Dit was een goede marktweek voor de Bitcoin-maximalist – een informele presidentiële tweetstorm van 20:00 uur die het activum bederft en de cryptocurrency-conversatie naar een mondiaal beleid verheft EN de prijsniveaus vasthoudt terwijl alles eromheen in dubbele cijfers naar beneden spiraalt. Niet te armoedig, BTC, niet te armoedig.

Bitcoin behield zijn positie in een algemene neerwaartse wending van de cryptocurrency-markt met een 2,9% winst voor de week. Monero had ook een 2,77% krijgen.

Vrijwel elk ander opmerkelijk project kreeg een klap of werd afgeslacht. Ethereum is uitgeschakeld 6,14% in de loop van de week, en de rest van de projecten zag dubbelcijferige prijshits: XRP 10%, Litecoin 12,43%, Bitcoin Cash 13,55%, EOS 17,36%, Bitcoin SV 18,45%, Cardano 12,65%, NEO naar beneden 11,73%, Ontologie 19,74%, Qtum 22,55%, en Bytom 26%.

Prijstabel Amerikaanse Dollar

0 Vorige 10Volgende 10

#CoinPriceMarketcapVolume (24h) SupplyChange (24H) Prijsgrafiek (7D)
1 bitcoinBitcoinBTC 38.430,00 717 B 52 B. 19 M. -1,37%

2 ethereumEthereumETH 1.611,47 185 B 34 B. 115 M. -2,89%

3 kettingTetherUSDT 0.995773 28 B. 84 B 28 B. -0,15%

4 cardanoCardanoADA 0,654042 21 B. 6 B. 32 B. 21,74%

5 rimpelingXRPXRP 0.427198 20 B. 4 B 46 B -1,84%

6 stipPolkadotDOT 19.41 19 B. 1 B. 961 M -3,36%

7 binancecoinBinance CoinBNB 68.69 10 B. 2 B 148 M. 4,37%

8 litecoinLitecoinLTC 150,66 10 B. 6 B. 66 M. -5,01%

9 kettingschakelChainlinkLINK 24.08 10 B. 2 B 406 M. -3,53%

10 stellairStellarXLM 0.384578 8 B. 3 B 22 B. 12,35%

Vorige 10Volgende 10

Cryptocurrency-nieuws

SEC keurt de eerste twee RegA + -tokens goed: De SEC gaf twee RegA + -tokens, Blockstack en Props, het groene licht om geld in te zamelen door middel van tokenverkopen. Props, een spin-off van de livestream-app YouNow van influencer, heeft al $ 21 miljoen opgehaald in een voorverkoop met onder meer Union Square Ventures, Comcast, Venrock en Casey Neistat en zal geen geld inzamelen met de RegA +. Blockstack probeert echter een beperkt aantal ‘stacks’ uit te geven, waarmee gebruikers domeinnamen, persoonlijke identiteiten en netwerkverkeer op het Blockstack-netwerk kunnen kopen.

Chinese politie grijpt 4.000 cryptocurrency-mijnwerkers: De politie in Jiangsu, een oostelijk-centrale kustprovincie in China, nam 4.000 mijnwerkers in beslag die werden gebruikt om illegaal cryptocurrency te delven in negen verschillende fabrieken. De politie startte een onderzoek nadat een lokaal energiebedrijf een abnormale piek in het elektriciteitsverbruik had gemeld die leidde tot een energieverlies van ongeveer $ 3 miljoen.

Mensen zeggen dingen

Trump “geen fan” van Bitcoin en andere cryptocurrencies: # 45 ging naar Twitter om zijn mening te geven over Bitcoin, cryptocurrency, Weegschaal en de Amerikaanse dollar. De verklaring was onvermurwbaar anti-cryptocurrency, maar velen in de financiële en cryptocurrency-gemeenschap reageerden positief toen ze zagen dat Bitcoin op het hoofdpodium werd besproken, zelfs als het de controversiële tweetstorm van de president is om 20:00 uur..

Ik ben geen fan van Bitcoin en andere cryptocurrencies, die geen geld zijn, en waarvan de waarde zeer vluchtig is en gebaseerd op ijle lucht. Niet-gereguleerde crypto-activa kunnen onwettig gedrag vergemakkelijken, inclusief drugshandel en andere illegale activiteiten ….

