Bitcoin zette zijn groei voort ondanks een week met algemeen negatief nieuws voor de crypto-ruimte, en voegde er nog een toe 8,71% groei deze week tot de groei van 10,35% van vorige week. Andere winnaars van deze week zijn Ethereum (up 2%), Kettingschakel (39%), ABBC Coin (46,75%) en Arcblock (116%​.

De markten van deze week waren echter niet allemaal helder groen. De meeste munten in de top 100 waren rond 8% tot 15%. Binance Coin is uitgevallen 17,61% in plaats van de ~ 7000 BTC-hack op de beurs deze week, en Cosmos down 24,88%.

muntprijzen

Binance gehackt voor $ 40 miljoen, maar het gebruikersfonds is SAFU: Op dinsdag hebben hackers meer dan 7.000 bitcoin (ongeveer $ 40 miljoen) van Binance opgehaald, met behulp van verschillende aanvalsstrategieën om een ​​grootschalige inbreuk op de beveiliging uit te voeren. Binance heeft een verklaring vrijgegeven dat het het verlies van $ 40 miljoen zal dekken met behulp van bedrijfsfondsen in zijn Secure Asset Fund For Users (SAFU), een intern verzekeringsfonds dat het bedrijf in 2018 heeft gemaakt. Oh, en Justin Sun ‘bood’ aan om het verlies persoonlijk te dekken als CZ vindt het goed.

Ondersteunen @binance , Ik zal persoonlijk 7000 BTC ter waarde van USDT (40 miljoen USDT) storten in @binance kopen $ BNB, $ BTC , $ TRX & $ BTT als @cz_binance gaat akkoord. Niet nodig #FUD! Fondsen zijn #SAFU!

– Justin Sun (@justinsuntron) 8 mei 2019

Facebook rolt crypto-advertentieverbod terug: deze week kondigde Facebook aan dat het zijn beperkingen op advertenties met betrekking tot blockchain-technologie, nieuws uit de branche, onderwijs of evenementen met betrekking tot crypto, gericht op een update van 5 juni, zal opheffen. Het verbod van Facebook in januari 2018 op advertenties waarin reclame wordt gemaakt voor bijna alles wat met cryptocurrency of blockchain te maken heeft, is het afgelopen jaar voor veel cryptobedrijven een doorn in het oog geweest. Sommigen speculeren ook dat de reden van Facebook om het reclameverbod op te heffen strategischer is en te maken heeft met het feit dat het bedrijf een stabiele munt bouwt voor WhatsApp en Facebook. ICO-advertenties worden nog steeds verbannen.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Amazon Go-winkels zijn rijp voor de acceptatie van Bitcoin: Amazon zou een van de grootste voorstanders van bitcoin-acceptatie moeten zijn. Bitcoin stelt Amazon Go-winkels in staat goederen te leveren aan mensen die geen pinpas of creditcard hebben, zonder geld te verspillen aan winkelmedewerkers die momenteel de contante transacties moeten afhandelen. Nu het aantal winkels in 2021 mogelijk de 3.000 bereikt, zou Amazon waar mogelijk moeten willen besparen.

Facebook maakt verbod op crypto-adverteerders los, inclusief zichzelf: het bijgewerkte beleid “vereist niet langer voorafgaande goedkeuring voor advertenties met betrekking tot blockchain-technologie, nieuws uit de branche, onderwijs of evenementen met betrekking tot cryptocurrency.” Als u echter reclame wilt maken voor uw populaire, nieuwe crypto, heeft u pech. Het ‘boek vereist nog steeds een aanvraag- en goedkeuringsproces voor adverteerders die cryptocurrency promoten. En het blijft een volledig verbod plaatsen op initiële muntenaanbiedingen (ICO’s).

Dark Web Enterprise Vergelijkbaar met Silk Road Shut down by FBI, Europol: Autoriteiten in Duitsland hebben de belangrijkste exploitanten van een van de grootste darkweb-marktplaatsen ter wereld, genaamd Wall Street Market, gearresteerd.

Waarom Chinese mijnwerkers in een razernij zijn over gebruikte Bitcoin-mijnbouwinstallaties: de prijzen van gebruikte mijnbouwinstallaties zijn sinds april meer dan verdubbeld. Biedenoorlogen over de apparatuur zijn grotendeels de oorzaak van de trend. AntMiner S9-eenheden werden bijvoorbeeld verkocht voor $ 140 voordat de cryptomarkt omhoog ging, maar kosten nu meer dan $ 250. Sommige kopers plaatsen momenteel $ 320 bestellingen en dit verhoogt de benchmarkprijzen.

Congreslid roept op tot Crypto Ban: Donderdag riep congreslid Bradley Sherman op tot het verbieden van cryptocurrency-aankopen door Amerikanen, waarbij hij beweerde dat cryptocurrencies de macht van de Amerikaanse dollar zullen verminderen en de Amerikaanse sancties ten opzichte van andere landen zullen ondermijnen, daarbij Iran als voorbeeld genoemd. Het is vermeldenswaard dat de logica voor dit verbod niet is geworteld in anonimiteit of corruptie, maar eerder in internationaal beleid. Bradley Sherman is een democraat die het 30e congresdistrict van Californië in de San Fernando Valley vertegenwoordigt. Sherman zei:

Vandaag riep vertegenwoordiger Sherman in het congres op tot een wetsvoorstel om alle cryptocurrencies te verbieden.

Daarom is Coin Center nu meer dan ooit nodig in DC. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Coin Center (@coincenter) 9 mei 2019

“Ik zoek collega’s die samen met mij een rekening willen indienen om de aankopen van cryptocurrency door Amerikanen te verbieden, zodat we dit in de kiem smoren, deels omdat een groot deel van onze internationale macht voortkomt uit het feit dat de dollar de standaardeenheid is. van internationale financiën en transacties.

“Het is het aangekondigde doel van de aanhangers van cryptocurrency om die macht van ons af te nemen, om ons in een positie te brengen waar de belangrijkste sancties die we hebben op Iran, zou bijvoorbeeld irrelevant worden.

“Of het nu gaat om het ontkrachten van ons buitenlands beleid, het afdwingen van onze belastinginning of onze traditionele wetshandhaving, het doel van cryptocurrency – het voordeel dat het heeft ten opzichte van soevereine valuta – is uitsluitend om te helpen bij het verminderen van de macht van de Verenigde Staten en van de rechtsstaat. “

Indian Crypto Exchange Coinome kan worden afgesloten: Op 9 mei tweette de populaire Indiase cryptocurrency-exchange Coinome dat het alle cryptohandel op het platform op 15 mei 2019 zal opschorten en drong er bij zijn klanten op aan om hun activa zo snel mogelijk op te nemen. Cryptocurrency-bedrijven staan ​​in het vizier van de Reserve Bank of India (RBI), die in 2018 een verbod uitvoerde op cryptocurrency-gerelateerde bedrijven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me