Deze week in Crypto: 29 juni 2018

Down and Droppin ‘

Zelfde verhaal, andere week. De markt voor cryptocurrency is doorgegaan met zijn langzame en gestage daling. We hebben de hele maand juni verliezen geleden van week tot week, en mei was niet veel beter. Dat alles om te zeggen dat we de neerwaartse trend nog niet hebben doorstaan, mensen, en er is niet veel dat erop wijst dat we in de nabije toekomst.

Met $ 234 miljard is de hele markt afgevallen 8% van zijn waarde gedurende de week. Bitcoin bevindt zich ook onder zijn eerdere dieptepunten in februari en april. Niemand heeft een kristallen bol, maar doorbreken onder deze eerdere ondersteuningsniveaus mag geen vertrouwen wekken.

Bitcoin: De gouden jongen van Crypto heeft verloren 4,5% van zijn waarde deze week met een prijs van $ 5.900.

Ethereum: Ethereum kreeg deze week een behoorlijk zware klap. Met 13% klopte van zijn prijs. Het kost momenteel $ 411.

Rimpeling: Met $ 0,43 is Ripple niet veel beter dan Ethereum, aangezien het naar beneden gaat 12% tijdens de week.

markt 6_29_18

Marktstatistieken cryptocurrency (29-6-2018)

Binnenlands nieuws

Hooggerechtshof ontkent herziening van levenslange gevangenisstraf oprichter Ross Ulbricht: Ross Ulbricht, ook wel bekend als Dread Pirate Roberts, zal niet snel worden gered van de brik. Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft het pleidooi van de oprichter van Silk Road voor een kortere straf afgewezen. Ulbricht werd in 2015 gearresteerd wegens talloze tellingen van hulp aan drugs- en wapenhandel, de distributie van ander illegaal materiaal, het witwassen van geld en fraude, en zit momenteel een levenslange gevangenisstraf uit in de federale gevangenis.

Brain Armstrong van Coinbase richt Crypto-Charity, GiveCrypto op: De CEO van Coinbase lanceert een liefdadigheidsfonds voor cryptocurrency. GiveCrypto, zoals het wordt genoemd, zal zijn met cryptovaluta gevulde schatkist verdelen onder mensen in financiële nood in minder ontwikkelde markten en landen. Brian Armstrong hoopt dat het “mensen in nood zal helpen door rechtstreeks geld naar hen te sturen” en “universele toegang zal bieden tot een open financieel systeem.” Het fonds heeft al $ 3,5 miljoen opgehaald en hoopt tegen het einde van het jaar $ 10 miljoen op te halen.

We zijn live! https://t.co/z74I3TmouB

– GiveCrypto.org (@givecrypto) 27 juni 2018

Walmart, retailers en fabrikanten werken samen met IBM voor oplossingen voor supply chain-tracking: IBM heeft partnerschappen gesloten met enkele van de belangrijkste detailhandel- en productiebedrijven in de VS om een ​​blockchain-platform te ontwikkelen voor de toeleveringsketen van de levensmiddelenindustrie. Het Blockchain-initiatief van Food Trust is in de praktijk sinds 2016, met Walmart, Kroger Co., Tyson Foods Inc. Nestlé SA, Dole Food Co., Driscoll’s Inc., Golden State Foods, McCormick and Co., McLane Co., en Unilever NV sluit zich bij IBM aan bij haar inspanningen. In augustus 2017 is het initiatief begonnen met het testen van een pilot voor het netwerk.

De FBI onderzoekt 130 cryptogerelateerde gevallen, een “klein stukje” van zijn werklast: Tijdens zijn toespraak op de Crypto Evolves-conferentie in New York deze week vertelde FBI-agent Kyle Armstrong zijn publiek dat de onderzoeken van de FBI naar illegaal gebruik van cryptocurrency ‘een klein stukje’ zijn van de ‘duizenden’ van de momenteel actieve zaken van het bureau. Armstrong gaf aan dat de FBI momenteel ongeveer 130 ‘bedreigde’ gevallen onderzoekt met betrekking tot het gebruik van cryptocurrency in misdrijven, zoals mensenhandel en ontvoering, ransomware en drugshandel op de zwarte markt. Met een oplaaiende opioïde-epidemie in de Verenigde Staten maakt de FBI, aldus Armstrong, zich het meest zorgen over het gebruik van crypto’s voor illegale verkoop op recept, hoewel hij toegaf dat waarschijnlijk slechts 10% van de wereldwijde drugshandel plaatsvindt op het dark web..