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 juli 2019

Coinbase CEO Brain Armstrong wordt duizelig: Armstrong schraapte de eeuwenoude “Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan vechten ze je, dan win je” citaat, en merkt op dat “we net tot stap 3 zijn gekomen, jullie allemaal.”

Prestatie ontgrendeld! Ik droomde van een zittende Amerikaanse president die jaren geleden moest reageren op het groeiende gebruik van cryptocurrency. “Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan vechten ze met je, dan win je”. We hebben net stap 3 gehaald. https://t.co/N3tzUKELaK

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 12 juli 2019

Circle CEO Jeremy Allaire is bullish: Allaire beweerde zelfs dat de opmerkingen van Trump “Mogelijk het grootste bull-signaal voor BTC ooit” zijn, en beweert dat cryptocurrency nu een wereldwijd beleidskwestie is..

Mogelijk het grootste bull-signaal voor BTC ooit. Crypto is nu een presidentiële / wereldwijde beleidskwestie. Overal zullen mensen een mix van soevereine en niet-soevereine digitale valuta omarmen. https://t.co/PK79wmCddM

– Jeremy Allaire (@jerallaire) 12 juli 2019

Tron CEO Justin Sun nodigt Trump uit voor de lunch: Sun gaf # 45 een stukje van zijn eigen retoriek en zei dat Trump “misleid is door nepnieuws” en nodigde hem uit voor een lunch met Warren Buffet.

Meneer de president, u wordt misleid door nepnieuws. #Bitcoin & #Blockchain is toevallig de beste kans voor ons! Ik nodig je graag uit om samen met crypto-leiders te lunchen @WarrenBuffett op 25 juli. Ik garandeer je dat na deze lunch niemand meer crypto kent dan jij!

– Justin Sun (@justinsuntron) 12 juli 2019

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Crypto-app downloads laag, technische bedrijven maken crypto-adoptie gemakkelijker: De cryptomarkt is de afgelopen maanden sterk gestegen, maar het aantal gedownloade industrie-apps is niet toegenomen. Een rapport gepubliceerd door Bloomberg onthult dat Google Play-gebruikers in de eerste helft van dit jaar meer dan 67 miljoen aan cryptocurrency gerelateerde applicaties hebben gedownload, vergeleken met 65 miljoen downloads in dezelfde periode vorig jaar..

Het in het VK gevestigde Crypto-mijnbedrijf boekt indrukwekkende winsten: De winstgevendheid van Bitcoin-mijnbouw neemt weer toe naarmate de markt zich herstelt en Argo Blockchain, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd mijnbouwbedrijf, zegt dat de inkomsten daardoor naar verluidt hoger zijn dan de verwachte winst in het tweede kwartaal. Volgens het zojuist gepubliceerde communiqué van het bedrijf is de winst sinds 3 juni 2019 met 24 procent gestegen.

De link tussen de videogame en de crypto-industrie wordt sterker: Volgens de laatste rapporten beginnen toonaangevende uitgevers van videogames blockchain- en cryptocurrency-componenten in hun netwerken te integreren. Dit is bedoeld om zowel ontwikkelaars als gebruikers een betere ervaring te bieden.

Meer nieuws over cryptocurrency

Japanse Exchange gehackt voor $ 32 miljoen: Bitcoin heeft naar verluidt alle services opgeschort na een hack die in totaal ongeveer $ 32 miljoen aan schade (ongeveer 3,5 miljard yen) bedroeg. Van het verloren bedrag was $ 23 miljoen van klanten en $ 9,2 miljoen van de beurs.

Litecoin wordt “officiële crypto” van de Miami Dolphins: De Litecoin Foundation kondigde een partnerschap aan met de Miami Dolphins waardoor fans die thuiswedstrijden in het Hard Rock Stadium bijwonen, met Litecoin en Bitcoin kunnen betalen bij het kopen van kaartjes voor de 50/50 Raffle, een verloting die de helft van de winst schenkt aan de Miami Dolfijnen Stichting. Litecoin-oprichter Charlie Lee merkte op: “Deze samenwerking drijft Litecoin aan voor een publiek van miljoenen mensen over de hele wereld in een tijd waarin de acceptatie van cryptocurrencies aan momentum blijft winnen en het ecosysteem in staat is om praktijkgevallen te ondersteunen op manieren die voorheen niet mogelijk. We zien dit als een krachtige manier om het bewustzijn te vergroten en mensen op enorme schaal voor te lichten over Litecoin en cryptocurrencies. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me