Topverhalen van deze week

De prijs van Bitcoin bereikt het hoogste punt ooit. Donderdag bereikte de prijs van een enkele Bitcoin een nieuwe hoogste punt ooit op $ 5.852,78, waarbij sommige uitwisselingen zelfs tijdelijk $ 5.900 bereikten. De prijs is momenteel $ 883,95 (19,22%) gestegen in de afgelopen 7 dagen. Als je denkt dat dat indrukwekkend is, gaat het gerucht dat het aantal mensen dat zegt: “Ik had vroeger meer Bitcoin moeten kopen” 10.000% hoger zijn..

Aankomende vorken zouden verantwoordelijk zijn voor de stijgende prijs van Bitcoin. Er zijn twee gebeurtenissen die de katalysator kunnen zijn geweest voor de prijsstijging van Bitcoin. We naderen een derde Bitcoin-vork (Bitcoin Gold) op 25 oktober. Bitcoin goud (BTG) heeft tot doel de mijnbouw opnieuw te decentraliseren door een nieuw proof-of-work-algoritme te gebruiken. Afhankelijk van de uitwisseling naar keuze, ontvangt iedereen die op 25 oktober Bitcoin bezit, ook een gelijkwaardige hoeveelheid BTG. De prijssprong zou dus gewoon kunnen zijn dat iedereen zijn fiat- en alt-coin-bezit naar BTC verplaatst in afwachting van de gratis BTG. Bovendien wordt verwacht dat er medio november nog een andere schaalgerelateerde vork, SegWit2X, zal plaatsvinden.

Alt-munten waren over het algemeen gedaald. Terwijl Bitcoin deze week een flinke stier zag rennen, gingen veel andere alt-munten zoals NEO, OmiseGO en Golem ten onder. Nogmaals, dit kan te wijten zijn aan het feit dat mensen massaal van altcoins naar Bitcoin komen om BTG te ontvangen.

Jamie Dimon versus “Stomme” Bitcoin-handelaren: Het duurde maar een dag voordat Jamie Dimon, CEO van JPMorgan Chase, over Bitcoin begon te praten nadat hij zei dat hij niet meer over Bitcoin zou praten. In september reageert Dimon noemde Bitcoin een “fraude” en zou elke werknemer die het verhandelde ontslaan omdat hij “dom” was. Deze week zette Dimon zijn transitie om de Skip Bayless van de investerende wereld te worden verder door het onderwerp opnieuw te bekijken door te zeggen: “Het kan me niet schelen waar bitcoin voor handelt, hoe het handelt, waarom het handelt, wie het verhandelt. Als je stom genoeg bent om het te kopen, betaal je er ooit de prijs voor.​

Bitcoin verslaat de banken: Op zijn nieuwe hoogtepunt, de marktkapitalisatie van Bitcoin ($ 97 miljard) overtrof de marktkapitalisaties van JPMorgan-concurrenten Goldman Sachs ($ 93 miljard) en Morgan Stanley ($ 89 miljard). Hoewel Bitcoin nog een lange weg te gaan heeft voordat het de marktkapitalisatie van JPMorgan van $ 337,33 miljard passeert, is het niet langer een koortsdroom.

Ethereum-vork: Aanstaande zondag wordt de “Byzantium” -code afgedwongen op de Ethereum-blockchain als een hard fork. De code maakt deel uit van ‘Metropolis‘En wordt verondersteld de schaalproblemen van Ethereum op te lossen. De ontwikkelgemeenschap van Ethereum en handelaren zijn er over het algemeen van overtuigd dat de harde vork geen probleem zal zijn.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Doug Polk heeft de officiële lancering van CoinCentral aangekondigd. Donderdag kondigde mede-oprichter Doug Polk de lancering van CoinCentral aan in een reeks tweets. De Upswing Poker Mede-oprichter en YouTube-videomaker ging verder om zijn betrokkenheid bij cryptocurrency en zijn visie voor CoinCentral te bespreken.

Vanaf vandaag ben ik verheugd om mijn volgende project aan te kondigen. Vandaag is de officiële lancering van mijn nieuwssite CryptoCurrency https://t.co/r7Y1Pd0zpD! pic.twitter.com/0Z1bwbac4S

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12 oktober 2017

Ik ben betrokken bij de ruimte sinds BTC $ 100 kostte, dus dit is al jaren een passie voor mij. Ik geloof dat Cryptocurrency de toekomst is.