Meer over crypto en illegale markten: Amerikaanse agentschappen pakken zo’n 35 darkweb-dealers in de val, krijgen meer dan $ 12 mln terug in Bitcoin: Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft, in samenwerking met de Homeland Security Investigations (HSI) van de Immigration and Customs Enforcement, de Secret Service (USSS), de Postal Inspection Service (USPIS) en de Drug Enforcement Administration (DEA), een einde gemaakt aan de zwarte marktactiviteiten van meer dan 35 distributeurs van drugs en wapens op het dark web. De eerste in zijn soort landelijke en inter-agency faillissement resulteerde in de inbeslagname van meer dan $ 12 mln in Bitcoin en andere cryptocurrencies, met nog zo’n 4.000 Bitcoin (waarden van ongeveer $ 24 mln) in afwachting van goedkeuring van de vordering.

Andreessen Horowitz richt $ 300 mln Cryptocurrency Capital Fund op: Het oude financiële bedrijf Andreessen Horowitz breidt zijn financiële bereik nog verder uit naar de cryptocurrency-industrie. Het bedrijf, dat al aandelen bezit in cryptogerelateerde ondernemingen zoals Coinbase, kondigde deze week aan dat het zijn eigen cryptocurrency-investeringsfonds heeft opgericht, a16z crypto. Chris Dixon, algemeen partner van Andreessen Horowitz, gaf in een bedrijfsblogpost aan dat het fonds zal kiezen voor ‘investeringen voor meer dan 10 jaar’, of het nu gaat om munten, tokens of blockchain-bedrijven.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

DJ 3LAU over het samenstellen van een blockchain-aangedreven muziekfestival: Muziekfestivals op de blockchain? Schrijf ons in.

Cobinhood Exchange Review: handel zonder kosten op een Underdog Exchange: De naam verwijst op een speelse manier naar de meer populaire Robinhood-uitwisseling en leer meer over een van de best bewaarde geheimen van crypto’s.

Waarom Blockchain Asset Tracking niet alleen voor de superrijken is: U hoeft niet te worden geladen om te profiteren van de services van de blockchain.

Blockchain-gegevensopslag zou binnenkort de nieuwe standaard kunnen zijn: De blockchain biedt ons een alternatieve opslagmethode om te concurreren met transitionele en cloudmodellen.

Codex CEO Mark Lurie spreekt over etherisch en de toekomst van blockchain-kunst: Mark Lurie heeft een indrukwekkend cv: alumnus van Harvard, oprichter van Lofty en nu CEO van Codex Protocol.

EOS op proef zetten | Een analyse van de grootste ICO van Cryptocurrency: In dit uitgelichte artikel zetten we EOS, een netwerk dat recentelijk wijdverbreid is, berecht om te zien of de kritiek de zorg waard is.

Bitcoin is niet anoniem, en dat is oké: Nee, het is niet anoniem, en ja, daar is niets mis mee.

Blockchain in de toeleveringsketen | Hoe de ene ketting de andere helpt: Lees meer over een van de potentieel meest ontwrichtende use-cases van de blockchain.

Blockchain militaire toepassingen – de toekomstige technologie van de strijdkrachten: Waar ontmoeten blockchain en het leger elkaar? We laten het je zien.

Digital Mints: hoe u uw eigen munten en tokens kunt maken: Het maken van uw eigen cryptocurrency is net zo gemakkelijk of moeilijk als u het zelf wilt maken.

Innovaties in Blockchain Aerospace Tech klaar voor lancering: De toekomst is nu, jongens.

Hoe Cobinhood (COB) te kopen | Een stapsgewijze handleiding: Een kort overzicht van hoe u aan COB kunt komen.

