Deze week in cryptocurrency – 12 januari 2018

Deze week in cryptocurrency – 12 januari 2018

Crypto Roller Coaster gaat verder: Deze week bereikte de totale marktkapitalisatie voor alle munten een nieuwe recordhoogte $ 835 miljard op 7 januari en nam een ​​steile correctie door met verlies $ 200 miljard in slechts een paar dagen om op 11 januari te landen op $ 628 miljard. Op het moment van schrijven leek de markt te stabiliseren (zo stabiel als iets kan zijn in de Wild West World of Crypto) rond $ 718 miljard.

Bitcoin: Het vlaggenschip cryptocurrency Bitcoin daalde ongeveer -15% tegen een prijs van $ 14.000,00 deze week.

Ethereum: Ondanks de gewelddadige wendingen van de markt ging Ethereum omhoog 25,91% deze week een ATH van ongeveer $ 1400. Het herwon zijn nummer twee plek van Ripple.

Ripple neergeslagen naar 3e plek: Na een explosieve groei van een paar weken kreeg Ripple een grote hit toen CoinMarketCap Zuid-Koreaanse beurzen uit hun lijsten verwijderde, waardoor de prijzen van ATH’s onmiddellijk daalden. Omlaag 34,91% deze week zag Ripple enige verlichting met de aankondiging van zijn samenwerking met MoneyGram.

Cardano: Momenteel op de 5e positie handelde Cardano op het moment van schrijven op $ 0,80. De altcoin kreeg samen met Ripple een grote klap en nam af 21,22% afgelopen week.

Tron neemt een tuimeling: De recente aantijgingen tegen Tron, samen met de algehele daling van de markt, hadden een behoorlijke impact op Tron, waardoor de valuta van zijn kortstondige nummer 6e naar 13e werd verplaatst. De valuta is gedaald 47,24% deze week.

Binance-munt: Binance Coin (BNB) is op 72% in de afgelopen 7 dagen. De munt, eigendom van de grote beurs Binance, biedt kortingen voor het gebruik van de munt bij het handelen voor andere valuta’s op zijn platform.

Alt-coin ‘Vibe’ stijgt met meer dan 400% in één dag: Vibe, een op livemuziek gerichte cryptocurrency, explodeerde in groei nadat het werd toegevoegd aan de Binance-uitwisseling. De munt, die momenteel rond de $ 1,40 wordt verhandeld, veroorzaakte een grote buzz nadat deze in minder dan 5 minuten was uitverkocht tijdens de ICO-fase.

cmc

Tron beschuldigd van plagiaat in whitepaper: CEO van Tron Justin Sun heeft een hobbelige week achter de rug nadat hij geconfronteerd werd met een reeks aantijgingen, waaronder beschuldigingen van het verkopen van al zijn munten door Litecoin-oprichter Charlie Lee (later opgelost tussen de partijen). Om nog erger te maken, werd Tron beschuldigd van het kopiëren van hun whitepaper door de oprichter van BitTorrent-client JoyStream.

tron whitepaper twitter

Beroemde Wall Street-handelaar Mike Novogratz om Cryptocurrency Bank te starten Voormalig Goldman Sachs-partner Mike Novogratz is al geruime tijd een fervent voorstander van blockchain en wil nu zijn aandeel in de industrie naar nieuwe hoogten tillen. Volgens Bloomberg Markets wordt Galaxy Digital Holdings beursgenoteerd in Canada en zal het de “best-in-class, full-service, institutionele kwaliteit van zakenbankieren op het gebied van cryptocurrency en blockchain” opbouwen..

Computerkwetsbaarheid veroorzaakt grote uitschakeling van Exchange: Afgelopen woensdag heeft Bittrex veel portemonnees offline gehaald om de veiligheid van gegevens binnen zijn platform te beveiligen. De gebreken, die voornamelijk worden aangetroffen in Intel-chips die zijn gemaakt vanaf 1995 en daarna, zijn van invloed op ‘vrijwel iedereen’ die ze gebruikt om verbinding te maken met internet.

Telegram wil meer dan $ 1 miljard inzamelen voor ICO Instant messaging-service Telegram is van plan om in de nabije toekomst de cryptocurrency Telegram Open Network (Ton) te lanceren. Met ongeveer 200 miljoen gebruikers van de app kunnen gebruikers aankopen doen met “grammen” voor tools zoals verborgen browsen en het delen van bestanden.

Hersenen & Brawn, NFL Superstar Richard Sherman weegt Crypto: Cornerback voor de Seattle Seahawks Richard Sherman zegt dat mensen onderzoek moeten doen en zichzelf moeten leren wanneer ze in cryptocurrency investeren. Hij legt ook drie belangrijke problemen met cryptocurrency uit, waaronder dure handelskosten, trage transactietijden en ‘scepsis’ die het potentieel van de markt voor massale acceptatie schaden. Met meer vrije tijd buiten het veld vanwege een blessure, zoekt Sherman naar crypto om “zichzelf mentaal te stimuleren”.

Richard Sherman

Afbeelding met dank aan de Seattle Seahawks

Zelfbenoemde “Crypto Genius” James Atlucher om Exchange te lanceren: Misschien herken je James van je FB-advertenties of in je nieuwsfeed, terwijl je probeert “gemiddelde Joes te overtuigen om op de cryptoboom te rijden” door je in te schrijven voor zijn cryptocursussen. Ook wel de “Guru of Finance” genoemd, de auteur en podcast-host is nu op zoek naar een uitwisseling genaamd “Bitzumi”. Volgens Altucher wil het bedrijf concurreren met bekende beurzen zoals Bitstamp en Coinbase.