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12 oktober 2017

Bij @realcoincentral, ons doel is om iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van Crypto te helpen aan betrouwbare en betrouwbare informatie om beslissingen te nemen

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12 oktober 2017

Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging en zal mijn best doen om ervoor te zorgen dat iedereen die op zoek is naar nauwkeurige informatie, deze kan vinden @realcoincentral

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 13 oktober 2017

Welkom bij CoinCentral.com!

Zoals vermeld in de tweet van Doug, is ons doel bij CoinCentral om de wereld te helpen kennis te maken met cryptocurrency en blockchain-technologie. Hoewel deze opwindende nieuwe technologie erg complex kan zijn, proberen we het uit te leggen op een manier die iedereen kan begrijpen.

Als u nieuw bent met cryptocurrency, volgen hier enkele van onze beste bronnen om u op weg te helpen.

Bitcoin 101 – Deze downloadbare pdf zal uitleggen wat Bitcoin is, hoe het werkt en alle terminologie eromheen.

Wat is Bitcoin? – In deze gids gaan we dieper in op ‘s werelds eerste cryptocurrency, Bitcoin.

Wat is Ethereum? – In onze Ethereum-gids leert u over ‘s werelds op een na grootste cryptocurrency. Hoewel Bitcoin primair wil functioneren als valuta en opslag van waarde, is Ethereum een ​​platform waarop gedecentraliseerde applicaties kunnen worden gebouwd.

Hoe u Bitcoin en andere populaire cryptocurrencies kunt kopen – Voor degenen die willen investeren in cryptocurrencies, hebben we enkele van de meest populaire beurzen ter wereld beoordeeld en beoordeeld.

De beste Bitcoin-portefeuilles – Zodra u Bitcoin bezit, is het tijd om ervoor te zorgen dat het veilig blijft. In deze gids bespreken we de verschillende soorten Bitcoin-wallets en laten we u onze aanbevelingen zien.

Meer crypto-nieuws van overal op internet

De Japanse Yen en de Koreaanse Won hebben de Chinese Yuan stevig verdrongen in fiat voor het handelsvolume in cryptocurrency. donderdag, Bloomberg verzamelde gegevens die het marktaandeel van fiat tot cryptocurrency-handelsparen tonen. De gegevens werpen een licht op hoe de standpunten van elke regering over cryptocurrency het handelsvolume hebben beïnvloed.

Terwijl de Chinese yuan het grootste deel van het handelsvolume van Bitcoin vormde, toenemende regelgeving heeft Yuan gedecimeerd tot handelsparen voor cryptocurrency. De yuan had op een gegeven moment ten minste 98% van het fiat aan Bitcoin-marktaandeel, maar is nu gedaald tot onder 5%.

Terwijl China barst, wordt Japan snel de krachtpatser van de Bitcoin-markt. Nu het Japanse Financial Services Agency 11 bedrijven officieel erkent als geregistreerde cryptocurrency exchange-operators, heeft de Japanse Yen meer dan 50% marktaandeel gewonnen ten opzichte van het handelsvolume van Bitcoin. Ondertussen blijft de Koreaanse Won goed voor meer dan 50% van de Ethereum-handelsparen.

Wedden op de boerderij (en huis. En auto. En al het andere): De 39-jarige Didi Taihuttu zette alles te koop, van zijn luxe huis met vier slaapkamers, auto, motor, kinderspeelgoed, kleding en schoenen. Hij is van plan om met de opbrengst Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen. Taihuttu verklaarde: “We zijn een avontuurlijk gezin en gaan een moment gokken om een ​​minimalistisch leven te leiden. Als je nooit een risico neemt, is het leven saai. ” Business Insider Austrailia

Klasse is in sessie: bepaalde universiteiten in Zwitserland, zoals de Lucerne University of Applied Sciences and Arts in Zwitserland, hebben aangekondigd dat ze Bitcoin gaan gebruiken als betalingsmethode voor collegegeld. De school merkte op dat ze zich aangetrokken voelden tot Bitcoin vanwege het vermogen om kennis te introduceren over geavanceerde technologieën zoals blockchain. De universiteit accepteert Bitcoin niet rechtstreeks, maar werkt in plaats daarvan samen met een verwerkingsbedrijf genaamd Bitcoin Suisse AG. De CoinTelegraph

(Leer de basisprincipes van Bitcoin en cryptocurrency in onze gratis downloadbare Bitcoin 101 Infographic)