ConsenSys Bounties Network Simona Pop over Building a World on Bounties: Luister naar wat deze marktleider te zeggen heeft over de waarde van white hats en premies.

Top 5 manieren waarop blockchain de reisindustrie zal verstoren: Bagagetracking, digitale ID’s, loyaliteitspunten en meer.

Blockchain bij de overheid: operaties efficiënter maken: Zal blockchain het moeras leegmaken? Nee, maar het heeft zijn plaats bij het verbeteren van de bureaucratie.

5 sleutels om te overwegen bij het bouwen van uw cryptocurrency-portfolio: Zorg ervoor dat u deze zaken heeft afgevinkt voordat u gaat beleggen.

Wat is Aeon (AEON)?​Beginners gids: Aeon is een mobielvriendelijke, lichtgewicht privacymunt. Vergelijkbaar met de manier waarop Litecoin een lichtere aanvulling is op Bitcoin, kun je Aeon beschouwen als het kleine broertje van Monero.

Mycelia’s Imogen Heap on Blue Skies, Astronauts and the Intersection of Music and Blockchain: Imogen Heap heeft een missie om verandering in de wereld te creëren. Te beginnen met de muziekwereld, tenminste.

De Top 6 Crypto-inbeslagnames aller tijden: Hey Ross Ulbricht, ik laat je uitpraten, maar …

Wat is Ravencoin (RVN)?​Beginners gids: Ravencoin is een blockchain die specifiek is bedoeld voor het creëren en peer-to-peer-overdracht van activa. Net zoals Monero uitsluitend gericht is op privacy, is Ravencoin gespecialiseerd in vermogensoverdracht – niets meer en niets minder.

ChainXChange verandert Mandalay Bay in wereldwijde Blockchain Expo: ChainXChange kondigde zijn driedaagse wereldwijde blockchain-tentoonstelling aan in het iconische Mandalay Bay Convention Center in Las Vegas van 13 tot 15 augustus 2018.

ShapeShift mede-oprichter Jon over regelgeving, het konijnenhol en de toekomst van cryptocurrency: Lees wat Jon te zeggen heeft over overheidsvoorschriften en het traject van de industrie.

The Sun on the Blockchain: A Love Story: Stel je een toekomst voor waarin zonne-energie een overdraagbaar, symbolisch bezit is. Als het gek klinkt, is het dat niet; het zijn maar een paar innovaties verwijderd van de realiteit.

De 7 grootste Bitcoin-fouten aller tijden: Deze zullen je een beter gevoel geven over de tijd dat je een paar satoshis bent kwijtgeraakt aan de verkeerde openbare sleutel.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Binance gaat Fiat-handel lanceren in Oeganda, CEO onthult: In een interview met CoinTelegraph gaf Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) aan dat de exchange zijn baanbrekende crypto-to-fiat-handelsactiviteiten in Oeganda zou lanceren. Binance Uganda stelt zijn gebruikers in staat om de Oegandese shilling te verhandelen voor grote cryptocurrencies. Het platform is klaar voor onmiddellijke lancering, zei CZ, en hij gelooft dat het “laat zien dat Binance niet alleen bezig is met het najagen van de meest ontwikkelde markten.” Een beetje een experiment, de uitwisseling is ook een beetje een lakmoesproef om te zien of onderontwikkelde markten eerder geneigd zijn om economische cryptocurrency-systemen over te nemen: “Oeganda [is] echt een interessante situatie, slechts 11 procent van de bevolking heeft bankrekeningen. Het is zowel een uitdaging als een kans. Het is dus misschien gemakkelijker om cryptocurrency als een vorm van valuta te adopteren in plaats van te proberen om bankacceptatie te stimuleren. Het is een interessant experiment – Afrika is een grote markt, daarom zijn we daar ”, verklaarde CZ in het interview.

