Deze week in cryptocurrency: 14 juni 2019

De cryptocurrency-markt van deze week was een allegaartje. Big Boy Bitcoin is op 5,2%, Ethereum omhoog 2,91%, XRP naar beneden 6,17%, en Litecoin is omhoog 11,94%.

Als gevolg van de verbroken aankondiging dat Binance geen Amerikaanse klanten meer toestaat, is BNB down 11,64% op de dag.

Cryptocurrency-markt

John McAfee Vs. De Amerikaanse regering: “Ik zal je verdomme begraven!”: John McAfee, een iconoclastische programmeur die bekend staat om zijn brutale houding ten opzichte van de regering (en, nou ja, het leven), richtte zijn woede op de Amerikaanse regering. McAfee beweert dat de regering hem lastigvalt met onbetaalde belastingen door samenzwering te beramen over beschuldigingen van moord, afpersing en het witwassen van geld met als doel hem uit te leveren aan de Bahama’s en hem in de zware klap te werpen wegens belastingontduiking. McAfee gaf in januari toe dat hij om ideologische redenen al acht jaar geen inkomstenbelasting heeft ingediend. “De Amerikaanse regering heeft nog nooit eerder met een vijand als ik te maken gehad,’Besloot McAfee. In juni 2018 kondigde McAfee aan dat hij zich kandidaat zal stellen voor president in 2020.

Het enige wat ik wilde, was met rust gelaten worden. Ik betaalde tientallen miljoenen dollars aan belastingen en kreeg in ruil daarvoor alleen de neerbuigendheid van federale werknemers als ik hulp nodig had. Ik koos ervoor om niet meer te betalen. Dit is mijn misdaad. Je had me met rust moeten laten.

– John McAfee (@officialmcafee) 10 juni 2019

Binance blokkeert Amerikaanse klanten om haar services te gebruiken: De grootste crypto-naar-crypto-uitwisseling ter wereld heeft aangekondigd dat het in september stopt met het leveren van zijn diensten aan Amerikaanse klanten. Binance ontvangt momenteel ongeveer 15% van zijn verkeer van Amerikaanse gebruikers. Na 12 september kunnen gebruikers in de VS niet meer handelen of storten op Binance.com, maar hebben ze nog steeds toegang tot hun wallets en fondsen. Het magere: als je een in de VS gevestigde klant bent, haal je geld dan van Binance af.

Cryptocurrency wordt katholiek: Rick Santorum onderschrijft een token: De voormalige Amerikaanse senator Rick Santorum tweette zijn steun aan Cathio, een organisatie met winstoogmerk die tot doel heeft “een efficiënt, veilig en transparant geldverkeer binnen de katholieke wereld te bieden”. Cathio-gebruikers betalen 2% om hun transacties door het systeem te laten lopen en om meer traditionele betalingsdienstaanbieders te omzeilen. Bovendien kunnen gebruikers transparant zien waar hun donaties naartoe gaan. Cathio wordt ook geleverd met een kaart waarmee priesters en gebruikers foto’s en tijden op een kaart kunnen plaatsen. “Millennials hebben geen geld bij zich, maar daten ze via apps en kijken naar on-demand entertainment. We moeten er zijn, we moeten leren van succesvolle technologiebedrijven en we moeten een universele oplossing bieden die het voor jongere generaties gemakkelijk maakt om met de kerk in contact te komen ”, aldus Santorum.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Wat is BitTorrent (BTT)?​Het grootste gedecentraliseerde protocol voor het delen van bestanden ter wereld: BitTorrent is een peer-to-peer protocol voor het delen van bestanden dat onlangs een nieuwe cryptocurrency, BTT, heeft gelanceerd. Via het netwerk kunt u verschillende soorten bestanden snel en gratis downloaden van internet. Momenteel gebruiken meer dan 170 miljoen mensen het protocol elke maand.

Interview met Richard Dennis, oprichter & CEO van Temtum, een Next-Gen Payments Network: We spraken met oprichter en CEO Richard Dennis om erachter te komen wat de inherente problemen zijn met de huidige cryptocurrencies en hoe Temtum van plan is de gevestigde spelers aan te pakken en een betalingsplatform uit te brengen om een ​​kritische massa-acceptatie te bereiken.

