus jongens, hardwareportefeuilles zijn belangrijk – als je wilt overtuigen, kijk dan eens naar de MyEtherWallet phishing-aanval die we zojuist hebben behandeld.

Hoe u een cryptocurrency-handelaar wordt: Voordat u begint met handelen en investeren in cryptocurrencies, moet u enkele investeringsrichtlijnen opstellen en uitgerust worden met de juiste tools.

Jess Houlgrave van Codex Protocol over de Blockchain Art World en Crypto Entrepeneurship: Jess Houlgrave is de medeoprichter & COO bij Codex Protocol en leent van haar ervaringen in alles, van een paar jaar in de financiële sector tot blockchain- en kunstconsultant.

ICO-recensie: Solve.Care: Solve.Care biedt een wereldwijde blockchain-oplossing voor de coördinatie-, administratie- en betalingssystemen in de gezondheidszorg.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

ERC-20 Bug dwingt OKEx om tokenstortingen te stoppen: Volgens een OKEx-ondersteuningspagina post, hackers vonden een manier om misbruik te maken van een ERC-20 smart contract-fout, “BatchOverFlow”, waardoor ze tokens uit het niets konden slaan en deze rechtstreeks op de beurs konden deponeren. “We schorten de stortingen van alle ERC-20-tokens op vanwege de ontdekking van een nieuwe smart contract-bug -‘ BatchOverFlow ’. Door de bug te misbruiken, kunnen aanvallers een extreem grote hoeveelheid tokens genereren en deze op een normaal adres plaatsen. Dit maakt veel van de ERC-20-tokens kwetsbaar voor prijsmanipulaties van de aanvallers ”, luidt het bericht. De uitwisseling heeft als reactie alle ERC-20-tokenstortingen opgeschort.

Voorstel om Frozen Parity Wallet Funds Breeds Community Controverse te ontgrendelen: Afgelopen november maakte een onbekend persoon misbruik van een kwetsbaarheid, de populaire Etherum-portemonnee Parity, waarbij per ongeluk de multisignature wallet-bibliotheek van Parity werd gedood en 513.777,16 ETH ontoegankelijk bleef voor 587 wallets. Nu, een voorstel op Github (EIP-999) heeft een codewijziging doorgevoerd waarmee de getroffenen opnieuw toegang kunnen krijgen tot hun fondsen, maar een etherchain.org stemmen waarbij de getroffen personen betrokken waren, schoot het voorstel 330-300 neer. Toch enkele leden van de gemeenschap zeggen dat de stemming de gevoelens van de gemeenschap niet voldoende weerspiegelt, en dat de discussie de debatten over de onveranderlijkheid van de blockchain en de gevolgen van het wijzigen van de code om fondsen te herstellen weer opduikt.

Stemresultaten van Parity Wallet

Meer over kwetsbaarheden: MyEtherWallet-gebruikers hebben geld dat is phishing van nep-DNS: Vroeg in de ochtend van 24 april kaapten hackers de Google Public DNS van MyEtherWallet, waardoor verkeer van de populaire Ethereum-portefeuilleservice werd omgeleid naar een nepsite. Ondanks waarschuwingen die gebruikers waarschuwen dat de bestemming een ongeldig SSL-certificaat had, hebben sommige gebruikers de defecte website bezocht en probeerden ze in te loggen op hun portemonnee met privésleutels. Als gevolg van de phishingaanval werd ongeveer 515 ETH (~ $ 350.000) gestolen.

De Chinese politie beweert gestolen elektriciteit en neemt 600 stukken mijnbouwhardware in beslag: Een mijnbouwoperatie in de noordoostelijke havenstad Tianjin werd deze week opgepakt wegens het beroven van zijn elektriciteit bij een lokale energieleverancier. De politie nam de outfits-apparatuur in beslag nadat de netbeheerders scherpe pieken in het verbruik opmerkten, soms wel 28% boven het gemiddelde. Uit een onderzoek blijkt dat de mijnwerkers mogelijk energie hebben verbruikt via een kortgesloten aansluitdoos tijdens een aanhoudende overval die de politie “het grootste geval van stroomdiefstal van de afgelopen jaren” noemde.

Thomas Reuters-enquête onthult dat een op de vijf financiële instellingen heeft overwogen cryptohandel: Afgelopen dinsdag publiceerde Thomas Reuters een onderzoek waaruit bleek dat een op de vijf in de steekproef opgenomen financiële instellingen plannen heeft om binnen een jaar cryptocurrency-handel te starten, terwijl 70% van degenen die willen beginnen met handelen, plannen heeft om binnen de komende drie tot zes maanden te starten. Volgens een artikel op Reuters, “[de] enquête omvatte meer dan 400 klanten van Thomson Reuters Corp TRI.O (TRI.N) platforms, waaronder grote vermogensbeheerders, hedgefondsen en trading desks bij de grootste banken. “

Spaanse bank verstrekt eerste door blockchain verstrekte lening: De Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) heeft geschiedenis geschreven door als eerste bank een lening uit te geven met behulp van blockchaintechnologie. Het hele leningsproces werd volgens de Spaanse multinationale bank gecontroleerd met behulp van een gedistribueerd grootboek waarvan de informatie beschikbaar was voor zowel de bank als de lener. “Blockchain kan duidelijke voordelen bieden voor alle partijen in de zakelijke kredietmarkt in termen van efficiëntie, transparantie [en] veiligheid,” merkte CEO Carlos Torres Villa op over de ontwikkelingen en noemde het “een ander sterk voorbeeld van hoe disruptieve technologie kan worden gebruikt om toe te voegen waarde voor financiële dienstverlening, iets dat centraal staat in onze strategie. “

Schatkamer van Mt. Gox Funds on the Move, Batten Down the Hatches, Bucko: Crypto Ground gegevens onthult dat 16.000 BTC en 16.000 BCH onder de controle van Nobuaki Kobayashi, Mt. Gox’s curator. Dit betekent niet noodzakelijk dat het geld is verplaatst om op een beurs te verkopen, maar het is genoeg geld (een gezamenlijke $ 165 mln) om de actie in het oog te laten springen van de cryptocurrency-gemeenschap..

Het lijkt erop dat 16k BTC van Mt Gox naar dit adres is geconsolideerd

We weten natuurlijk niet of ze zijn verkocht of om een ​​andere reden zijn verhuisdhttps://t.co/rr05Vn7Fnv pic.twitter.com/eMS1vMCG3l

– Alistair Milne (@alistairmilne) 26 april 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me