86% van de executives van cryptocurrency wil formele zelfregulering voor de industrie: Onderzoeksresultaten die deze week zijn vrijgegeven, laten zien dat bijna 9 van de 10 leidinggevenden en investeringsmanagers bij cryptocurrency-bedrijven “geformaliseerde” zelfregulerende normen willen. Uitgevoerd door Foley & Lardner LLP, een internationaal advocatenkantoor, heeft in het voorjaar van dit jaar 62 personen geraadpleegd. Iets minder dan 86% van de respondenten vindt dat de overheid op deze regelgeving moet letten.

CTO van Enjin creëert nieuwe Ethereum-tokenstandaard voor fungibele en niet-fungibele activa: Enjins CTO, Witek Radomski, heeft een nieuwe tokenstandaard voor Ethereum ontwikkeld. Deze week aangekondigd en bekend als ERC-1155, stelt de token-standaard ontwikkelaars in staat om zowel vervangbare als niet-vervangbare activa te implementeren via hetzelfde slimme contract, iets wat de huidige normen niet toestaan. De standaard is geschreven met de game-industrie in gedachten en zal het voor ontwikkelaars en gamers gemakkelijker maken om in-game verzamelobjecten en activa voor blockchain-gebaseerde games te beheren. Hoewel het is gebouwd om beperkingen voor het tokeniseren van game-gerelateerde activa op te lossen, gelooft Radomski dat “de toepassing van deze standaard geenszins beperkt is tot de gamesmarkt” en “zou kunnen worden gebruikt om alle vormen van eigendom, tastbaar of digitaal, te certificeren. “

“Zodra [de ERC-1155 crypto-itemstandaard] wordt gebruikt, zullen miljoenen creatieve items worden gevormd, niet alleen voor gaming, maar ook in verschillende andere industrieën. ERC-1155 kan worden gebruikt om echt eigendom te garanderen voor alle items, zowel digitaal als niet-digitaal. “https://t.co/1IShhutltM#ADOPT pic.twitter.com/JOQK6bf5ek

– Enjin (@enjin) 27 juni 2018

Huobi opent winkel in Londen en kondigt OTC-handel aan: Een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen in de branche, Huobi, opent een kantoor in Londen. De beurs beschouwt Engeland als zijn “toegangspoort” tot de Europese markten, en is van plan om in het derde kwartaal van dit jaar de over-the-counter (OTC) -handel uit te proberen met zijn in Londen gevestigde operatie. “Londen werd geselecteerd als het eerste kantoor in Europa, vanwege zijn vooraanstaande positie als een wereldwijd financieel centrum en het grootste cryptocurrency-handelscentrum in de regio met een actieve blockchain-gemeenschap en een zich snel ontwikkelende markt”, verklaarde het Huobi-team..

Oprichter van EOS wil de grondwet van het platform weggooien en een nieuwe schrijven: EOS-oprichter en seriële crypto-ondernemer Dan Larmier wil een re-do. Hij roept op tot een herformulering van de grondwet van EOS, een strijdkreet om een ​​document te wijzigen dat de gemeenschap uitnodigt tot negatief onderzoek nadat EOS-blokproducenten zonder rechtvaardiging doorgaan met het bevriezen van openbare sleutels op het netwerk. Het initiatief van Larimer heeft een stem van 15% van EOS-tokenhouders nodig om te slagen, en bevestigende stemmen moeten deze drempel gedurende 30 opeenvolgende dagen binnen een stemperiode van 120 dagen behouden om door te gaan met eventuele wijzigingen.

China werkt zijn crypto-ratings bij, toont duidelijke vooringenomenheid voor Chinese projecten: In de laatste aflevering van de Global Public Chain Technology Index toont het China Center for Information Industry Development (CCID) veel liefde voor Chinese projecten, maar niet zozeer voor Bitcoin. De nieuwe cijfers zetten EOS, een project dat massaal wordt gesteund door Chinese investeerders en blokproducenten, als de belangrijkste troef en overtreft het hoogwaardige Ethereum dat in het oorspronkelijke rapport werd verdiend met 30 punten. Daarachter, in volgorde, staan ​​Ethereum, NEO, Stellar, Lisk en Nebulas, terwijl Bitcoin van de top 15 viel van 13e naar 17e.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map