India lijkt harde crypto-wetgeving op te leggen, marktverschuiving verwacht: India’s anti-bitcoin wetgevers hebben een wet voorgesteld die burgers verbiedt om bitcoin-gerelateerde ondernemingen te bezitten, te verhandelen of hiervan te profiteren, waaronder mijnbouw. Het “Banning Cryptocurrencies and Regulation of Official Digital Currency Bill 2019” stelt voor dat personen die in cryptocurrencies handelen, een niet-beschikbare 10 jaar achter de tralies krijgen.

Live Planet Chases 5G, benoemt 20th Century Fox Exec Hanno Basse: Live Planet heeft Hanno Basse, CTO van 20th Century Fox Film Corporation, aangesteld om het team te versterken als President van Decentralized Media Solutions. De bestaande oplossingen van Live Planet omvatten een end-to-end virtual reality (VR) videostreaming en publicatie-oplossing, en een volledige stereoscopische VR-camera en cloud die live 4K-video naar miljoenen apparaten kan streamen.


Stop met het noemen van Facebook’s GlobalCoin een ‘Bitcoin Killer’: Tenzij je de afgelopen maand een internetpauze hebt gehad, heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van Facebook’s geheimzinnige Project Libra en de aanstaande lancering van de GlobalCoin van het bedrijf. Hoewel er nog steeds weinig bekend is over de nieuwe stablecoin, noemen verschillende cijfers en nieuwsuitzendingen het al de volgende Bitcoin-moordenaar. Let op ons opzettelijk gebruik van het woord “volgende”.

BRD werkt samen met Wyre om industrie-lage bankoverboekingskosten voor Crypto te brengen: BRD, een veilige mobiele portemonnee voor cryptocurrency die wordt gebruikt door ongeveer twee miljoen gebruikers in 170 landen, kondigde zijn nieuwe samenwerking aan met Wyre, een toonaangevende betalingsprovider voor de blockchain-industrie. Door deze samenwerking kunnen BRD’s Amerikaanse klanten hun bankrekeningen rechtstreeks koppelen en hun fiat veilig inwisselen voor cryptovaluta. Met een bankoverschrijving genieten gebruikers ook van de laagste kosten bij het kopen van crypto. Deze nieuwe mogelijkheid wordt ondersteund door meer dan 1.700 Amerikaanse banken.

John McAfee lanceert crypto-handelsplatform en debetkaart genaamd McAfee Magic: Dubbel probleem! Twee onafhankelijke John McAfee-nieuwtjes in één week, geluk. McAfee Magic combineert handmatige en bot-handel over acht beurzen, waardoor gebruikers snel transacties kunnen uitvoeren en tegelijkertijd ook vooraf ingestelde geautomatiseerde bots kunnen gebruiken. Het platform stelt gebruikers ook in staat om “schaduwhandel” of de handelstechnieken van professionals te kopiëren. McAfee Magic wordt mogelijk gemaakt door Arbitrage (ARB), een ERC20-token. “Het spijt me te laat te zijn met mijn magnum opus-handelsplatform”, merkte McAfee maandag op. “Maar ik had niet verwacht dat ik de Bahamaanse politiecommissaris met modder moest worstelen en huurmoordenaars moest ontwijken deze week – maar beter laat dan nooit – hier is het.”

Magische crypto

Verkoop van Telegram-tokens wordt eindelijk openbaar in een kleine dosis: Volgens een rapport van TechCrunch zal er vanaf 10 juli een beperkte verkoop plaatsvinden van Telegram’s token op de Liquid-beurs, in plaats van de volledige openbare verkoop die gepland staat voor oktober. De verkoop zal worden uitgevoerd door Gram Asia, een Koreaanse entiteit die beweert de grootste houder van het gram-token te zijn. Het token van Telegram is opmerkelijk omdat het de grootste ICO tot nu toe is, met $ 1,7 miljard opgehaald in een tweefasige ICO in februari en maart 2018. Volgens de website worden de tokens die worden verkocht pas vrijgegeven nadat TON live is gegaan (hoofduitgave ), conform het leveringsschema. Kopers kunnen de Grammen niet overdragen, opnemen of verhandelen voordat ze worden vrijgegeven. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map