Voormalig failliet bedrijf Kodak gaat ICO lanceren: Een dag na de aankondiging van de oprichting van “KodakCoin”, verdrievoudigde het aandeel van Kodak in waarde. Volgens de Kodak-website, Met de munt kunnen fotografen “direct na verkoop een betaling ontvangen voor het licentiëren van hun werk en hun werk vol vertrouwen verkopen op een beveiligd blockchain-platform.”

kodak

Warren Buffett stelt dat cryptocurrency “tot een slecht einde zal komen”: In een zee van speculatie is het geen wonder dat de over het algemeen conservatieve belegger cryptocurrencies uit de weg gaat. In een CNBC-interview riep Buffet uit dat cryptocurrency “een luchtspiegeling is … het idee dat het een enorme intrinsieke waarde heeft, is maar een grap”.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Een kijkje in de trending-artikelen van CoinCentrals voor meer crypto-inzicht. De artikelen van deze week zijn onder meer:

Gids voor SALT-leningen: Heeft u hoge kosten, maar wilt u uw blockchain-activa niet verkopen? SALT is misschien perfect voor jou.

Wat is Dogecoin ?: Is er meer in de meest waardevolle meme ter wereld? Wij denken van wel.

ERC20 begrijpen: Op ERC20 gebaseerde tokens komen massaal uit het houtwerk. Lees hoe ze werken en welke regels ze moeten volgen.

Grondbeginselen van cryptocurrency: Lees meer over hashing en andere basisprincipes van cryptografie die worden gebruikt door cryptocurrencies.

Wat is Dash ?: Lees meer over hoe dit project de uitdagingen van directe, privébetalingen wil oplossen.

Wat is 0x ?: Dit open, toestemmingsloze protocol waarmee ERC20-tokens kunnen worden verhandeld op de Ethereum-blockchain zou in 2018 groot kunnen zijn.

Wie is het Coinbase-team ?: Lees meer over het team van een van de meest invloedrijke bedrijven in de cryptocurrency-wereld. Het bedrijf heeft momenteel zijn hoofdkantoor in San Francisco en werd in 2012 opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam.

Partnerschappen die zullen helpen bij het vormen van 2018: Deze samenwerkingsverbanden zullen een substantiële rol spelen in de vormgeving van verschillende projecten in 2018.

Wat is Vertcoin ?: Vertcoin bestaat uitsluitend als valuta en gebruikt bewijs van werk om een ​​verdeelde consensus te bereiken.

Vertcoin’s 1-Click Miner: Nu je wat meer weet over Vertcoin, bekijk dan de 1-Click Miner. Te goed om waar te zijn?

Wat is Ardor ?: Ardor biedt een hoofdketen die een heleboel kant-en-klare oplossingen voor bedrijven biedt.

Altcoins converteren naar USD en andere Fiat-valuta’s: De eenvoudigste manieren uitleggen om uw altcoins te verzilveren in USD en andere fiat-valuta’s.

Cryptocurrency Fundamentals: Hashing Basics & Geschiedenis: Een generieke hash-functie is een speciaal type programmeerfunctie die wordt gebruikt om gegevens van willekeurige grootte toe te wijzen aan gegevens van een vaste maat.

blockchain connect

Om enkele van de grootste namen in de cryptosfeer zoals Tim Draper, Brad Garlinhhouse (CEO van Ripple) en Charlie Lee (oprichter van Litecoin) te zien spreken, ga je naar Blockchain Connect in San Francisco op 26 januari 2018. Onze lezers ontvangen 30% korting met de code “coincentral” &# 128578;

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De oprichter van NEO verwacht geen strengere overheidsvoorschriften: NEO’s oprichter Da Hongfei merkte in een interview met Bloomberg op dat de Chinese regering al erg streng is geweest met cryptocurrencies in China, maar verwacht niet dat er strengere regels komen.

Noord-Koreaanse mijnbouw Ultra-anonieme Monero: Noord-Korea is weer in het cyberaanvalspel, dit keer het hacken van de computers van mensen om Monero via hen te delven. De valuta, die naar een universiteit in Pyongyang wordt gesluisd, zou door het Amerikaanse cyberbeveiligingsbedrijf Alienvault “een financiële reddingslijn zijn voor een land dat zwaar getroffen is door sancties”..

China dreigt mijnbouw te verbieden: Volgens Fortune.com wil China een “ordelijke exit” uit cryptocurrency en is het bereid om de elektriciteitsvoorziening van mijnwerkers te beperken om dat te doen. Omdat mijnbouw een integraal onderdeel is van cryptocurrency en China de grootste markt voor Bitcoin-mijnbouw is, kan een dergelijke stap verwoestende gevolgen hebben voor de industrie in het algemeen..

De ‘Petro’-cryptocurrency van Venezuela wordt door het Congres als illegaal beschouwd: Volgens het Venezolaanse congres is de “Petro” -munt gewoon een andere manier voor president Maduro om “illegaal een hypotheek te geven aan de oliereserves van het land met weinig geld”. Het congres voegt er ook aan toe dat het uitgeven van de digitale valuta voorbijgaat aan de wetgevende autoriteit om leningen goed te keuren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map